Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Και μη χειροτερα δεν λες τιποτα Νατασαρα μου!

Ευχαριστουμε πολυ για τα καλοριζικα! Κλωτσαει και ο μπεμπης αυτη την στιγμη οποτε σε ευχαριστει κι αυτος!!!!!!!!

Παρακαλώ μικρό όμορφο ζουζουνάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με πεταξε...

Μολις επλυνα και τον μεγαλο σελτε για το στρωμα της κουνιας! Τον πηραμε κι αυτο στο Ικεα 6 ευρω 70x 1,00 ενω ακομα και στα τζαμπο ειναι ακριβος! Δεν καλυπτει ολο το στρωμα βεβαια αλλα για εκει που θα καθεται το μωρο φτανει και περισσευει....

Ετσι πιστευω κι εγω Νατασαρα μου οτι απλα ειναι απ'εξω τραγανο και μεσα θα ειναι αφρατο....για να δουμε! Παντως το γυρισα αναποδα και εκοψα λιγακι και το δομικασα....νοστιμο εγινε!

Παω να ετοιμαστω για να κατεβω αγορα για το καθιερωμενο σφολιατοειδες τωρα που ειναι σχετικα νωρις γιατι μετα δεν θα μπορω να περασω απεναντι γιατι θα γινεται η παρελαση....οχι τιποτε αλλο να προλαβω να παω νωρις μην μου ερθει κανενα γιαουρτωμα στην μουρη!Τα ξαναλεμε αργοτερα αν προλαβω να μπω....

Φιλακιαααααα!!!!!!!!!!!!

Κοριτσαρες???Ουουουουυουου......σας διαβαζω και εχω πεθανει στο γελιο με την πεθερουκλα της Ρανιας!!!!! Αχχαχαχα....και η δικη μου πεθερα θελει συζητηση αλλα η κακομοιρα ειναι πολυ καλουλα....με μενα εχει βρει την αδερφη ψυχη της γιατι ειμαι η μονη που συζηταω μαζι της και ξεθολωνει η μαυρη απο την καθημερινοτητα της...καθε φορα που ερχεται περναμε πολυ ωραια...τεσπα!

Εμεις πηγαμε στο Ικεα του αεροδρομιου και πηραμε την συρταριερα και το υποποδιο για την πολυθρονα...πολυ ωραια μου εφυγε και αυτο το αγχος! Τωρα ολοκληρωθηκε το δωματιο απο επιπλα και μενει μονο η κουρτινα η οποια ειναι θεμα 2 ημερων ακομα....το σαββατο πρωτα ο Θεος θα εχω αποφασισει τι θα παρω!

Αυτα....σας αφηνω τωρα γιατι εχω μια νυστα αλλο πραγμα! Θα τα πουμε ελπιζω το πρωι!

Φιλακια πολλαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου γλυκοοοοοοο....καλημερα....

μεγεια τα νεα πραγματακια σας....με το καλο κουκλαρα μου!!!!!

θελω κι εγω να παω ΙΚΕΑ για να παρω τη πολυθρονα που γινεται κρεββατι για το παιδικο δωματιο αφου θα τη βαλω κατευθειαν εκει τη μπιζουδενια μου!!!!!

καμια κουρτινα καλη να εχει αραγε?παιδικα σχεδια...?δεν εχω δει....:rolleyes:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Καλά είμαστε και οι δύο!!Εδώ δίπλα μου είναι και ζουζουνεύει όπως πάντα!!!!:tongue: :tongue: :tongue:

ΑΑΑΑΑ λέω κι εγώ!!!Καλέ μια χαρά θα είναι!!!!Ίσως να είναι πιο τραγανούτσικο αλλά αφράτο θα είναι!Κι εγώ χρησιμοποιώ και μια χαρά γίνετα!!;);) ;)

χαχαχαχαχαχαχ τσισάκια ε????Ίσως να πιέζει την κύστη το μπεμπεδάκι σου σήμερα περισσότερο!!!Κανένα ποδαράκι ή χεράκι!!!!:D :D :D

νατασαρααααααααααααααααα....κου κου κου....εφυγες κιε συ??μονη εμεινααααααα?????

θα κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....:-(

καλημερα σας και χρονια πολλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε??

εγω δεν κοιμηθηκα καλα... τωρα τρωμε!!!;) μονη στο σπιτι παλι, ο αντρας μου δουλευει κ σημερα.. ρε κοριτσια πινετε πολυ νερο????????? εγω παααααραααααα πολυυυυυ:rolleyes::rolleyes:

ρανιακιιιιιιιιιι ειμαι και εγω εδω!!!!!!!!!!!! τι ωρα εφυγε εχθες η πεθερα????

ματινακι μεγεια τα καινουργια πραγματακια!! μονο η κουρτινα και τελος ε??? μπράβο!!! με το καλό!!!!! εγω πιστευω θα ειμαι τελειωμενη με το δωματιο τελη του μηνα...

νατασσακι τι κανεις??? ωραιο καιρο εχει σημερα! δεν θα πας καμια βολτα????

λενακι, Ιωαννακι, ποπακι, Γιωτακι που ειστε???? φιλακια!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα σας και χρονια πολλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε??

εγω δεν κοιμηθηκα καλα... τωρα τρωμε!!!;) μονη στο σπιτι παλι, ο αντρας μου δουλευει κ σημερα.. ρε κοριτσια πινετε πολυ νερο????????? εγω παααααραααααα πολυυυυυ:rolleyes::rolleyes:

ρανιακιιιιιιιιιι ειμαι και εγω εδω!!!!!!!!!!!! τι ωρα εφυγε εχθες η πεθερα????

ματινακι μεγεια τα καινουργια πραγματακια!! μονο η κουρτινα και τελος ε??? μπράβο!!! με το καλό!!!!! εγω πιστευω θα ειμαι τελειωμενη με το δωματιο τελη του μηνα...

νατασσακι τι κανεις??? ωραιο καιρο εχει σημερα! δεν θα πας καμια βολτα????

λενακι, Ιωαννακι, ποπακι, Γιωτακι που ειστε???? φιλακια!!!!

καλημερααααααααααααααααααα.........τι κανεις αναστασακι μου?????

εφυγε κατα τις 11...ωραια περασαμε...γενικοτερα εχει γελιο μωρε....καλη ειναι αλλα ειναι πολυλογου!!!!!αχαχαχαχαχαχχαχχα....

καλημερουδιααααααααααα~

χρονια πολλααααααα!ειδατε τι γινεται στη θεσσαλονικη..εχουνε ντασεις κ η παρελαση δεν ξεκηνησ εακομα!χαμος!

τι να προτογραψω γραψατε τοσα πολα..απολαυσα να σας διαβαζω!

Ματινουλι μουυυυυ δυο βδομαδες μεινανε αγαπουλα μου..δεν το πιστευωω!μεγια κ τα πραγματακια που πηρατε..πολυ χαιρομαι να σας ακουω να μηλατε για ψωνια κ ετοιμασιες των μικρων σας!

Ρανιουκο μουυυυυυυυ μαρεσει πολυ που αποκαλεις μπιζουδενια την ζουζουνα σοτ!θα ειναι μια γλυκα!

Χρυσανθακι μου το ζουζουνακι σου ειναι πολυ ευτηχησμενο στη κοιλιτσα κ δεν θελει ακοαμ να βγει μωρε!πολα χαδακια!

Αναστασακι μου δεν κοιμηθηκες καλα!τι κανει ο μπεμπακος μας!

Νατασακι μουυυυυυυυυ τι κανεις?κ μενα μου ελειψες πολυ!

κ γω του ψωνησα απο τα ζαρα δουλεευι εκει η συνηφαδα μου κ χθες μου εφερ κατι φορμακια βελουτε που της ζητησα κ ενα ολοσωμο σαν ζακετακι φορμακι ζεστο για να το βγαζω εξω..τελειο ειναι σαν αρκουδακι θα ειναι !;)

παω να απλωσω πληντυριακια...κ γω σημερα περημενω πεθερικα:(:mad:τους βαριεμαι αλα τι να κανεις!:tongue:ελπιζω να κατσουν λιγο :tongue:

πολα φιλακια σε ολες τις φιλεναδιτσες μου!

συγνωμη αν ξεχασα καμια!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα σας!Χρονια πολλα παρα τα ρεζιλικια που γινονται στη θεσσαλονικη με τη στρατιωτικη παρελαση να αναβαλλεται...Καλα να παθουν!

Τα δικα μου νεα ειναι πολυ καλα! Πηγαμε χθες γιατρο και ολα καλα.Μεγαλωνουμε και κουνιομαστε και μαλλον ειμαστε αγορακι!!! χιχιχιΕιδαμε κατι σα τσουτσουνακι αλλα ειναι πολυ νωρις... Στην αυχενικη που θα γινει 9 Νοεμβρη ισως φανει καλυτερα!:PΕσεις κοριτσακια μου ολες καλα;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααα.........τι κανεις αναστασακι μου?????

εφυγε κατα τις 11...ωραια περασαμε...γενικοτερα εχει γελιο μωρε....καλη ειναι αλλα ειναι πολυλογου!!!!!αχαχαχαχαχαχχαχχα....

αχχαχαχαχα ναι μωρε!!! αυτο να ναι μονο!!!!! θελω να μιλησουμε για ψωνιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!1

Λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!! ο μπεμπακος καλα ειναι!! ζουζουνευει!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα σας!Χρονια πολλα παρα τα ρεζιλικια που γινονται στη θεσσαλονικη με τη στρατιωτικη παρελαση να αναβαλλεται...Καλα να παθουν!

Τα δικα μου νεα ειναι πολυ καλα! Πηγαμε χθες γιατρο και ολα καλα.Μεγαλωνουμε και κουνιομαστε και μαλλον ειμαστε αγορακι!!! χιχιχιΕιδαμε κατι σα τσουτσουνακι αλλα ειναι πολυ νωρις... Στην αυχενικη που θα γινει 9 Νοεμβρη ισως φανει καλυτερα!:PΕσεις κοριτσακια μου ολες καλα;;

καλημερα Ελενιτσα!ειδες ολα καλα !πολυ χαιρομαι ετσι θα ειναι μεχρι τελους/.λες αγορακι!αχ μωρε οτι κ να ειναι γερο να ειναι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ελενη!!! πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!!!:D με το καλο και η αυχενικη!!!!! εμεις καλα ειμαστε!!! σπιτακι!:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ελενιτσα!ειδες ολα καλα !πολυ χαιρομαι ετσι θα ειναι μεχρι τελους/.λες αγορακι!αχ μωρε οτι κ να ειναι γερο να ειναι!;)

Ναι χριστουλη μου!!Ολα τα μωρακια μας να ειναι γερα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

αχχαχαχαχα ναι μωρε!!! αυτο να ναι μονο!!!!! θελω να μιλησουμε για ψωνιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!1

Λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!! ο μπεμπακος καλα ειναι!! ζουζουνευει!!:tongue:

καλημερα Αναστασακι μου!καλα ειναι ο τζουτζουκος μου..κοιμαται τωρα!εχει πολυ πλακα οι γκριματσες που κανει αλα εκει που λιωνω ειναι οταν του μηλαω κ συγκεντρωνεται κ γελαει..θα τρελαθω..κ στον μεγαλο μου το κανει μωλης του μηλαει!

παωω αγαπουλες μου!φιλακια πολλαααααααα~;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...