Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ναι κ μενα μαρεσουν ποπακη μου οταν εχω κεφια ειναι οτι πρεπει για να σε ανεβασουν ακομα πιο ψιλααααα!

αχ εχω σκασει στα γελια με τον μικρο ακουμε την j.lo τωρα κ κανει οτι κανει κ αυτη!αχ μου φτιαξε την διαθεσηηηηηη!:tongue:

ποπακη μου μωλης πας σπιτι να τα βαλεις ν α τα ακουσεις να κ να ριξεις κ εναν χαλαρο χορο!;);)

χαχαχαχαχα!!!!!ειναι πολυ χορευταρας!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα, κι εμενα μου αρεσει το τραγουδι αυτο της j.lo!!!!!!!!καλα θα γινει ενα χαλαρο γλεντι το απογευμα σπιτι!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ μωρε το γλυκουλι μου....τι καλο να εχεις παρεουλα το παιδακι σου και να σου κανει τετοια κολπα!

Λενιω μου θα βγω να κανω καμια δουλιτσα....εχω πλυντηρια να βαλω μιας και εχει ηλιο και φυσαει ειναι ευκαιρια να μου στεγνωσουν γρηγορα! Θα επανελθω πιστευω γιατι σημερα δεν εχω μαγειρεμα....εχω ψαρακι απο χθες ευτυχως.....!

καλες δουλιτσες ματινακι και χαλαρα ε?φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Φιλακια Λενιω και Ποπακι και θα τα πουμε παλι....παω να τελειωνω...!
χαχαχαχαχα!!!!!ειναι πολυ χορευταρας!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα, κι εμενα μου αρεσει το τραγουδι αυτο της j.lo!!!!!!!!καλα θα γινει ενα χαλαρο γλεντι το απογευμα σπιτι!!!!!!!!!!!:tongue:

φιλακια πολα ματινακι μου να προσεχεις!;)

πολυ χορευταρας ποπακη μου ασε αρκει να ακουσει μουσικη κ αρχηζει να χωρευει οπου κ αν βρισκεται!

χαχαχα ναι ναι θ το καψεισ σημερα μωλης με το καλο σχολασεις!

παω κ γω αγαπουλιτσα μου σε λιγο θα τον βαλω για υπνο!απλωσα κ γω το πληντυριο μου ο καιρος μαλακωσ εκαπως δνε κανει τοσο κρυο!κ εχουμε μπολικο ηλιο σημερα!

αα με πηρε κ η φιλη μου κ μου λεει αυριο θα ερθει μετα τη δουλεια θα προλαβω ο γαμς ειναι στης 6 αλα μπορει κ να μην παμε στη εκκλησισ θα δουμε!αυτα!

φιλακια πολλααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

φιλακια πολα ματινακι μου να προσεχεις!;)

πολυ χορευταρας ποπακη μου ασε αρκει να ακουσει μουσικη κ αρχηζει να χωρευει οπου κ αν βρισκεται!

χαχαχα ναι ναι θ το καψεισ σημερα μωλης με το καλο σχολασεις!

παω κ γω αγαπουλιτσα μου σε λιγο θα τον βαλω για υπνο!απλωσα κ γω το πληντυριο μου ο καιρος μαλακωσ εκαπως δνε κανει τοσο κρυο!κ εχουμε μπολικο ηλιο σημερα!

αα με πηρε κ η φιλη μου κ μου λεει αυριο θα ερθει μετα τη δουλεια θα προλαβω ο γαμς ειναι στης 6 αλα μπορει κ να μην παμε στη εκκλησισ θα δουμε!αυτα!

φιλακια πολλααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

καλη ξεκουραση λενακι μου γλυκο!!!!!!!!!!αχ αυριο θα ερθει για το μαλλακι σου ε?τι να κανεις!!!!!!!

φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια...τι κανετε ακομα κοιμαστε????? Ξυπνηστεεεεεε.......

Τι ωραια ηλιολουστη μερα ειναι αυτη σημερα? Δεν χορταινω να βγαινω στην βεραντα....

Σημερα μαλλον γυρνανε σπιτι η συνυφαδα με τον κουνιαδο και την μπεμπουλα....επιτελους σπιτι μαζι με το παιδακι τους!

Εγω χθες ειχα παλι αυπνιες οχι ολη την νυχτα απλα δεν με επαιρνε ο υπνος και κοιμηθηκα κατα τις 2.....

Παω να βαλω πλυντηριο γιατι εχει πολυ ωραια μερα και θα πρεπει να το εκμεταλλευτω!

Σας φιλωωωωωωω........

Καλημερα κοριτσακια...τι κανετε ακομα κοιμαστε????? Ξυπνηστεεεεεε.......

Τι ωραια ηλιολουστη μερα ειναι αυτη σημερα? Δεν χορταινω να βγαινω στην βεραντα....

Σημερα μαλλον γυρνανε σπιτι η συνυφαδα με τον κουνιαδο και την μπεμπουλα....επιτελους σπιτι μαζι με το παιδακι τους!

Εγω χθες ειχα παλι αυπνιες οχι ολη την νυχτα απλα δεν με επαιρνε ο υπνος και κοιμηθηκα κατα τις 2.....

Παω να βαλω πλυντηριο γιατι εχει πολυ ωραια μερα και θα πρεπει να το εκμεταλλευτω!

Σας φιλωωωωωωω........

καλημερουδια ματινακι μου!τι κανεις?

κ εδω τελεια μερα!τι καλαα μακαρι να μην αλλαξει ο καιρος!

εγω σε λιγο θα ξεκηνησω δουλειτσες κ βαριεμαι!!

ασε μια απο τα ιδια κ γω χθες ξυπνησα στης 4 τα μεσανυχτα κ μεχρι της 6 δεν μπορουσα να κοιμηθω..με τιποταααααα!ειχα απελπιστει ημουν ετοιμη να σηκωθω!

φιλακια ποολαααααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

kalhspera koritsakia pws eiste ola kala????

egw edw isisxa spiti komotirio kai agios o theos kata ta alla mia xara eimai ola kalaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

oi egioules mas apo oti blepw pate mia xara

bre koritsia tatasa mas kala einai thn exw xasei telios !!!!!! tatasaki na xereis s agapawwwwwwwwwwwwww na dwseis filakia sto louloudaki sou

apo oti vlepw kamia pali den einai mesa paw na kanw nani xixixixi filiaaaaaaaaaaaaaaaa se olessssssssssssss

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

happy-mothers-day.gif

love_you_mom_heart_lg_clr_19522.gif

Mανουλα μου γλυκεια σε λατρευω! Να εισαι παντα καλα και σ'ευχαριστω πολυ που εισαι διπλα μου και με αγαπας τοσο πολυ!!!! Να ξερεις οτι οτιδηποτε κι αν συμβει εγω θα ειμαι κοντα σου και θα σ'αγαπω για παντα!

Καλημερα κοριτσακια μου και χρονια πολλα στις μανουλες ολου του κοσμου!

Τι κανετε εσεις? Εγω μπηκα να σας πω μια καλημερα και να παω να μαγειρεψω το μοσχαρακι μου....ο αντρουλης μου απο νωρις εχει ξεκινησει γενικη στο σπιτι και τωρα παω να του φτιαξω ενα πολυ ωραιο φαγακι να τον ευχαριστησω που με βοηθαει τοσο πολυ!

Θα τα πουμε συντομα....φιλακια πολλα και παλι χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκαααααααααααααα....καλημεραααααααααααααα....

τι κανετε????

χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες του κοσμου.....

ματινακι, ματινακι25,λενιω,ποπακι,σοφακι,ρουλακι,elerinaki,ευακι,τζινακι

χρονια σας πολλαααααααααααααααααααααααααααααααα..........

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..........

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημεραααααα!

χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες του κοσμουυ!:D:Dνα χαιρομαστε τις μανουλιτσες μας!που τις λατρευουμε~!;)

ρανιουκο μου ευχαρηστω πολυ αγαπουλα μου ..σου απαντησα στο φβ κ μετα σε εδειχνε μια οφ μια ονλαιν !:(

Ματινακι μου καλο μαγειρεμα ..τι καλουλης ο αντρουλης σου που σε βοηθαει μπραβο του!\

εμεις χθεσ ειμασταν σε γαμο..γυρησαμε αργα κ μπορω να πω οτι δεν χορτασα υπνο ξυπνησα στης 10 παρα κ τωρα ειμαι σαν κοιμησμενη..κ αργοτερα μας περημενει κ η πεθερα κ δεν εχω καμια ορεξη~:rolleyes:

χθες το εβαψα τελικα το μαλι!ξανθια κ παλι!καναμε πολες ανταυγιες κ εγινα καταξνθη..μου φαινεται περιεργο τωρα γιατι με ειχα συνηθισει με την μαυρη ριζα~δεν ακουμπησαμε τη ριζα απλα μετα μου εβαλε μια βαδη για 5 λεπτακια να σκοτωσει λιγο την μαυριλα αλα δεν φιανεται τιποτα!θα δω τωρα τιςι φωτο που εβγαλα κ αν βγηακ καμια καλη θα σας στειλω..δεν μαρεσω καθολου πως βγαινωωω!:(:shock::shock:

φιλακια πολλαααααα!\

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα αγάπες μου όμορφες!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τια μανούλες!!!! τις μέλλουσες μανούλες και σε όλες τις wannabe μανούλες;)

Τι κάνετε;;; Χάθηκα λίγο, άνοιξε ο καιρός και βολταρίσαμε λιγάκι!!!! Μου λείψατε!!!!

Ποπάκη μου μια χαρά η μπουμπού μεγάλωσε πολύ!!!! χαδάκια πολλά να της δώσεις!!!! όλα καλά μπράο καρδούλα μου!!!!

Ματινάκι μου ετοιμάζεις τον γαμπρό για τις νυφες του καφέ;) ζωηρούλης ο μικρός ε;;; άντρας παιδί μου!!!! όλα καλά και με την αυχενική, πάει και αυτό!!!!Χαδάκια!!!!

Λενιώ μου με γεια τα μαλλάκια, περιμένουμε φωτο!!!!!Φιλιά στα ζουζουνάκια σου!!!!

Ρανιούκο μου αγάπη μου!!!! ((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

Τζινάκια, Νενάκι, Ρενάκι, Νατασούλα, Ματινάκι25, ευάκι, ελερινάκι, ρουλάκι (((((((((((((((())))))))))))))))))))

Μάκια πολλά σε όλες!!!!

2178853ma5lkypat3.gif

τι κανετε φιλεναδιτσες μου καλες?

εμεις τελεια εχεια αδεια ο καλος μου και ολο εξω ειμαστε...τελεια περναμε!!!!!

χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες του κοσμου

να ειναι παντα γερες και ευτυχησμενες με τα παιδακια τους!!!!!!!!!!!

ευχομαι του χρονου τετοια μερα να γιορταζουμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

στις εγκυουλες μανουλες μας ευχομαι γρηγορα να περασει ο καιρος και να κρατησουν τα μωρακια τους αγκαλια!!!!!!!!!!

μου λειψατε πολυ αν και σας σκεφτομαι καθε μερα ;););)

σας αγαπω πολυ πολυ πολυ !!!!

(((((((((((()))))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερααααααααα!!!!!!!καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου καλα?χρονια πολλα στις μανουλες ολου του κοσμου!!!!!!!!!!!!!!

χαθηκα το σ/κ, εχω πηξει στις δηλωσεις, κανω και σπιτι των θειων-γιαγιαδων κ.τ.λ.αντε να τελειωσουν γιατι δεν μπορω να βλεπω αλλο αποδειξεις!!!!!!!!!!!!!!μπλιαχ!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!λενιω, σοφακι, νενακι, ματινακι, ρανιακι τζινακι ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...