Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?εγω εχω πολυ δουλιτσα :( κανω υπομονη να περασει ο καιρος!!!!!!

λενακι μου δοξα τον Θεο που το ενοιωσες το μωρακι σου, ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο αυτο με το στηθος!!!!!οπως σου λεει το νατασσακι μας, παρε και την γιατρο ενα τηλ!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

νατασσουλα μου ευχομαι να φτιαξει η διαθεση σου συντομα και να χαμογελας παλι!!!!!!!!!!!!ολες σου οι εννοιες να φυγουν απο το μυαλουδακι σου!!!!!!σ'αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου μακια στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

ρανιουκο μου ο γαμος κοντοφτανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?εγω εχω πολυ δουλιτσα :( κανω υπομονη να περασει ο καιρος!!!!!!

λενακι μου δοξα τον Θεο που το ενοιωσες το μωρακι σου, ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο αυτο με το στηθος!!!!!οπως σου λεει το νατασσακι μας, παρε και την γιατρο ενα τηλ!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

νατασσουλα μου ευχομαι να φτιαξει η διαθεση σου συντομα και να χαμογελας παλι!!!!!!!!!!!!ολες σου οι εννοιες να φυγουν απο το μυαλουδακι σου!!!!!!σ'αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου μακια στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

ρανιουκο μου ο γαμος κοντοφτανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερουδιααααααα ποπακη μουυυ!

σε πεθυμησααααααααα!τι κανεις ?πως εισαιιιιι?τι κανει η ζουζουνα μας?

το ενιωσα χθες το μωρακι μου ποπακη μου αλα ειναι τελικα πολυ ησυχο η μηπως ειναι κ νωρης ξερω γω τι να πω!

αυτο με το στηθος εγω φταιω που το πατησα λιγακι..αν δεν το πατουσα δεν θα βγαινε!ειναι το πρωτογαλα!κ συ αν το κανεις τωρα ι=θα βγαλεις λογικα αλα μην το κανες με τιποτα αφου μας ειπε κ το νατασακι για συσπασεις..εγω εχω ηδη οποτε δεν προσεξα καμια διαφορα για την ωρα ..με τα χαπια ειμαι καπως καλυτερα με τις συσπασεις!

σημερα ξυπνησαμε αργα με τον μικρο κ χορτασα υπνο!;)

αυτααααα!εσυ πολυ δουλειτσα γλυκουλα μου ..αχ αντε να τελειωνουν κ αυτα να χαλαρωσεις λιγακι!σε κουραζουν κ σε ζαλιζουν πολυ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα φιλεναδακια μου τι κανετε?

εγω ειμαι λιγο καπως μετα απο 6μερες αδρια που ειχε ο καλος μου μου κακοφαινεται που ειμαι μοναχουλα :(:(:(

ποπακι μου? καρδουλα μου υπομονη με την δουλιτσα.τι κανει το νεραιδακι μας?να θυμασαι ηρθε η τεταρτουλα παει η βδομαδουλα ;););)(((((((()))))))))

ελενακι μου καλο τι κανεις?μην στεναχωριεσαι για το στηθος σου, παρε την γιατρο που σε λενε και τα κοριτσια, δεν θα ειναι τιποτα,το καλο ειναι ενιωσες κανονικα το μπεμπουλη σου!!! ο μικρουλης σου καλα?:D:D:D:D(((((((()))))))

νατασακι μου αγαπη μου γιατι ετσι καλο ου?μας ελειψες πολυ..ρωτουσαμε ολο που ειναι η νατασα?ευχομαι ολοψυχα να μην ειναι κατι σοβαρο και πολυ πολυ συντομα να ξαναεισαι κοντα μας..σαγαπαμε πολυ πολυ πολυ να το θυμασαι, και σε σκεφτομαστε, οτι και αν θελησεις ειμαστε εδω ολες για σενα..φιλακια πολλα στην μικρουλα σου ((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

σοφακι, ρανιακι, ματινακια-εγκυακια, τζινακι, ρουλακι, ιωαννακι, ολα καλα??πολλες (((((((((((((((()))))))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ελενακι μου οπως τα λες ειναι , αλλωστε στο ειχα πει και εγω αν θυμασια οτι ο μπεμπουλης σου ειναι ησυχο παιδακι επειδη δεν θλει να κουραζει την μανουλα του ;);););)

http://www.goldendeals.gr/deals/thessaloniki/current

εδω εχει και αλλες προσφορες για αθηνα θεσσαλονικη, απλως αλλαζεις την πολη ;););););)...εγω εχω παρει και απο αυτο και απο το groupon που εβαλε η ελενη μας χτες , κουπουνια :D:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ελενακι μου οπως τα λες ειναι , αλλωστε στο ειχα πει και εγω αν θυμασια οτι ο μπεμπουλης σου ειναι ησυχο παιδακι επειδη δεν θλει να κουραζει την μανουλα του ;);););)

http://www.goldendeals.gr/deals/thessaloniki/current

εδω εχει και αλλες προσφορες για αθηνα θεσσαλονικη, απλως αλλαζεις την πολη ;););););)...εγω εχω παρει και απο αυτο και απο το groupon που εβαλε η ελενη μας χτες , κουπουνια :D:D:D:D

καλημερα φιλεναδακια μου τι κανετε?

εγω ειμαι λιγο καπως μετα απο 6μερες αδρια που ειχε ο καλος μου μου κακοφαινεται που ειμαι μοναχουλα :(:(:(

ποπακι μου? καρδουλα μου υπομονη με την δουλιτσα.τι κανει το νεραιδακι μας?να θυμασαι ηρθε η τεταρτουλα παει η βδομαδουλα ;););)(((((((()))))))))

ελενακι μου καλο τι κανεις?μην στεναχωριεσαι για το στηθος σου, παρε την γιατρο που σε λενε και τα κοριτσια, δεν θα ειναι τιποτα,το καλο ειναι ενιωσες κανονικα το μπεμπουλη σου!!! ο μικρουλης σου καλα?:D:D:D:D(((((((()))))))

νατασακι μου αγαπη μου γιατι ετσι καλο ου?μας ελειψες πολυ..ρωτουσαμε ολο που ειναι η νατασα?ευχομαι ολοψυχα να μην ειναι κατι σοβαρο και πολυ πολυ συντομα να ξαναεισαι κοντα μας..σαγαπαμε πολυ πολυ πολυ να το θυμασαι, και σε σκεφτομαστε, οτι και αν θελησεις ειμαστε εδω ολες για σενα..φιλακια πολλα στην μικρουλα σου ((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

σοφακι, ρανιακι, ματινακια-εγκυακια, τζινακι, ρουλακι, ιωαννακι, ολα καλα??πολλες (((((((((((((((()))))))))))))))))

καλημερα Νενακι μουυυυυυυ!καλως μας επστρεψες~;):tongue:

αχ σε καταλαβαινω κ γω εδω κ δυο μερες πηγαινω στη μαμ δεν δουλεευε κ σημερα που δουλευει κ ειμαστε μονοι μας καπως ειμαι!

πως εισαι ?ολα καλα?τωρα στην αδεια φανταζομαι πως θα ειχατε πολες ευκαιριες για προσπαθειουλες!εισασταν κ πιο χαλαροι μακαρι να το πιασατε αγαπουλα μου!;):D

σε αυτη τη σελιδα ειχα μπει κ γω χθες!

εγω πρωτη φορα θα δοκιμασω να παρω..παντως εχει καλε ςπροσφορες!;);)

((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

γλυκουλινες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενιω μου ευτυχως με τα χαπακια αντιμετοπιζεις τις συσπασεις!!!!!!!!απαπα, το στηθος δεν το ξαναπιεζουμε για κανενα λογο ;)!!!!!!!!!ειναι ενα ομορφουλικο ησυχο μπεμπακι!!!!!!να μην ανησυχεις καθολου γλυκουλα μου!!!!!!

νενακι μου μοναχουλα σου ε?δεν πειραζει!!!!!θα περασει η ωρα και θα ερθει απο την δουλεια ο αντρουλης σου!!!!!τι να κανουμε!!!!!!ολα καλα!!!!!!!

η νεραιδουλα μου καλα ειναι, μεγαλωνει!!!!!!σας στελνει πολλα φιλακια!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ελενακι μου ναι οντως καναμε προσπαθειουλες για να δουμε αν θα ειναι και τυχερες!!;););) μακαριιιιιιιιιιι

εχει καλες και πανω απο ολα οικονομικες προσφορες, εχω παρει για νυχια, για μαλλια και για σινεμα που εβγαλε αλλα ευτυχως καθε μερα ανανεωνειται η σελιδα με νεες προσφορες..ποπακι μου μπορεις αι εσυ να μπεις αλλαζεις απλως την πολη:D:D:D:D

η δικη μου μανουλα απεργει σημερα, οποτε αργοτερα θα παω να την δω :D:D

αχ μωρε μας στελνει πριγκιπικα φιλακια η μικρουλα της ποπης!!!!τελεια και πολυ πολυ γουρλιδικα!!!!!:D:D:D:D

αχ φιλεναδακια μου να ξερατε ποσο πολυ μου λειψατε 5μερες και ποσο πολυ σας αγαπω!!!!

και ποσο πολυ τυχεργη ειμαι που σας γνωρισα:D:D:D:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

γλυκουλινες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενιω μου ευτυχως με τα χαπακια αντιμετοπιζεις τις συσπασεις!!!!!!!!απαπα, το στηθος δεν το ξαναπιεζουμε για κανενα λογο ;)!!!!!!!!!ειναι ενα ομορφουλικο ησυχο μπεμπακι!!!!!!να μην ανησυχεις καθολου γλυκουλα μου!!!!!!

νενακι μου μοναχουλα σου ε?δεν πειραζει!!!!!θα περασει η ωρα και θα ερθει απο την δουλεια ο αντρουλης σου!!!!!τι να κανουμε!!!!!!ολα καλα!!!!!!!

η νεραιδουλα μου καλα ειναι, μεγαλωνει!!!!!!σας στελνει πολλα φιλακια!!!!!!!

οχι ποτε ποπακη μου..δεν θα το ξαναπειραξω..ειχα περιεργεια να δω αν θα εβγαζε τιποτα!πως μου ηρθε~!:rolleyes:κοντα στον 8ο θα τρεχει απο μονο του κ ειναι φυσιολογικο!ναι ποπακη μου!να'ναι καλα τα χαπακια που βοηθανε την κατασταση..εχω συσπασεις αλα ειναι πιο αραιες ..;)

τι γλυκα φιλακια ειναι αυτα απο την μπεμπουλα σου!

να δωσεις πολα χαδακια!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενακι μου ναι οντως καναμε προσπαθειουλες για να δουμε αν θα ειναι και τυχερες!!;););) μακαριιιιιιιιιιι

εχει καλες και πανω απο ολα οικονομικες προσφορες, εχω παρει για νυχια, για μαλλια και για σινεμα που εβγαλε αλλα ευτυχως καθε μερα ανανεωνειται η σελιδα με νεες προσφορες..ποπακι μου μπορεις αι εσυ να μπεις αλλαζεις απλως την πολη:D:D:D:D

η δικη μου μανουλα απεργει σημερα, οποτε αργοτερα θα παω να την δω :D:D

αχ μωρε μας στελνει πριγκιπικα φιλακια η μικρουλα της ποπης!!!!τελεια και πολυ πολυ γουρλιδικα!!!!!:D:D:D:D

αχ φιλεναδακια μου να ξερατε ποσο πολυ μου λειψατε 5μερες και ποσο πολυ σας αγαπω!!!!

και ποσο πολυ τυχεργη ειμαι που σας γνωρισα:D:D:D:D:D:D

μακαρι νενακι μου να το πιασατε το θαυματακι σας!μακαρι αγαπουλα μου!

αα κ γι ασινεμα τι καλαα!απο δω κ περα θα τα βλεπω κ γω..ειδα κ γω χθες γι νυχια κ για μαλια κ ηταν πολυ καλες οι προσφορες΅!να κ κατι καλο με την οικονομικη κριση!

κ μεισ σε πεθυμησαμε πολυ πολυυυ~το καφε μας τελευταια εχει ερημωσει λιγακι!εχει χασει την ζωντανια του!:tongue:αλα λογικο ειναι..υπαρχουν κ υποχρεωσεις!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μακαρι νενακι μου να το πιασατε το θαυματακι σας!μακαρι αγαπουλα μου!

αα κ γι ασινεμα τι καλαα!απο δω κ περα θα τα βλεπω κ γω..ειδα κ γω χθες γι νυχια κ για μαλια κ ηταν πολυ καλες οι προσφορες΅!να κ κατι καλο με την οικονομικη κριση!

κ μεισ σε πεθυμησαμε πολυ πολυυυ~το καφε μας τελευταια εχει ερημωσει λιγακι!εχει χασει την ζωντανια του!:tongue:αλα λογικο ειναι..υπαρχουν κ υποχρεωσεις!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

ναι μωρε οντως εχει ερημωσει αρκετα..

ευχομαι γρηγορα να ξαναγεμισει και να ξαναζωντανεψει:D:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα!!!!! και εγώ έμπαινα στο άλλο θεματάκι και δεν έβλαπα καμιά σας!!! το κλαίσατε εκείνο??? αχ χάρηκα που σας βρήκα!!!!

καλημερα αναστασακι!:Dκαλα εισαι?

οχι απλα ειχε δημιουργηθει ενα θεμα κ τωρα μπαινουμε εδω!

τι κανεις?τι νεα?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα αναστασακι!:Dκαλα εισαι?

οχι απλα ειχε δημιουργηθει ενα θεμα κ τωρα μπαινουμε εδω!

τι κανεις?τι νεα?;)

έκανα το Σάββατο τεστ και βγήκε θετικό!!!!!!!!! έχω ραντεβού με την γιατρό μου την δευτέρα και έχω πολύ άγχος!!!!!!!!!!!!! εσύ πως τα πάς??? προσπαθώ να προλάβω να διαβάσω νέα σας!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

έκανα το Σάββατο τεστ και βγήκε θετικό!!!!!!!!! έχω ραντεβού με την γιατρό μου την δευτέρα και έχω πολύ άγχος!!!!!!!!!!!!! εσύ πως τα πάς??? προσπαθώ να προλάβω να διαβάσω νέα σας!!

αναστασακι!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!με το καλο ευχομαι μια ανεμελη εγκυμοσυνη, με ενα γερο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!αντε την δευτερα να δειτε το κουκιδακι σας που συντομα θα γινει μωρακι, να το καμαρωνετε!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...