Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα Λενάκι μου! Μπράβο βρε για τα κιλά! Και τι όμορφο πράγμα να το ακούς αυτό κυρίως μετά τη γέννα από τον αντρούλη σου! Σου κάνει πολύ καλό! Δεν είχες πάρει και πολλά άλλωστε! Κουκλίτσα θα είσαι πάλι! Η αλήθεια είναι πως έχω μία αγωνία για τα κιλάκια αλλά όταν συνέρχομαι λέω το μωράκι μου να είναι καλά και τα κιλά θα χαθούν κάποια στιγμή μετά τη γέννα! Τα νινάκια σου τι κάνουν; Ο μπεμπάκος μεγαλώνει;

καλημερα Ιωαννακι μουυυυυ!:D:D

η αληθεια ειναι οτι ειχα πεσει πολυ ψυχολογικα τελευταια κ σημερα ηταν η πρωτη φορα που μου το ειπε ο αντρας μου για τα κιλα κ ετσι οπως μου το ειπε μου εφτιαξε την διαθεση!

αγαππουλιτσα μου να δεις πως θα τα χασεις κ συ γρηγορα..φευγουν αυτο ειναι το μονο σιγουρο κ φυσικα προταιρεοτητα εχουν τα μωρακια μας κ μετα τα κιλακια!ετσι ειναι!;)

καλα ειναι τα ζουζουνακια μου!μωλης θηλασα τον μικρουλη μου κ αποκοιμθηκε!μεγαλωνει μωρεε..εχει βγαλει μαγουλακια,μπουτακια!αχ ασεε!

αχ ιωαννακι μου κλαιει παωω..φιλακια πολα κ χαδακια πολα στον γλυκο σου μπεμπακο!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια! Τι κανετε????

Εγω ακομα δεν μπορω να χωνεψω ολα αυτα που εφαγα χθες στο τσιμπουσι....περα απ'αυτο ομως, το καλο φαγητο, περασαμε υπεροχα...στις 8μιση το βραδυ φυγαμε και ειμασταν εκει απο τις 12 το μεσημερι! Δεν εχω λογια πραγματικα....αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο στο φεις γιατι εδω δεν μπορω κατι γινεται παντα και δεν τις ανεβαζει οσο και να προσπαθω!

Μιλαμε πραγματικα εφαγα το καταπετασμα και στο τελος εκτος απο μια κομματαρα τουρτα εφαγα στο καπακι και μια μπαναναρα με 2 κουταλιες της σουπας μερεντα.....ολα τα λεφτα! Δεν εχω καθολου τυψεις ομως γιατι ο μπεμπουλης μου χορευε απο την χαρα του οποτε χαλαλι του!

Λενιω μου επισκεψεις χθες ε??? Ενταξει μωρε νωρις ηταν αλλα εσυ εχεις βαλει το προγραμμα σου δικιο εχεις! Απλα ειναι και νωρις για επισκεψεις γενικοτερα επειδη ο μπεμπης ειναι πολυ μικρουλης ακομα....τριγυρνανε και διαφορες ιωσεις τωρα οποτε πρεπει να προσεχετε! Οσον αφορα την αλλαγη της εικονιτσας σου πας στον πινακα ελεγχου και λεει καπου επεξεργσια αβαταρ...αν εχεις αποθηκευμενη φωτο 80x80 στον υπολογιστη σου πας εκει που λεει αναζητηση, βγαινουν τα αρχεια των φωτο γραφιων σου και διαλεγεις αυτη που θες και την βαζεις πατωντας την.Μετα κανεις αποθηκευση και τσουπ αλλαζει η εικονιτσα σου! Ελπιζω να σε βοηθησα!!!!!

Αναστασακι μου πολυ ωραιο αυτο το σαϊτ και φθηνο μεν αλλα οχι σε ολα τα ειδη! Παντως στις κουβερτουλς οντως ειναι φθηνο! Εμεις χθες φευγοντας απο το τσιμπουσι, η θεια μας εδωσε δωρακι μια κουβερτουλα για τον μπεμπη λουτρινη με τον μικρο πριγκιπα, η οποια μενει και ανοιχτη αλλα εχει και κλιψακια που κλεινει και γινεται σακος για να μην ξεσκεπαζεται το μωρο....μιλαμε ειναι καταπληκτικη και πολυ βολικη για οπουδηποτε το εχεις το μωρο! Ψαξ'τε και για καμια τετοια ειναι πολυ ωραιες!

Ρανιακι μου τι κανετε μανουλα και κορουλα? Βλεπω εκανες λιστα με πραγματακια ε???? Αντε με το καλο τα ψωνια! Κι εγω ειχα κανει λιστα, εννοειται βολευει πολυ αλλα να ξερεις οτι θα παρεις περισσοτερα πραγματα απ'οτι γραφεις...ειδικα στο Λητω με το που μπαινεις σε παιρνουν απο πισω οταν σε βλεπουν να κρατας λιστα και σου λενε "θα χρειαστειτε κι αυτο, και αυτο, σιγουρα και αυτο αλλα μην ξεχασετε να παρετε και αυτο ειναι πολυ σημαντικο!" χαχαχαχ....ο αντρας μου τα πηρε στο κρανιο οταν ειχαμε παει...το γελιο ειναι οτι πραγματικα ηταν τοσο πιεστικη η πωλητρια που ενω ειχα στο μυαλο μου να παρω 2 μπουκαλια μεγαλα γυαλινα και 2 μικρα, μου ειπε αυτη να παρω 3 μεγαλα σιγουρα...τα πηρα για να μην μου ζαλιζει τον ερωτα και οταν της ειπαμε οτι δεν θελουμε κατι αλλο και εφυγε, πηγα και εβαλα το ενα μπουκαλι πισω στο ραφι...ε μα πια!Μας ζαλισε!!!!!!!!αχαχαχ....

Ελενιτσα πεταλουδιτσα πολυ ευχαριστα τα νεακια σου μπραβο κουκλιτσα μου! Μια χαρα το μωρακι σου ειναι και μαλλον αγορακι ε? Γερο να ειναι πανω απ'ολα!!!! Αντε με το καλο και η αυχενικη σας!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου,Ποπακι μου, Νατασαρα μου,Γιωτουλα μου, Χρυσανθακι μου, Μαρακι μου φιλακια πολλα πολλα σε σας και τα ζουζουνια σας!!!!!!

Ξεχασα καμια καλεεεεε???????? Συγχωρατε με αν ξεχασα....ορμονες ειναι αυτες!!!!!!!!!

Καλε μονη μου εμεινα?????

Καλημέρα Ματινάκι μου! Τι κάνεις; Πέρασες ωραία εχθές; Εγώ πάντως για καλά ξεκίνησα αλλά δεν κατέληξε και πολύ καλά! Ξεκινήσαμε να πάμε στη μαμά μου για καφέ και φαγητό και μετά μάθαμε κάτι δυσάρεστο! Τέλοσπάντων εμείς να είμαστε καλά! Χόρευε ο μπεμπάκος μας από τη χαρά του; Εμένα ήταν πολύ ήσυχος εχθές, μάλλον επειδή ήμουν λίγο στεναχωρημένη αλλά το βράδυ που χαλάρωσα λίγο ξεκίνησε του χορούς! Είναι απόλαυση όταν τον καταλαβαίνω τον μικρούλη μου! Την Τετάρτη έχω την β' επιπέδου και έχω μία αγωνία άλλο πράγμα! Εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις γιατρό έτσι δεν είναι; Άντε με το καλό Ματινάκι μου! Μέχρι πότε έχεις ΠΗΤ;

Καλημέρα Ματινάκι μου! Τι κάνεις; Πέρασες ωραία εχθές; Εγώ πάντως για καλά ξεκίνησα αλλά δεν κατέληξε και πολύ καλά! Ξεκινήσαμε να πάμε στη μαμά μου για καφέ και φαγητό και μετά μάθαμε κάτι δυσάρεστο! Τέλοσπάντων εμείς να είμαστε καλά! Χόρευε ο μπεμπάκος μας από τη χαρά του; Εμένα ήταν πολύ ήσυχος εχθές, μάλλον επειδή ήμουν λίγο στεναχωρημένη αλλά το βράδυ που χαλάρωσα λίγο ξεκίνησε του χορούς! Είναι απόλαυση όταν τον καταλαβαίνω τον μικρούλη μου! Την Τετάρτη έχω την β' επιπέδου και έχω μία αγωνία άλλο πράγμα! Εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις γιατρό έτσι δεν είναι; Άντε με το καλό Ματινάκι μου! Μέχρι πότε έχεις ΠΗΤ;

Καλημερα Ιωαννακι μου!

Τι δυσαρεστο καλε??? Πω πω θα ηρεμισεις ποτε σ'αυτη την εγκυμοσυνη???

Εμεις ναι περασαμε πολυ ωραια, το ειχαμε αναγκη μεσα σε τοσο αγχος με το οικονομικο....ξεφυγαμε αρκετα! Δεν θελαμε να φυγουμε,για τοσο ωραια μιλαμε! Τωρα η επομενη φορα πρωτα ο Θεος θα ειναι την ανοιξη που θα εχουμε κι εμεις το δικο μας παιδακι μαζι...χθες ηταν 4 κουτσουβελακια μετα θα γινουν 5 και επεται και συνεχεια καλα να ειμαστε!!!!!!

Σε λιγο θα κατεβω αγορα να παω να παρω μαγνησιο γιατι μου τελειωσε και να κανω μετα καμια δουλιτσα...να βαλω κανενα πλυντηριακι μιας και εχει αερα να στεγνωσουν γρηγορα!

Διαφημίσεις

Σας στελνω πολλα φιλια σε σας και τα μπεμπακια σας!!!!!!!!!!

Παω για να τελειωνω γιατι ερχεται και νωρις ο αντρουλης σημερα...

Μακια πολλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

000203F8.gif

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια! Τι κανετε????

Εγω ακομα δεν μπορω να χωνεψω ολα αυτα που εφαγα χθες στο τσιμπουσι....περα απ'αυτο ομως, το καλο φαγητο, περασαμε υπεροχα...στις 8μιση το βραδυ φυγαμε και ειμασταν εκει απο τις 12 το μεσημερι! Δεν εχω λογια πραγματικα....αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο στο φεις γιατι εδω δεν μπορω κατι γινεται παντα και δεν τις ανεβαζει οσο και να προσπαθω!

Μιλαμε πραγματικα εφαγα το καταπετασμα και στο τελος εκτος απο μια κομματαρα τουρτα εφαγα στο καπακι και μια μπαναναρα με 2 κουταλιες της σουπας μερεντα.....ολα τα λεφτα! Δεν εχω καθολου τυψεις ομως γιατι ο μπεμπουλης μου χορευε απο την χαρα του οποτε χαλαλι του!

Λενιω μου επισκεψεις χθες ε??? Ενταξει μωρε νωρις ηταν αλλα εσυ εχεις βαλει το προγραμμα σου δικιο εχεις! Απλα ειναι και νωρις για επισκεψεις γενικοτερα επειδη ο μπεμπης ειναι πολυ μικρουλης ακομα....τριγυρνανε και διαφορες ιωσεις τωρα οποτε πρεπει να προσεχετε! Οσον αφορα την αλλαγη της εικονιτσας σου πας στον πινακα ελεγχου και λεει καπου επεξεργσια αβαταρ...αν εχεις αποθηκευμενη φωτο 80x80 στον υπολογιστη σου πας εκει που λεει αναζητηση, βγαινουν τα αρχεια των φωτο γραφιων σου και διαλεγεις αυτη που θες και την βαζεις πατωντας την.Μετα κανεις αποθηκευση και τσουπ αλλαζει η εικονιτσα σου! Ελπιζω να σε βοηθησα!!!!!

Αναστασακι μου πολυ ωραιο αυτο το σαϊτ και φθηνο μεν αλλα οχι σε ολα τα ειδη! Παντως στις κουβερτουλς οντως ειναι φθηνο! Εμεις χθες φευγοντας απο το τσιμπουσι, η θεια μας εδωσε δωρακι μια κουβερτουλα για τον μπεμπη λουτρινη με τον μικρο πριγκιπα, η οποια μενει και ανοιχτη αλλα εχει και κλιψακια που κλεινει και γινεται σακος για να μην ξεσκεπαζεται το μωρο....μιλαμε ειναι καταπληκτικη και πολυ βολικη για οπουδηποτε το εχεις το μωρο! Ψαξ'τε και για καμια τετοια ειναι πολυ ωραιες!

Ρανιακι μου τι κανετε μανουλα και κορουλα? Βλεπω εκανες λιστα με πραγματακια ε???? Αντε με το καλο τα ψωνια! Κι εγω ειχα κανει λιστα, εννοειται βολευει πολυ αλλα να ξερεις οτι θα παρεις περισσοτερα πραγματα απ'οτι γραφεις...ειδικα στο Λητω με το που μπαινεις σε παιρνουν απο πισω οταν σε βλεπουν να κρατας λιστα και σου λενε "θα χρειαστειτε κι αυτο, και αυτο, σιγουρα και αυτο αλλα μην ξεχασετε να παρετε και αυτο ειναι πολυ σημαντικο!" χαχαχαχ....ο αντρας μου τα πηρε στο κρανιο οταν ειχαμε παει...το γελιο ειναι οτι πραγματικα ηταν τοσο πιεστικη η πωλητρια που ενω ειχα στο μυαλο μου να παρω 2 μπουκαλια μεγαλα γυαλινα και 2 μικρα, μου ειπε αυτη να παρω 3 μεγαλα σιγουρα...τα πηρα για να μην μου ζαλιζει τον ερωτα και οταν της ειπαμε οτι δεν θελουμε κατι αλλο και εφυγε, πηγα και εβαλα το ενα μπουκαλι πισω στο ραφι...ε μα πια!Μας ζαλισε!!!!!!!!αχαχαχ....

Ελενιτσα πεταλουδιτσα πολυ ευχαριστα τα νεακια σου μπραβο κουκλιτσα μου! Μια χαρα το μωρακι σου ειναι και μαλλον αγορακι ε? Γερο να ειναι πανω απ'ολα!!!! Αντε με το καλο και η αυχενικη σας!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου,Ποπακι μου, Νατασαρα μου,Γιωτουλα μου, Χρυσανθακι μου, Μαρακι μου φιλακια πολλα πολλα σε σας και τα ζουζουνια σας!!!!!!

Ξεχασα καμια καλεεεεε???????? Συγχωρατε με αν ξεχασα....ορμονες ειναι αυτες!!!!!!!!!

καλημερα Ματινακι μου!τι καλα που περασατε κ φαγατε χθες!το ευχαρηστηθηκες ε!κ το ζουζουνακι σου οποτε οπως ειπες χαλαλι!

κ γω ετσι το κανω Ματινακι μου παω στον πινακα ελενχου κ κανω αυατα που ειπες αλα κ παλι δεν την αλαζει παταω αποθηκευση κ τιποτα!:rolleyes::rolleyes:

μωλης ξανακοιμηθηκε ο μικρουλης μου μετα απο λιγη γκρινια κ 3 φορες που του αλλαξα πανα καναμε κακκουλινια!ελπιζω να κοιμηθει λιγακι παραπανω να ξαπλωσω κ γω λιγακι!

Ματινακι μου η αληθεια ειναι οτι 6 δεν ειναι αργα αλα τωρα με το μωρακι μου φαινεται αργα..γιατι εκεινη την ωρα περιπου ξυπναει τρωει κ μωλη ςκανει κακουλινια τον κανουμε μπανακι..αν δεν τον προλαβω κ κοπιμηθει μετα παει κοντα στης 9 η ωρα κ ειναι πολυ αργα γιαμενα εκεινη την ωρα να τον κανουμε μπανιο..φυσικα αν τυχει θα το κανω κ ετσι αλα τωρα βολευτικαμε με αυτο το προγραμμα κ 6 με 6μιση τον μπανιαριζουμε κ μετα ακολουθουμε κ μεις κ μετα ξανακοιμαται αυτος μεχρι της 9 περιπου κ εχω χρονο να χαλαρωσω κ νακοιμηθει κ ο μεγαλος μου κ μετα ασχολουμαι με τον μικρουλη μου μεχρι της 11 το πολυ που κοιμαται μετα ..αυταααααα~:tongue:;)

φιλακια πολα Ματινακι μου κ πολα χαδακαι στη κοιλιτσα με τον ζωηρουλη μπεμπακο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ Ιωαννακι μου τι δυσαρεστο εμαθες!:(

ολα καλα θα ειναι την τεταρτη αγαπουλα μου θα το δεις!μην σκεφτεσαι αρνητικα..ο μπεμπακος σου θα ειναι πολυ καλα κ θα τον απολαυσεις κ ενχρωμο!;););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ Ιωαννακι μου τι δυσαρεστο εμαθες!:(

ολα καλα θα ειναι την τεταρτη αγαπουλα μου θα το δεις!μην σκεφτεσαι αρνητικα..ο μπεμπακος σου θα ειναι πολυ καλα κ θα τον απολαυσεις κ ενχρωμο!;););)

Συνήθισα να μαθαίνω δυσάρεστα τους τελευταίους μήνες! Αχ Λενάκι μου το περιμένω πως και πως! Αφού έλεγα στον άντρα μου εχθές πως εκείνο το βράδυ θα κοιμηθώ με τη φωτογραφία του μπεμπάκου!

Διαφημίσεις

μάλλον δεν πρόλαβα καμια!!!!!!:(

Ματινάκι μου το κατα ευχαριστηθηκες το φαγακι ε???? μπράβο κοπελαρα μου καλά εκανες!! :D τετοια κουβερτουλα που λες είχα πάρει δώρο στην ανηψιά-βαπτηστηρα μου!:tongue: όντως είναι πολύ ωραίες!!!! δεν εχω ψωνίσει τίποτα από αυτο το σαιτ γιατι ακόμα δεν εχω δει τιποτα στα μαγαζια απο λευκα ειδη και δεν ξερω αν ειναι καλές οι τιμές!:rolleyes:

Λενάκι πάνε τα κιλακια είδες??? εσυ που αγχωνόσουν όταν ετρωγες λίγο παραπάνω!!!!:tongue::tongue::tongue: μια χαρα εισαι !!!! φιλάκια πολλα στα νατρακια σου! και ιδιως στα μπουτακια του μικρού!!!

Ιωαννακι με το καλό η β'επιπέδου κοριτσαρα μου!! όλα καλα θα πάνε θα δεις!! θα το απολαυσεις το αντρακι σου!!!!

Ρανιακι ακόμα να γυρισεις???:tongue::tongue:

Χρυσανθακι που εισαι???????

Νατασσακι?????

ποπάκι, γιωτακι, πεταλουδίτσα?????

Έκλεισα ραντεβου να κάνω το μαλλι τη δευτερα το πρωί! ουφ δεν το άντεχα άλλο!!!!:P:p:p και την τριτη θα δω το μωρό μου!!!!!!!!!! ανυπομονω να δω πόσο μεγαλωσε!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μάλλον δεν πρόλαβα καμια!!!!!!:(

Ματινάκι μου το κατα ευχαριστηθηκες το φαγακι ε???? μπράβο κοπελαρα μου καλά εκανες!! :D τετοια κουβερτουλα που λες είχα πάρει δώρο στην ανηψιά-βαπτηστηρα μου!:tongue: όντως είναι πολύ ωραίες!!!! δεν εχω ψωνίσει τίποτα από αυτο το σαιτ γιατι ακόμα δεν εχω δει τιποτα στα μαγαζια απο λευκα ειδη και δεν ξερω αν ειναι καλές οι τιμές!:rolleyes:

Λενάκι πάνε τα κιλακια είδες??? εσυ που αγχωνόσουν όταν ετρωγες λίγο παραπάνω!!!!:tongue::tongue::tongue: μια χαρα εισαι !!!! φιλάκια πολλα στα νατρακια σου! και ιδιως στα μπουτακια του μικρού!!!

Ιωαννακι με το καλό η β'επιπέδου κοριτσαρα μου!! όλα καλα θα πάνε θα δεις!! θα το απολαυσεις το αντρακι σου!!!!

Ρανιακι ακόμα να γυρισεις???:tongue::tongue:

Χρυσανθακι που εισαι???????

Νατασσακι?????

ποπάκι, γιωτακι, πεταλουδίτσα?????

Έκλεισα ραντεβου να κάνω το μαλλι τη δευτερα το πρωί! ουφ δεν το άντεχα άλλο!!!!:P:p:p και την τριτη θα δω το μωρό μου!!!!!!!!!! ανυπομονω να δω πόσο μεγαλωσε!!!!!!!!!!!

Έλα καλέ εδώ είμαι! Μιλούσα με τη μαμά μου στο τηλέφωνο! Καλημέρα! Τι κάνεις; Έχεις γιατρό την Τρίτη; Τι καλά! Έχω μία αίσθηση πως αυτή την εβδομάδα θα έχουμε γεννητούρια! Ή το Χρυσανθάκι μας ή το Ματινάκι μας! Λες και οι δύο; Πω πω περνάει ο καιρός Αναστασάκι μου, περνάει!

Έλα καλέ εδώ είμαι! Μιλούσα με τη μαμά μου στο τηλέφωνο! Καλημέρα! Τι κάνεις; Έχεις γιατρό την Τρίτη; Τι καλά! Έχω μία αίσθηση πως αυτή την εβδομάδα θα έχουμε γεννητούρια! Ή το Χρυσανθάκι μας ή το Ματινάκι μας! Λες και οι δύο; Πω πω περνάει ο καιρός Αναστασάκι μου, περνάει!

ναι την τρίτη!!! και ανυπομονω τόοοσοοοο πολυυυυ!!! έχω να παω από τις 10 του μήνα!!! θα εχουμε ευχαριστα πρώτα ο θεός!!! εξαλλου φτανουν και οι 2 στις ΠΗΤ τους!!! :P:p

Περναει ο καιρός ναι!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι την τρίτη!!! και ανυπομονω τόοοσοοοο πολυυυυ!!! έχω να παω από τις 10 του μήνα!!! θα εχουμε ευχαριστα πρώτα ο θεός!!! εξαλλου φτανουν και οι 2 στις ΠΗΤ τους!!! :P:p

Περναει ο καιρός ναι!!!:D

Κι εμένα κάθε 20 μέρες θέλει να με βλέπει ο γιατρός! Όταν μπούμε στον 8ο τότε μου είπε κάθε 10 - 15 μέρες και μετά στον 9ο κάθε εβδομάδα! Από εδώ και πέρα θα χαίρομαι όλο και πιο συχνά το μπεμπάκι μου μέχρι επιτέλους να το πάρω αγκαλίτσα!

γυρισα κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

αχ εγραψα τοσα πολλα για τη καθεμια σας και κατι εκανα και τα εσβησα....ε τωρα βαριεμαι να τα ξαναγραφωωωωωωωωωωωω...αααααααααααα....τα νευρα μου....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...