Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου απολαυσα να σας διαβαζω.;);)συμφωνω με αυτα που λετε~;)

πολυ ωραιο το αβαταρακι Ματινακι μου..εγω που δεν μπορω να αλλαξω εικονα..ουτε φωτο να βαλω!:rolleyes::rolleyes:

δεν μου βγαινει!:confused::confused:

ρε κοριτσια πολυ εχω στεναχωρεθει, εφυγε ενα μωρακι μιας κοπελιτσας σε αλλο καφε,γεννηθηκε 1 κιλο και δεν τα καταφερε.... μεγαλη αδικια....:-(:sad::-(:sad::-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εχω κατι νευρα...κοντευω να σκασω!

Πολυ μακακες οι λεωφορειατζηδες....οτι ωρα γουσταρουν περνανε...μου ερχεται να παρω τηλ.στο κτελ και να τους βρισω μιλαμε!!!!!!!!!!!

Καθε φορα που κατεβαινω για να παρω το λεωφορειο περιμενω γυρω στο τεταρτο παραπανω απο το κανονικο που ειναι να ερθει το λεωφορειο....σημερα ηρθε πιο νωρις και μαλιστα πιο νωρις και απο το κανονικο οχι οτι ηρθε στην ωρα του απλα....το εχασα λοιπον και πηρα τον αντρα μου τηλ. να του το πω και τωρα ερχεται εδω αλλα με τα νευρα που ειχα δεν καταλαβα τι θα κανουμε...θα ερθει να με παρει για να παμε ΑΘηνα ή αφου εχασα ο λεωφορειο δεν θα παμε γιατι θα καθυστερησουμε πολυ?

Ουφ....θελω να παρω στο κτελ και να τους βρισω ολους τωραααααααααα!!!!!

ρε κοριτσια πολυ εχω στεναχωρεθει, εφυγε ενα μωρακι μιας κοπελιτσας σε αλλο καφε,γεννηθηκε 1 κιλο και δεν τα καταφερε.... μεγαλη αδικια....:-(:sad::-(:sad::-(

Οχι ρε γαμωτο! Γιατι γεννηθηκε ομως 1 κιλο? Ηταν πολυ προωρο?

Κριμα ομως οπως και να εχει...πολυ κριμα!:-(

Τελικα θα φυγουμε κατα τις 4 για Αθηνα...εφαγε και ξαπλωσε ο αντρουλης για μια ωριτσα και οπου να ναι θα σηκωθει να ετοιμαστει και αν φυγουμε!

Παντως ακομα δεν μου εχουν φυγει τα νευρα....Ελληναρες ρεεεεε......!!!!!

Σας φιλω!!!!!!!!!!!!

Οχι ρε γαμωτο! Γιατι γεννηθηκε ομως 1 κιλο? Ηταν πολυ προωρο?

Κριμα ομως οπως και να εχει...πολυ κριμα!:-(

μαλλον προωρο, νομιζω ηταν να γεννηθει 31/12, ασε παω να σκασω....

κ εσυ χαλαρωσε, μην εχεις νευρα, ταραζεις κ το μωρο!!! αφου λυθηκε το θεμα!!! καλη διαδρομη να εχετε!

Διαφημίσεις

κριμααα..... πο πο ..... πόσο μηνων γεννησε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσακια....γυρισα κι εγω και εβαλα το φαι να γινεται....το βραδακι θα ερθει η πεθερα μου για τη γιορτη του αντρα μου....και ειμαι πτωμα...δεν εχω ορεξη κανεναν!!!!!!

αχ τι κριμα να φυγει ετσι η ψυχουλα μωρε....ουφφφφφφφφ...εσκασα τωρα!!!!!

ποπακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....περνας δυσκολα αγαπακι μου τωρα αλλα θα περασει ολο αυτο καποια στιγμη...νομιζω, χωρις να θελω να σε κρινω, οτι το μεγαλο σου ''προβλημα'' ειναι οι τριτοι....μολις τους βαλεις χερι θα ηρεμησεις....τσ τσ τσ τσ....το χειροτερο μου....δε φτανει που πρεπει να μαθεις τη κορη σου και πως να επικοινωνειτε εχεις και τα τσιμπουρια.....συμφωνω απολυτα με το ματινακι μας!!!!!και με ολες δηλαδη.....συγνωμη αν ακουγομαι αυστηρη αλλα μου σηκωνεται η τριχα μ'αυτα!!!!!πολυ σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

λενιω μου, ματιναρα μου, γιωτακι μου,αναστασακι μου,ιωαννακι μου,χρυσανθουλα μου μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...σας αγαπω πολυυυυυυυυυυ....παω να ξαπλωσω λιγακι να χαλαρωσω και αν προλαβω να μπω μετα!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

γεια σας κοριτσακια....γυρισα κι εγω και εβαλα το φαι να γινεται....το βραδακι θα ερθει η πεθερα μου για τη γιορτη του αντρα μου....και ειμαι πτωμα...δεν εχω ορεξη κανεναν!!!!!!

αχ τι κριμα να φυγει ετσι η ψυχουλα μωρε....ουφφφφφφφφ...εσκασα τωρα!!!!!

ποπακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....περνας δυσκολα αγαπακι μου τωρα αλλα θα περασει ολο αυτο καποια στιγμη...νομιζω, χωρις να θελω να σε κρινω, οτι το μεγαλο σου ''προβλημα'' ειναι οι τριτοι....μολις τους βαλεις χερι θα ηρεμησεις....τσ τσ τσ τσ....το χειροτερο μου....δε φτανει που πρεπει να μαθεις τη κορη σου και πως να επικοινωνειτε εχεις και τα τσιμπουρια.....συμφωνω απολυτα με το ματινακι μας!!!!!και με ολες δηλαδη.....συγνωμη αν ακουγομαι αυστηρη αλλα μου σηκωνεται η τριχα μ'αυτα!!!!!πολυ σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

λενιω μου, ματιναρα μου, γιωτακι μου,αναστασακι μου,ιωαννακι μου,χρυσανθουλα μου μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...σας αγαπω πολυυυυυυυυυυ....παω να ξαπλωσω λιγακι να χαλαρωσω και αν προλαβω να μπω μετα!!!!

γεια σου ρανιακι!!! υποχρεωσεις τι να πεις.... πολλα χαδάκια στην χορευτρια μας!!!!!!!!!;)

εγω είχα παραγγείλει απο το ιντερνετ την aeroccino ειναι συσκευη για αφρογαλα, εχω για espresso αλλα δεν μπορουσα να φτιαξω το αφρογαλα! το κανει τελειο!!! και εφτιαξα τωρα ενα καπουτσινο ντεκαφεινε και τον απολαμβανω!! :D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου ρανιακι!!! υποχρεωσεις τι να πεις.... πολλα χαδάκια στην χορευτρια μας!!!!!!!!!;)

εγω είχα παραγγείλει απο το ιντερνετ την aeroccino ειναι συσκευη για αφρογαλα, εχω για espresso αλλα δεν μπορουσα να φτιαξω το αφρογαλα! το κανει τελειο!!! και εφτιαξα τωρα ενα καπουτσινο ντεκαφεινε και τον απολαμβανω!! :D:D

ΧΑΧΑΧΑΧ!!!ΕΙΠΕ ΝΑΜΠΩ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤα ΜΑΣ!!!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Να τους χαιρόμαστε ματινάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υγεία και καλή λευτεριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νατασουλα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου καλομου!!Υγεια και αγαπη να εχετε παντα στο σπιτακι σας!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

χαχχαχαχχα ενταξει φαγατε???:D σου εστειλα και στο φεις!

φαγαμε!κοτοπουλο φιλετο εφαγα!πολυ στεγνο:rolleyes::rolleyes:ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕ!!!Κατσε να δω τικανουν οι τσουπρες εδω και θα το δω!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

φαγαμε!κοτοπουλο φιλετο εφαγα!πολυ στεγνο:rolleyes::rolleyes:ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕ!!!Κατσε να δω τικανουν οι τσουπρες εδω και θα το δω!:P

εγω σημερα εφαγα GOODY'S!!!!!! ακους ρανιακι??????????:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα.....τι κανετε τσουπρακια μου????εγω δουλεια...χθες κοιμηθηκα απο τις 9.30.....χαχαχαχαχαχ...το ευχαριστηθηκα!!!!!!

σημερα επιασα κωλαρακι πανω ψηλα στη κοιλια....αλλα μπορει να ηταν και κεφαλακι.....τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....αχχαχααχαχχααχα.....αχ ποσο ανυπομονω να τη παρω στην αγκαλια μου??????

Ρανακι μου !χρονια πολλα στον αντρουλη σου!!!να τον χαιρεσαι!!!υγεια και αγαπη να εχετε παντα σας ευχομαι!!!

Τι ωραια αισθησηνα κουνιουνται και νακαταλαβανεις και τιπιανεις!!!ειναι τελειο!!και που να δειςαπο δω καιπερα!καθε μερα θαβλεπεις διαφορα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...