Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

για πεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...

γενικα τι ψωνισες???:D

γενικα που εχεις κενα..εχω μια τεραστια λιστα που ειχαφτιαξει θα την γραψω στο φεισ.μονοτα του μωρου ήκαιγια σενα(για τη βαλιτσα δηλαδη)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστη!!!!;)

ε!αν τα δεις σκουρα τι θα κανεις...εμεις ευτυχως ή δυστυχως (θα δειξει) ειμαστε οι δυο μας!και ο πιο κοντινος ειναι η μαμα μου απο θεσνικη γιατι οι δικοι του γερμανια ειναι!

αχχχχχχχχχχχ.....δεν εχεις τη μανουλα σου εεε????κι εμενα σε αλλη περιοχη μενει αλλα τωρα πηρε συνταξη και θα ερχεται!!!!;)

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

γενικα που εχεις κενα..εχω μια τεραστια λιστα που ειχαφτιαξει θα την γραψω στο φεισ.μονοτα του μωρου ήκαιγια σενα(για τη βαλιτσα δηλαδη)

εχω κανει κι εγω μια λιστα ναααααααααααααα.....αλλα δε ξερω αν τα εχω βαλει ολα ρε συ....

για γραψε οταν εχεις χρονο και βλεπουμε!!!!:D

και απο σελτεδακια,πανες,σεντονια,κουβερτες? κλπ κλπ κλπ

πανες ειχω παρει 12 90 επι 90 γιατι θε χρησιμοποιω και για την καλαθουνα σαν σεντονακι τις πανες χασε που λενε (που ειναι σαν σεντονι)

και γενικα για οπου ακουμπαει τον πρωτο καιρο(καροτσι,καθισμα,αγκαλια,καναπες κτλ)

3με4κουβερτουλες μια χοντρη και τις αλλες πιο ελαφριες

2-3 σελτεδακια μεγαλα

15 πανακια ια τις γουλιτσες(αυτα τα μικρα τα τετραγωνα)

και 3 σετ σεντονια γιατηνκουνια(που θα τη βαλω βασικα μετα τοτριμηνο)πριν απο καμια φορα κανενα μεσημερι για να συνηθιζει

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

πανες ειχω παρει 12 90 επι 90 γιατι θε χρησιμοποιω και για την καλαθουνα σαν σεντονακι τις πανες χασε που λενε (που ειναι σαν σεντονι)

και γενικα για οπου ακουμπαει τον πρωτο καιρο(καροτσι,καθισμα,αγκαλια,καναπες κτλ)

3με4κουβερτουλες μια χοντρη και τις αλλες πιο ελαφριες

2-3 σελτεδακια μεγαλα

15 πανακια ια τις γουλιτσες(αυτα τα μικρα τα τετραγωνα)

και 3 σετ σεντονια γιατηνκουνια(που θα τη βαλω βασικα μετα τοτριμηνο)πριν απο καμια φορα κανενα μεσημερι για να συνηθιζει

ααααααααααα...μαλισταααααααααα....ε ρε τι ψωνια εχω ακομα να κανωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

ευχαριστω πολυ χρυσανθουλα μου!!!!

λοιπον παω γιατι θα ερθει σε λιγο η πεθερουκλα...μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααα!!!!

Διαφημίσεις

ααααααααααα...μαλισταααααααααα....ε ρε τι ψωνια εχω ακομα να κανωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

ευχαριστω πολυ χρυσανθουλα μου!!!!

λοιπον παω γιατι θα ερθει σε λιγο η πεθερουκλα...μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααα!!!!

filakia ranaki!ua soy steilv sto feis!;)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κοριτσαρες???Ουουουουυουου......σας διαβαζω και εχω πεθανει στο γελιο με την πεθερουκλα της Ρανιας!!!!! Αχχαχαχα....και η δικη μου πεθερα θελει συζητηση αλλα η κακομοιρα ειναι πολυ καλουλα....με μενα εχει βρει την αδερφη ψυχη της γιατι ειμαι η μονη που συζηταω μαζι της και ξεθολωνει η μαυρη απο την καθημερινοτητα της...καθε φορα που ερχεται περναμε πολυ ωραια...τεσπα!

Εμεις πηγαμε στο Ικεα του αεροδρομιου και πηραμε την συρταριερα και το υποποδιο για την πολυθρονα...πολυ ωραια μου εφυγε και αυτο το αγχος! Τωρα ολοκληρωθηκε το δωματιο απο επιπλα και μενει μονο η κουρτινα η οποια ειναι θεμα 2 ημερων ακομα....το σαββατο πρωτα ο Θεος θα εχω αποφασισει τι θα παρω!

Αυτα....σας αφηνω τωρα γιατι εχω μια νυστα αλλο πραγμα! Θα τα πουμε ελπιζω το πρωι!

Φιλακια πολλαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28oktwbrioy1940ja7.jpg

Καλημερα σε μανουλες και μπεμπακια!!!!

Χρονια πολλα για την σημερινη επετειο της χωρας μας! Να τους χαιρομαστε ετσι οπως την εχουν καταντησει.....

Εγω πρωινη πρωινη σημερα...ξεπροβοδισα τον αντρουλη μου για να φυγει για την δουλεια! Παρελαση σημερα και περιμενουν πολλα γιαουρτοματα στους επισημους....θα γυρισει στο σπιτι κατασπρος....!

Που εισαστε καλε? Ξυπνηστε να φαμε πρωινουλι!!!!!!!!

Καλε που εισαστε??? Ξυπνηστε υπναρουδες!!!!!!!!!!

Δεν θα σας προλαβω σημερα μαλλον...μας εχει καλεσμενους μια θεια του αντρα μου για τσιμπουσι σημερα....και μαλλον θα ερθει να με παρει ο κουνιαδος μου και οταν τελειωσει η παρελαση θα ερθει να μας βρει ο αντρουλης μου...γουρουνοπουλο στην σουβλα εχει το μενου! Τους εφτιαξα και σοκολατοκεικ αλλα ξερετε τι παθαινω?Οταν φτιαχνω κατι για μας πετυχαινει και γλυφεις και τα δαχτυλα σου...οταν το φτιαχνω για αλλους κατι παντα παει στραβα! Να χθες εβαλα φαρινα αντι για φαριν απ και εγινε πιο σκληρο....βεβαια μεσα μαλακο θα ειναι αλλα δεν μπορω να το κοψω για να δω....θα το κοψει η θεια....οποτε οπως και να εγινε δεν το σωζω...τεσπα!

Ελπιζω να τους αρεσει....δεν αλλαξα κατι απο την βασικη συνταγη μου....

Αυτα...παω να φαω κατι γιατι λυσσαω της πεινας!

Ελπιζω να μπειτε πριν φυγω να πουμε καμια κουβεντουλα!

Διαφημίσεις

Καλε που εισαστε??? Ξυπνηστε υπναρουδες!!!!!!!!!!

Δεν θα σας προλαβω σημερα μαλλον...μας εχει καλεσμενους μια θεια του αντρα μου για τσιμπουσι σημερα....και μαλλον θα ερθει να με παρει ο κουνιαδος μου και οταν τελειωσει η παρελαση θα ερθει να μας βρει ο αντρουλης μου...γουρουνοπουλο στην σουβλα εχει το μενου! Τους εφτιαξα και σοκολατοκεικ αλλα ξερετε τι παθαινω?Οταν φτιαχνω κατι για μας πετυχαινει και γλυφεις και τα δαχτυλα σου...οταν το φτιαχνω για αλλους κατι παντα παει στραβα! Να χθες εβαλα φαρινα αντι για φαριν απ και εγινε πιο σκληρο....βεβαια μεσα μαλακο θα ειναι αλλα δεν μπορω να το κοψω για να δω....θα το κοψει η θεια....οποτε οπως και να εγινε δεν το σωζω...τεσπα!

Ελπιζω να τους αρεσει....δεν αλλαξα κατι απο την βασικη συνταγη μου....

Αυτα...παω να φαω κατι γιατι λυσσαω της πεινας!

Ελπιζω να μπειτε πριν φυγω να πουμε καμια κουβεντουλα!

Καλημέρα ματινάκι αγαπάκι!!!!!!!!! Πωπω τί ωραίο πρωινό είναι αυτό μάνα μου!!!!Τα σάλια μου τρέχουνε!!!!!!!!!!!!Τί κάνετε γκαστρούλα μου???Το μπεμπέ καλά είναι!!!!????Τραπέζωμα σήμερα ε???Τέλεια!!Και μην ανησυχείς για το κεικάκι σου!!Τέλειο θα έγινε όπως πάντα!!!Αλλά η φαρίνα το ίδιο πράγμα δεν είναι!Μπερδεύτηκα τώρα!!!!:confused: :confused: :confused:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

28oktwbrioy1940ja7.jpg

Καλημερα σε μανουλες και μπεμπακια!!!!

Χρονια πολλα για την σημερινη επετειο της χωρας μας! Να τους χαιρομαστε ετσι οπως την εχουν καταντησει.....

Εγω πρωινη πρωινη σημερα...ξεπροβοδισα τον αντρουλη μου για να φυγει για την δουλεια! Παρελαση σημερα και περιμενουν πολλα γιαουρτοματα στους επισημους....θα γυρισει στο σπιτι κατασπρος....!

Που εισαστε καλε? Ξυπνηστε να φαμε πρωινουλι!!!!!!!!

Χρόνια μας πολλά και μη χειρότερα θα έλεγα εγώ Ματινάρα μου!!!;)

Καλορίζικα τα καινούργια πραγματάκια του μπεμπέ σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα ματινάκι αγαπάκι!!!!!!!!! Πωπω τί ωραίο πρωινό είναι αυτό μάνα μου!!!!Τα σάλια μου τρέχουνε!!!!!!!!!!!!Τί κάνετε γκαστρούλα μου???Το μπεμπέ καλά είναι!!!!????Τραπέζωμα σήμερα ε???Τέλεια!!Και μην ανησυχείς για το κεικάκι σου!!Τέλειο θα έγινε όπως πάντα!!!Αλλά η φαρίνα το ίδιο πράγμα δεν είναι!Μπερδεύτηκα τώρα!!!!:confused: :confused: :confused:

Αγαπακι μουυυυυυ?????????? Τι κανεις καλη μου???? Το γαρδενακι μας?

Μωρε το ιδιο ειναι, αλευρι που φουσκωνει μονο του ειναι κι αυτο αλλα μου φανηκε πιο σκληρο οσον αφορα στο ψησιμο....στον ιδιο χρονο αυτο με την φαρινα εγινε πιο μπισκοτενιο....οχι πολυ αλλα δεν ειναι μαλακο απ'εξω οπως αλλες φορες...τεσπα...στην γευση να ειναι καλο γιατι αν δεν πετυχε κι εκει ρεζιλι θα γινω!!!!

Εχω φοβερη συχνοουρια σημερα...γιατι τοσο πολυ??????

Χρόνια μας πολλά και μη χειρότερα θα έλεγα εγώ Ματινάρα μου!!!;)

Καλορίζικα τα καινούργια πραγματάκια του μπεμπέ σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μη χειροτερα δεν λες τιποτα Νατασαρα μου!

Ευχαριστουμε πολυ για τα καλοριζικα! Κλωτσαει και ο μπεμπης αυτη την στιγμη οποτε σε ευχαριστει κι αυτος!!!!!!!!

Αγαπακι μουυυυυυ?????????? Τι κανεις καλη μου???? Το γαρδενακι μας?

Μωρε το ιδιο ειναι, αλευρι που φουσκωνει μονο του ειναι κι αυτο αλλα μου φανηκε πιο σκληρο οσον αφορα στο ψησιμο....στον ιδιο χρονο αυτο με την φαρινα εγινε πιο μπισκοτενιο....οχι πολυ αλλα δεν ειναι μαλακο απ'εξω οπως αλλες φορες...τεσπα...στην γευση να ειναι καλο γιατι αν δεν πετυχε κι εκει ρεζιλι θα γινω!!!!

Εχω φοβερη συχνοουρια σημερα...γιατι τοσο πολυ??????

Καλά είμαστε και οι δύο!!Εδώ δίπλα μου είναι και ζουζουνεύει όπως πάντα!!!!:tongue: :tongue: :tongue:

ΑΑΑΑΑ λέω κι εγώ!!!Καλέ μια χαρά θα είναι!!!!Ίσως να είναι πιο τραγανούτσικο αλλά αφράτο θα είναι!Κι εγώ χρησιμοποιώ και μια χαρά γίνετα!!;);) ;)

χαχαχαχαχαχαχ τσισάκια ε????Ίσως να πιέζει την κύστη το μπεμπεδάκι σου σήμερα περισσότερο!!!Κανένα ποδαράκι ή χεράκι!!!!:D :D :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...