Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια αυτη τη βδομαδα μπαινω στον 7ο.......

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....πλησιαζει η μερααααααααααααααααααααα......

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααααα...κου κου κου......μια μια ξεπεταγομαστε....αχαχαχαχαχχαχαχχα...εχει και συννεφια σημερα!!!!:mad:

τι κανεις νατασακι μου?

Ρανιούκο μου έβαλα την φασολαδίτσα μου να βράζει και πίνω γαλλικό καφεδάκι!Η μικρή κοιτάει κινούμενα σχέδια και τρώει αχλαδάκι και φιρικάκι!!!Εσύ τί κάνεις ομορφιά???

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

κοριτσακια αυτη τη βδομαδα μπαινω στον 7ο.......

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....πλησιαζει η μερααααααααααααααααααααα......

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!:D :D :D

Διαφημίσεις

Κάτι σαν έκζεμα δηλαδή?Βγάζω κι εγώ αλλά στα χέρια!!!Κι όταν φουντώνουνε γίνονται άστα να πάνε!!!Και μιλάμε για φαγούρα!!Εμένα ο γιατρός μου είπε να μην βάζω τίποτα!!Δεν υπάρχει θεραπεία!!Απλά πότε θα είναι σε έξαρση και πότε σε ύφεση!Έχεις πάει στον γιατρό?

Καλημέρα Νατάσα μου! Αλλεργία από τα πεύκα είναι και δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω αλοιφή! Θα πάρω το γιατρό αργότερα να δω τι θα μου πει!

Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε γεννητούρια σιγουράκι!!!!!!!!Και η ΜΑΤΙΝΑΡΑ μας και το ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ μας!!!Ωρε γλέντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρανιούκο μου έβαλα την φασολαδίτσα μου να βράζει και πίνω γαλλικό καφεδάκι!Η μικρή κοιτάει κινούμενα σχέδια και τρώει αχλαδάκι και φιρικάκι!!!Εσύ τί κάνεις ομορφιά???

καλα ειμαι αγαπουλα μου...κι εγω πινω τον γαλλικο μου!!!!!

η σκατουλα μου κοιμαται ακομα...κουνιεται που και που για να ξεπιανεται και μετα ροχαλιζει παλι!!!!!χαχαχαχαχαα:D

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα ιωαννακι μου!!!!

καλυτερα να τωτησεις τον γιατρο σου πριν βαλεις οτιδηποτε...κατι μπορει να υπαρχει που να επιτρεπεται!!!

κι εγω εχω προβλημα με δερματιτιδα (απο αγχος μου βγαινει) αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη δεν μου εχει ξαναβγει....:D

Άντε με το καλό Ράνια μου να περάσει ο καιρός για όλες μας και να τα πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας! Πολύ φαγούρα καλέεεεε!!!

Καλημέρα Νατάσα μου! Αλλεργία από τα πεύκα είναι και δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω αλοιφή! Θα πάρω το γιατρό αργότερα να δω τι θα μου πει!

Α κατάλαβα!!ΝΑΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙς ΝΑ ΡΩΤΉΣΕΙς ΜΗΝ ΒΆΛΕΙς ΚΆΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΏΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΠΡΏΤΑ!!!;)

Διαφημίσεις

Αυτην μοντελο θα την κανουμε ετσι οπως τρωει!!! χιχιχιιχιχι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ειμαι αγαπουλα μου...κι εγω πινω τον γαλλικο μου!!!!!

η σκατουλα μου κοιμαται ακομα...κουνιεται που και που για να ξεπιανεται και μετα ροχαλιζει παλι!!!!!χαχαχαχαχαα:D

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!Πάντως αν ισχύει αυτό που λένε...σε εμένα τουλάχιστον έγινε...τα ζωηρά μωράκια στην κοιλιά ειναι ήσυχα εκτός κοιλιάς ενώ τα ήσυχα μωράκια στην κοιλίτσα είναι ζωηρά εκτός αυτής!!!Η δικιά μου συνέχεια κοιμότανε στην κοιλιά!!Και τώρα...τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!!!!!!!!!!

Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε γεννητούρια σιγουράκι!!!!!!!!Και η ΜΑΤΙΝΑΡΑ μας και το ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ μας!!!Ωρε γλέντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....ναι καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

οι φιλεναδουλες μας....αχ με το καλο και με υγεια να ερθουν!!!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αχχχχχχχχχχ.....οσο το σκεφτομαι με πιανουν τα κλαματα...εκεινη την ωρα που θα αντικρυσουμε τα μουτρακια τους τι θα κανουμε??????:D

Μονο που το σκευτομαι λιωνωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! θελω επιτελους να μιλαω και να κοιταω προσωπακι!!! βαρεθηκα να μιλαω στην κοιλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αυτην μοντελο θα την κανουμε ετσι οπως τρωει!!! χιχιχιιχιχι!!!

Άσε Αναστασάκι μου να σου πώ τί τρώει όλη την μέρα....

ένα αχλάδι,ένα μήλο και μία μπανάνα

ένα χυμό πορτοκάλι

ένα γιαούρτι με μέλι μέσα (γιατί γάλα δεν πίνει λόγω δυσανεξίας)

ένα πιάτο μεσημεριανό

κι ένα γιαουρτάκι τα advanced τα παιδικά (150 γρ.)..κι αυτό όχι κάθε μέρα...

Εγώ όλο λέω ότι τρώει λίγο αφού βλέπω άλλα παιδάκια να τρώνε κρουσάν τοστ και διάφορα:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:...αλλά ο άντρας μου λέει μια χαρά είναι..μην γίνει και μπουλούκα!!!:confused: :confused: :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...