Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

πηγα σουπερ κια μετα λητωωωωωωωωωωωωω....

αχχχχχχχχχχχχ.....πηρα σελτεδακια μεσαια για την αλλαξιερα, λαβετες και πανες αγκαλιας!!!!!

τελειααααααααααααααααα....

παω να φτιαξω τα πραγματα του σουπερ κι ερχομαι

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμένα κάθε 20 μέρες θέλει να με βλέπει ο γιατρός! Όταν μπούμε στον 8ο τότε μου είπε κάθε 10 - 15 μέρες και μετά στον 9ο κάθε εβδομάδα! Από εδώ και πέρα θα χαίρομαι όλο και πιο συχνά το μπεμπάκι μου μέχρι επιτέλους να το πάρω αγκαλίτσα!

Κανονικά 6 ηταν να πάω αλλά θα πάω στις 1!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερούδια αγαπούλες!!!Ματινάκι μου εχθές βγήκα απότομα γιατί ξεχάστηκα καλέ!!Έπρεπε να πάω στο αδερφάκι μου που έκανε παρέλαση!!!Ίσα ίσα που πρόλαβα!!Το καμάρι μου είναι!!!!!Τρελή αδυναμία μιλάμε του έχω!!!!!Είναι και πιτσιρίκος...13 χρονών!!!!

Δεν θα γράψω για την καθεμία γιατί έχω δουλίτσες!!Συμμαζεύω για ακόμη μία φορά την τετράφυλλη ντουλάπα που έχω στο δωμάτιο της κορούλας μου!!!!Τα ρουχαλάκια της τα φανελάκια της γενικά τα πραγματάκια της ..έχει μάθει και την ανοίγει μόνη της και όλο μου τα ανακατεύει τα ρούχα της...η σκατούλα μου!!!!

Σας αγαπάω όλες πάρα πολύ!!!!Θα τα πούμε μεσημεράκι αν είναι καμμία μέσα!!!!!

ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

πηγα σουπερ κια μετα λητωωωωωωωωωωωωω....

αχχχχχχχχχχχχ.....πηρα σελτεδακια μεσαια για την αλλαξιερα, λαβετες και πανες αγκαλιας!!!!!

τελειααααααααααααααααα....

παω να φτιαξω τα πραγματα του σουπερ κι ερχομαι

αχχχχχχχ μπράβο ρανιακι!!!!!! τι καλά!!!!!!!!!!!! μεγεια σαςςςςςς!!!!!!!!!!!! με το καλό να τα χαρεί η μπιζουδένια!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερούδια αγαπούλες!!!Ματινάκι μου εχθές βγήκα απότομα γιατί ξεχάστηκα καλέ!!Έπρεπε να πάω στο αδερφάκι μου που έκανε παρέλαση!!!Ίσα ίσα που πρόλαβα!!Το καμάρι μου είναι!!!!!Τρελή αδυναμία μιλάμε του έχω!!!!!Είναι και πιτσιρίκος...13 χρονών!!!!

Δεν θα γράψω για την καθεμία γιατί έχω δουλίτσες!!Συμμαζεύω για ακόμη μία φορά την τετράφυλλη ντουλάπα που έχω στο δωμάτιο της κορούλας μου!!!!Τα ρουχαλάκια της τα φανελάκια της γενικά τα πραγματάκια της ..έχει μάθει και την ανοίγει μόνη της και όλο μου τα ανακατεύει τα ρούχα της...η σκατούλα μου!!!!

Σας αγαπάω όλες πάρα πολύ!!!!Θα τα πούμε μεσημεράκι αν είναι καμμία μέσα!!!!!

ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

νατασσακι μου!!! και εμενα ο αδερφουλης μου ο μικρός, ειναι 13 στα 14!!!! :P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

νατασσακι μου!!! και εμενα ο αδερφουλης μου ο μικρός, ειναι 13 στα 14!!!! :P

Αλήθεια Αναστασάκι μου!!!!Δεν το πιστεύω!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!Κι εμένα στα 14 είναι το 1998 γεννήθηκε τον Ιανουάριο!!!!Συνομίλικοι είναι!!!!Έχεις κι άλλα αδέρφια???Εγώ έχω και μία αδερφούλα μεγαλύτερη μου κατά 2 χρόνια!!!Του έχεις αδυναμία??Εγώ πάρα πολύ!!!!Όταν γεννήθηκε ήμουνα 16 χρονών και όλη την μέρα μαζί του ασχολιόμουνα!!!:tongue:

Βέβαια με την αδερφή μου δεν το συζητώ δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα να έχεις τον δικό σου άνθρωπο ότι κι αν χρειαστείς...είμαστε και πολύ κοντά στην ηλικία..μένουμε κι ένα στενό η μία από την άλλη και γενικά κάθε μέρα μαζί είμαστε...μία στο σπίτι μου μία στο σπίτι της και για αλλαγή πάμε και στην μαμά μας που μένει στο επόμενο στενό...χαχαχαχαχαχαχα :tongue:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Αλήθεια Αναστασάκι μου!!!!Δεν το πιστεύω!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!Κι εμένα στα 14 είναι το 1998 γεννήθηκε τον Ιανουάριο!!!!Συνομίλικοι είναι!!!!Έχεις κι άλλα αδέρφια???Εγώ έχω και μία αδερφούλα μεγαλύτερη μου κατά 2 χρόνια!!!Του έχεις αδυναμία??Εγώ πάρα πολύ!!!!Όταν γεννήθηκε ήμουνα 16 χρονών και όλη την μέρα μαζί του ασχολιόμουνα!!!:tongue:

Βέβαια με την αδερφή μου δεν το συζητώ δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα να έχεις τον δικό σου άνθρωπο ότι κι αν χρειαστείς...είμαστε και πολύ κοντά στην ηλικία..μένουμε κι ένα στενό η μία από την άλλη και γενικά κάθε μέρα μαζί είμαστε...μία στο σπίτι μου μία στο σπίτι της και για αλλαγή πάμε και στην μαμά μας που μένει στο επόμενο στενό...χαχαχαχαχαχαχα :tongue:

Τελεια!!! πολυ μ'αρεσει ετσι που ειστε!!:D:D

χαχχαχα και εμενα το '98 ειναι το Μαιο!!! εγω ημουν 14 οταν γεννηθηκα και

του εχω τρελη αδυναμιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

εχω αλλα 2 αδερφια μικροτερα και αυτα. με τον πρωτο εχουμε 1,5 χρονο διαφορα, και με τον δευτερο 3 χρονια. αλλα η σχεση μας ειναι πολυ καλή!!! δεν ξερω πως ειναι να εχεις αδερφες, αλλα νομιζω αυτη τη σχεση δεν θα την αλλαζα!! ζωρις να μιλαμε καταλαβαινόμαστε! εχουμε και μικρη διαφορα και οι τρεις μας!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουφφφφφφφφφφφφφφφφ....τα εφτιαξα τα πραγματακια.....τωρα παει ο αντρουλης μου λαικη!!!!!

τι αλλα κοριτσακια μου????

Ρανακι ου ου!!!μεγειεςα πραμματακια!τι κανεις???η μπιζουδενια καλα ειναι??

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24401&subid=2&pubid=28020157

Δειτε το ειναι καταπληκτικο!!!!!!

Θα μπω αργοτερα.....φιλιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

εχω συγκινηθει απιστευτααααααααααααααααααα.....:-D

Ρανακι ου ου!!!μεγειεςα πραμματακια!τι κανεις???η μπιζουδενια καλα ειναι??

καλησπερα χρυσανθουλα μου...τι κανεις????

καλα ειμαστε...χρευει το μπιζουδακι μου!!!!!δεν ηρεμει στιγμη....νομιζω οτι θα ειναι ζωηρουλα!!!!για να δουμε!!!!

ευχαριστουμε πολυ....σιγα σιγα τα μαζευω τα πραγματακια της και οταν εχουμε λεφτα!!!!χιχιχιχιιχ

http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24401&subid=2&pubid=28020157

Δειτε το ειναι καταπληκτικο!!!!!!

Θα μπω αργοτερα.....φιλιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ματνακι μου!!!!ετσι θα τα κανουν δηλαδη???αχ!!!!και αυτη ημπεμπουλιτσα ειναι τοσο γλυκουλα!εσυ δεν ταραχτηκες ε???

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλησπερα χρυσανθουλα μου...τι κανεις????

καλα ειμαστε...χρευει το μπιζουδακι μου!!!!!δεν ηρεμει στιγμη....νομιζω οτι θα ειναι ζωηρουλα!!!!για να δουμε!!!!

ευχαριστουμε πολυ....σιγα σιγα τα μαζευω τα πραγματακια της και οταν εχουμε λεφτα!!!!χιχιχιχιιχ

εξυπνουλα ειναι σιγουρα!Ρανακι μου πρεπει να φυγω!!!αντε σιγα σιγα θα ψωνιζεις και θα χαιρεσαι!!!!φιλακιαα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

πω πω ρε κοριτσια τι βεντεακι ηταν αυτο??? τι πανεμορφο μωρακι?????????

αχχχχχχχχχχχ συγκινηθηκα!!!!!!!!!!!

ρανιααααα δειξε κατι απο αυτα που πηρες!!! μπες στο λητω στο ιντερνετ οταν μπορεις και ανεβασε φωτο!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...