Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιααααααααααα~

χρονια πολλααααααα!ειδατε τι γινεται στη θεσσαλονικη..εχουνε ντασεις κ η παρελαση δεν ξεκηνησ εακομα!χαμος!

τι να προτογραψω γραψατε τοσα πολα..απολαυσα να σας διαβαζω!

Ματινουλι μουυυυυ δυο βδομαδες μεινανε αγαπουλα μου..δεν το πιστευωω!μεγια κ τα πραγματακια που πηρατε..πολυ χαιρομαι να σας ακουω να μηλατε για ψωνια κ ετοιμασιες των μικρων σας!

Ρανιουκο μουυυυυυυυ μαρεσει πολυ που αποκαλεις μπιζουδενια την ζουζουνα σοτ!θα ειναι μια γλυκα!

Χρυσανθακι μου το ζουζουνακι σου ειναι πολυ ευτηχησμενο στη κοιλιτσα κ δεν θελει ακοαμ να βγει μωρε!πολα χαδακια!

Αναστασακι μου δεν κοιμηθηκες καλα!τι κανει ο μπεμπακος μας!

Νατασακι μουυυυυυυυυ τι κανεις?κ μενα μου ελειψες πολυ!

κ γω του ψωνησα απο τα ζαρα δουλεευι εκει η συνηφαδα μου κ χθες μου εφερ κατι φορμακια βελουτε που της ζητησα κ ενα ολοσωμο σαν ζακετακι φορμακι ζεστο για να το βγαζω εξω..τελειο ειναι σαν αρκουδακι θα ειναι !;)

παω να απλωσω πληντυριακια...κ γω σημερα περημενω πεθερικα:(:mad:τους βαριεμαι αλα τι να κανεις!:tongue:ελπιζω να κατσουν λιγο :tongue:

πολα φιλακια σε ολες τις φιλεναδιτσες μου!

συγνωμη αν ξεχασα καμια!:(

Ελενιστα μου!!!Καλα ειστε και εισαι χαρουμενη!!!τελεια!!

ε!και αν δεις οτι θες να μεινεις μονη με τα αγορακια σου δειξτο με τροπο!δεν θα παθουν και τιποτα!

καλες δουλιτσες με κεφι!!!

φιλακια στα πατουσακια των γλυκων σου γιων!!

ξερω οτι βολευτηκε αλλα θελω να τη δω!αχ!!!ας σπασουν τα νερα!!!!:P:p

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας!Χρονια πολλα παρα τα ρεζιλικια που γινονται στη θεσσαλονικη με τη στρατιωτικη παρελαση να αναβαλλεται...Καλα να παθουν!

Τα δικα μου νεα ειναι πολυ καλα! Πηγαμε χθες γιατρο και ολα καλα.Μεγαλωνουμε και κουνιομαστε και μαλλον ειμαστε αγορακι!!! χιχιχιΕιδαμε κατι σα τσουτσουνακι αλλα ειναι πολυ νωρις... Στην αυχενικη που θα γινει 9 Νοεμβρη ισως φανει καλυτερα!:PΕσεις κοριτσακια μου ολες καλα;;

Καλημερα Ελενιτσα!!!τι κανετε??εμεις μαι χαρουλα ειχα και γω γιατρο χθες!3140 ειναι η μπουμπουκα μου!!αγορακι ε???μην το πολυλες!!και μενα σε αυτο το ραντεβου το πριν την αυχενικη αγορακι μου την ειπανε!χιχιχι!!!;)και εχει και πολυ εξελιγμενο υπερυχο ο γιατρος μου!αλλα μου το ειχε τονισει στο λεω εγω..αλλα σαν να μην το ακουσες!ειναι πολυ νωρις ακομα!στην αυχενικη ηταν γυρισμενη (ηταν ο μπαμπας της μαζι και δεν ηθελε να του αποκαλυφτει γιατι ηθελε αγορι)και στο επομενο που ημουν μονη μου εδειξε ολοκαθαρα οτι ηταν μπουμπουκα!μεσα στα μουτρα σου λεω!:Pηταν τελειως γυρισμενη σωστα για να τη δω!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Στον αποκλειστικο θηλασμο μπορει να θηλαζει ενα μωρο 18 ωρες το 24ωρο, αν φυσικα δεν θελει η μαμα να του χορηγησει ξενο γαλα....μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος θελει πολλες ωρες υπομονης και επιμονης! Με τον συνεχη θηλασμο δεν παθαινει κατι κακο το μωρο ισα ισα και κατεβαζει περισσοτερο γαλα στην μαμα...οποτε θελει ζορι τις πρωτες εβδομαδες!

Καλα τα λες ματινακι μου!α!και καλημερα!!!ετσι ακριβως ειναι τα πραματα ολοι οι νεοι και ενημερωμενοι παιδιατροι αυτο θα σου πουν!γιαυτο λενε οτι ειναι μεγαλη θυσια ο θηλασμος αλλα ειναι και ο,τι καλυτερο μπορει μια μαμα να δωσει στο μωρακι της αλλα και η μαμα που δεν μπορεσε να τα καταφερει προσπαθησε και αυτη!Μακαρι να δωσει ο Θεος να τα καταφερω και γω!οταν θηλαζεις μπορει να χρειαστει να κανεις μονο αυτο για αρκετες εβδομαδες το σχετικο προγραμμα μπαινει αφου εδρεωθει ο θηλασμος!Αυτο που λεγαν οι παλιοι οτι το μωρο καλομαθαιονει στο στηθος και θελει προγραμμα για να μην καλομαθει κτλ ειναι μυθος και φενεται απο το οτι πολλες μαναδες της γεννιας των δικων μας μαμαδων δεν καταφεραν να θυλασουν για πολυ καιρο ενω τωρα πιο πολλες τα καταφερνουν...ολα αυτα τα λεω και γω βεβαια αποτι εχω διαβασει και ενω ειμαι εξω απο τον χορο αλλα θελω πολυ και ελπιζω να με βοηθησουν οι πληροφοριες που εχω μαζεψει !το βιβλιο πρεπει να ειναι πολυ καλο!θα το ψαξω και γω και εχω και ενα σαιτ που διαβαζω και μαρεσει θα το βαλω!

Σωστο κι αυτο...βεβαια το πρωτο εμβολιο δεν σημαινει κιολας οτι το μωρο εχει παθει ανοσια με το που το κανει...απλα νιωθεις περισσοτερη σιγουρια στο αν κολλησει κατι θα μπορεσεις να του δωσεις καποια φαρμακευτικη αγωγη οχι οτι δεν θα κολλησει κατι!Απλα πριν τον 2ο μηνα αν παθει κατι χτυπαω ξυλο εχει αμεσως παιδων γιατι δεν μπορεις να του δωσεις φαρμακα...οποτε ξεκινας το χεσιμο σε οσους δεν καταλαβαινουν...δεν θα ταλαιπωρειται το παιδακι μου επειδη καποιοι ειναι ασυνειδητοι!!!!!!

Καλα σοβαρα μιλας για την συνυφαδα? Απιστευτο....και χωρις λογια...!!!!!!

Φυσικα θα την σαραντησω την μπουμπου !και οχι πολλα πολλα μαζι της απο κανεναν μεχρι και τον 3ο...κατι που σιγουρα θα καταφερνα πιο δυσκολα αν ημουν στην πολη μου!αλλα θα το εκανα και εκει και οποιος θελει ας παρεξηγηθει το δικο μου παιδι ειναι και εγω θα φρικαρω τελειως αν μου παθει τιποτα οχι η φιλεναδα επειδη δεν το πηρε αγγαλια...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

γεια σου χρυσανθακι μου!!!!!!!!!!!!!!

ΩΩΩΩΩ!!!καλημερα Αναστασακι και μπεμπουλη !γλυκε μπεμπουλη!τι κανετε σημερα ??ζωηρουλης ειναι?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

ΩΩΩΩΩ!!!καλημερα Αναστασακι και μπεμπουλη !γλυκε μπεμπουλη!τι κανετε σημερα ??ζωηρουλης ειναι?

ποτε ειναι ζωηρος ποτε ειναι ησυχος!! χιχιιιιχι!!! για τη δικια σου τη μπουμπου δεν ρωταω, φανταζομαι!!!!!! ετοιμη να βγει ειναι απλα το καθυστερει!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Είστε όλες καλά; Χρόνια πολλά και κυρίως καλά! Εγώ πήγα στη μαμά μου το πρωί για καφεδάκι, καθίσαμε και για φαγάκι και τώρα που γύρισα έφτιαξα ένα κέικ γιατί πολύ το ζήλευα τόσες μέρες! Ο μπεμπάκος μου πολύ ήσυχος σήμερα, μάλλον επειδή είμαι στην τρεχάλα και στην κίνηση όλη μέρα! Μάλλον το βράδυ που θα χαλαρώσω θα δώσει το παρόν!

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Είστε όλες καλά; Χρόνια πολλά και κυρίως καλά! Εγώ πήγα στη μαμά μου το πρωί για καφεδάκι, καθίσαμε και για φαγάκι και τώρα που γύρισα έφτιαξα ένα κέικ γιατί πολύ το ζήλευα τόσες μέρες! Ο μπεμπάκος μου πολύ ήσυχος σήμερα, μάλλον επειδή είμαι στην τρεχάλα και στην κίνηση όλη μέρα! Μάλλον το βράδυ που θα χαλαρώσω θα δώσει το παρόν!

γεια σου Ιωαννακι!!! μμμμμ κεικ ακουωωωωωω και εγω θελωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!:-(:sad::-( θα κανω αν ειμαι καλα, την τριτη μετα που φυγω απο τη διαβητολογο! :lol::lol: αν βαλω αντι για την κανονικη ζαχαρη αυτη που ειναι για τους διαβητικους λετε να γινει καλό???? αν και δεν το κανω πολυ γλυκο γενικα, αλλα λέω...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου Ιωαννακι!!! μμμμμ κεικ ακουωωωωωω και εγω θελωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!:-(:sad::-( θα κανω αν ειμαι καλα, την τριτη μετα που φυγω απο τη διαβητολογο! :lol::lol: αν βαλω αντι για την κανονικη ζαχαρη αυτη που ειναι για τους διαβητικους λετε να γινει καλό???? αν και δεν το κανω πολυ γλυκο γενικα, αλλα λέω...

Γειά σου Αναστασάκι μου! Καλό θα γίνει βρε γιατί όχι; Πως είσαι; Εγώ πολύ καλά και περιμένω πως και πως να έρθει η Τετάρτη να πάω να κάνω τη β' επιπέδου!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου.....εμεις πριν καμια ωρα γυρισαμε!!!!!περασαμε σουπερ.....φαγαμε την αστακομακαροναδα μας και τα παγωτακια μας μετα......ουφφφφφφφ....εσκασα στο φαι.....!!!!!χιχιχιιχιχχι

εσεις τι μου κανετε????

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα μανουλες και μωρακια.....τι κανετε?εγω πρωινη σημερα!!!πινω το γαλατακι μου μετα εχω να παω σουπερ μαρκετ....

κοιμοσαστε εεεε?????

αντε...περιμενω για καφεδακι!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα μανουλες και μωρακια.....τι κανετε?εγω πρωινη σημερα!!!πινω το γαλατακι μου μετα εχω να παω σουπερ μαρκετ....

κοιμοσαστε εεεε?????

αντε...περιμενω για καφεδακι!!!!

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Τι κάνεις; Κι εγώ μόλις ήπια το γαλατάκι μου και σε λίγο το καφεδάκι μου! Πως είστε μαμά και μπιζουδένια;

καλημερουδια κ απο μενααααα!:D:D:D

τι κανετεεεεεε?

σημερα πολυ μουντος ο καιρος μαλον θα βρεξει!

μωλης ετοιμασα τον μεγαλο μου να παει σουπερ με την γιαγια κ τον παπου του ..ο μικρουλης κοιμαται κ εγω ειπα να πω μια καλημερα!

χθες τελικα ηρθαν τα πεθερικα αν κ λιγο αργουτσικα για μενα κατα της 6..εκεινες τις ωρες δνε θελω κοσμο γιατι κανουμε μπανιο τον μικρο μετα τον μεγαλο μετα εγω για να ειμαστε νωρης νωρης ετοιμοι για νανακια..κατα της 9 το πολυ 10 ο μεγαλος μου παει για υπνο κ εγω ασχολουμαι με τον μικρουλη μου μεχρι να κοιμηθει κ αυτος οποτε θελω χρονο για χαλαρωση κ ξεκουραση..το καλο ηταν οτι η πεθερα μου που σπανια να ανοιχτει να σου πει μια καλη κουβεντα για την εξωτερικη σου εμφανιση μου λεει αδυνατισες πολυ..πολυ ωραια μπραβο:tongue::tongue:κ χαρηκα μπορω να πω..η αληθεια ειναι οτι κ σημερα που ζηγηστηκα ειδα οτι μου εμεινε 1 μιση κιλο να χασω της εγκυμοσηνης κ δεν κανω κ προσπαθεια!κ ο αντρουλης μου σημερα με αγκαλιασε με πασπατεψε απο δω κ απο κει κ μου λεει πολυ αδυνατησες..εε!:tongue::tongue:ειμαι 61.5 τωρα θελω αλο εναμιση κιλο για να φυγουν ολα της εγκυμοσηνης κ ακομα 5 λεω εγω τωρα αν καταφερω για να φτασω στα κιλα που θελω..55-56 να παω θα ειμαι ευχαρηστημενη οχι οτι τωρα δεν ειμαι αλα παλι θελω!αυτααα~

κοριτσια πως αλλαζουμε το αβαταρ κ γενικα πως βαζουμε φωτο..δεν με αφηνει να το κανω μου λεει για το μεγεθος πως να το ρυθμισω ομως!:confused::confused:

φιλακια πολλα κ χαδακια στις κοιλιτσες σας!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια κ απο μενααααα!:D:D:D

τι κανετεεεεεε?

σημερα πολυ μουντος ο καιρος μαλον θα βρεξει!

μωλης ετοιμασα τον μεγαλο μου να παει σουπερ με την γιαγια κ τον παπου του ..ο μικρουλης κοιμαται κ εγω ειπα να πω μια καλημερα!

χθες τελικα ηρθαν τα πεθερικα αν κ λιγο αργουτσικα για μενα κατα της 6..εκεινες τις ωρες δνε θελω κοσμο γιατι κανουμε μπανιο τον μικρο μετα τον μεγαλο μετα εγω για να ειμαστε νωρης νωρης ετοιμοι για νανακια..κατα της 9 το πολυ 10 ο μεγαλος μου παει για υπνο κ εγω ασχολουμαι με τον μικρουλη μου μεχρι να κοιμηθει κ αυτος οποτε θελω χρονο για χαλαρωση κ ξεκουραση..το καλο ηταν οτι η πεθερα μου που σπανια να ανοιχτει να σου πει μια καλη κουβεντα για την εξωτερικη σου εμφανιση μου λεει αδυνατισες πολυ..πολυ ωραια μπραβο:tongue::tongue:κ χαρηκα μπορω να πω..η αληθεια ειναι οτι κ σημερα που ζηγηστηκα ειδα οτι μου εμεινε 1 μιση κιλο να χασω της εγκυμοσηνης κ δεν κανω κ προσπαθεια!κ ο αντρουλης μου σημερα με αγκαλιασε με πασπατεψε απο δω κ απο κει κ μου λεει πολυ αδυνατησες..εε!:tongue::tongue:ειμαι 61.5 τωρα θελω αλο εναμιση κιλο για να φυγουν ολα της εγκυμοσηνης κ ακομα 5 λεω εγω τωρα αν καταφερω για να φτασω στα κιλα που θελω..55-56 να παω θα ειμαι ευχαρηστημενη οχι οτι τωρα δεν ειμαι αλα παλι θελω!αυτααα~

κοριτσια πως αλλαζουμε το αβαταρ κ γενικα πως βαζουμε φωτο..δεν με αφηνει να το κανω μου λεει για το μεγεθος πως να το ρυθμισω ομως!:confused::confused:

φιλακια πολλα κ χαδακια στις κοιλιτσες σας!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημέρα Λενάκι μου! Μπράβο βρε για τα κιλά! Και τι όμορφο πράγμα να το ακούς αυτό κυρίως μετά τη γέννα από τον αντρούλη σου! Σου κάνει πολύ καλό! Δεν είχες πάρει και πολλά άλλωστε! Κουκλίτσα θα είσαι πάλι! Η αλήθεια είναι πως έχω μία αγωνία για τα κιλάκια αλλά όταν συνέρχομαι λέω το μωράκι μου να είναι καλά και τα κιλά θα χαθούν κάποια στιγμή μετά τη γέννα! Τα νινάκια σου τι κάνουν; Ο μπεμπάκος μεγαλώνει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...