Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

θα το δοκιμασω και εγω! δεν το σκεπαζεις απο πανω ε???

καλα ειναι το ζουζουνακι μου! σήμερα εχουμε γιατρο, για να δουμε ποσο μεγαλωσαμε!!!!!!:P:p

αντε με το καλο να τον δειτε! τεραστιος θα εχει γινει τωρα!

την σκεπαζω μονο αν κανει πολυ κρυο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε με το καλο να τον δειτε! τεραστιος θα εχει γινει τωρα!

την σκεπαζω μονο αν κανει πολυ κρυο!

χιχιιχιιχιχιι:P πριν 3 εβδομαδες ηταν 1 κιλο... για να δουμε τωρα!!;)

να σε ρωτησω ρε γιατακι, τι ασφαλεια εχεις ΙΚΑ??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χιχιιχιιχιχιι:P πριν 3 εβδομαδες ηταν 1 κιλο... για να δουμε τωρα!!;)

να σε ρωτησω ρε γιατακι, τι ασφαλεια εχεις ΙΚΑ??

τα μωρα περνουν περιπου 250 γρ την εβδομαδα, οποτε θα ειναι 1700 περιπου! τεβε εχω αλλα ρωτα μεχρι πριν 4 χρονα ικα ειχα

τα μωρα περνουν περιπου 250 γρ την εβδομαδα, οποτε θα ειναι 1700 περιπου! τεβε εχω αλλα ρωτα μεχρι πριν 4 χρονα ικα ειχα

πο πο ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!!! θα σε ρωτουσα γιατο επιδομα που περνουμε απο το ικα...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πο πο ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!!! θα σε ρωτουσα γιατο επιδομα που περνουμε απο το ικα...

να ρωτησω μια φιλη που γεννησε πριν 3 μηνες αν θες. παντως ειναι περισσοτερα απο του τεβε (800 ευρω μονο!)

Διαφημίσεις

να ρωτησω μια φιλη που γεννησε πριν 3 μηνες αν θες. παντως ειναι περισσοτερα απο του τεβε (800 ευρω μονο!)

εχω την εντυπωση καπου εδω κοντα που ειμαι τα κανουμε τα χαρτια.... θα ρωτησω και τη γιατρο μου σημερα... το τεβε ναι οντως πολυ λιγα!!!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια!

8 περιπου χρειαζονται, ανα τριωρο και οσο μεγαλωνει οποτε ξυπναει.περιπου 150-200 πανες το μηνα!

με το καλο να δεις το αντρακι σου!

ματινακι στο θεμα κουβερτας καλυτεροι ειναι οι υπνοσακοι γιατι ξεσκεπαζονται το βραδυ, και αν δεν το παρεις χαμπαρι μενουν ξεσκεπαστα. εγω εχω βολευτει με τους υπνοσακους.

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις μια χαρα!:tongue:

η μπεμπουλα κοιμηθηκε, εχει αρχισει και μενει πιο πολυ ωρα ξυπνια και θελει παρεουλα!

Καλημερα μανουλα και κορουλα..τι κανετε??? Καλο μηνα κιολας!

150 με 200 πανες τον μηνα??? Θα αστειευεσαι μαλλον....?!?!? Πω πω...παλι καλα που εχουμε και τα κουπονια δηλαδη ε??? Την μαμησαμε!!!!!!!!!

Οσο για τις κουβερτες τις πηρα για τις μετακινησεις και οταν δεν θα κοιμαται να ειναι σκεπασμενος με κατι...για τον υπνο εχω παρει 2 υπνοσακους να τους αλλαζω! Αλλα στο καροτσι για τις μετακινησεις και γενικα για τις ωρες που θα ειναι ξυπνιος θελει κουβερτουλα...γι'αυτο και πηρα φλις που ειναι ψιλουλες και οχι βαρειες! Εχω και αυτη που γινεται σακος...μια χαρα πιστευω θα ειναι!

Αχ μωρε η μπεμπουλα σου μεγαλωσε και δεν κοιμαται τοσες ωρες πια ε? Μαναρακι μου....θελει παρεουλα!!!!!! Να της δωσεις ρουφηχτα φιλια παντου!!!!!!!!!!

Λοιπον, πηγα την βολτουλα μου, εβαλα και 2 πλυντηριακια και τωρα σιδερωμα....ουφφφφφ, και βαριεμαι! Αλλα πρεπει τι να κανω????

Θα φτιαξω και το φαγητακι μου για να ειναι ετοιμο και να κατσω να ηρεμισω μετα μεχρι να ερθει ο αντρουλης!

Αναστασακι ψαξ'το λιγο με το ικα γιατι νομιζω οτι για να παρεις επιδομα λοχειας και γεννας πρεπει να καταθεσεις τα χαρτια νωρις! Βεβαιωση θελει σιγουρα απο γυναικολογο οτι εισαι εγκυος και κατι αλλο που δεν το ξερω ακριβως για να στο πω...αυτο ισχυει για τις γυναικες που ειναι εργαζομενες αλλα για το επιδομα γεννας το παιρνουν ολες...για ρωτα και μαθε!

Αυτα προς το παρον....θα τα πουμε αργοτερα! Φιλακια πολλαααααααα!!!!!!!

Αναστασακι μου για κοιτα μια κουβερτα υπνοσακο που βρηκα...

http://www.laredoute.gr/product-%CE%A5%CF%80%CE%BD%CF%8C%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B2%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BA%CE%B9.aspx?productID=324267407&documentID=707411&topLevel=21

Γενικα το la redoute εχει πολυ ωραια μωρουδιακα! Εγω μολις ξεπεταχτει λιγο ο μπεμπης θα του παραγγειλω ρουχαλακια!

Διαφημίσεις

Αναστασακι μου για κοιτα μια κουβερτα υπνοσακο που βρηκα...

http://www.laredoute.gr/product-%CE%A5%CF%80%CE%BD%CF%8C%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B2%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BA%CE%B9.aspx?productID=324267407&documentID=707411&topLevel=21

Γενικα το la redoute εχει πολυ ωραια μωρουδιακα! Εγω μολις ξεπεταχτει λιγο ο μπεμπης θα του παραγγειλω ρουχαλακια!

Καλημερα εγκυουλες και μη!! Τι κανετε; Εγω καλα...Λιγες δουλιτσες εξω απο το σπιτι λιγες μεσα...περναει η ωρα!

Με αφορμη το ψαξιμο που κανετε για ρουχακια και φορμακια, ηθελα να ρωτησω για αυτα που εχει το jumbo και ειναι πολυ φθηνα! Τα εμπιστευεστε; Εχετε σκοπο να αγορασετε φορμακια απο εκει; Εχετε ακουσει κατι; Εγω κατι ακουσα παλιοτερα για το υλικο απο το οποιο φτιαχνονται αλλα δεν ξερω αν αληθευει!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λοιπον, πηγα την βολτουλα μου, εβαλα και 2 πλυντηριακια και τωρα σιδερωμα....ουφφφφφ, και βαριεμαι! Αλλα πρεπει τι να κανω????

Θα φτιαξω και το φαγητακι μου για να ειναι ετοιμο και να κατσω να ηρεμισω μετα μεχρι να ερθει ο αντρουλης!

Αναστασακι ψαξ'το λιγο με το ικα γιατι νομιζω οτι για να παρεις επιδομα λοχειας και γεννας πρεπει να καταθεσεις τα χαρτια νωρις! Βεβαιωση θελει σιγουρα απο γυναικολογο οτι εισαι εγκυος και κατι αλλο που δεν το ξερω ακριβως για να στο πω...αυτο ισχυει για τις γυναικες που ειναι εργαζομενες αλλα για το επιδομα γεννας το παιρνουν ολες...για ρωτα και μαθε!

Αυτα προς το παρον....θα τα πουμε αργοτερα! Φιλακια πολλαααααααα!!!!!!!

την προηγουμενη φορα μου 'χε πει η γιατρος πως ακομα ειναι νωρίς, ισως σημερα μου πει, ειναι και γιατρος του ΙΚΑ και ξέρει! εγω τωρα που καθομαι συνεχιζω να κολλαω ενσημα. με κολαει ο αντρας μου;) οποτε κατι θα γίνει!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ 3150 ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑ!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ

ΤΥΧΕΡΗ!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!!!!!!!:P:p

1070030s5uzx5wz5s.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λοιπόν εγω πήγα στη διαβητολογο και μου ειπε πως οι μετρησεις μου ειναι μια χαρα, αλλα να συνεχισω ετσι... να μην το αφησω, να το παρακολουθω, γιατι οο περναει ο καιρός εγω μπορει να τρωω να ιδια ακριβως πραγματα και το ζαχαρο να ανεβαινει! ουφφφφ μου εδωσε και μια εξεταση αιματος να κανω σε 1 μηνα που θα ξαναπαω να με δει.

μετα πηγα απο δίπλα και πηρα ενα μπουφανακι δωρο σε ενα μωρακι που βαπτιστηκε εχθες να το παω αυριο που θα παω στο χωριο!

και πήρα και μια κουβερτουλα μαλλινη για τον μπεμπακο μου, αυτες που ειναι με τα κροσακια οι κλασσικες! ειναι μουρλια!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ματινακι αυτος ο υπνοσακος της laredoute ειναι αλι σαν κουβερτουλα απ'οτι φαινεται δεν εχει για χερακια! εγω σκέφτομαι να παρω ενα χωρις μανικακια , αμανικο και χωρις ποδαρακια, σακο. όπως αυτο:

nuktaaa2091large_400x.jpg

ειδα σημερα καποια αλλα δεν μου αρεσαν τα σχεδια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...