Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερούδια κοριτσόπουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματινάκι μου κοντεύεις μωρέ!!!!!ΠΩΠΩ πώς πέρασε έτσι ο καιρός....απίστευτο!!!!

Μακάρι να σπάσουνε τα νερά γιατί το απρόσμενο είναι και πιο συναρπαστικό ε????Αλλά και να μην γίνει αυτο και να πας με πρόκληση όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να έρθει ο μπεμπάκος!!!!!!!Και μία χαρά είναι στα κιλά του!!!Εγώ πιστεύω γύρω στα 3300 θα βγεί!!!!!!!Γερό να είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((()))))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

9.ελενη-25............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

10.xrusanthi..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

11.mp1979womam..................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 12/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa..................................EΓΚΥΟΣ! ( ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 05/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

14.anastasaki_melisakι.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

15.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

16.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

18.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012) ?

19.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(? )

20.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

21.nena1984....................

22.sophaki1.....................

23.tatasa.........................

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!! τι κανετε κοριτσακια?????????

Νατασσακι, πως ειστε σημερα κοπελαρα μου??? επλίζω καλύτερα ε???

Ματινακι μου μεγαλωσε ο μπεμπούλης!!!:D άντε με το καλό τωρα περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!!!!!! κοντευειςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα ο ζουζουνος μου δεν σταματαει καθόλου!!!!:P:p μου εδωσε κατι κλωτσιες στα πλευρα σημερα..... λέω δηλαδη μετα πως θα ποναω???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑ!

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ..ΠΟΣΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ:tongue::tongue:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕ?ΕΜΕΙς ΚΑΛΑ..Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜ ΑΠΟ ΧΘΕΣ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ..ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ..ΑΝ 3 ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΥΡΙ ΜΟΥ Κ ΧΟΡΤΑΣΑ ΥΠΝΟ!ΧΘΕς ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΝΗΣΥΧΟς..ΕΝΩ ΤΟΣΕς ΜΕΡΕς ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΕΛΑΥΤΑ ΞΕΚΗΝΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 8 Κ ΦΤΑΝΟΥΜΕ Κ 11 ΠΟΛΕς ΦΟΡΕς ΝΑ ΕΙΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟς Κ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ..ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΥΜΠΟΡΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΑΧ ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΟΣΤΕΡΕς ΩΡΕς ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΟΛΙΚΟΥς!:(:(

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΧΘΕς ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΦΒ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΑΛΑ ΜΩΛΗς ΞΕΚΗΝΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΦΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΦΒ ΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΑΤΦΕΡΑΜΕ..Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΩς ΕΙΝΑΙ?ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ..ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ..ΑΚΟΑΜ ΚΟΙΤΑς ΤΗΝ ΦΩΤΟ Κ ΛΙΩΝΕΙΣ Ε!ΑΧΧΧ!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΠΩς ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ?

ΡΑΝΙΟΥΚΑΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΗΣΕΣ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙΣ Ε..ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΥΒΩ Κ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕς ΔΟΥΛΕΕΙς ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟς ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ:tongue:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΑς..ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΧ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ..ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥ..ΑΧ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ 9 ΜΕΡΕς ΜΟΝΟ Ε..ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙς..:D:D

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΣΗΧΗ Ε!ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ..ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ..ΗΡΕΜΗ?ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ Κ ΜΕΡΕΝΤΑ Κ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ Κ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΕΧΩ ΦΟΒΗΕΘΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΙ ΤΡΩΩ..Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ..ΟΧΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ,ΟΧΙ ΟΠΣΡΙΑ ,ΟΧΙ ΚΑΦΕΙΝΗ,Κ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ..ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝΕ ΠΡΟΣΕΧΩ..ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙ!

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ.ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ!

ΠΑΩ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ..ΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ Κ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΝΡΕΤ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ..ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕς ΦΟΡΕς Κ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΧΡΗΣΙΜΕς ΣΥΜΒΟΥΛΕς ΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ Κ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΠΙΕς ΑΠΟΡΙΕΣ..

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟς ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ!ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΝΑ ''ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ'':tongue::tongue:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑ!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕ?ΕΜΕΙς ΚΑΛΑ..Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜ ΑΠΟ ΧΘΕΣ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ..ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ..ΑΝ 3 ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΥΡΙ ΜΟΥ Κ ΧΟΡΤΑΣΑ ΥΠΝΟ!ΧΘΕς ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΝΗΣΥΧΟς..ΕΝΩ ΤΟΣΕς ΜΕΡΕς ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΕΛΑΥΤΑ ΞΕΚΗΝΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 8 Κ ΦΤΑΝΟΥΜΕ Κ 11 ΠΟΛΕς ΦΟΡΕς ΝΑ ΕΙΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟς Κ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ..ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΥΜΠΟΡΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΑΧ ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΟΣΤΕΡΕς ΩΡΕς ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΟΛΙΚΟΥς!:(:(

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΧΘΕς ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΦΒ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΑΛΑ ΜΩΛΗς ΞΕΚΗΝΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΦΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΦΒ ΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΑΤΦΕΡΑΜΕ..Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΩς ΕΙΝΑΙ?ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ..ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ..ΑΚΟΑΜ ΚΟΙΤΑς ΤΗΝ ΦΩΤΟ Κ ΛΙΩΝΕΙΣ Ε!ΑΧΧΧ!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!

ΡΑΝΙΟΥΚΑΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΗΣΕΣ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙΣ Ε..ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΥΒΩ Κ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕς ΔΟΥΛΕΕΙς ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟς ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ:tongue:

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΧ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ..ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥ..ΑΧ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ 9 ΜΕΡΕς ΜΟΝΟ Ε..ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙς..:D:D

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΣΗΧΗ Ε!ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ..ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ..ΗΡΕΜΗ?ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ Κ ΜΕΡΕΝΤΑ Κ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ Κ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΕΧΩ ΦΟΒΗΕΘΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΙ ΤΡΩΩ..Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ..ΟΧΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ,ΟΧΙ ΟΠΣΡΙΑ ,ΟΧΙ ΚΑΦΕΙΝΗ,Κ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ..ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝΕ ΠΡΟΣΕΧΩ..ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙ!

ΠΑΩ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ..ΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ Κ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΝΡΕΤ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ..ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕς ΦΟΡΕς Κ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΧΡΗΣΙΜΕς ΣΥΜΒΟΥΛΕς ΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ Κ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΠΙΕς ΑΠΟΡΙΕΣ..

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟς ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ!ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΝΑ ''ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ'':tongue::tongue:

καλημερα Λενακι!!! κολικους εχει το γιαβρι μας??? αχ μωρε ευχομαι να μην το ξαναπιασουν!!!!!!!!!

Εγω πήγα εχθες στη γιατρό!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!! τι κανετε κοριτσακια?????????

Νατασσακι, πως ειστε σημερα κοπελαρα μου??? επλίζω καλύτερα ε???

Ματινακι μου μεγαλωσε ο μπεμπούλης!!!:D άντε με το καλό τωρα περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!!!!!! κοντευειςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα ο ζουζουνος μου δεν σταματαει καθόλου!!!!:P:p μου εδωσε κατι κλωτσιες στα πλευρα σημερα..... λέω δηλαδη μετα πως θα ποναω???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα αναστασάκι μελισσάκι!!!! ;) ;) ;)

Καλύτερα είμαστε κι εγώ και η μικρουλίτσα μου απλά τον άντρα μου τον βρήκε πιο αδύναμο και δεν συνήλθε ακόμα!!Πάει και στο μαγαζί...και ξενυχτάει και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι!!Του έκανα μία εντριβή εχθές και λίγο πήρε τα πάνω του!!!Ευτυχώς πάντως συνήλθε το λουλουδάκι μου!!!!!

Αχου μωρέ το αντράκι σου!!!!!!Κλωτσάει την μανούλα!!!Αχαχαχαχααχ!!Μην αγχώνεσαι αναστασάκι το ίδιο θα είναι και αργότερα!!!!!;)

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑ!

Ελενάκι μου έχει λίγα πονάκια το μαναράκι σου το μικρό?????Υπομονή αγαπούλα μπορεί κάτι που έφαγες να το ενόχλησε ή μπορεί και να κρύωσε λίγο η κοιλίτσα του!!!Να του κάνεις πολλές και ζεστές αγκαλίτσες να περάσει!!!!;)Κι εγώ με την κάμερα μέσω facebook μιλάω πλέον με όποιον μπορώ ειδικά με την αδερφή μου!!!!Τέλεια είναι και βλέπεις τον άλλον και δεν χρεώνεσαι!!!!:tongue: :tongue: :tongue:

Είμαστε καλύτερα ευτυχώς..μόνο ο άντρας μου λίγο ταλαιπωρείται αλλά πιστεύω από σήμερα θα αρχίζει να νιώθει λίγο καλύτερα!!!!;)

Ιωαννακι μου!!! μεγαλωσε ο μπεμπουλης μας!!!! αντε να μπεις να μας πεις λεπτομεριες!!! φανταζομαι πως θα κοιτουσες ε????:P:p:p

κοριτσια και εγω πριν λίγο γύρισα! γίναμε 1700γρ!!!!!!!! όλα τελεια μου ειπε η γιατρός! και ο πλακουντας και το αμνιακο υγρό!! και γύρισε το γιαβρί μου! έχει το κεφαλακι κάτω! μου ειπε τωρα λίγο δύσκολο να ξαναγυρισει!!!:D:D

είμαι πολυ χαρούμενη!!!!!!:P:p

την ρωτησα αν θα κανω doppler και μου ειπε οτι με την αναπτυξη που εχει δεν χρειαζεται. εδωσα και το βιβλιαριο υγειας να μου ετοιμασει τα χαρτια για το ΙΚΑ. σε λίγο θα φυγουμε για το χωριο και θα επιστρεψουμε σε καμια εβδομαδα με 10 μερες!!

1700!!!!!!!!!!Ολόκληρο μπεμπάκι πλέον αναστασάκι μου καλό!!!!Τέρμα τα άγχοι τώρα ναι!!!!Είναι όλα καλά!!!!Απλά απόλαυσε την κάθε στιγμή τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε επειδη ειναι και εξω απο το σπιτι μωρε και δουλευει και πολλες ωρες λογικο να τον βρει πιο αδυναμο!! το ζουζουνι ομως ειναι καλυτερα!!!!!:P:p:p

Ναι φελλεναδα, ολόκληρο μωρακι ειναι πλέον!!!! και εμενα μου εχει φυγει πολυυυυυυυυ αγχος!!!!! και τον απολαμβανω πλέον!!!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να κάνω μία άσχετη ερώτηση???Ποιές είμαστε σαλονικιές?????????

Διαφημίσεις

Να κάνω μία άσχετη ερώτηση???Ποιές είμαστε σαλονικιές?????????

εσύ, εγω, το Λενακι και μια ακομη κοπελα και εχω κολλησει και δεν θυμαμαι το ονομα της!!!!

κατι ασχετο να ρωτησω και εγω????

Μήπως είναι επικίνδυνο που μου ειπε πως δεν χρειαζεται να κανω doppler?????????:confused::confused::confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εσύ, εγω, το Λενακι και μια ακομη κοπελα και εχω κολλησει και δεν θυμαμαι το ονομα της!!!!

κατι ασχετο να ρωτησω και εγω????

Μήπως είναι επικίνδυνο που μου ειπε πως δεν χρειαζεται να κανω doppler?????????:confused::confused::confused::confused::confused:

Nα σου πώ την γνώμη μου και από εκεί και πέρα κάνεις ότι εσύ νομίζεις!!!Εγώ προσωπικά την έκανα την εξέταση περίπου στην 32 εβδομάδααν θυμάμαι καλά!!!Μέχρι τότε η εγκυμοσύνη μου μία χαρά πήγαινε!!!Αλλά την έκανα γιατί είναι πολύ σημαντικός υπέρηχος..καταρχήν βλέπεις αν το μωρό και ο ομφάλιος λώρος αιματώνεται καλά κάτι που είναι πολύ σημαντικό!!!Η εγκυμοσύνη σου χωρίς αμφιβολία πάει τέλεια αλλά πιστεύω ότι πρέπει να ζητήσεις να κάνεις κι αυτήν την εξέταση!!!

Nα σου πώ την γνώμη μου και από εκεί και πέρα κάνεις ότι εσύ νομίζεις!!!Εγώ προσωπικά την έκανα την εξέταση περίπου στην 32 εβδομάδααν θυμάμαι καλά!!!Μέχρι τότε η εγκυμοσύνη μου μία χαρά πήγαινε!!!Αλλά την έκανα γιατί είναι πολύ σημαντικός υπέρηχος..καταρχήν βλέπεις αν το μωρό και ο ομφάλιος λώρος αιματώνεται καλά κάτι που είναι πολύ σημαντικό!!!Η εγκυμοσύνη σου χωρίς αμφιβολία πάει τέλεια αλλά πιστεύω ότι πρέπει να ζητήσεις να κάνεις κι αυτήν την εξέταση!!!

με αυτην την εξεταση τι ακριβως βλέπεις??? κ μεχρι ποια εβδομαδα γινεται???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!! Τι κανετε??????

Αχχχχχ.....7 και σημερα.....μετραω αντιστροφα σαν τους φανταρους!

Νατασαρα μου τι κανετε? Εισαστε καθολου καλυτερα???? Ναι μακαρι να σπασουν τα νερα κι εγω θα το ηθελα πολυ αλλα μονο ο Θεος ξερει πως θα γινει....στην αναμονη λοιπον και βλεπουμε!!!!! Οσο για τα κιλα δεν με απασχολει ποσο θα γεννηθει...αφου περασαμε τα κιλα για να μην μεινουμε θερμοκιτιδα ειναι ολα ενταξει....ξερεις ειχαμε ενα θεμα λογω ανηψιου! Και ο αντρας μου 2200 γεννηθηκε...οποτε αν του εμοιαζε στο βαρος μπορει να μην μας το δινανε απο την πρωτη μερα....την μπουμπου του κουνιαδου που γεννηθηκε 2330 την πρωτη μερα την ειχαν θερμοκιτιδα!

Ιωαννακι μου τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης???? Περναει ο καιρος τοοοοοσο γρηγορα δεν λες τιποτα!!!!!

Αναστασακι μου εμεις ειπαμε την καλημερα μας στο φεις!

Λενιω μουυυυυυυ τι κανει μωλε το αντρακι μας?Εχει κολικους???? Περαστικουλια μωρε στην κοιλιτσα του και πολλα χαδακια ζεστα για να του περασουν οι παλιοκολικοι!

Δεν σας εχω καλοδιαβασει....μπηκα πρωτα στο καφε Νοεμβριου γιατι εχουν ξεκινησει οι γεννες μας και μπηκα να δω τι γινεται με μια κοπελα γιατι μπηκε χθες το πρωι για γεννα και δεν ειχαμε νεα μεχρι το βραδυ! Τελικα 18 ωρες εκανε να γεννησει φυσιολογικα εναν παιδαρο 3340kg....μετα μαλλον ειμαι εγω!!!!

Ελενάκι μου έχει λίγα πονάκια το μαναράκι σου το μικρό?????Υπομονή αγαπούλα μπορεί κάτι που έφαγες να το ενόχλησε ή μπορεί και να κρύωσε λίγο η κοιλίτσα του!!!Να του κάνεις πολλές και ζεστές αγκαλίτσες να περάσει!!!!;)Κι εγώ με την κάμερα μέσω facebook μιλάω πλέον με όποιον μπορώ ειδικά με την αδερφή μου!!!!Τέλεια είναι και βλέπεις τον άλλον και δεν χρεώνεσαι!!!!:tongue: :tongue: :tongue:

Είμαστε καλύτερα ευτυχώς..μόνο ο άντρας μου λίγο ταλαιπωρείται αλλά πιστεύω από σήμερα θα αρχίζει να νιώθει λίγο καλύτερα!!!!;)

Καλε κατεβασε το skype που ειναι επισης δωρεαν και το καλυτερο για βιντεοκλησεις! Εχω και γω Νατασαρα μου...θα τα λεμε και θα βλεπομαστε καλεεεεεε.......!!!!!

Κατεβαστε το καλε ολες να βλεπομαστε....εχει και ομαδικες βιντεοκλησεις....και ειναι 100% δωρεαν σας λεωωωωωω!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...