Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Ιωαννα μου!!!! Ολα ετοιμα εκτος απο την κουρτινα! Βεβαια δεν μας ανησυχει και ιδιαιτερα αυτο το θεμα γιατι ετσι κι αλλιως το πρωτο 2μηνο θα κοιμαται στο δικο μας δωματιο, οποτε και αργοτερα να μπει η κουρτινα no problem!!!!

Αντε βρε καλα αποτελεσματα απο τον υπερηχο να εχετε!!!!! Μια χαρα θα ειναι ολα! Εμεις την τελευταια φορα που πηγαμε για το ντοπλερ ξεχαστηκαμε τελειως και δεν ζητησαμε να μας γραψει dvd...αφου τον ειδαμε κιολας τρισδιαστατα θα φαινοταν ωραια στο dvd....μας συνεπηρε ομως το ζωντανο και ουτε που σκεφτηκαμε οτι θα ηταν η μοναδικη ευκαιρια να παρουμε dvd μιας και το ντοπλερ ειναι ο τελευταιος μεγαλος υπερηχος....δεν πειραζει...τον εχουμε σε φωτο!

Παω να φαω τα δημητριακα μου και επανερχομαι!

Άντε βρε η κουρτίνα είναι το λιγότερο! Όπως επίσης και το dvd είναι το λιγότερο! Σε λίγες μέρες θα το έχεις αγκαλίτσα Ματινάκι μου! Έβλεπα προηγουμένως στο μέγκα για το θηλασμό! Είχε μία μπέμπα άλλο πράγμα! Ααααχχχχ τρελλάθηκα σου λέω!

μια αργοπορημενη καλυμερα και απο μενα! πήγα το πρωι κομμωτηριο!:D τι κάνετε κοριτσακια ???

ματινάκι ετοιμο το δωματιο του μικρουλη ε?????:P

Ιωαννακι μεθαυριο θα δεις τον μπεμπακο σου!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μια αργοπορημενη καλυμερα και απο μενα! πήγα το πρωι κομμωτηριο!:D τι κάνετε κοριτσακια ???

ματινάκι ετοιμο το δωματιο του μικρουλη ε?????:P

Ιωαννακι μεθαυριο θα δεις τον μπεμπακο σου!!!!!:P:p:p

Καλημερα αναστασακι μου! Ησουν που ησουν κουκλα τωρα παραεγινες ε????

Ο μπεμπακος τι κανει?Χορευει σε τρελους ρυθμους ε????

Άντε βρε η κουρτίνα είναι το λιγότερο! Όπως επίσης και το dvd είναι το λιγότερο! Σε λίγες μέρες θα το έχεις αγκαλίτσα Ματινάκι μου! Έβλεπα προηγουμένως στο μέγκα για το θηλασμό! Είχε μία μπέμπα άλλο πράγμα! Ααααχχχχ τρελλάθηκα σου λέω!

Ετσι ειναι Ιωαννακι μου! Ολα αυτα δεν εχουν τοση σημασια οσο οτι θα τον κραταω στην αγκαλια μου σε λιγακι...πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα δεν θα τον αφηνω απο την αγκαλια μου!!!!

Αχ....αντε μπεμπακο μου ανυπομονωωωω!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου σας χαιρετω! Παω να ετοιμασω φαγητακι και τραπεζακι! Ενω εφαγα ενα κομματι πιτσα πριν που κατεβηκα για την καθιερωμενη βολτα, πειναω σαν λυκος! Παω να τσιμπησω λιγη απο την μακαρονοπιτα της μανουλας μου....λιγη ομως γιατι εχω κοτοπουλο γιουβετσακι σημερα και θελω να το απολαυσω!!!!!!

Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι καλο μεσημερακι και καλη σας ορεξη!

184056-Love.jpg

σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια ματινακι μου!!!!

βγηκα απότομα γιατι ηρθε ο ταπετσιερης και περνουσε την ταπετσαρια στην κρεβατοκαμαρα και επρεπε να βγαλω το καλωδιο.....

ευτυχως ηταν εδω και η γυναικα που με βοηθαει και καθαρισε και τα τακτοποιησε!;)

ο μπεμπακος μου δινει το παρον στη μανουλα συχνα!!! χιχιχιιχιχιιχ:P:p ανυπομονω για αυριο που εχουμε γιατρο!! να δω το μαναρακι μουυυυυυ!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα αγαπουλες μου.....τι κανετε????

εγω πριν λιγο γυρισα απο δουλεια και εβαλα το φαγητακι μου να γινεται...φασολακια...δε μου αρεσουν πολυ αλλα εχε χαρει που θα παω αυριο για τη καμπυλη......ουφφφφφφφφφφφ......

τι χαλια με την αλλαγη της ωρας.....νυχτωνει τοσο νωρις!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια ματινακι μου!!!!

βγηκα απότομα γιατι ηρθε ο ταπετσιερης και περνουσε την ταπετσαρια στην κρεβατοκαμαρα και επρεπε να βγαλω το καλωδιο.....

ευτυχως ηταν εδω και η γυναικα που με βοηθαει και καθαρισε και τα τακτοποιησε!;)

ο μπεμπακος μου δινει το παρον στη μανουλα συχνα!!! χιχιχιιχιχιιχ:P:p ανυπομονω για αυριο που εχουμε γιατρο!! να δω το μαναρακι μουυυυυυ!!!!!!

αναστασακιιιιιιιιιιιιιιιιιι....κου κου κου....:lol:

καλησπερα αγαπουλες μου.....τι κανετε????

εγω πριν λιγο γυρισα απο δουλεια και εβαλα το φαγητακι μου να γινεται...φασολακια...δε μου αρεσουν πολυ αλλα εχε χαρει που θα παω αυριο για τη καμπυλη......ουφφφφφφφφφφφ......

τι χαλια με την αλλαγη της ωρας.....νυχτωνει τοσο νωρις!!!!!

Γεια σου Ρανιακι μου!!!!!!!!!!!!!!! μμμμμμ φασολακια!!!!! τα αγαπημενα μου!! θα κανω αυριο!!!!!!!!!!!:P:p:p

καλα αποτελέσματα για αυριο!!!!!!!!!! εγω αυριο εχω γιατρο!!!!!!!1:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ρανιακι μου!!!!!!!!!!!!!!! μμμμμμ φασολακια!!!!! τα αγαπημενα μου!! θα κανω αυριο!!!!!!!!!!!:P:p:p

καλα αποτελέσματα για αυριο!!!!!!!!!! εγω αυριο εχω γιατρο!!!!!!!1:D:D:D

αυριο κι εσυ εεεεεεε????αχ θα δειτε το μπουμπουκι σας....τελειααααααααα!!!!

μακαρι να ειναι καλη η εξεταση...τι να πω?????:confused:

ααααααααα...μεγειαη ταπετσαρια σας!!!!!!

αυριο κι εσυ εεεεεεε????αχ θα δειτε το μπουμπουκι σας....τελειααααααααα!!!!

μακαρι να ειναι καλη η εξεταση...τι να πω?????:confused:

ααααααααα...μεγειαη ταπετσαρια σας!!!!!!

ΑΑΑΑΑ Ευχαριστώωωω τώρα το είδα!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φιλεναδιτσες μουυυυ~καλησπερααααααα!τι μου κανετεε!

Ματινακι μου ειλικρινα συκγηνουμαι οταν σε διαβαζω..σε λιγες μερουλες θα τον κρατας αγκαλιτσα..ειμαι γενικα λιγο πεσμενη τελευταια ψυχολογικα κ μελανχωλω πολυ ευκολα..εχω σκασει κ στο σπιτι θελω να βγω εξω με τα παιδακια μου..την αλη τριτη θα παμε για την ευχουλα ..εμαθα οτι στα αγορακια μπορεις να σαραντησεις δυο μερες νωρητερα~ολα ετοιμα αγαπουλα μου τι καλα!

Αναστασακι μου μεγια το μαλακι!σιγουρα θα εισαι μια πολυ ομορφη εγκυουλα;);)αυριο εχεις γιατρο!αχ αντε ωραι αυτη τη βδομαδα θα εχουμε νεακια απο γιατρους κ ισως κ γεννητουρια ..χρυσανθακιιιιιιιιιιιιι;);)

Ρανιουκακο μουυυυυ πως εισαιιιιιιιι?τι κανει η μπιζουδενια μας~

Νατασακι μουυυ κ γω δε θελω αργα επισκεψεις..αν ερθουν απο νωρης π.χ 7-8 κ κατσουν μεχρι 11 δεν με πειραζει αλα να ερθουν πιο αργα ειδικα τωρα με τα δυο σιγουρα δεν θα το θελω στο μελον:rolleyes:

Χρυσανθακι μουυυυυυυυυυ αγαπουλα μουυυυυυυυυυ τι κανεις!πολα χαδακια στην μπουμπουκα σου;)

Ιωαννακι μου καλο πως εισαι?ο μπαμπακας σου καλα?ο μπεμπακος μας!πολα χαδακια!;)

σημερα μπορω να πω οτι κουραστηκα πολυ..τωρα κοιμηθηκε ο μικρουλης μου..το καλο ειναι οτι μπανιαρηστηκαμε ολοι μας κ απλα θα παω ναξπαλωσω λιγακι τωρα μεχρι ναξυπνησει ξανα!

σας αγαπω πολυ πολυυυυυυυυ~

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

φιλεναδιτσες μουυυυ~καλησπερααααααα!τι μου κανετεε!

Ματινακι μου ειλικρινα συκγηνουμαι οταν σε διαβαζω..σε λιγες μερουλες θα τον κρατας αγκαλιτσα..ειμαι γενικα λιγο πεσμενη τελευταια ψυχολογικα κ μελανχωλω πολυ ευκολα..εχω σκασει κ στο σπιτι θελω να βγω εξω με τα παιδακια μου..την αλη τριτη θα παμε για την ευχουλα ..εμαθα οτι στα αγορακια μπορεις να σαραντησεις δυο μερες νωρητερα~ολα ετοιμα αγαπουλα μου τι καλα!

Αναστασακι μου μεγια το μαλακι!σιγουρα θα εισαι μια πολυ ομορφη εγκυουλα;);)αυριο εχεις γιατρο!αχ αντε ωραι αυτη τη βδομαδα θα εχουμε νεακια απο γιατρους κ ισως κ γεννητουρια ..χρυσανθακιιιιιιιιιιιιι;);)

Ρανιουκακο μουυυυυ πως εισαιιιιιιιι?τι κανει η μπιζουδενια μας~

Νατασακι μουυυ κ γω δε θελω αργα επισκεψεις..αν ερθουν απο νωρης π.χ 7-8 κ κατσουν μεχρι 11 δεν με πειραζει αλα να ερθουν πιο αργα ειδικα τωρα με τα δυο σιγουρα δεν θα το θελω στο μελον:rolleyes:

Χρυσανθακι μουυυυυυυυυυ αγαπουλα μουυυυυυυυυυ τι κανεις!πολα χαδακια στην μπουμπουκα σου;)

Ιωαννακι μου καλο πως εισαι?ο μπαμπακας σου καλα?ο μπεμπακος μας!πολα χαδακια!;)

σημερα μπορω να πω οτι κουραστηκα πολυ..τωρα κοιμηθηκε ο μικρουλης μου..το καλο ειναι οτι μπανιαρηστηκαμε ολοι μας κ απλα θα παω ναξπαλωσω λιγακι τωρα μεχρι ναξυπνησει ξανα!

σας αγαπω πολυ πολυυυυυυυυ~

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενακι!!!!!!!!! σε ευχαριστω πολυ!!!:P τι κανει ο μικρος πριγκιπας???????????????????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...