Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Στον αποκλειστικο θηλασμο μπορει να θηλαζει ενα μωρο 18 ωρες το 24ωρο, αν φυσικα δεν θελει η μαμα να του χορηγησει ξενο γαλα....μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος θελει πολλες ωρες υπομονης και επιμονης! Με τον συνεχη θηλασμο δεν παθαινει κατι κακο το μωρο ισα ισα και κατεβαζει περισσοτερο γαλα στην μαμα...οποτε θελει ζορι τις πρωτες εβδομαδες!

σωστα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Ιωαννακι μου! καλα ειμαι!! ο μπεμπακος μου ειναι πολύυυυ ζωηρούλης!!!!!!!!!! καθε μερα στις 6 οπως σας ειχα πει!!!! και σηκωθηκα και εκανα ενατοστακι να φαω γιατι με θεριζε το στομαχι μου!!!! εσεις πως ειστε????

γεια σου κοριτσακι! ζωηρος ο μπεμπης ε? ξυπνητηρακι!

Τελικα δεν παω για σφολιατοειδες....ειχα ξεχασει οτι λογω γιορτης χθες ειχαμε προμηθευτει ζαμπονακια και τυρακια και σαλαμακια, οποτε εκοψα 2 φετουλες ψωμι και τα τσακιζω τωρα! Ελεος...μιλαμε για πεινααααα....Και θα φαω κι ενα κομματι ρολο χοιρινο που εμεινε απο χθες με πατατουλες! Δεν εχω καταλαβει ακομα πως με τοσο φαγητο εχω παρει μονο 12 κιλα....κανονικα επρεπε να εχω παρει 20 μεχρι τωρα!

Τελικα θα παμε Ικεα σημερα γιουπι!!!! Υπαρχει στο καταστημα του αεροδρομιου η συρταριερα και το υποποδιο...ελπιζω μεχρι να παμε να μην τα εχουν παρει...μιλαμε η ταχυτητα που φευγουν ειναι απιστευτη!

Παω να απλωσω ενα πλυντηριακι....θα στεγνωσει γρηγορα με τοσο αερα που εχει σημερα....

Καλε η Νατασαρα μας σημερα που ειναι?????? Μαρη τατασα που εισαι??????

Τελικα δεν παω για σφολιατοειδες....ειχα ξεχασει οτι λογω γιορτης χθες ειχαμε προμηθευτει ζαμπονακια και τυρακια και σαλαμακια, οποτε εκοψα 2 φετουλες ψωμι και τα τσακιζω τωρα! Ελεος...μιλαμε για πεινααααα....Και θα φαω κι ενα κομματι ρολο χοιρινο που εμεινε απο χθες με πατατουλες! Δεν εχω καταλαβει ακομα πως με τοσο φαγητο εχω παρει μονο 12 κιλα....κανονικα επρεπε να εχω παρει 20 μεχρι τωρα!

Τελικα θα παμε Ικεα σημερα γιουπι!!!! Υπαρχει στο καταστημα του αεροδρομιου η συρταριερα και το υποποδιο...ελπιζω μεχρι να παμε να μην τα εχουν παρει...μιλαμε η ταχυτητα που φευγουν ειναι απιστευτη!

Παω να απλωσω ενα πλυντηριακι....θα στεγνωσει γρηγορα με τοσο αερα που εχει σημερα....

Καλε η Νατασαρα μας σημερα που ειναι?????? Μαρη τατασα που εισαι??????

αχχ τι καλα!!!!:P:p:p μετα αν προλαβεις και μπεις να μας πεις τελικα ποσα φορμακια, εσωρουχακια, πανες κτλ. πηρες.... εγω ακομα δεν τα εχω ψωνισω και θελω να τα οργανωσω!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αλλαζω εικονα αβαταρ...πειτε μου ποια σας αρεσει περισσοτερο...με χρωμα ή ασπρομαυρη?

ασπρομαυρη πιο ωραια! παω μαγειρεψω! δεν εχω ιδεα τι θα κανω, τωρα θα αποφασισω!

Διαφημίσεις

Θα αφησω την ασπρομαυρη...δεν ειναι γλυκουλα που πιανει και ο αντρας την κοιλια?

Ετσι κι αλλιως σε 2 εβδομαδες το αργοτερο πρωτα ο Θεος θα την ξαναλλαξω αφου δεν θα ειμαι εγκυος πια....θα μπει το μωρακι μας!

Παω κοριτσακια μου να ετοιμαστω για να φυγω...αν προλαβω το βραδυ που θα γυρισουμε με το καλο θα μπω να σας πω μια καλησπερα!

Φιλακια σε ολες και καλο μεσημερι να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαδακια στις στα μωρακια εντος και εκτος κοιλιτσας!!!!!!

18507.gifimages_0a5b1d6c2a4cec4526d525ffa8cc3857.gif

ναι!:P:p:p

Νομιζω την ειχε βαλει η πεταλουδα αυτη με την μαργαριτα....αφησα την ασπρομαυρη μου φαινεται πολυ ρομαντικη που χαιδευει ο αντρας την κοιλιτσα!

Φιλακια πολλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Νομιζω την ειχε βαλει η πεταλουδα αυτη με την μαργαριτα....αφησα την ασπρομαυρη μου φαινεται πολυ ρομαντικη που χαιδευει ο αντρας την κοιλιτσα!

Φιλακια πολλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

στο καλο ματινακι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου απολαυσα να σας διαβαζω.;);)συμφωνω με αυτα που λετε~;)

πολυ ωραιο το αβαταρακι Ματινακι μου..εγω που δεν μπορω να αλλαξω εικονα..ουτε φωτο να βαλω!:rolleyes::rolleyes:

δεν μου βγαινει!:confused::confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...