Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

πω πω ρε κοριτσια τι βεντεακι ηταν αυτο??? τι πανεμορφο μωρακι?????????

αχχχχχχχχχχχ συγκινηθηκα!!!!!!!!!!!

ρανιααααα δειξε κατι απο αυτα που πηρες!!! μπες στο λητω στο ιντερνετ οταν μπορεις και ανεβασε φωτο!!!!:P

αναστασακι ειναι μερικα απο αυτα που πηρα....:D

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100306&itmid=6349

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080407&itmid=2975124

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080407&itmid=11869

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρανιαουκο πολυ ομορφα!! οι λαβετες τι ειπαμε πως ειναι???:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου!!!!αχ μου λειπετε αυτες τις μερες!!τελευταιο 10 ημερο βολτας ομως και καταλαβαινετε...ειμαι ξανα μαγαζι!βολταραμε φαγαμε και ενω ηταν να παω σπιτι λεω ας κατσω μαγαζι!

Αναστασακι μου!σκεφτεσαι τα ψωνια σου ε???Αντε θα τα φτιαξεις ολα σιγα σιγα!

Ιωαννακι μου κλεισε τα αυτακια στα δυσαρεστα!κοντευει η μερα για τη β επιπεδου!!με τοκαλοναδειςτα μουτρακια του!!!

Λενακι!!μπραβο κοριτσαρα!σιλουετα εκανες ετσι?οχι αστεια!αντε να κανω τη μπουμπου να ξεφουσκωσω και γω σιγα σγα!

Ποπακι μου!ελπιζω να ειναι καλυτερα η μπεμπουλιτσα σου !!υπομονη κοριτσακι μου θα τους βρειτε τους ρυθμους καλα κανεις και δεν θες να δωσεις αλλο γαλα κρατα οσο αντεξεις!καντεις αγκαλιτσες στη μπουμπουκα και απο μας!

Νατασαρα μου με την κοριτσαρα σου!!!!!!!!!!τι κανετε???

Ματινακι μου κοντευουμε ετσι!!!!!Η μπεμπα εκολοκατσε που λενε και δω!!!αντε να δουμε!λες να γεννησεις πρωτη!???

Ρανιουκο!!!!!!!!φιλακια στην μπιζουδενια ευτυχως καισενα σε πετυχα γιαλιγο το πρωι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

έκανα ενα μπανακι και ξάπλωσα λίγο!!!

χρυσανθακι μου ναι! ανυπομονω να τελειωσω με τα ψωνια!!! και να τα ετοιμασω!!!!! ολαααααα!!!!!!!! λέω μετα που γυρισω απο το χωριο να παω να ψωνισω και τα υπόλοιπα!!:P θα ετοιμασω και τη βαλιτσα για ειμαστε ετοιμοι!! χιχιιχιχιχιχι και μετα θα περιμενω!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcSUSSBg78nIGrJnpb9ubBH8TVMQTHA-ZC5vuval8cdD5I7wsA5P7EM2gn1B

καλημέρααααααααααα σας!!!!!!!!!!!!!!! από τις 6 είμαι ξύπνια! ΄κοιμήθηκα νωρίς, άλλαξε και η ωρα και να μαι!!!!! να εχετε μια όμορφη κυριακηηηη!!!!:P

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Κι εγώ πρωινή σήμερα! Έβγαλα κάτι καντίλες κόκκινες και έχω πολύ φαγούρα! Τις βγάζω ή την Άνοιξη ή το Φθινόπωρο! Είπα φέτος πως τη γλίτωσα αλλά μπαααααα!!!! Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω FENISTIL! Θέλω να περάσει λίγο η ώρα και να πάρω το γιατρό τηλ!

καλημεραααααααααααααααααααααααααα......

ολες πρωινες εεεε?????δε μπορω κοιμηθω παραπανω......

τι κανετε????

Καλημέρα Ράνια μου! Υπομονή κάνω εγώ τουλάχιστον! Δεν αντέχω άλλο! Σήμερα το πρωί κατά τις 7 ξύπνησα με πολύ φαγούρα στα πόδια μου! Τι να δω; Βγάζω κάτι καντίλες κόκκινες με πολύ φαγούρα! Είναι αλλεργία από τα πεύκα γιατί τα Φάρσαλα έχουν πευκοδάσος οπότε είμαστε ολοι λίγο πολύ ευάλωτοι σε αλλεργίες! Φέτος είπα πως τη γλίτωσα αλλά σιγά! Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω αλλοιφή!

Καλημέραααααααααααα!!Πολύ κίνηση πρωί πρωί!!!!!!!Με την αλλαγή της ώρας μπερδεύτηκε το βιολογικό μας ρολόι!!!:tongue: :tongue:

Η μικρή από τις 6:45 είναι ξύπνια!!!!:confused: :confused:

Ρανιάκι,Αναστασάκι,Ιωαννάκι μου καλημερούδια!!!!!;)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημέρα Ράνια μου! Υπομονή κάνω εγώ τουλάχιστον! Δεν αντέχω άλλο! Σήμερα το πρωί κατά τις 7 ξύπνησα με πολύ φαγούρα στα πόδια μου! Τι να δω; Βγάζω κάτι καντίλες κόκκινες με πολύ φαγούρα! Είναι αλλεργία από τα πεύκα γιατί τα Φάρσαλα έχουν πευκοδάσος οπότε είμαστε ολοι λίγο πολύ ευάλωτοι σε αλλεργίες! Φέτος είπα πως τη γλίτωσα αλλά σιγά! Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω αλλοιφή!

Κάτι σαν έκζεμα δηλαδή?Βγάζω κι εγώ αλλά στα χέρια!!!Κι όταν φουντώνουνε γίνονται άστα να πάνε!!!Και μιλάμε για φαγούρα!!Εμένα ο γιατρός μου είπε να μην βάζω τίποτα!!Δεν υπάρχει θεραπεία!!Απλά πότε θα είναι σε έξαρση και πότε σε ύφεση!Έχεις πάει στον γιατρό?

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

καλημερα ιωαννακι μου!!!!

καλυτερα να τωτησεις τον γιατρο σου πριν βαλεις οτιδηποτε...κατι μπορει να υπαρχει που να επιτρεπεται!!!

κι εγω εχω προβλημα με δερματιτιδα (απο αγχος μου βγαινει) αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη δεν μου εχει ξαναβγει....:D

Καλημέραααααααααααα!!Πολύ κίνηση πρωί πρωί!!!!!!!Με την αλλαγή της ώρας μπερδεύτηκε το βιολογικό μας ρολόι!!!:tongue: :tongue:

Η μικρή από τις 6:45 είναι ξύπνια!!!!:confused: :confused:

Ρανιάκι,Αναστασάκι,Ιωαννάκι μου καλημερούδια!!!!!;)

καλημερααααααααααα...κου κου κου......μια μια ξεπεταγομαστε....αχαχαχαχαχχαχαχχα...εχει και συννεφια σημερα!!!!:mad:

τι κανεις νατασακι μου?

images?q=tbn:ANd9GcSUSSBg78nIGrJnpb9ubBH8TVMQTHA-ZC5vuval8cdD5I7wsA5P7EM2gn1B

καλημέρααααααααααα σας!!!!!!!!!!!!!!! από τις 6 είμαι ξύπνια! ΄κοιμήθηκα νωρίς, άλλαξε και η ωρα και να μαι!!!!! να εχετε μια όμορφη κυριακηηηη!!!!:P

κου κου κου κου...σε πηρε ο υπνος καλε?που πηγες???:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...