Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!Πάντως αν ισχύει αυτό που λένε...σε εμένα τουλάχιστον έγινε...τα ζωηρά μωράκια στην κοιλιά ειναι ήσυχα εκτός κοιλιάς ενώ τα ήσυχα μωράκια στην κοιλίτσα είναι ζωηρά εκτός αυτής!!!Η δικιά μου συνέχεια κοιμότανε στην κοιλιά!!Και τώρα...τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!!!!!!!!!!

ΩΧΧΧΧΧ κατάλαβα!!!!!!!! χαχχαχαχχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!Πάντως αν ισχύει αυτό που λένε...σε εμένα τουλάχιστον έγινε...τα ζωηρά μωράκια στην κοιλιά ειναι ήσυχα εκτός κοιλιάς ενώ τα ήσυχα μωράκια στην κοιλίτσα είναι ζωηρά εκτός αυτής!!!Η δικιά μου συνέχεια κοιμότανε στην κοιλιά!!Και τώρα...τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Άσε Αναστασάκι μου να σου πώ τί τρώει όλη την μέρα....

ένα αχλάδι,ένα μήλο και μία μπανάνα

ένα χυμό πορτοκάλι

ένα γιαούρτι με μέλι μέσα (γιατί γάλα δεν πίνει λόγω δυσανεξίας)

ένα πιάτο μεσημεριανό

κι ένα γιαουρτάκι τα advanced τα παιδικά (150 γρ.)..κι αυτό όχι κάθε μέρα...

Εγώ όλο λέω ότι τρώει λίγο αφού βλέπω άλλα παιδάκια να τρώνε κρουσάν τοστ και διάφορα:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:...αλλά ο άντρας μου λέει μια χαρά είναι..μην γίνει και μπουλούκα!!!:confused: :confused: :confused:

Μια χαρα!! μακαρι ολα τα παιδακια να τρωγανε τοσα φρουτα!!! πολλες βιταμινες!!! τι να τα κανεις τα κρουασαν αγαπη μου?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μονο που το σκευτομαι λιωνωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! θελω επιτελους να μιλαω και να κοιταω προσωπακι!!! βαρεθηκα να μιλαω στην κοιλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ναι βρε αναστασακι μου....μεσα στο μυαλο μου εισαι....:D

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Μια χαρα!! μακαρι ολα τα παιδακια να τρωγανε τοσα φρουτα!!! πολλες βιταμινες!!! τι να τα κανεις τα κρουασαν αγαπη μου?????

Ναι φρούτα τρώει δεν έχω παράπονο γιατί την έμαθα έτσι απο μικρή..τρώγαμε κι εμείς μαζί της για να μάθει αλλά κανένα τοστάκι ας πούμε το απόγευμα θα ήθελα να τρώει..ναι όντως το κρουασάν μόνο ζάχαρη είναι...τες πα μωρέ αφού δεν πεινάει με το ζόρι να την μπουκώνω καλά λες...και ευχαριστώ θα πρέπει να λέω!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Ναι φρούτα τρώει δεν έχω παράπονο γιατί την έμαθα έτσι απο μικρή..τρώγαμε κι εμείς μαζί της για να μάθει αλλά κανένα τοστάκι ας πούμε το απόγευμα θα ήθελα να τρώει..ναι όντως το κρουασάν μόνο ζάχαρη είναι...τες πα μωρέ αφού δεν πεινάει με το ζόρι να την μπουκώνω καλά λες...και ευχαριστώ θα πρέπει να λέω!!!

:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Άσε Αναστασάκι μου να σου πώ τί τρώει όλη την μέρα....

ένα αχλάδι,ένα μήλο και μία μπανάνα

ένα χυμό πορτοκάλι

ένα γιαούρτι με μέλι μέσα (γιατί γάλα δεν πίνει λόγω δυσανεξίας)

ένα πιάτο μεσημεριανό

κι ένα γιαουρτάκι τα advanced τα παιδικά (150 γρ.)..κι αυτό όχι κάθε μέρα...

Εγώ όλο λέω ότι τρώει λίγο αφού βλέπω άλλα παιδάκια να τρώνε κρουσάν τοστ και διάφορα:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:...αλλά ο άντρας μου λέει μια χαρά είναι..μην γίνει και μπουλούκα!!!:confused: :confused: :confused:

Μπράβο σας που την μάθατε έτσι! Θα φάει βέβαια σαν παιδάκι και τα άλλα τα χαζά αλλά στην καθημερινότητά της σωστά είναι αυτά που τρώει! Εγώ νευριάζω με μερικές που όταν έρχεται η ώρα για τη φρουτόκρεμα παίρνουν την έτοιμη! ΑΙΣΧΟΣ! Συγκρίνεται τίποτα με τα φρέσκα φρούτα; Μπορεί να ακούγομαι απόλυτη αλλά στο θέμα διατροφής των παιδιών δεν διαπραγματεύομαι τίποτα! Και πάλι μπράβο σας Νατάσα μου! Τώρα τελευταία δεν ακούω πολλούς γονείς να το κάνουν αυτό!

Τι θα κανετε σημερα κοριτσια????? εγω δεν ξερω ακομη....

Τι εννοείς; Από θέμα φαγητού ή τι θα κάνουμε τη μέρα μας; Πάντως στο 2ο σκέλος θα ξυθώ όλη μέρα και το απόγευμα θα πάω στην αδερφούλα μου! Να μην είμαι όλη μέρα μόνη μου! Ο αντρούλης μου στη δουλειά και θα τελειώσει το βραδάκι! Οπότε να έχω κάποιον να με ξύνει το απόγευμα! Χαχχαχαχαχααχ!!!!

Διαφημίσεις

Μηπως παιζει ρολο και η διατροφη της μαμας οταν ειναι εγκυος???? εσυ ετρωγες????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι εννοείς; Από θέμα φαγητού ή τι θα κάνουμε τη μέρα μας; Πάντως στο 2ο σκέλος θα ξυθώ όλη μέρα και το απόγευμα θα πάω στην αδερφούλα μου! Να μην είμαι όλη μέρα μόνη μου! Ο αντρούλης μου στη δουλειά και θα τελειώσει το βραδάκι! Οπότε να έχω κάποιον να με ξύνει το απόγευμα! Χαχχαχαχαχααχ!!!!

Γενικα λεω αν εχετε κανονισει κατι... και εγω μεχρι το μεσσημερι σιγουρα σπιτι ο αντρας μου δουλευει, οταν ερθει δεν ξερω, μπορεινα παμε για φαγητό!

μην ξυνεσαι συνεσαι, μπορει να το κανεις χειροτερα! τελικα δεν θα παρεις τηλ τον γιατρο σου??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γενικα λεω αν εχετε κανονισει κατι... και εγω μεχρι το μεσσημερι σιγουρα σπιτι ο αντρας μου δουλευει, οταν ερθει δεν ξερω, μπορεινα παμε για φαγητό!

μην ξυνεσαι συνεσαι, μπορει να το κανεις χειροτερα! τελικα δεν θα παρεις τηλ τον γιατρο σου??

Λέω να περάσει λίγο η ώρα! Τι να πω; Ααααχχχ Αναστασάκι μου περιμένω την Τετάρτη πως και πως! Αν όλα είναι καλά θα πάρουμε και φωτογραφία του μπεμπάκου! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Λέω να περάσει λίγο η ώρα! Τι να πω; Ααααχχχ Αναστασάκι μου περιμένω την Τετάρτη πως και πως! Αν όλα είναι καλά θα πάρουμε και φωτογραφία του μπεμπάκου! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

καλα θα ειναι και θα παρετε και φωτογραφια!!!!!!!!!!!!!! αν σας αφησει να δειτε το μουτρακι του!!!!χιχιιχιιχιχιιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μπράβο σας που την μάθατε έτσι! Θα φάει βέβαια σαν παιδάκι και τα άλλα τα χαζά αλλά στην καθημερινότητά της σωστά είναι αυτά που τρώει! Εγώ νευριάζω με μερικές που όταν έρχεται η ώρα για τη φρουτόκρεμα παίρνουν την έτοιμη! ΑΙΣΧΟΣ! Συγκρίνεται τίποτα με τα φρέσκα φρούτα; Μπορεί να ακούγομαι απόλυτη αλλά στο θέμα διατροφής των παιδιών δεν διαπραγματεύομαι τίποτα! Και πάλι μπράβο σας Νατάσα μου! Τώρα τελευταία δεν ακούω πολλούς γονείς να το κάνουν αυτό!

Ποτέ των ποτών δεν της έδωσα έτοιμη κρέμα!!!Μόνο ρυζάλευρο στην αρχή..φαρίν λακτέ δεν της έδωσα καθόλου...της έδινα χορτόσουπα αντί για φαρίν λακτέ..ρε κορίτσια ξέρετε πόση ζάχαρη έχει μέσα...έλεος δηλαδή...προσωπική μου άποψη καθαρά η συγκεκριμένη κρέμα όπως και η μπισκοτόκρεμα είναι περιττή...

Καλά κάνεις Ιωαννάκι μου...κι εγώ έδωσα αγώνα δεν λέω μέχρι να μάθει αλλά τώρα χαίρομαι που περιμένει κάθε μέρα τα φρουτάκια της και το απόγευμα μου ζητάει πάντα το φρέσκο χυμούλι της...το μαναράκι μου μωρέ...:D

Η πεθερά μου έχει πλάκα...ξέρετε τί μου λέει..καλά δεν θα φάει σοκολάτα και πατατάκια..παιδί είναι τί θα φάει...αχαχαχαχαχαχαχα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ φιλεναδίτσα μου καλά...τα παιδάκια μας από εμάς πρέπει να μάθουνε τα καλύτερα..έχουνε χρόνια να φάνε και goodys και σαβούρα...

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...