Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα Αναστασακι μου!καλα ειναι ο τζουτζουκος μου..κοιμαται τωρα!εχει πολυ πλακα οι γκριματσες που κανει αλα εκει που λιωνω ειναι οταν του μηλαω κ συγκεντρωνεται κ γελαει..θα τρελαθω..κ στον μεγαλο μου το κανει μωλης του μηλαει!

παωω αγαπουλες μου!φιλακια πολλαααααααα~;);)

αχου μωρεεεεεεεεε!!!!!!!!! για φαγωμα θα ειναι!!!!!!!!!!! φιλακια γλυκια μου!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Αναστασακι μου!καλα ειναι ο τζουτζουκος μου..κοιμαται τωρα!εχει πολυ πλακα οι γκριματσες που κανει αλα εκει που λιωνω ειναι οταν του μηλαω κ συγκεντρωνεται κ γελαει..θα τρελαθω..κ στον μεγαλο μου το κανει μωλης του μηλαει!

παωω αγαπουλες μου!φιλακια πολλαααααααα~;);)

καλημερα λενιω μυουουουουουου.....αχχχχχχχχχχ...κατι δαγκωνιες που θα του κανεις εεε?????

θα γινει ενας μαλαγανας αυτοςςςςςςςςςςς...χιχιχιχιιχιχι

μακια πολλα αγαπακι μου....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημερα σας!Χρονια πολλα παρα τα ρεζιλικια που γινονται στη θεσσαλονικη με τη στρατιωτικη παρελαση να αναβαλλεται...Καλα να παθουν!

Τα δικα μου νεα ειναι πολυ καλα! Πηγαμε χθες γιατρο και ολα καλα.Μεγαλωνουμε και κουνιομαστε και μαλλον ειμαστε αγορακι!!! χιχιχιΕιδαμε κατι σα τσουτσουνακι αλλα ειναι πολυ νωρις... Στην αυχενικη που θα γινει 9 Νοεμβρη ισως φανει καλυτερα!:PΕσεις κοριτσακια μου ολες καλα;;

καλημερα ελενακι...ειδες που ολα καλα πανε????μπραβο κοριτσακι μου!!!!θα το δειτε και στην αυχενικη....ολα τελειαααααααααααα!!!!!!

κι εμεις καλα ειμαστε...εγω θα κανω τη καμπυλη ζαχαρου τη τριτη και εχω λιγη αγωνια...κατα τ'αλλα η μπιζουδενια μου μια χαρα ειναι και χορευει συνεχεια...:lol:

αχχαχαχαχα ναι μωρε!!! αυτο να ναι μονο!!!!! θελω να μιλησουμε για ψωνιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!1

Λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!! ο μπεμπακος καλα ειναι!! ζουζουνευει!!:tongue:

ουφφφφφφφφφ....λοιπον...εχω κανει μια λιστα για ψωνια που εχω να κανω ακομα....ξεκιναω...

• μπανακι + τη βαση για τη μπανιερα (δε θα παρω το μπανακι- αλλαξιερα γιατι δεν εχω πολυ χωρο στο μπανιο)
  • καροτσι
  • σελτεδακια μεσαια για την αλλαξιερα( 10 τεμ.)
  • πανες αγκαλιας (δε ξερω ποσες)
  • λαβετες (ειναι αυτα που βαζουμε στον ωμο μας για τις γουλιτσες που βγαζουν)( 10 τεμ.)
  • πολυθρονα-κρεββατι για το παιδικο
  • κουρτινα
  • φωτιστικα (ταβανι και τοιχου)
  • 3 σετ σεντονακια
  • παντα - προικα
  • κουνουπιερα
  • φορμακι εξοδου
  • σαλιαρες με σκρατς (5 τεμ)
  • κουβερτουλα αγκαλιας
  • καθισμα αυτ/του
  • ενδοεπικοινωνια (αν και εχω αμφιβολια..)
  • υγραντηρας

αυτα θυμαμαι τωρα αναστασακι μου......σιγουρα καποια ξεχνω!!!!!!

Διαφημίσεις

ουφφφφφφφφφ....λοιπον...εχω κανει μια λιστα για ψωνια που εχω να κανω ακομα....ξεκιναω...

• μπανακι + τη βαση για τη μπανιερα (δε θα παρω το μπανακι- αλλαξιερα γιατι δεν εχω πολυ χωρο στο μπανιο)
  • καροτσι
  • σελτεδακια μεσαια για την αλλαξιερα( 10 τεμ.)
  • πανες αγκαλιας (δε ξερω ποσες)
  • λαβετες (ειναι αυτα που βαζουμε στον ωμο μας για τις γουλιτσες που βγαζουν)( 10 τεμ.)
  • πολυθρονα-κρεββατι για το παιδικο
  • κουρτινα
  • φωτιστικα (ταβανι και τοιχου)
  • 3 σετ σεντονακια
  • παντα - προικα
  • κουνουπιερα
  • φορμακι εξοδου
  • σαλιαρες με σκρατς (5 τεμ)
  • κουβερτουλα αγκαλιας
  • καθισμα αυτ/του
  • ενδοεπικοινωνια (αν και εχω αμφιβολια..)
  • υγραντηρας

αυτα θυμαμαι τωρα αναστασακι μου......σιγουρα καποια ξεχνω!!!!!!

φορμακια, εσωρουχακια..., ενδοεποικοινωνια εγω θα δω αν θα μου χρειαστει μετα που γεννησω...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φορμακια, εσωρουχακια..., ενδοεποικοινωνια εγω θα δω αν θα μου χρειαστει μετα που γεννησω...

φορμακια,μπουφαν,σακους βολτας και αλλα πολλα μου εχει δωσει τρεις σακουλες η κουμπαρα μου και εσωρουχακια της εχω παρει.....

κοιταω και ιντερνετ λλα να σου πω τη βρισκω πιο πολυ να πηγαινω στο καταστημα να τα βλεπω και απο κοντα και να διαλεγω!!!!!

μολις πληρωθω θα παω παλι λητω να της παρω σελτεδακια,πανες,σαλιαρες ,λαβετες,μπανακι +βαση που ειναι και οικονομικα!!!!

τον αλλο μηνα καποια αλλα κ.ο.κ.:lol::lol::lol:

να τα μαζευουμε μωρε σιγα σιγα και μετα να αρχισουμε πλυσιματα....ουφφφφφφφφφφφφφ......αγχωθηκα τωρα!!!!:rolleyes:

φορμακια,μπουφαν,σακους βολτας και αλλα πολλα μου εχει δωσει τρεις σακουλες η κουμπαρα μου και εσωρουχακια της εχω παρει.....

κοιταω και ιντερνετ λλα να σου πω τη βρισκω πιο πολυ να πηγαινω στο καταστημα να τα βλεπω και απο κοντα και να διαλεγω!!!!!

μολις πληρωθω θα παω παλι λητω να της παρω σελτεδακια,πανες,σαλιαρες ,λαβετες,μπανακι +βαση που ειναι και οικονομικα!!!!

τον αλλο μηνα καποια αλλα κ.ο.κ.:lol::lol::lol:

να τα μαζευουμε μωρε σιγα σιγα και μετα να αρχισουμε πλυσιματα....ουφφφφφφφφφφφφφ......αγχωθηκα τωρα!!!!:rolleyes:

ετσι ετσι!! σιγα σιγα να τελειωνουμε!!! θελω οταν μπω στο μηνα μου πρωτα ο θεος να ειναι ολα ετοιμα!!! και απλως να περιμενω το νινι μου!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ετσι ετσι!! σιγα σιγα να τελειωνουμε!!! θελω οταν μπω στο μηνα μου πρωτα ο θεος να ειναι ολα ετοιμα!!! και απλως να περιμενω το νινι μου!!!!!!!!

κι εγω αναστασακι μου.....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....

λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:lol:

Διαφημίσεις

αναστασακι μου σε αφηνωωωωωωωωω...παω να κανω μπανακι για να βγουμε για φαγητακι....κι εχω μια πεινααααααααααααααα!!!!!

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααα

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

κι εγω αναστασακι μου.....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....

λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:lol:

:P:p:p ξερεις τι λεω εγω??? να θα μπει τωρα ο νοεμβρης, και τελη του μηνα θα στολισουμε και το δεντρακι!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι μου σε αφηνωωωωωωωωω...παω να κανω μπανακι για να βγουμε για φαγητακι....κι εχω μια πεινααααααααααααααα!!!!!

φιλακια πολλαααααααααα και πολλα χαδακια στη μπιζουδενια σουυυυυυυυ!!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φιλακια πολλαααααααααα και πολλα χαδακια στη μπιζουδενια σουυυυυυυυ!!!!!:tongue:

καλημερα Αναστασακι!!!!!σε καλημερησα και στο φεις!;)τι κανετε?πως ειστε σημερα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημερα ρανακι μου!!!!κριμα!δεν σε προλαβαινω!!!αντε πανε να φας και τα λεμε ....χαδακια στην μπιζουδενια!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...