Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Μανάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένω τον άντρα και πίνω ήδη τον καφέ μου εγώ!!!!!

Πεθερά σήμερα έχει το μενού???αχαχαχαχαχαχααχ!!!!

Βαρύ γλυκό κάνε τον!!!!!χααχαχχαχααχχααχ!!!

εχω πεθανει στο γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....

καλα λες....ενας βαρυς γλυκος ειναι οτι πρεπει ....

ειναι και πολυλογουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....ουουουοουουουυυ....τι εχουν να ακουσουν παλι τα αυτια μου??????:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω σημερα εφαγα GOODY'S!!!!!! ακους ρανιακι??????????:tongue::tongue:

Αναστασακι μου τελικα παω να το δω τωρα!συνεχιζω μετα το διαβασμα αφου εχουμε εδω τη Νατασουλα μας και το Ρανακι μας να πιουμε καφεδακι ολες μαζι!γιωρταζε καμιας αλλης ο αντρας?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Κοτοπουλο φιλετο φιλεναδααλλα ηταν πολυ στεγνο!!!δε μαρεσε!κριμα!καλα η σοκολατοπιτα πρεπει να ηταν μουρλιακατσς να ξεφουσκωσω και θα την κανω και γω!!!καλα εισατε?

Από έξω ήτανε????

ΝΑΙ ΝΑΙ ήτανε πολύ πολύ νόστιμη!!!!!!!!!!!!Όλα καλά εμείς εσείς????????:tongue:

:tongue:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Αναστασακι μου τελικα παω να το δω τωρα!συνεχιζω μετα το διαβασμα αφου εχουμε εδω τη Νατασουλα μας και το Ρανακι μας να πιουμε καφεδακι ολες μαζι!γιωρταζε καμιας αλλης ο αντρας?

καλε χρυσανθουλα φανταζεσαι να γεννησεις 1 νοεμβριου????θα εχετε την ιδια μερα γεννεθλια....χιχιχχιιχχ...

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ειναι και πολυλογουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....ουουουοουουουυυ....τι εχουν να ακουσουν παλι τα αυτια μου??????:P

χαχαχαχαχαχαχα απλά να κουνάς το κεφάλι και να λές ναι ναι δίκιο έχεις!!!

Η καλύτερη μέθοδος πιάνει πάντα!Κάποια στιγμή το βουλώνει..πόσα θα πεί όταν ο άλλος συμφωνεί μόνο????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Από έξω ήτανε????

ΝΑΙ ΝΑΙ ήτανε πολύ πολύ νόστιμη!!!!!!!!!!!!Όλα καλά εμείς εσείς????????:tongue:

ναι μωρε δεν μαγειρευω σπιτι αυτες τις μερες γιατι ημουν κλεισμενη μετις συσπασεις αποτον 7ο αρχεςκαι τωρα δε με κραταει τιποτα μεσα!!ευτυχως α αντρουλης μου διχνει κατανοηση!χιχιχι!!!:oops::oops::oops::oops:

θα μεινω μετα με την μπουμπου μου και θα του φτιαχνω τα καλυτερα!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κοριτσάκια μου τέλεια η παρεούλα σας αλλά πρέπει να κλείσω!!Έρχεται ο αντρούλης μου σε λίγο και θέλω να ετοιμάσω την μικρούλα μου για νανάκια!!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!Θα τα πούμε αύριο!!!!!ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ!!!!

Ρανιάκι μου Χρυσανθάκι μου Αναστασάκι μου ΜΟΥΑΤΣΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

καλε χρυσανθουλα φανταζεσαι να γεννησεις 1 νοεμβριου????θα εχετε την ιδια μερα γεννεθλια....χιχιχχιιχχ...
φανταζεσαι!!πλακα θα εχει αλλα μου ειπε καιτο Αναστασακι οτι ειναι καλυτερα να εχει τη δικια της μερα καιλεω!Εχεις δικιο Αναστασακι !χιχιχι!!!!εμενα θα μαρεσε στην αρχη αλλαμπορει σαυτην να μην αρεσει να θελει αποκλιστικοτητες χιχιχι!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ναι μωρε δεν μαγειρευω σπιτι αυτες τις μερες γιατι ημουν κλεισμενη μετις συσπασεις αποτον 7ο αρχεςκαι τωρα δε με κραταει τιποτα μεσα!!ευτυχως α αντρουλης μου διχνει κατανοηση!χιχιχι!!!:oops::oops::oops::oops:

θα μεινω μετα με την μπουμπου μου και θα του φτιαχνω τα καλυτερα!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα αν κι εγώ από την 34 εβδομάδα είχα συσπάσεις και ήμουνα σπίτι σπίτι σπίτι!!!!Η απόλυτη βαρεμάρα!!!!!!Είδες α αντρούλης σου????Όλα για το γυναικάκι του!!!!!!!!Φιλάκια αγαπάκι !!!!!Πάω πάω!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τέλεια η παρεούλα σας αλλά πρέπει να κλείσω!!Έρχεται ο αντρούλης μου σε λίγο και θέλω να ετοιμάσω την μικρούλα μου για νανάκια!!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!Θα τα πούμε αύριο!!!!!ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ!!!!

Ρανιάκι μου Χρυσανθάκι μου Αναστασάκι μου ΜΟΥΑΤΣΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

καληνυχτα νατασουλα!!!! χαδακια και φιλακια να της δωσεις!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

με πηρε τηλ ο φαρμακοποιος εφερε τις ταινιες για το μηχανηατακι του σαγχαρου! ειναι απο κατω! παω και ερχομαιιιιιι!!!

αναστασακι οταν ερθεις δες στο φεις

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

αχ ρανακι μου πεθεροπληκτο πως σε καταλαβαινω!!!!χιχιχι!!!και μενα η δικια μου καλη ειναι αλλα πολυ μιλανε βρε παιδι ποποπο!!!πονοκεφαλος!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα αν κι εγώ από την 34 εβδομάδα είχα συσπάσεις και ήμουνα σπίτι σπίτι σπίτι!!!!Η απόλυτη βαρεμάρα!!!!!!Είδες α αντρούλης σου????Όλα για το γυναικάκι του!!!!!!!!Φιλάκια αγαπάκι !!!!!Πάω πάω!!!!

τι να πω ρε κοριτσια που εγω ειμαι ετσι απο αρχες του 5ου????????????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: φιλακια πολλα νατασσακι θα τα πουμε αυριοοοοοοοο!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...