Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες όμορφες!!Τί κάνετε????

Ματινάρα με έψαχνες βλέπω μανάρι μου!!Εδώ εδώ είμαι απλά έκανα δουλίτσες το πρωί και δεν σας καλημέρισα για να τελειώνω να προλάβω να πάρω την μικρή από τον παιδικό!!!!Καλές αγορές!!!!((((((((())))))))))

Ποπιτσάκι μου γλυκό δεν ξέρω να σου πώ κάτι για αυτό που ''περνάς'' τώρα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθουνε καλύτερες μέρες!!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥς ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΚΟΨΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΡΙΕΣ!!ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.ΑΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑΠΕΙ ΣΤΙ Σ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΔΑ.Παρά μόνο όταν το ζήτησα!Γι αυτό αγαπούλα μου κάνε απλά υπομονή και θα περάσουνε όλα!Ίσως να έμαθε στην αγκαλίτσα τώρα και να νιώθει ανασφάλεια χωρίς εσένα κι αν πονάει ένας λόγος παραπάνω.Και μην την φοβόμαστε την αγκαλιά έλεος δηλαδή,τα μωρά και με την αγάπη και το χάδι μεγαλώνουνε και το έχουνε ανάγκη,όχι μόνο με το φαγητό!Θα σε έχω στην σκέψη μου φίλη μου!!!

Αναστασάκι μου στην υγειά σου,κι εγώ ελληνικούρα πίνω!!!

Χρυσανθάκι έτρωγες ή κατάλαβα λάθος??Καλή χώνεψη!!!Τί φάγαμε???Ευχαριστούμε πολύ για τα χρόνια πολλά!!!Καλη λευτεριά φιλενάδα!!!!!!!!!

ΑΧ Γιωτάκιδεν έχω λόγια!Έχω στεναχωρεθεί πολύ για την κοπέλα αυτή!Δύναμη και κουράγιο!!

Ιωαννάκιμου τί κάνει το γιαβράκι σου!!!Ζωηρούλης ε???Κι έχει τρελάνει και τον χαζομπαμπά από τώρα!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

Λενάκι μου πολλά πολλά πολλά φιλάκια στα καμάρια σου τα όμορφα!!!Αντε να δώ πότε θα σε πετύχω να μιλήσουμε!!Μου έλειψες!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματινάρα με έψαχνες βλέπω μανάρι μου!!Εδώ εδώ είμαι απλά έκανα δουλίτσες το πρωί και δεν σας καλημέρισα για να τελειώνω να προλάβω να πάρω την μικρή από τον παιδικό!!!!Καλές αγορές!!!!((((((((())))))))))

Ποπιτσάκι μου γλυκό δεν ξέρω να σου πώ κάτι για αυτό που ''περνάς'' τώρα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθουνε καλύτερες μέρες!!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥς ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΚΟΨΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΡΙΕΣ!!ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.ΑΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑΠΕΙ ΣΤΙ Σ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΔΑ.Παρά μόνο όταν το ζήτησα!Γι αυτό αγαπούλα μου κάνε απλά υπομονή και θα περάσουνε όλα!Ίσως να έμαθε στην αγκαλίτσα τώρα και να νιώθει ανασφάλεια χωρίς εσένα κι αν πονάει ένας λόγος παραπάνω.Και μην την φοβόμαστε την αγκαλιά έλεος δηλαδή,τα μωρά και με την αγάπη και το χάδι μεγαλώνουνε και το έχουνε ανάγκη,όχι μόνο με το φαγητό!Θα σε έχω στην σκέψη μου φίλη μου!!!

Χρυσανθάκι έτρωγες ή κατάλαβα λάθος??Καλή χώνεψη!!!Τί φάγαμε???Ευχαριστούμε πολύ για τα χρόνια πολλά!!!Καλη λευτεριά φιλενάδα!!!!!!!!!

ΑΧ Γιωτάκι δεν έχω λόγια!Έχω στεναχωρεθεί πολύ για την κοπέλα αυτή!Δύναμη και κουράγιο!!

Ιωαννάκι μου τί κάνει το γιαβράκι σου!!!Ζωηρούλης ε???Κι έχει τρελάνει και τον χαζομπαμπά από τώρα!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

Λενάκι μου πολλά πολλά πολλά φιλάκια στα καμάρια σου τα όμορφα!!!Αντε να δώ πότε θα σε πετύχω να μιλήσουμε!!Μου έλειψες!!!!!!!

οποτε θελεις ελα να σε κερασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

good_morning_tweety.gif

Kαλημερα μανουλες και μπεμπακια! Τι κανετε????

Μολις ξυπνησα και εβαλα τα δημητριακα μου να μουλιαζουν....ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα κοριτσαρες μου!

Καταρχην ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες για τον αντρουλη μου! Τελικα μονοι μας την καναμε γιατι ουτε οι κουμπαροι μας ηρθαν!Ειχε πυρετο ο μικρουλης τους και δεν μπορεσαν να ερθουν εννοειται!Δεν πειραζει.... Δυστυχως ουτε τον μπαμπα μου μπορεσα να δω χθες να του ευχηθω απο κοντα που γιορταζε κι αυτος γιατι εχουν ιωση και οι 2 μου γονεις εδω και 4-5 μερες και εννοειται ειμαστε σε αποσταση! Μην κολλησω τιποτα τωρα στα τελειωματα κριμα ειναι! Του χρονου λοιπον ολοι μαζι πρωτα ο Θεος να εχουμε υγεια!

Σε λιγο θα παρω τηλ. στο Ικεα να δω αν υπαρχει η συρταριερα και αν ναι θα ανεβουμε Αθηνα σημερα να την παρουμε γιατι αναρπαστη γινεται και δεν θα την προλαβουμε παλι! Θα παρουμε και το υποποδιο για την πολυθρονα και ειμαστε κομπλε μετα στο δωματιο του μπεμπη!

Ρανιακι δεν σε προλαβα μαλλον ε?????

Ματινακι μου!!!χρονια πολλα για τον αντρουλη σου!καλε πολλους Δημητριδες συζηγους εχουμε τελικα!!!να Να τον χιρεσε κοριτσακι μου!και επεδη νομιζω ειναι τα πιο συμαντηκα!Υγεια και αγαπη να εχετε στο σπιτακι σας!!Να χαιρεσαι καιτον μπαμπακα!

Ετσικοριτσακιμου!Οι αρωστοι μακρια τωρα στα τελειωματα απαπα!!

πιο πριν αντε πες εχω καιρο να γινω καλα εγω 2 ιωσεις περασα !!αλλα τωρα ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗ!!!!χαχαχα!!θελω να ζουπιξω την μπεμπα μου με ασφαλεια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Ρανακι μου !χρονια πολλα στον αντρουλη σου!!!να τον χαιρεσαι!!!υγεια και αγαπη να εχετε παντα σας ευχομαι!!!

Τι ωραια αισθησηνα κουνιουνται και νακαταλαβανεις και τιπιανεις!!!ειναι τελειο!!και που να δειςαπο δω καιπερα!καθε μερα θαβλεπεις διαφορα!

ευχαριστω κοριτσαρα μου....και σε σενα το ιδιο ευχομαι!!!!

τι κανει η μπουμπου?δε λεει να βγει εεεε????:D

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχααχ.....ακουωωωωωωωωω....και τα λιγουρευομαι παλι μερες τωρα!!!!;)

εχθες ξενερωσα!!!! ηταν κλειστο το μαγαζι! και απο αλλου δεν εμπιστευομαι! και εκει που μου τρεχαν τα σαλια για πιτογυρο , ξεμεινα με το γιαουρτακι!!! χαχαχαχαχχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΑΧ Γιωτάκιδεν έχω λόγια!Έχω στεναχωρεθεί πολύ για την κοπέλα αυτή!Δύναμη και κουράγιο!!

Ιωαννάκιμου τί κάνει το γιαβράκι σου!!!Ζωηρούλης ε???Κι έχει τρελάνει και τον χαζομπαμπά από τώρα!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

αγαπαρααααααααααααααααααααα.....ζαργανα μουουουουοουουυ....

τι κανεις????ελληνικο πινουμε?λες να κανω κι εγω ενα?

θα ερθει και η πεθερα και θα χρειαστω εναν τωρα....χαχαχααχαχαχχα.....:D

οποτε θελεις ελα να σε κερασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:p:p

Ναί αμέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα το κανονίσουμε!!!!!!!!!!Τέλεια!!!!:D :D :D

Κοτοπουλο φιλετο φιλεναδααλλα ηταν πολυ στεγνο!!!δε μαρεσε!κριμα!καλα η σοκολατοπιτα πρεπει να ηταν μουρλιακατσς να ξεφουσκωσω και θα την κανω και γω!!!καλα εισατε?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

εχθες ξενερωσα!!!! ηταν κλειστο το μαγαζι! και απο αλλου δεν εμπιστευομαι! και εκει που μου τρεχαν τα σαλια για πιτογυρο , ξεμεινα με το γιαουρτακι!!! χαχαχαχαχχαχαχα

ωχχχχχχ....λες να σε ματιασα μαρηηηηηηηη????χαχαχααχαχαχα.....

τουλαχιστον εφαγες τωρα τα γκουντις σου....

εγω κοτοπουλο στο φουρνο κανω...

Διαφημίσεις

αγαπαρααααααααααααααααααααα.....ζαργανα μουουουουοουουυ....

τι κανεις????ελληνικο πινουμε?λες να κανω κι εγω ενα?

θα ερθει και η πεθερα και θα χρειαστω εναν τωρα....χαχαχααχαχαχχα.....:D

Μανάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένω τον άντρα και πίνω ήδη τον καφέ μου εγώ!!!!!

Πεθερά σήμερα έχει το μενού???αχαχαχαχαχαχααχ!!!!

Βαρύ γλυκό κάνε τον!!!!!χααχαχχαχααχχααχ!!!

ευχαριστω κοριτσαρα μου....και σε σενα το ιδιο ευχομαι!!!!

τι κανει η μπουμπου?δε λεει να βγει εεεε????:D

Αστα ΡΑνακιμου!!! καλα ειναι το καμαρι μου αλλα βολευτικε για τα καλα ..κατσε να δουμε...τιθα κανει και αυτη!μεγαλωνει παντως!!!!Η δικια σου η χορευταρου τι κανει!?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ωχχχχχχ....λες να σε ματιασα μαρηηηηηηηη????χαχαχααχαχαχα.....

τουλαχιστον εφαγες τωρα τα γκουντις σου....

εγω κοτοπουλο στο φουρνο κανω...

χαχχαχχαα! μμμμ με πατατουλες??????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μανάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένω τον άντρα και πίνω ήδη τον καφέ μου εγώ!!!!!

Πεθερά σήμερα έχει το μενού???αχαχαχαχαχαχααχ!!!!

Βαρύ γλυκό κάνε τον!!!!!χααχαχχαχααχχααχ!!!

βαρυ γλυκό και ασήκωτο!!!! χαχαχαχαχχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...