Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ε πιστευω οταν ερθει η ωρα να τα παρω θα ξεμπερδευτω!

οντως εσυ θα φας ολο τον χειμωνα!!!:rolleyes: ματινακι εσυ καταλαβαινεις τον λοξυγγα του μωρου???

Οταν ειμασταν πιο μικροι οχι δεν καταλαβαινα και μαλιστα ελεγα οτι ο δικος μου δεν εχει καθολου λοξυγγα! Ε, οταν μπηκα στον 7ο αρχισα να τον καταλαβαινω και τωρα πλεον χωρις καν να ακουμπησω την κοιλια....και μιλαμε εχει παραπολυ συχνα λοξυγγα και μαλιστα ηθελα να ρωτησω τον γιατρο αυριο αν ειναι φυσιολογικο να εχει λοξυγγα τοσο συχνα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οταν ειμασταν πιο μικροι οχι δεν καταλαβαινα και αμλιστα ελεγα οτι ο δικος μου δεν εχει καθολου λοξυγγα! Ε, οταν μπηκα στον 7ο αρχισα να τον καταλαβαινω και τωρα πλεον χωρις καν να ακουμπησω την κοιλια....και μιλαμε εχει παραπολυ συχνα λοξυγγα και μαλιστα ηθελα να ρωτησω τον γιατρο αυριο αν ειναι φυσιολογικο να εχει λοξυγγα τοσο συχνα....

και εγω στον τωρα στον 7ο τον καταλαβαινω. το ενιωθω και δεν ηξερα τι ηταν

και μια κοπελα μου ειπε οτι ειναι ρυθμικοι χτυποι για καποια λεπτα....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγω στον τωρα στον 7ο τον καταλαβαινω. το ενιωθω και δεν ηξερα τι ηταν

και μια κοπελα μου ειπε οτι ειναι ρυθμικοι χτυποι για καποια λεπτα....

Τι καποια λεπτα καλε? Εμενα μπορει να κανει ετσι επι ενα τεταρτο...μιλαμε για πολυ λοξυγγα...καπου ειχα διαβασει οτι αυτο γινεται επειδη προετοιμαζεται για την αναπνοη...τωρα σωστο λαθος δεν ξερω....

Τι καποια λεπτα καλε? Εμενα μπορει να κανει ετσι επι ενα τεταρτο...μιλαμε για πολυ λοξυγγα...καπου ειχα διαβασει οτι αυτο γινεται επειδη προετοιμαζεται για την αναπνοη...τωρα σωστο λαθος δεν ξερω....

εμενα εχει τυχει να με παρει και ο υπνος και αυτο ακομα να εχει λόξυγγα! θα το ρωτησω σημερα και στη γιατρο μου! ναι διαβασα οτι καταπινει αμνιακο υγρο και κανει ασκησεις αναπνοης...!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι μου δυστυχως πρεπει να φυγω...παω για την καθιερωμενη βολτα στην αγορα και μετα εχω να βαλω πλυντηριακια,σιδερωμα και μετα μαγειρεμα....κουνουπιδακι κοκκινιστο θα φτιαξω!!!!!

Οταν τελειωσω θα προσπαθησω να μπω να σας διαβασω!

Φιλακια πολλα σε ολες και χαδακια στα μωρακια και στις κοιλιτσες σας!!!!!!

cute-bear.gif?et=5drXjZwwcNwcxMnwDm9Jfg&nmid=256242233

Διαφημίσεις

εντομεταξυ καπου ειχα διαβασει ποσες πανες χρειαζεται τον πρωτο καιρο ενα νεογεννητο και ειχα παθει σοκ!!!! γυρω στις 12 νομιζω την μερα!!!! δηλαδη πανες επρεπε να αγοραζουμε απο τωρα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι μου δυστυχως πρεπει να φυγω...παω για την καθιερωμενη βολτα στην αγορα και μετα εχω να βαλω πλυντηριακια,σιδερωμα και μετα μαγειρεμα....κουνουπιδακι κοκκινιστο θα φτιαξω!!!!!

Οταν τελειωσω θα προσπαθησω να μπω να σας διαβασω!

Φιλακια πολλα σε ολες και χαδακια στα μωρακια και στις κοιλιτσες σας!!!!!!

cute-bear.gif?et=5drXjZwwcNwcxMnwDm9Jfg&nmid=256242233

φιλακια πολλα ματινακι μου! και εγω το σκευτομαι ποτε να κατεβω... στις 13.00 ετσι κι αλλιως εχω ραντεβου με την διαβητολογο και 20.30 θα δω το μωρακι μου!!!! φιλακια!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φιλακια πολλα ματινακι μου! και εγω το σκευτομαι ποτε να κατεβω... στις 13.00 ετσι κι αλλιως εχω ραντεβου με την διαβητολογο και 20.30 θα δω το μωρακι μου!!!! φιλακια!!!!!!!!!!!!

Με το καλο να τον δεις τον παιδαρο σου! Μπες να μας πεις τα νεακια θα περιμενουμε ε????

Φιλακια γλυκουλα μου!

Με το καλο να τον δεις τον παιδαρο σου! Μπες να μας πεις τα νεακια θα περιμενουμε ε????

Φιλακια γλυκουλα μου!

θα μπω θα μπω!! λίγο αργα θα ειναι αλλα θα μπω να σας γραψω!!! φιλακιααααααααααααααααα:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εντομεταξυ καπου ειχα διαβασει ποσες πανες χρειαζεται τον πρωτο καιρο ενα νεογεννητο και ειχα παθει σοκ!!!! γυρω στις 12 νομιζω την μερα!!!! δηλαδη πανες επρεπε να αγοραζουμε απο τωρα!!!!

καλημερα κοριτσια!

8 περιπου χρειαζονται, ανα τριωρο και οσο μεγαλωνει οποτε ξυπναει.περιπου 150-200 πανες το μηνα!

με το καλο να δεις το αντρακι σου!

ματινακι στο θεμα κουβερτας καλυτεροι ειναι οι υπνοσακοι γιατι ξεσκεπαζονται το βραδυ, και αν δεν το παρεις χαμπαρι μενουν ξεσκεπαστα. εγω εχω βολευτει με τους υπνοσακους.

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις μια χαρα!:tongue:

η μπεμπουλα κοιμηθηκε, εχει αρχισει και μενει πιο πολυ ωρα ξυπνια και θελει παρεουλα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες κοιλίτσες και μωρούλια!!!!!!!!!!!!!

Εμείς ξυπνήσαμε με γκρίνια και πόνο στην κοιλίτσα σήμερα...γαστρεντερίτιδα...υποφέρει το παιδάκι μου και δεν μπορώ να το βοηθήσω..από τις 6 κάνει εμετό...έχω στεναχωρεθεί πολύ...υπομονή να περάσει κάνω γιατί δεν μπορώ να την βοηθήσω με κάποιο τρόπο..πρέπει ννα κάνει τον κύκλο του...ουφ...Σας αγαπάω και να έχετε μία όμορφη μέρα!!!!!!!!!((((((((((((())))))))))

Συγγνώμη που δεν αναφέρομαι στην κάθεμία ξεχωριστά αλλά θέλω να πάω κοντά της γιατί δεν αισθάνεται καλά...Σας φιλώ!!!!!!!

περαστικα στο κοριτσακι σου! ελπιζω να περασει γρηγορα!

φιλεναδιτσες μουυυυ~καλησπερααααααα!τι μου κανετεε!

Ματινακι μου ειλικρινα συκγηνουμαι οταν σε διαβαζω..σε λιγες μερουλες θα τον κρατας αγκαλιτσα..ειμαι γενικα λιγο πεσμενη τελευταια ψυχολογικα κ μελανχωλω πολυ ευκολα..εχω σκασει κ στο σπιτι θελω να βγω εξω με τα παιδακια μου..την αλη τριτη θα παμε για την ευχουλα ..εμαθα οτι στα αγορακια μπορεις να σαραντησεις δυο μερες νωρητερα~ολα ετοιμα αγαπουλα μου τι καλα!

Αναστασακι μου μεγια το μαλακι!σιγουρα θα εισαι μια πολυ ομορφη εγκυουλα;);)αυριο εχεις γιατρο!αχ αντε ωραι αυτη τη βδομαδα θα εχουμε νεακια απο γιατρους κ ισως κ γεννητουρια ..χρυσανθακιιιιιιιιιιιιι;);)

Ρανιουκακο μουυυυυ πως εισαιιιιιιιι?τι κανει η μπιζουδενια μας~

Νατασακι μουυυ κ γω δε θελω αργα επισκεψεις..αν ερθουν απο νωρης π.χ 7-8 κ κατσουν μεχρι 11 δεν με πειραζει αλα να ερθουν πιο αργα ειδικα τωρα με τα δυο σιγουρα δεν θα το θελω στο μελον:rolleyes:

Χρυσανθακι μουυυυυυυυυυ αγαπουλα μουυυυυυυυυυ τι κανεις!πολα χαδακια στην μπουμπουκα σου;)

Ιωαννακι μου καλο πως εισαι?ο μπαμπακας σου καλα?ο μπεμπακος μας!πολα χαδακια!;)

σημερα μπορω να πω οτι κουραστηκα πολυ..τωρα κοιμηθηκε ο μικρουλης μου..το καλο ειναι οτι μπανιαρηστηκαμε ολοι μας κ απλα θα παω ναξπαλωσω λιγακι τωρα μεχρι ναξυπνησει ξανα!

σας αγαπω πολυ πολυυυυυυυυ~

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

ελενιτσα και εγω μια απο τα ιδια, εχω παθει με την κλεισουρα, αλλα μην νομιζεις και εμεις που σαραντισαμε δεν βγαινουμε εξω συχνα λογω καιρου, εχουμε και μυξες οποτε βγηκαμε μονο την28η!

καλημερα κοριτσια!

8 περιπου χρειαζονται, ανα τριωρο και οσο μεγαλωνει οποτε ξυπναει.περιπου 150-200 πανες το μηνα!

με το καλο να δεις το αντρακι σου!

ματινακι στο θεμα κουβερτας καλυτεροι ειναι οι υπνοσακοι γιατι ξεσκεπαζονται το βραδυ, και αν δεν το παρεις χαμπαρι μενουν ξεσκεπαστα. εγω εχω βολευτει με τους υπνοσακους.

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις μια χαρα!:tongue:

η μπεμπουλα κοιμηθηκε, εχει αρχισει και μενει πιο πολυ ωρα ξυπνια και θελει παρεουλα!

καλημερα μανουλα και κορουλα!!!!:P υπνοσακος ε?? εχω ακουσει κ για αυτο! εχεις με ποδαρακια η σαν σακο???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα μανουλα και κορουλα!!!!:P υπνοσακος ε?? εχω ακουσει κ για αυτο! εχεις με ποδαρακια η σαν σακο???

σαν σακο εχω, μου τον φερανε και ειπα να δω αν θα τον βολευτω, οταν μεγαλωσει λιγο θα παω να παρω και με ποδαρακια γιατι βγαινουν απο 6 μηνων νομιζω, και θα ειναι τεραστιος. ενω ο σακος μπαινει μεσα και δεν εχει σχεση το μεγεθος! το μωρακι σου τι κανει?????:P

σαν σακο εχω, μου τον φερανε και ειπα να δω αν θα τον βολευτω, οταν μεγαλωσει λιγο θα παω να παρω και με ποδαρακια γιατι βγαινουν απο 6 μηνων νομιζω, και θα ειναι τεραστιος. ενω ο σακος μπαινει μεσα και δεν εχει σχεση το μεγεθος! το μωρακι σου τι κανει?????:P

θα το δοκιμασω και εγω! δεν το σκεπαζεις απο πανω ε???

καλα ειναι το ζουζουνακι μου! σήμερα εχουμε γιατρο, για να δουμε ποσο μεγαλωσαμε!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...