Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μουυυυυυ χαθηκα σημεραααα;);)ο γιος μου αν δει αναμενο τον υπολογιστη θελει να καθεται κ κολαει πολυ κ αποφευγω να τον ανοιγω!

σας διαβασα...;)

Ρανιουκακο μου μεγιαααααααα!πολυ ομορφα!ζωηρουλα η μπιζουδενια σου ε!

Ιωαννακι μου υποφερεις τωρα με την φαγουρα..εχω ακουσει οτι το πρωτο τριμηνο δνε κανει να βαζεις καπιε ςκρεμες μετα επιτρεπεταια αλ κ παλι ρωτα τον γιατρο σου για σιγουρια!

Αναστασακι μου πως εισαι?αχ πλησιαζει κ για σας η μερα που δεν θα μηλατε στην κοιλιτσα αλα στις γλυκες του ς φατσουλες!

Χρυσανθακι μου καλο εισαι τοοσο κοντα πια στο να αντικρυσεις την μπουμπουκα σου!

Ματινακι μουυυυυυυυυυ σε λιγο θα εχουμε γεννητουρια..πολυ συγκηνουμαι..

Νατασακι μουυυυυυυ η γαρδενια σου κανει πολυ σωστη διατροφη χαρη στη μανουλα της!;);)να της δωσεις πολα φιλακια..κ μενα με την αλλαγη της ωρας σημερα στης 7 ειμασταν ολοι στο ποδι:(:(καλα ειμαστν πριν 8 με 9 ξυπνουσε!

αυτο το βιντεακι στο μεγκα το ειδα κ γω εκεινη τη μερα κ ξεχασα να σας το πω..πολυ καλ!εγω το ειδα κ απο κοντα οταν ηρθε ο παιδιατρος να εξετασει το μικρουλη μου..να δειτε πως τα σηκωνουν κ κανουν κινηση λες κ περπατανε..αχ μωρεεε!τα λυπαμαι ομως πολυ οταν ξεκηαννε τα εμβολια!:(:(κ μεις μωλης γινει δυο μηνων ξεκηναμε!αχ το τι ανχος εχω εκεινη τη μερα δε λεγεται!:(:(

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυ!φιλακια πολλααααααααααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ελπιζω να μη ξεχασα καμια:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για της θηλες ρανιουκο μου κ γω μια απο τα ιδια μικρες δεν προεξεχουν πολυ..με τον πρωτο ζοριστηκα πολυ κ δεν τα καταφερα ενω ειχα γαλα τον θηλασα τις πρωτες βδομαδες κ αυτο με συμπληρωμα γιατι με τιποτα δεν ηθελε το στηθος μου!μετα εβγαζα με το θηαλστρο κ του το εδινα μεχρι που κοπηκε!

κ ελεγα φταινε οι θηλες ..σε αυτο ομως αμεσως απο το νοσοκομειο τις επιασε αμεσως οποτε καμια σχεση θα δεις που αν το παρει το μωρο θα θηλασεις κ μετα οπως ειπε κ το νατασακι γινονται πιο σκληρες κ προεξεχουν κιολας!

Ιωαννακι μου αυτο που ειεπς για το παγωτο ελεος!κ γω αποφευγω οσο μπορω να τρωει ο μεγαλος βλακειες κ φυσικα με τιποτα δεν θα δωσω σε ενα μωρακι να δοκιμαζει γλυκα κ διαφορα αλα τοσο μικρο..ελεος!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γεια σας κορτσουδια!!!!!!!!Τι κανετε!???καμοια για καφεδακι????Αναστασακι?Ματινακι?Ρανακι?Ειστε εδω???

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Εμεις καλα ειμαστε!μαγαζι...Ο μπαμπας μας πηγε να δει τον παοκ οποτε μεχρι τις 9μιση εδω θα ειμαι!Ημπεμπουλα βολταρει στην κοιλιτσα καλα ειναι!!!!!!

Λενακι!Ιωαννακι!Νατασουλα!Ποπακι!ΦΙΛΑΚΙΑ

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Σας διαβασα λιγο ...εγω πηρα αντισυπτικογια την περιοχη για μετα τη γεννα τωρα δεν το χρησιμοποιω...και ουτε ειμαι σιγουρη οτι θα το χρησημοποιησω αλλα εστι μου ειχε πει μια μαια..πηρα να το εχω και θα ρωτησω τον γιατρο μου!βασικαδεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ισως να ειναι καλυτερο το νερακι του Θεουλη!Κρεμα πηρα για τις θηλες την πιουλεραν της μεντελα γιατι 2 αποτις 3 φιλες μου που θηλασαν 6αμηνο πληγωθηκαν πολυ ασχημα στις θηλες,δεν σταματησαν αλλα υπεφεραν για 2-3 μερες και εβαζαν αυτη την κρεμα για να γινουν καλα,η τριτη παλι δεν ειχε κανενα προβλημα αλλα δεν εχω και πολλες φιλες μαμαδες ακομα!χιχιχι!η λογικη μου λεει οτι εχει να κανει και με το μωρο και μετη γυναικα..εγω πηρα την κρεμα να την εχω μαζι γιατι αν ειναι να συμβει κατι τετοιο συμβαινει τις πρωτες μερες τη πηρα ουσιαστηκα και αυτην προληπτικα για τα μωρακια παντως ειναι απολυτα ασφαλης..πηγαινοντας στον παιδιατροκαι συζητοντας για το θηλασμο πανω στην κουβεντα ειπα οτιτην εχω και μου λεει αφου την εχεις βαλτη που και που καλοκανει...εμενα παντως οι θηλεςμου δεν εχουν σκληρηνει ακομα...και ειναι και αρκετα ευαισθητες μπορω να πω!με πονανε λιγο...τυχαιρο το Νατασακιμας που θηλασε ετσι ευκολα!!!!ελπιζω να τα καταφερω το θελω πολυ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου! Τι κανετε εσεις και τα γλυκα μωρακια σας?

Το πρωι απλα εδωσα το παρον με μια φωτοκαλημερα γιατι εγινε καταληψη στον υπολογιστη απο τον αντρα μου και δεν προλαβα να μπω παλι!

Δεν εχω προλαβει να σας καλοδιαβασω και ουτε τωρα θα προλαβω γιατι θα ερθουν οι κουμπαροι μας και θελω να κανω καμια γρηγορη δουλιτσα!

Αυτα....λεω να παω να ξεκινησω να κανω καμια δουλιτσα! Θα τα πουμε απο αυριο ναι?

Φιλακια πολλα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!!

Καληνυχταααααααα..........!!!!!!!!!!!

Sweet-Dreams-Glitter.gif

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου! Τι κανετε εσεις και τα γλυκα μωρακια σας?

Το πρωι απλα εδωσα το παρον με μια φωτοκαλημερα γιατι εγινε καταληψη στον υπολογιστη απο τον αντρα μου και δεν προλαβα να μπω παλι!

Δεν εχω προλαβει να σας καλοδιαβασω και ουτε τωρα θα προλαβω γιατι θα ερθουν οι κουμπαροι μας και θελω να κανω καμια γρηγορη δουλιτσα!

Αυτα....λεω να παω να ξεκινησω να κανω καμια δουλιτσα! Θα τα πουμε απο αυριο ναι?

Φιλακια πολλα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!!

Καληνυχταααααααα..........!!!!!!!!!!!

Sweet-Dreams-Glitter.gif

Καλημέρα αγαπάκι!!!Το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο θα έγινε!!!!ΠΩ ΠΩ τόσο αργά δέχεστε επισκέψεις???Να σου πώ εγώ από τότε που έκανα παιδί τα έκοψα αυτά..θέλω να έχει πρόγραμμα η μικρή και έχουμε μερικούς φίλους που είναι πολύ χύμα..τα κοιμίζουνε ότι ώρα να ναι..οπότε δυστυχώς έκοψα τα πολλά πάρε δώσε..!!!Βασικά ούτε σαν ζευγάρι είχαμε την πολυτέλεια για επισκέψεις ειδικά τέτοιες ώρες λόγω δουλειάς αλλά βολευόμασταν για καφεδάκι ή τσιπουράκι από νωρίς!!!:tongue:Πώς περάσατε μαναράκι????

Καλημερούδια και σε όλες τις αγαπούλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπάκι!!!Το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο θα έγινε!!!!ΠΩ ΠΩ τόσο αργά δέχεστε επισκέψεις???Να σου πώ εγώ από τότε που έκανα παιδί τα έκοψα αυτά..θέλω να έχει πρόγραμμα η μικρή και έχουμε μερικούς φίλους που είναι πολύ χύμα..τα κοιμίζουνε ότι ώρα να ναι..οπότε δυστυχώς έκοψα τα πολλά πάρε δώσε..!!!Βασικά ούτε σαν ζευγάρι είχαμε την πολυτέλεια για επισκέψεις ειδικά τέτοιες ώρες λόγω δουλειάς αλλά βολευόμασταν για καφεδάκι ή τσιπουράκι από νωρίς!!!:tongue:Πώς περάσατε μαναράκι????

Καλημερούδια και σε όλες τις αγαπούλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα Νατασουλαρα μου! Βρε, ξεχαστηκα οτι ειχα αρχισει να γραφω το μηνυμα απο τις 8 το απογευμα και επειδη κατι εκανα στο ενδιαμεσο δεν το δημοσιευσα....οταν θυμηθηκα οτι σας εγραφα μηνυμα ειχαν ηδη φυγει οι κουμπαροι εκεινη την ωρα....εγω απλα πατησα καταχωρηση απαντησης!χαχαχα....φανταζεσαι να μου ερχοταν καποιος τετοια ωρα? Οχι τιποτε αλλο αν ηταν σαββατο δεν θα ειχαμε προβλημα αλλα σημερα λογω δουλειας ξυπνησε 6 το πρωι ο αντρας μου οποτε δεν θα του αρεσε καθολου η επισκεψη λιγο πριν τα μεσανυχτα....χαχαχαχα...!!!!!!!

Περασαμε πολυ ωραια....ο μικρος τους ηταν λιγο ανησυχος...τον εβαλε η μαμα 2 φορες τιμωρια! Εν τω μεταξυ ειναι παλι εγκυος η κουμπαρα μου και τα νευρα της ειναι τσιτωμενα αρκετα λογω ορμονων...προχθες ακουσανε καρδια....φρεσκογκαστρουλα!!!!

Αυτα....παω να καλημερισω και τις υπολοιπες!!!!!!!

Καλημερα ζουζουνες και ζουζουνακια! Τι κανετε???? Εμεις ειμαστε καλα κλωτσαμε και κουναμε την κοιλια περα δωθε....

Την τεταρτη εχουμε γιατρο και ανυπομονουμε να δουμε το αντρακι μας! Την επομενη φορα πρωτα ο Θεος θα τον δουμε live!!!!!Αχ εχω μεγαλη αγωνια και λαχταρα!!!!!!!!!

Το δωματιο κομπλε....ντυσαμε την κουνια, βαλαμε και τα αυτοκολλητα στην συρταριερα, βαλαμε και την πολυθρονα στο δωματιο και τωρα μενει η κουρτινα που θα μπει μεχρι τελος της εβδομαδας σιγουρα πρωτα ο Θεος!

Μολις θα ειναι και η κουρτινα ετοιμη στην θεση της θα σας ανεβασω φωτο να δειτε!!!!!!!!!!!!!!! Οι κουμπαροι που ηρθαν χτες παντως μας ειπαν οτι τους αρεσει πολυ το δωματιο του μπεμπη!!!!! Εν τω μεταξυ επειδη εγω γιορταζω στις 8 νοεμβριου, μου εφεραν και μενα δωρακι οι κουμπαροι εκτος απ'του αντρα μου....νυχτικακι πολυ σενιο για τον θηλασμο....μουρλια!!!!!!!!!!Τωρα μου εχουν μεινει μονο τα σουτιεν θηλασμου που ακομα δεν εχω παρει....

Εσεις τι νεακια? Μπειτε να πουμε καμια κουβεντουλα ντεεεεεε!!!!!!!!!!

Καλημερα ζουζουνες και ζουζουνακια! Τι κανετε???? Εμεις ειμαστε καλα κλωτσαμε και κουναμε την κοιλια περα δωθε....

Την τεταρτη εχουμε γιατρο και ανυπομονουμε να δουμε το αντρακι μας! Την επομενη φορα πρωτα ο Θεος θα τον δουμε live!!!!!Αχ εχω μεγαλη αγωνια και λαχταρα!!!!!!!!!

Το δωματιο κομπλε....ντυσαμε την κουνια, βαλαμε και τα αυτοκολλητα στην συρταριερα, βαλαμε και την πολυθρονα στο δωματιο και τωρα μενει η κουρτινα που θα μπει μεχρι τελος της εβδομαδας σιγουρα πρωτα ο Θεος!

Μολις θα ειναι και η κουρτινα ετοιμη στην θεση της θα σας ανεβασω φωτο να δειτε!!!!!!!!!!!!!!! Οι κουμπαροι που ηρθαν χτες παντως μας ειπαν οτι τους αρεσει πολυ το δωματιο του μπεμπη!!!!! Εν τω μεταξυ επειδη εγω γιορταζω στις 8 νοεμβριου, μου εφεραν και μενα δωρακι οι κουμπαροι εκτος απ'του αντρα μου....νυχτικακι πολυ σενιο για τον θηλασμο....μουρλια!!!!!!!!!!Τωρα μου εχουν μεινει μονο τα σουτιεν θηλασμου που ακομα δεν εχω παρει....

Εσεις τι νεακια? Μπειτε να πουμε καμια κουβεντουλα ντεεεεεε!!!!!!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Μπράβο! Έτοιμο το δωματιάκι του μπέμπη; Τέλεια! Πόσο ανυπομονώ να έρθει η ώρα να ετοιμάζω κι εγώ το δωματιάκι του! Πας γιατρό την Τετάρτη ε; Κι εγώ έχω τη β' επιπέδου! Ααααχχ πρώτα απ'όλα παρακαλώ να είναι όλα καλά και μετά εύχομαι να έχει πάρει θέση ο μπεμπάκος να τον βγάλουμε φωτογραφία! Αν τα καταφέρουμε θα κοιμηθώ με τη φωτό αγκαλιά! Στάνταρ!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Μπράβο! Έτοιμο το δωματιάκι του μπέμπη; Τέλεια! Πόσο ανυπομονώ να έρθει η ώρα να ετοιμάζω κι εγώ το δωματιάκι του! Πας γιατρό την Τετάρτη ε; Κι εγώ έχω τη β' επιπέδου! Ααααχχ πρώτα απ'όλα παρακαλώ να είναι όλα καλά και μετά εύχομαι να έχει πάρει θέση ο μπεμπάκος να τον βγάλουμε φωτογραφία! Αν τα καταφέρουμε θα κοιμηθώ με τη φωτό αγκαλιά! Στάνταρ!

Καλημερα Ιωαννα μου!!!! Ολα ετοιμα εκτος απο την κουρτινα! Βεβαια δεν μας ανησυχει και ιδιαιτερα αυτο το θεμα γιατι ετσι κι αλλιως το πρωτο 2μηνο θα κοιμαται στο δικο μας δωματιο, οποτε και αργοτερα να μπει η κουρτινα no problem!!!!

Αντε βρε καλα αποτελεσματα απο τον υπερηχο να εχετε!!!!! Μια χαρα θα ειναι ολα! Εμεις την τελευταια φορα που πηγαμε για το ντοπλερ ξεχαστηκαμε τελειως και δεν ζητησαμε να μας γραψει dvd...αφου τον ειδαμε κιολας τρισδιαστατα θα φαινοταν ωραια στο dvd....μας συνεπηρε ομως το ζωντανο και ουτε που σκεφτηκαμε οτι θα ηταν η μοναδικη ευκαιρια να παρουμε dvd μιας και το ντοπλερ ειναι ο τελευταιος μεγαλος υπερηχος....δεν πειραζει...τον εχουμε σε φωτο!

Παω να φαω τα δημητριακα μου και επανερχομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...