Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα Γιωτουλα μου! Χαδακια στην μπουμπουδενια σου!

Αυτο το εχει και ο ανηψιος μας....μονο σε καθαρη πανα κανει τα κακα του...μολις μου το ειπε η συνυφαδα δεν το πιστεψα αμεσως αλλα οταν το ειδα στην πραξη τα 'παιξα....αριστοκρατες τα σημερινα παιδια...χιχιιχ!!

Γιωτουλα μου πριν φτιαξω βαλιτσα για το νοσοκομειο, πηρα τηλ.την μαια μου και μου ειπε χαρτι και καλαμαρι τι πρεπει να εχω μαζι μου για μενα και το μωρο! Αλλα πραγματα προσφερουν στα ιδιωτικα και αλλα στα δημοσια...καμια σχεση κοινως!

Εγω το εχω ξαναπει...επειδη θεωρω καποια πραγματα οτι πρεπει να τα προσεξουμε απο την αρχη, θα κανουμε αυτο που εχουμε ενημερωθει απο τους ειδικους και οχι επειδη ετσι γινεται συνηθως...ακομα και για την πιπιλα καποιες εχουν ενστασεις ας πουμε! Οπως και η μαια μου...μου ειπε ουτε μπουκαλια να μην παρω μαζι αλλα ουτε και πιπιλα αν θελω να θηλασω...θα την ακουσω γιατι κατα καποιο τροπο συμφωνω κι εγω με αυτο το συστημα...πιπιλα θα εχει την θηλη της μαμας και ειδικα τις πρωτες 6-8 εβδομαδες μεχρι να καθιερωθει ο αποκλειστικος θηλασμος θα θηλαζει αρκετες ωρες οποτε η πιπιλα θα ειναι αχρηστη! Μετα τον 3ο μηνα βλεπουμε!

ετσι κ μας στο νοσοκομειο δεν αφηναν με τιποτα μπουκαλαι κ πιπιλες..εγω του δινω πιπιλα το βραδυ οταν φαει καλα κ αν ειναι λιγο ανησυχος λιγο τη ππιπιλαει κ την βγαζει μετα κ κοιμαται!

παω αγαπουλες ..φιλακια πολλααααααααααααααααααααααα~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Γιωτουλα μου! Χαδακια στην μπουμπουδενια σου!

Αυτο το εχει και ο ανηψιος μας....μονο σε καθαρη πανα κανει τα κακα του...μολις μου το ειπε η συνυφαδα δεν το πιστεψα αμεσως αλλα οταν το ειδα στην πραξη τα 'παιξα....αριστοκρατες τα σημερινα παιδια...χιχιιχ!!

Γιωτουλα μου πριν φτιαξω βαλιτσα για το νοσοκομειο, πηρα τηλ.την μαια μου και μου ειπε χαρτι και καλαμαρι τι πρεπει να εχω μαζι μου για μενα και το μωρο! Αλλα πραγματα προσφερουν στα ιδιωτικα και αλλα στα δημοσια...καμια σχεση κοινως!

Εγω το εχω ξαναπει...επειδη θεωρω καποια πραγματα οτι πρεπει να τα προσεξουμε απο την αρχη, θα κανουμε αυτο που εχουμε ενημερωθει απο τους ειδικους και οχι επειδη ετσι γινεται συνηθως...ακομα και για την πιπιλα καποιες εχουν ενστασεις ας πουμε! Οπως και η μαια μου...μου ειπε ουτε μπουκαλια να μην παρω μαζι αλλα ουτε και πιπιλα αν θελω να θηλασω...θα την ακουσω γιατι κατα καποιο τροπο συμφωνω κι εγω με αυτο το συστημα...πιπιλα θα εχει την θηλη της μαμας και ειδικα τις πρωτες 6-8 εβδομαδες μεχρι να καθιερωθει ο αποκλειστικος θηλασμος θα θηλαζει αρκετες ωρες οποτε η πιπιλα θα ειναι αχρηστη! Μετα τον 3ο μηνα βλεπουμε!

ξερεις τι γινεται, πολλες φορες τα μωρα θελουν μονο να πιπιλισουν οχι να φανε, για να ηρεμισουν, αν το βαζεις συνεχεια στο στηθος θα καταληξεις να τον εχεις συνεχεια πανω στο στηθος και θα μπερδευονται τα γευματα του, γιατι θα τρωει μονιμως! δεν θα μπορεσεις να του βαλεις προγραμμα. εγω ημουν κατα της πιπιλας αλλα η παιδιατρος την θελει γιατι την ηρεμει. την βαζω μονο κανα 20λεπτο το βραδυ!

Ιωαννακι μου καλο καλημερα!τι κανετε μανουλιτσ ακ μπεμπακος!

εγω ξερετε τι προσεξα οτι τις φορες που ηρθε κοσμος κ οταν λεω κοσμος τα αδερφια του αντρα μου κ η ξαδερφη μου με τον αντρα της αυτοι εχουν ερθει μεχρι στιγμης κ ενοειται η μαμα μου κ ο αδερφος μου με τη κοπελα του εχω παρατηρησει οτι το μωρο γινεται πιο ανησυχο ..το εχω διαβασει οτι αν χαλασεις το προγραμμα του μωρου π.χ την ωρα που το κανεις μπανιο πρεπει να ειναι την ιδια ωρα περιπου καθημερινα κ επισης οοταν ερχεται κοσμος στο σπιτι γινονται ανησυχα κ κλαινε το βραδυ το επαθα δυο φορες αυτο!οποτε ισχυει..κ φυσικα ειναι καλο να σαραντιζουμε..εγω κσ τον μικρο σαραντησα!ειναι καλο κ για την μαμα κ για τα μωρα..γιατι κ η μανουλα δνε εχει πολες αντοχες για κοσμο!

Καλημέρα Λενάκι μου! Τι κάνεις; Τα πριγκιπάκια σου τι κάνουν; Έχεις δίκιο! Μέχρι να γεννήσει η αδερφή μου το θέμα του σαραντισμού το έπαιρνα πολύ αψήφιστα αλλά ένα απόγευμα, ο ανηψιός μου ήταν δεν ήταν 15 ημερών, ήρθς ένας φίλος της με την κουνιάδα της! Σε πληροφορώ πως η αδερφή μου έκανε δέκατα εκείνο το βράδυ και το μωρό ήταν το πρώτο και τελευταίο βράδυ που έμεινε ξαγρυπνο! Ήταν ανήσυχο και γκρίνιαζε συνέχεια που ήταν ένα μωρό που το κλάμα του δεν το ακούγαμε ούτε όταν πονούσε! Από τότε πραγματικά πιστεύω πως αυτές οι 40 ημέρες κάνουν καλό και στη μαμά, στην ψυχολογία της αλλά και στο μωρό! Ας είναι πεντακάθαρος ο άλλος δεν παύει να είναι φορέας μικροβίων και για τα μωρά είναι απαγορευτικές οι επισκέψεις!

Όσο για το μπεμπάκο μου αχ τρελλαίνομαι Λενάκι μου! Όλη την ώρα κλωτσάει και κατουριέμαι κυριολεκτικά και μεταφορικά! Χαχαχχαχα!!!

κοριτσια δεν λεει τιποτα το να σαραντησεις, εμεις θα δεχομαστε μετα τα πρωτα εμβολια, ετσι εχω πει σε ολους και οποιανου δεν του αρεσει χ@στηκ@!!! ειναι πολυ εβαλωτα τα μωρα, ειδικα μακρια σε μικρα παιδια που πανε σχολειο και σε ατομα που εχουν αμεση επαφη με παιδια. εμεις ψιλοπαρεξηγηθηκαμε με την συνηφαδα μου (μενουν απο πανω), γιατι της ειπε ο αντρας να μην φερνει τα παιδια καθε μερα ειναι διδυμα 3,5 χρονων και αυτη δασκαλα στην 4η δημοτικου! μα ελεος δεν καταλαβαινει? λες και δεν εχει κανει εκεινη παιδια!

Σωστο κι αυτο...βεβαια το πρωτο εμβολιο δεν σημαινει κιολας οτι το μωρο εχει παθει ανοσια με το που το κανει...απλα νιωθεις περισσοτερη σιγουρια στο αν κολλησει κατι θα μπορεσεις να του δωσεις καποια φαρμακευτικη αγωγη οχι οτι δεν θα κολλησει κατι!Απλα πριν τον 2ο μηνα αν παθει κατι χτυπαω ξυλο εχει αμεσως παιδων γιατι δεν μπορεις να του δωσεις φαρμακα...οποτε ξεκινας το χεσιμο σε οσους δεν καταλαβαινουν...δεν θα ταλαιπωρειται το παιδακι μου επειδη καποιοι ειναι ασυνειδητοι!!!!!!

Καλα σοβαρα μιλας για την συνυφαδα? Απιστευτο....και χωρις λογια...!!!!!!

ξερεις τι γινεται, πολλες φορες τα μωρα θελουν μονο να πιπιλισουν οχι να φανε, για να ηρεμισουν, αν το βαζεις συνεχεια στο στηθος θα καταληξεις να τον εχεις συνεχεια πανω στο στηθος και θα μπερδευονται τα γευματα του, γιατι θα τρωει μονιμως! δεν θα μπορεσεις να του βαλεις προγραμμα. εγω ημουν κατα της πιπιλας αλλα η παιδιατρος την θελει γιατι την ηρεμει. την βαζω μονο κανα 20λεπτο το βραδυ!

Στον αποκλειστικο θηλασμο μπορει να θηλαζει ενα μωρο 18 ωρες το 24ωρο, αν φυσικα δεν θελει η μαμα να του χορηγησει ξενο γαλα....μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος θελει πολλες ωρες υπομονης και επιμονης! Με τον συνεχη θηλασμο δεν παθαινει κατι κακο το μωρο ισα ισα και κατεβαζει περισσοτερο γαλα στην μαμα...οποτε θελει ζορι τις πρωτες εβδομαδες!

Διαφημίσεις

ετσι κ μας στο νοσοκομειο δεν αφηναν με τιποτα μπουκαλαι κ πιπιλες..εγω του δινω πιπιλα το βραδυ οταν φαει καλα κ αν ειναι λιγο ανησυχος λιγο τη ππιπιλαει κ την βγαζει μετα κ κοιμαται!

παω αγαπουλες ..φιλακια πολλααααααααααααααααααααααα~;)

Ναι ετσι Λενιω μου συμφωνω....οταν και αν χρειαστει η πιπιλα!

Περισσοτερο με ενοχλει που οι μαναδες μπουκονουν τα μωρα με την πιπιλα για να μην γκρινιαζουν και να ειναι ηρεμες αυτες....τεσπα, η καθεμια μανα ξερει καλυτερα τι πρεπει να κανει για το μωρο της!

αυτο ξερω κ γω Ματινακι μου κ μενα παιδατρος μου το ειπε οτ καλο θα ειναι να αντικαταστησουμε το αγελαδινο γαλα με αλα γαλακτομικα προιοντα οπως γιαουρτια κ τυρια γιατι εχουν περιοστερα πονακια τα μωρακια!κ γω αποφευγω το γαλα πινω το πρωι τσαι χαμομηλι η κατι αλο κανα χυμο!

Παντως κοριτσακια μου το βιβλιο της Πατσουρου ειναι ολα τα λεφτα! Απανταει σε ολα τα ερωτηματικα μου! Νιωθω οτι ηδη θηλαζω...χαχαχαχ! Δεν κανω διαφημιση απλα πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω σπιτι μου για το καλο του μωρου μου! Εγω απ'αυτην εμαθα τα περισσοτερα...τωρα περιμενω να τα κανω και πραξη σε λιγο!

Παντως κοριτσακια μου το βιβλιο της Πατσουρου ειναι ολα τα λεφτα! Απανταει σε ολα τα ερωτηματικα μου! Νιωθω οτι ηδη θηλαζω...χαχαχαχ! Δεν κανω διαφημιση απλα πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω σπιτι μου για το καλο του μωρου μου! Εγω απ'αυτην εμαθα τα περισσοτερα...τωρα περιμενω να τα κανω και πραξη σε λιγο!

Ματινάκι μάλλον θα πάω να το πάρω! Καλό είναι να ενημερωνόμαστε από ειδικούς για το πιο σημαντικό πράγμα που αφορά τα αγγελούδια μας και όχι από τον ένα και άλλο άσχετο!

Διαφημίσεις

και εγω θα το πάρω ματινακι μου!!:D

Εμενα για λιγο Αναστασακι μου! Θα ετοιμαστω να κατεβω για σφολιατοειδες...με εχει πιασει λυσσα!!!!!

ενταξει ματινακι μου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια για όλα αυτα που ειπατε εχετε απόλυτο δίκιο!!!!! και είμαι σίγουρη πως πολοιιιιι θα παρεξηγηθουν!!! ήδη εχω ακουσει απο μια "φίλη" εμας που τα είδε κόσμος τα παιδια μας τι παθανε????? και εγω που ξερω τι κουβαλαει ο καθενας!!! ΕΛΕΟΣ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι κάνεις Αναστασάκι μου; Καλημέρα!

καλημερα Ιωαννακι μου! καλα ειμαι!! ο μπεμπακος μου ειναι πολύυυυ ζωηρούλης!!!!!!!!!! καθε μερα στις 6 οπως σας ειχα πει!!!! και σηκωθηκα και εκανα ενατοστακι να φαω γιατι με θεριζε το στομαχι μου!!!! εσεις πως ειστε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ματινάκι μάλλον θα πάω να το πάρω! Καλό είναι να ενημερωνόμαστε από ειδικούς για το πιο σημαντικό πράγμα που αφορά τα αγγελούδια μας και όχι από τον ένα και άλλο άσχετο!
και εγω θα το πάρω ματινακι μου!!:D

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=134604

Αυτο ειναι κοριτσακια μου και εχει και τομο 2ο ....ξεκινηστε με τον 1ο και μετα βλεπετε εσεις αν χρειαστειτε και τον 2ο τομο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...