Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε????? Γιατι χανομαστε ετσι καλε? Που εχετε παει ολες?

Την τατασα εχω καιρο να πετυχω...τι εχει γινει αυτο το κοριτσι???

Τατασαααααα????????????

Ποπακι μου σε καταλαβαινω...οι φορολογικες δηλωσεις ειναι ζαλαδα...χαρα στην υπομονη σου ειδικα τωρα που εισαι και εγκυος!!!! Μην πολυζαλιζεις την πριγκιπεσα σου με λογαριασμους κτλ....χιχιχιχι!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?

Εγω καλα ειμαι κοριτσακια μου οσο παω και φουσκωνω και περιμενω πως και πως να ξαναπαμε στον γιατρο για να δουμε το μωρακι μας! Την αλλη εβδομαδα μας ειπε να παρουμε τηλ. να κλεισουμε ραντεβου...λογικα θα εχω μπει στον 4ο μηνα ε? Αυτη η ημερολογιακη ημερομηνια και η υπερηχογραφικη με εχουν μπερδεψει και δεν ξερω πως να μετραω τελικα!

Τεσπα! Σας αφηνω να παω να φτιαξω το ρυζακι μου για να συνοδευσω το μοσχαρακι μου και ελπιζω να τα πουμε συντομα!

Φιλακια σε ολες!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου..δεν προλαβα να σας πω σημερα!

πηγαμε το πρωι για νυφικο με την ξαδερφη μου~πολυ μαρεσει να πηγαινω γγια προβα νυφικου μακαρι να μπορουσα να βαλω κ γω κανενα:tongue::tongue:

διαλεξε ενα πολυ ομορφο νυφικο..παντρευεται τον ιουνιο κ θα κανει κ γαμο κ βαφτιση μαζι!πηγα κ στον οαεδ για την ανανεωσ της καρτας μοτ!ουυφφφ παει κ αυτο!

σημερα πολυ ερημιαααα!:(

Νενακι μου σε πεθυμησαμε πολυ~αλα καλα κανεις που πατε βολτιτσες με τον αντρουλη σου!;)

Ματινακι μου κ γω μπερδευομαι πολυ με τις βδομαδς κ τους μηνες!φουσκωσες αγαπουλα μου?τι ωραιαα!

ποπακη μου σε εχουν ζαλισει γλυκουλιτσα μου αντε να τελεοωνουν να ηρεμισεις κ συ!τι κανει η ζουζουνα μας?!

Σοφακη μουυυυυυ τι κανεις αγαπουλα μου?;)

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

εμενα το δικο μου ζουζουνι πολυ ησυχο ειναι παλι κ ανυσηχω!παω για την 19 βδομαδα δεν θα επρεπε να το αισθανομαι πιο εντονα!ουφφ!αντε να ξαναπαω κ γω στη γιατρο να το δουμε να περασει κ ο μεγαλος υπερηχος να ηερμισω :shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα κοριτσακια μου.....τι κανετε???ερημια σημερα εεε????

τρεχω κι εγω σαν τρελληηηηηηη....μοιραζω προσκλητηριαααααααα....δε βαριεσαι.....ωραια ειναι...

κατα τ'αλλα ολα καλα..

μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςς.ς.......

bg1142822.jpg

princess2.gif

geia σας αγαπες μου, τι κανετε?πως περνατε?

εγω καλα , τελεια, αντε ακομα και αυριο θα σας λειψω και απο τεταρτη που παει ο καλος μου στη δουλεια θα τα λεμε και το πρωι :D:D:D:D

ελενακι μου και εγω σας πεθυμησα πολυ πολυ!!με το καλο ο γαμος και η βαφτιση της ξαδερφουλας σου.αχ φανταζομαι τι υελεια θα ειναι η προβα νυφικου και το ψαξιμο γενικοτερα..θελω και εγω :D:D:Dελενακι μου γλυκο αυριο ειναι η δικη μου η σειρα στον οαεδ και μετα εφορια..βαστα καρδια μου!!

ρανιακι μου καλο στο τρεξιμο ε?εντε λιγο εμεινε ακομα μεχρι τον ΓΑΜΟ!!!

ματινακι μου φουσκωνεις κοριτσακι μου!!τι τελεια!!εφτασες με το καλο σε λιγο καιρο και στον 4 ??απιστευτο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος:D:D:D!!

ποπακι μου, σοφακι μου, νατασακι μου, τζινακι μου, ματινακι25 και ολες οι αλλες φιλεναδιτσες μου καλα ?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

geia σας αγαπες μου, τι κανετε?πως περνατε?

εγω καλα , τελεια, αντε ακομα και αυριο θα σας λειψω και απο τεταρτη που παει ο καλος μου στη δουλεια θα τα λεμε και το πρωι :D:D:D:D

ελενακι μου και εγω σας πεθυμησα πολυ πολυ!!με το καλο ο γαμος και η βαφτιση της ξαδερφουλας σου.αχ φανταζομαι τι υελεια θα ειναι η προβα νυφικου και το ψαξιμο γενικοτερα..θελω και εγω :D:D:Dελενακι μου γλυκο αυριο ειναι η δικη μου η σειρα στον οαεδ και μετα εφορια..βαστα καρδια μου!!

ρανιακι μου καλο στο τρεξιμο ε?εντε λιγο εμεινε ακομα μεχρι τον ΓΑΜΟ!!!

ματινακι μου φουσκωνεις κοριτσακι μου!!τι τελεια!!εφτασες με το καλο σε λιγο καιρο και στον 4 ??απιστευτο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος:D:D:D!!

ποπακι μου, σοφακι μου, νατασακι μου, τζινακι μου, ματινακι25 και ολες οι αλλες φιλεναδιτσες μου καλα ?

τρεχω κι εγω σαν τρελληηηηηηη....μοιραζω προσκλητηριαααααααα....δε βαριεσαι.....ωραια ειναι...

κατα τ'αλλα ολα καλα..

τι κανετε κοριτσακια μου!χαθηκαμε ολες!

Νενακι μου ευχαρηστω πολυ γλυκουλα μου..!σε περημενουμε κ παλι πρωινη πρωινη στη παρεουλα μας να πινουμε καφεδακι!;)

ρανιουκο μουυυυ εχιες τρεξιματα αγαπουλα μου!ειστε τοσο κοντα!λιγο εμεινε!παντρευεσαιιιιιιιιιιιιιιιιι!:tongue:

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια! Τι κανετε?

Λενιω μου τι ωραια ειναι στις προβες του νυφικου...αντε να παντρευτει καμια φιλη μου να με παρει μαζι, πολυ θα το ηθελα!

Νενακι μου γλυκο χαθηκαμε τελειως! Αντε απο αυριο θα τα λεμε περισσοτερο! Φουσκωνω ναι, αν και απο την 6 εβδομαδα ημουν πρησμενη...τωρα εχω φουσκωσει περισσοτερο και εμενα φαινεται γιατι ημουν πετσι και κοκκαλο...οποτε η οποιαδηποτε αλλαγη κανει μπαμ αμεσως!

Εχω βαλει τα δημητριακα μου να μουλιαζουν στο γαλατακι...παω να τα κατασπαραξω και επιστρεφω!!!!!

κατα τ'αλλα ολα καλα..

Καλο μου πατριωτακι πλησιαζει η μερα του γαμου....ουαου τελεια!!!!!! Αχ θυμαμαι τον δικο μου γαμο και εκτος απο την κομμωτρια που ηταν η μονη μαυρη κηλιδα στο ολο θεμα....ολα τα υπολοιπα ηταν τελεια....βεβαια οταν ειδα τον πριγκιπικο γαμο και ειδα την κειτ να εχει αυτο το μαλλι ενω ας πουμε θα μπορουσε να εχει το καλυτερο σε ολη την γη ειπα: τελικα το δικο μου μαλλι ηταν υπεροχο στον γαμο σε σχεση με της κειτ!!!!!!

Εσενα για το μαλλι δεν σε φοβαμαι γιατι θα εισαι στα χερια της τζινας μας οποτε θα ειναι τελεια!!!!! Και ολα τα αλλα θα ειναι τελεια ειμαι σιγουρη!!!!!!!! Θα εισαστε κουκλακια και οι δυο σας!!!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια! Τι κανετε?

Λενιω μου τι ωραια ειναι στις προβες του νυφικου...αντε να παντρευτει καμια φιλη μου να με παρει μαζι, πολυ θα το ηθελα!

Νενακι μου γλυκο χαθηκαμε τελειως! Αντε απο αυριο θα τα λεμε περισσοτερο! Φουσκωνω ναι, αν και απο την 6 εβδομαδα ημουν πρησμενη...τωρα εχω φουσκωσει περισσοτερο και εμενα φαινεται γιατι ημουν πετσι και κοκκαλο...οποτε η οποιαδηποτε αλλαγη κανει μπαμ αμεσως!

Εχω βαλει τα δημητριακα μου να μουλιαζουν στο γαλατακι...παω να τα κατασπαραξω και επιστρεφω!!!!!

Mατινακι μου καλημερα τι κανεις?

ναι ηταν τελεια στη προβα!πολυ μαρεσει!μακαρι να μπορουσα να ξαναζησω εκεινη τη μερα!κ μενα ηταν ολα τελεια..την ευχαρηστηθηκα εκεινη τη μερα!

εσυ πως εισαι αγαπουλα ολα καλα?

εγω πριν λιγο ηρθα στη μαμα!εχω ανχωθει αρκετα που δεν αισθανομαι το μωρο!ισως κατι ψιλα αλα ειναι τοσο σπανια που δεν ξερω τι γινεται!μωλης παρψ τα αποτελεσματα που μου λειπουν αυτη τη βδομαδα κ αν συνεχισει ετσι θα παω στη γιατρο να δω τι γινεται!σε λιγο θα κλεισω κ την 19 βδομαδα κ ειναι δευτερο μωρο θα επρεπε να ειναι ολα πιο εντονα τωρα!

ειναι τοσο πολυ ησυχο κ δεν το αισθανομαι καθολου!παρακαλω για μι κινηση να ηρεμισω λιγο αλα τιποτα κ ειδικα αν ειμαι ανασκελα δεν το αισθανομαι καθολου πιο πολυ οταν ειμαι καθιστη δεν ειναι πολυ περιεργο!

εχω ανχωθει πολυ αν κ προσπαθω να μην το σκεφτομαι!:(

επισης χθες στο μπανιο κοιταξα λιγο της θηλες μου κ ετσι οπως πατησα λιγο το στηθος εβγαλε υγρο απο μεσα..λογικα ειναι το πρωτογαλα συνηθως το εχουμε αυτο μετα τον 7ο αν δε κανω λαθος αλα εμενα τωαρ το μυαλο μου πηγε αλου μηπως εχει σταματησει η κυηση κ γιαυτο το εχω γιατι στην προηγουμενη παλινδρομη το ειχα παθει μετα την αποξεση ειχα αυτα τα υγρα !!ουφφφφφ!τελος παντω το ξερω λεω βλακειες κ υπερβαλω αλα γινονται κ αυτα ρε γμτ!τι με πιασε τωρα δεν ξερω!:shock::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Mατινακι μου καλημερα τι κανεις?

ναι ηταν τελεια στη προβα!πολυ μαρεσει!μακαρι να μπορουσα να ξαναζησω εκεινη τη μερα!κ μενα ηταν ολα τελεια..την ευχαρηστηθηκα εκεινη τη μερα!

εσυ πως εισαι αγαπουλα ολα καλα?

εγω πριν λιγο ηρθα στη μαμα!εχω ανχωθει αρκετα που δεν αισθανομαι το μωρο!ισως κατι ψιλα αλα ειναι τοσο σπανια που δεν ξερω τι γινεται!μωλης παρψ τα αποτελεσματα που μου λειπουν αυτη τη βδομαδα κ αν συνεχισει ετσι θα παω στη γιατρο να δω τι γινεται!σε λιγο θα κλεισω κ την 19 βδομαδα κ ειναι δευτερο μωρο θα επρεπε να ειναι ολα πιο εντονα τωρα!

ειναι τοσο πολυ ησυχο κ δεν το αισθανομαι καθολου!παρακαλω για μι κινηση να ηρεμισω λιγο αλα τιποτα κ ειδικα αν ειμαι ανασκελα δεν το αισθανομαι καθολου πιο πολυ οταν ειμαι καθιστη δεν ειναι πολυ περιεργο!

εχω ανχωθει πολυ αν κ προσπαθω να μην το σκεφτομαι!:(

επισης χθες στο μπανιο κοιταξα λιγο της θηλες μου κ ετσι οπως πατησα λιγο το στηθος εβγαλε υγρο απο μεσα..λογικα ειναι το πρωτογαλα συνηθως το εχουμε αυτο μετα τον 7ο αν δε κανω λαθος αλα εμενα τωαρ το μυαλο μου πηγε αλου μηπως εχει σταματησει η κυηση κ γιαυτο το εχω γιατι στην προηγουμενη παλινδρομη το ειχα παθει μετα την αποξεση ειχα αυτα τα υγρα !!ουφφφφφ!τελος παντω το ξερω λεω βλακειες κ υπερβαλω αλα γινονται κ αυτα ρε γμτ!τι με πιασε τωρα δεν ξερω!:shock::rolleyes:

Καλημερα λενιω μου! Κατα 1ον θελω να ηρεμισεις και να μην αγχωνεσαι και κατα 2ον αν πιστευεις οτι κατι τρεχει να παρεις τηλεφωνο την γιατρο να της πεις τι εγινε με την θυλη σου! Βεβαια πιστευω οτι αγχωνεσαι πολυ και αυτο σου κανει μεγαλυτερο κακο....Αν θυμαμαι καλα απο την αυχενικη φανηκε οτι εχεις ενα πολυ ησυχο μωρακι οποτε μαλλον ειναι πολυ ησυχο και γι'αυτο δεν το νιωθεις...αλλωστε ειναι νωρις για να κανει εντονες κινησεις!

Αγαπουλα μου καταλαβαινω οτι εχεις περασει ασχημα λογω των παλλινδρομων αλλα τωρα ολα ειναι καλα και προχωρας....σε 2 βδομαδες πας για την β'επιπεδου καλε το ξεχασες??????????????

Μη μου αγχωνεσαι λενιω μου ολα καλα ειναι!!!!!!

Διαφημίσεις

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ!!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΕΔΩ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΑΣ!!!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ!!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΓΡΟ(ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ)!!!!ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΠΡΟΩΡΑ!!ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΕΙΡΕ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ?ΑΣΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΗΣΥΧΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ!ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ!ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ!ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ!!!!ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημερα λενιω μου! Κατα 1ον θελω να ηρεμισεις και να μην αγχωνεσαι και κατα 2ον αν πιστευεις οτι κατι τρεχει να παρεις τηλεφωνο την γιατρο να της πεις τι εγινε με την θυλη σου! Βεβαια πιστευω οτι αγχωνεσαι πολυ και αυτο σου κανει μεγαλυτερο κακο....Αν θυμαμαι καλα απο την αυχενικη φανηκε οτι εχεις ενα πολυ ησυχο μωρακι οποτε μαλλον ειναι πολυ ησυχο και γι'αυτο δεν το νιωθεις...αλλωστε ειναι νωρις για να κανει εντονες κινησεις!

Αγαπουλα μου καταλαβαινω οτι εχεις περασει ασχημα λογω των παλλινδρομων αλλα τωρα ολα ειναι καλα και προχωρας....σε 2 βδομαδες πας για την β'επιπεδου καλε το ξεχασες??????????????

Μη μου αγχωνεσαι λενιω μου ολα καλα ειναι!!!!!!

ax Ματινακι μου καπως ηρεμισα κατα την διαρκεια της μερας γιατι το αισθανθηκα ενω ημουν καθισμενη οπως γινεται συνηθως κ ανακουφιστηκα!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

ανυπομονω κ για την β' επιπεδου να φυγει κ αυτο κ να χαλαρωσω μετα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ!!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΕΔΩ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΑΣ!!!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ!!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΓΡΟ(ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ)!!!!ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΠΡΟΩΡΑ!!ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΕΙΡΕ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ?ΑΣΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΗΣΥΧΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ!ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ!ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ!ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ!!!!ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!

Νατασακι μουυυυυυ αγαπουλα μου σε πεθυμησα τοσο πολυυ!

καταλαβα οτι ηθελες να απομακρυνθεις!μακαρι να σε πετυχω στο φβ να μηλισουμε!

αυτο για το στηθος δεν το ηξερα..εχω ηδη συσπασεις φανταζεσαι να χειροτευρευαν!καλα που μου το πες αν κ δεν θα τ ο ξανακανα γιατι ειχα στο νου μου οτι ισως δεν γινεται να το κανω αυτο!

μακαρι να ειναι ολα καλα φιλεναδιτσα μου σημερα ηρεμισα μπορω να πω γιατι το ενιωσα αρκετες φορες κ μου φυγε ενα βαρος!

σαγαπω πολυ πολυυυυυυυυυ!να δωσεις πολα φιλακαι στο λουλουδακι σου!

θελω πολυ να μηλισουμε!δεν θελω να σε ακουω στεναχωρεμενη!

((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

http://www.groupon.gr/deals/thessaloniki?subscribed=true&__fsk=362457919

δειτε αυτη τη σελιδα εχει πολυ καλες προσφορες ..η κουμπαρα μου ,μου την εδειξε για μια προσφορα για 150 εκτυπωσεις φωτογραφιων με 13 ευρω!απλα πρεπει να πληρωσεις μεσω τραπεζας ..αν εχεις λογαριασμο κ εκτυπωνεις ενα κουπονι που σου στελνουν κ πας κ τις κανεις!

εχει καθε μερα διαφορες προσφορες!πολυ καλη!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...