Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Μηπως παιζει ρολο και η διατροφη της μαμας οταν ειναι εγκυος???? εσυ ετρωγες????

Έτρωγα ναι αφού ο άντρας μου με έπρηζε(με την καλά έννοια)...έτρωγα 5 γεύματα για να μην έχω ναυτίες και σίγουρα 4 μερίδες από φρούτα (4 φρούτα δηλαδή)..ανάλογα ποιά ήταν της εποχής..γιατί πέρασα όλες τις εποχές...χαχαχαχαχααχαχ

Πάντως πριν την εγκυμοσύνη έτρωγα το πολύ ένα μήλο την εβδομάδα και αφού έμεινα έγκυος μέχρι και τώρα για το παιδί τρώώ πάρα πολλά!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι θα κανετε σημερα κοριτσια????? εγω δεν ξερω ακομη....

Δεν έχω ιδέα ..ο άντρας μου δουλεύει οπότε αν θα πάω στην μαμά μου ή στην αδερφούλα μου!!!!!!:tongue:

Έτρωγα ναι αφού ο άντρας μου με έπρηζε(με την καλά έννοια)...έτρωγα 5 γεύματα για να μην έχω ναυτίες και σίγουρα 4 μερίδες από φρούτα (4 φρούτα δηλαδή)..ανάλογα ποιά ήταν της εποχής..γιατί πέρασα όλες τις εποχές...χαχαχαχαχααχαχ

Πάντως πριν την εγκυμοσύνη έτρωγα το πολύ ένα μήλο την εβδομάδα και αφού έμεινα έγκυος μέχρι και τώρα για το παιδί τρώώ πάρα πολλά!!!

Α ωραια! γιατι και εγω απο φρουτα αλλο τιποτα!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εντομεταξυ και εμενα ο μικρουλης μου πριν σηκωθω απο το κρεβατι, δεν σταματουσε!!!! και απο την ωρα που σηκωθηκα, λίγο μόνο όταν ετρωγα κλωτσουσε και τωρα ησυχιαααααααα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποτέ των ποτών δεν της έδωσα έτοιμη κρέμα!!!Μόνο ρυζάλευρο στην αρχή..φαρίν λακτέ δεν της έδωσα καθόλου...της έδινα χορτόσουπα αντί για φαρίν λακτέ..ρε κορίτσια ξέρετε πόση ζάχαρη έχει μέσα...έλεος δηλαδή...προσωπική μου άποψη καθαρά η συγκεκριμένη κρέμα όπως και η μπισκοτόκρεμα είναι περιττή...

Καλά κάνεις Ιωαννάκι μου...κι εγώ έδωσα αγώνα δεν λέω μέχρι να μάθει αλλά τώρα χαίρομαι που περιμένει κάθε μέρα τα φρουτάκια της και το απόγευμα μου ζητάει πάντα το φρέσκο χυμούλι της...το μαναράκι μου μωρέ...:D

Η πεθερά μου έχει πλάκα...ξέρετε τί μου λέει..καλά δεν θα φάει σοκολάτα και πατατάκια..παιδί είναι τί θα φάει...αχαχαχαχαχαχαχα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ φιλεναδίτσα μου καλά...τα παιδάκια μας από εμάς πρέπει να μάθουνε τα καλύτερα..έχουνε χρόνια να φάνε και goodys και σαβούρα...

Ακριβώς να είναι γερά τα μαναράκια μας και θα έχουνε χρόνια μπροστά τους να φάνε σαβούρα! Από εμάς εξαρτάται να μάθουνε τα σωστά! Τις προάλες ψιλοπιάστηκα με τη συνυφάδα μου γιατί μου λέει: Το καλοκαίρι ο μπέμπης θα είναι 4-5 μηνών, άρα θα μπορεί να φάει λίγο παγωτό! Ναι όπως το λέω! ΠΑΓΩΤΟ!!! Καλά είσαι τρελή της λέω; Για να καταλάβετε της έδινε της μικρής της γλυκά του ζαχαροπλαστείου από 3 μηνών μαζί με την πεθερά μου! Οπότε σηκώνομαι από την καρέκλα και τους λέω όποιος δώσει στο παιδί ΜΟΥ τέτοια σκατά να φάει σας έκοψα το χέρι από τον καρπό και το παιδί θα κόψει κάθε επαφή μαζί σας! Μα επέμεναν βρε Νατάσα μου πως δεν θα πάθει τίποτα το παιδί! Η πεθερά μου τουλάχιστον φαίνεται μυαλωμένη αλλά σε αυτό το θέμα άστα να πάνε! Δεν την εμπιστεύομαι!

Διαφημίσεις

εντομεταξυ και εμενα ο μικρουλης μου πριν σηκωθω απο το κρεβατι, δεν σταματουσε!!!! και απο την ωρα που σηκωθηκα, λίγο μόνο όταν ετρωγα κλωτσουσε και τωρα ησυχιαααααααα!!!

Αααααχχχ κι εμένα Αναστασάκι μου! Το πρωί στο κρεβάτι οι κλωτσίτσες του έδιναν κι έπαιρναν και τώρα βαρεμάρα! Τεμπελάκος ο μπεμπάκος!!!

καλα θα ειναι και θα παρετε και φωτογραφια!!!!!!!!!!!!!! αν σας αφησει να δειτε το μουτρακι του!!!!χιχιιχιιχιχιιχι

Αυτό ξαναπέστο Αναστασάκι μου! Μακάρι να έχει θέση σωστή και να του βγάλουμε μία καλή! Χαχαχαχαχ!!!

Ακριβώς να είναι γερά τα μαναράκια μας και θα έχουνε χρόνια μπροστά τους να φάνε σαβούρα! Από εμάς εξαρτάται να μάθουνε τα σωστά! Τις προάλες ψιλοπιάστηκα με τη συνυφάδα μου γιατί μου λέει: Το καλοκαίρι ο μπέμπης θα είναι 4-5 μηνών, άρα θα μπορεί να φάει λίγο παγωτό! Ναι όπως το λέω! ΠΑΓΩΤΟ!!! Καλά είσαι τρελή της λέω; Για να καταλάβετε της έδινε της μικρής της γλυκά του ζαχαροπλαστείου από 3 μηνών μαζί με την πεθερά μου! Οπότε σηκώνομαι από την καρέκλα και τους λέω όποιος δώσει στο παιδί ΜΟΥ τέτοια σκατά να φάει σας έκοψα το χέρι από τον καρπό και το παιδί θα κόψει κάθε επαφή μαζί σας! Μα επέμεναν βρε Νατάσα μου πως δεν θα πάθει τίποτα το παιδί! Η πεθερά μου τουλάχιστον φαίνεται μυαλωμένη αλλά σε αυτό το θέμα άστα να πάνε! Δεν την εμπιστεύομαι!

Τί πράγμα...???? ΈΛΕΟς...!!!!! παγωτό 5 μηνών μωρό...καλά πάμε καλά μωρέ???καλά τις είπες ιωαννάκι μου..κόψε τον βήχα από τώρα..καλά έκανες..ακούς εκεί παγωτό...χάζεψα τώρα....συγγνώμη το παιδάκι αυτό πώς είναι στα κιλά του????

να σας πω εγω κοριτσια, δεν θα καθομουν να μαλωνα κιόλας!!! αν καταλαβουν οτι σου τι δινει μπορει να τα λενε και επιτηδες μετα... εξαλου το παιδι σου εσυ θα το εχεις..... οχι αυτοι!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

νατασσακι εσυ που τα εχεις περασει κιόλας.... στην εγκυμοσυνη πλενοσουν με κάποιο αντισηπτικο για την ευαισθητη περιοχη?? και απο ποτε εβαζες κρεμα στις θηλές???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

να σας πω εγω κοριτσια, δεν θα καθομουν να μαλωνα κιόλας!!! αν καταλαβουν οτι σου τι δινει μπορει να τα λενε και επιτηδες μετα... εξαλου το παιδι σου εσυ θα το εχεις..... οχι αυτοι!!!!

Παίζει κι αυτό σίγουρα...επίτηδες λένε πολλά πράγματα για να σε τσιτώσουνε και η δικιά μου το κάνει αυτό και σε άλλα θέματα...απλά δεν το έχει πάντα η μαμά το μωρό..θα χρειαστεί να το αφήσεις και στην γιαγιά κάποια στιγμή..και να ξέρεις πως αν γευτεί το μικρό παιδί έστω και μία φορά την σοκολάτα ή τα γαριδάκια μετά τα ζητάει συνέχεια...μία φορά αρκεί...

Παίζει κι αυτό σίγουρα...επίτηδες λένε πολλά πράγματα για να σε τσιτώσουνε και η δικιά μου το κάνει αυτό και σε άλλα θέματα...απλά δεν το έχει πάντα η μαμά το μωρό..θα χρειαστεί να το αφήσεις και στην γιαγιά κάποια στιγμή..και να ξέρεις πως αν γευτεί το μικρό παιδί έστω και μία φορά την σοκολάτα ή τα γαριδάκια μετά τα ζητάει συνέχεια...μία φορά αρκεί...

καταλαβα!!!....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

νατασσακι εσυ που τα εχεις περασει κιόλας.... στην εγκυμοσυνη πλενοσουν με κάποιο αντισηπτικο για την ευαισθητη περιοχη?? και απο ποτε εβαζες κρεμα στις θηλές???

Όσο ήμουνα έγκυος και το έχω καθιερώσει και τώρα πλενόμουνα εκεί κάτω με παιδικό αφρόλουτρο της fissan, δεν έβαζα αντισηπτικό γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει κι όλας...απλά φορούσα βαμβακερά εσώρουχα χωρίς σερβιετάκι και τα άλλαζα μπορεί και 2 φορές την ημέρα...δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την εκεί περιοχή...

ούτε κρέμα έβαλα ποτέ στις θηλές μου...απλά στον 7 μήνα το βράδυ έβαζα επιθέματα στήθους για να μην τρέχει το γάλα..αλλά κρέμες δεν έβαλα πάνω μου καθόλου..δεν ήθελα...για ποιό λόγο να βάλεις κρέμα...???:rolleyes:ο οργανισμός μας είναι σχεδιασμένος να είναι έτοιμες οι θηλές όταν χρειαστούν (θα δεις ότι θα σκληρύνουν τον τελευταίο μήνα)...

στην κοιλιά επίσης δεν έβαλα τίποτα..ραγάδες δεν έκανα καθόλου στην κοιλιά παρά μόνο στο στήθος το ένα στα πλάγια αλλά ειναι 2-3 άσπρες που ούτε φαίνονται..κορίτσια αν είναι να κάνετε ραγάδες θα κάνετε όση κρέμα και να φοράτε..είναι θέμα δέρματος...!!;)

Ο οργανισμός μας είναι σχεδιασμένος να είναι έτοιμες οι θηλές όταν χρειαστούν (θα δεις ότι θα σκληρύνουν τον τελευταίο μήνα)...

Όσο ήμουνα έγκυος και το έχω καθιερώσει και τώρα πλενόμουνα εκεί κάτω με παιδικό αφρόλουτρο της fissan, δεν έβαζα αντισηπτικό γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει κι όλας...απλά φορούσα βαμβακερά εσώρουχα χωρίς σερβιετάκι και τα άλλαζα μπορεί και 2 φορές την ημέρα...δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την εκεί περιοχή...

ούτε κρέμα έβαλα ποτέ στις θηλές μου...απλά στον 7 μήνα το βράδυ έβαζα επιθέματα στήθους για να μην τρέχει το γάλα..αλλά κρέμες δεν έβαλα πάνω μου καθόλου..δεν ήθελα...για ποιό λόγο να βάλεις κρέμα...???:rolleyes:ο οργανισμός μας είναι σχεδιασμένος να είναι έτοιμες οι θηλές όταν χρειαστούν (θα δεις ότι θα σκληρύνουν τον τελευταίο μήνα)...

στην κοιλιά επίσης δεν έβαλα τίποτα..ραγάδες δεν έκανα καθόλου στην κοιλιά παρά μόνο στο στήθος το ένα στα πλάγια αλλά ειναι 2-3 άσπρες που ούτε φαίνονται..κορίτσια αν είναι να κάνετε ραγάδες θα κάνετε όση κρέμα και να φοράτε..είναι θέμα δέρματος...!!;)

Ποιο ειναι της fissan?? αυτο???fiss40572large_400x.jpg

για την κρεμα των θηλων, της χρυσανθης της τη συστησε ο παιδιατρος λεει για να μην πληγωθουν οι θηλες.

βασικα και τωρα δεν ξερω με τι να τις πλενω... με κανονικο σαπουνι????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...