Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλε λενιω θα εβαζα μεικ απ στο μαλλι???? χιχχιχ....για το προσωπο μιλαω....ναι μου ειπε να μην βαφομαι γιατι δεν ξερουμε τι περιεχουν και σιγουρα αν οχι ολα τα περισσοτερα περιεχουν και χημικα....παντως και γω αν ειναι να παω καπου εννοειται οτι βαφτω....ηδη ερχονται για ιουνιο 2 γαμοι....βεβαια εγω εβαζα μεικ απ μονο τον χειμωνα απλα για να στρωνει πιο καλα η πουδρα...το καλοκαιρι δεν το χρησιμοποιω καθολου γιατι εκνευριζομαι που γυαλιζω επειδη ιδρωνω.....με πουδρα μονο ειμαι μια χαρα και μαλιστα δεν γυαλιζω κιολας!

χαχαχαχα οχι καταλαβα απλα λεω μηπως ελεγες για την βαφη μαλιων οταν λεεγς βαφομαι!εμ πρωην ξανθια τι περημενεις!:tongue:

καλα κ γω θα βαφομαι με τιποτα δεν μπορω να παω στον γαμο χωρης μακιγιαζ!δεν θα το αντεξω!:tongue:

πως εισαι?τι κανει το ζουζουνι μας?καλυτερα τα πραγματα τωρα με τις ατονιες κ τις αδιαθεσιες?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΦΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Σ'ευχαριστω φουλιτσα μου για τις ευχες σου!!!!! Με το καλο να ερθει και σε εσας αυτη η ευτυχια....στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου!!!!!!!!!

Τα ειπαμε και απο κοντα χθες στην γιορτουλα σου....θελω να εισαι αισιοδοξη οσα σκαμπιλια και να εχετε φαει....γυρισατε και το αλλο μαγουλο και αυτο σας κανει ξεχωριστους και το βλεπει ο Θεος....δεν θα σας αφησει ετσι και θα το δεις πολυ συντομα αυτο!!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου καλημερα!!!!!!!!εχεις δικιο για το ζαχαρο, οτι ειναι θα ειναι, τι να κανουμε, παντως θα ειμαι πιο επιφυλακτικη στα γλυκα ετσι κι αλλιως γιατι το παρακανα!!!!!τι κανει ο μπεμπακος σου?αντε σε λιγακι θα τον νοιωθεις και θα ειναι μαγικο!!!!!!!!!!!

μια χαρουλα και οι εξετασεις!!!!ολα καλα!!!!!;)

πολλες κλωτσιτσες θα σου διναμε!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!:tongue:

ναι ολα καλα δοξα το θεο!

αχ μωρε η γλυκουλιτσα!θα ειναι μια ομορφη κ γλυκια μπεμπουλα σαν την μανουλιτσα της!

εγω απο χθες το αισθανομαι πολυ συχνα κ νιωθω πολυ ηρεμη~απλα σχεδον καθε φορα ποου ειμαι καθισμενη να οπως τωρα καλη ωρα το αισθανομαι πολυ συχνα οταν ειμαι ξαπλωμενη που θα ηταν πιο λογικο να το νιωθω πιο εντονα μπορω να πω καθολου!τι περιεργο!:rolleyes::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχαχα οχι καταλαβα απλα λεω μηπως ελεγες για την βαφη μαλιων οταν λεεγς βαφομαι!εμ πρωην ξανθια τι περημενεις!:tongue:

καλα κ γω θα βαφομαι με τιποτα δεν μπορω να παω στον γαμο χωρης μακιγιαζ!δεν θα το αντεξω!:tongue:

πως εισαι?τι κανει το ζουζουνι μας?καλυτερα τα πραγματα τωρα με τις ατονιες κ τις αδιαθεσιες?

Φαντασου να ελεγα στον γιατρο οτι θελω να βαψω και τα μαλλια....θα με ξεμαλλιαζε....χιχιχιχι!!!!

Ναι η αληθεια ειναι οτι μια χαρα νιωθω....δεν ενιωθα και ασχημα ποτε αλλα απλα κουραζομουν ευκολα με μια κινηση....αυτο που νιωθω τωρα ειναι οτι λιγοστεψε η πεινα μου!!!!!!!

Φαντασου να ελεγα στον γιατρο οτι θελω να βαψω και τα μαλλια....θα με ξεμαλλιαζε....χιχιχιχι!!!!

Ναι η αληθεια ειναι οτι μια χαρα νιωθω....δεν ενιωθα και ασχημα ποτε αλλα απλα κουραζομουν ευκολα με μια κινηση....αυτο που νιωθω τωρα ειναι οτι λιγοστεψε η πεινα μου!!!!!!!

ναι ματινακι μου μετα καλυτερευουν κατα πολυ τα πραγματα κ η πεινα το ιδο κ ηρεμεις!

τι τελειο το τικερακιιιιιιιι!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι ματινακι μου μετα καλυτερευουν κατα πολυ τα πραγματα κ η πεινα το ιδο κ ηρεμεις!

τι τελειο το τικερακιιιιιιιι!;);)

Ναι ειναι πολυ ωραιο το τικερακι...το ειχα βρει πριν μαθουμε το φυλο και ανυπομονουσα να το βαλω...! Εχει πολλα που ειναι επισης πολυ ωραια. Μπες να δεις!!!!

Ναι ειναι πολυ ωραιο το τικερακι...το ειχα βρει πριν μαθουμε το φυλο και ανυπομονουσα να το βαλω...! Εχει πολλα που ειναι επισης πολυ ωραια. Μπες να δεις!!!!

αχ ματινακι μπηκα μωλης το ειδα αλα μου λεει οτι εχει καπιο πρβλημα η σελιδα!κ δεν δειχνει τιποτα!:rolleyes:

κοριτσια με πιασαν παλι τα τρελα κεφια!ακουμε με τον μικρο αυτο τωρα!

οπαααααααααα@!χαχαχαχαχαχχαα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ματινακι μπηκα μωλης το ειδα αλα μου λεει οτι εχει καπιο πρβλημα η σελιδα!κ δεν δειχνει τιποτα!:rolleyes:

κοριτσια με πιασαν παλι τα τρελα κεφια!ακουμε με τον μικρο αυτο τωρα!

οπαααααααααα@!χαχαχαχαχαχχαα

Ναι και γω μπηκα και μου εδειξε μολις τωρα οτι εχει προβλημα...μπορει να ειναι για λιγο....

Χαχαχαχαχ.....πολλα κεφια λενιω μου εχεις....σε χαιρομαι....εγω βασικα βαριεμαι πολυ και μαλλον δεν ξερω τι θελω σημερα! Θελω να ερθει το καλοκαιρι τωρα!!!!!

Διαφημίσεις

Ναι και γω μπηκα και μου εδειξε μολις τωρα οτι εχει προβλημα...μπορει να ειναι για λιγο....

Χαχαχαχαχ.....πολλα κεφια λενιω μου εχεις....σε χαιρομαι....εγω βασικα βαριεμαι πολυ και μαλλον δεν ξερω τι θελω σημερα! Θελω να ερθει το καλοκαιρι τωρα!!!!!

αχ ματινακι μου μια απο τα ιδια κ γω σημερα....οταν ειμαι ετσι τα τραγουδακια με φτιαχνουν κ ειδικα κατι τετια αν τα ακουσω αυτο ηταν τωρα ειμαι ετοιμη για γαμο!ο μιρκος χωρευει ετοιμος κ αυτο!μοου κανει φιγουρες~!;);)τωρα θα ακουσουμε ολα τα ειδη..συνηθως ακου ξενα αλα σε τρελλα κεφια ακουω κατι τετια..;);):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ματινακι μου μια απο τα ιδια κ γω σημερα....οταν ειμαι ετσι τα τραγουδακια με φτιαχνουν κ ειδικα κατι τετια αν τα ακουσω αυτο ηταν τωρα ειμαι ετοιμη για γαμο!ο μιρκος χωρευει ετοιμος κ αυτο!μοου κανει φιγουρες~!;);)τωρα θα ακουσουμε ολα τα ειδη..συνηθως ακου ξενα αλα σε τρελλα κεφια ακουω κατι τετια..;);):tongue:

Αχ μωρε το γλυκουλι μου....τι καλο να εχεις παρεουλα το παιδακι σου και να σου κανει τετοια κολπα!

Λενιω μου θα βγω να κανω καμια δουλιτσα....εχω πλυντηρια να βαλω μιας και εχει ηλιο και φυσαει ειναι ευκαιρια να μου στεγνωσουν γρηγορα! Θα επανελθω πιστευω γιατι σημερα δεν εχω μαγειρεμα....εχω ψαρακι απο χθες ευτυχως.....!

καλα λενιω!!!!!!!!!!τρελαινομαι για τετοια τραγουδια!!!!!!!!!!!!!!!πιτσιρικα εισαι γλυκα!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!και δεν μπορω να τα ακουσω τωρα!!!!!!:-(

ναι κ μενα μαρεσουν ποπακη μου οταν εχω κεφια ειναι οτι πρεπει για να σε ανεβασουν ακομα πιο ψιλααααα!

αχ εχω σκασει στα γελια με τον μικρο ακουμε την j.lo τωρα κ κανει οτι κανει κ αυτη!αχ μου φτιαξε την διαθεσηηηηηη!:tongue:

ποπακη μου μωλης πας σπιτι να τα βαλεις ν α τα ακουσεις να κ να ριξεις κ εναν χαλαρο χορο!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ μωρε το γλυκουλι μου....τι καλο να εχεις παρεουλα το παιδακι σου και να σου κανει τετοια κολπα!

Λενιω μου θα βγω να κανω καμια δουλιτσα....εχω πλυντηρια να βαλω μιας και εχει ηλιο και φυσαει ειναι ευκαιρια να μου στεγνωσουν γρηγορα! Θα επανελθω πιστευω γιατι σημερα δεν εχω μαγειρεμα....εχω ψαρακι απο χθες ευτυχως.....!

ναι ματινακι μου αν κ τοσες μερες ηταν καπως γκρινιαρης (μωρο ειναι θα μου πεις εχω κ τυψεις οταν κανω παραπονα αλα ετσι ειναι τ να κανειςς):(αλα εδω κ δυο μερες ο σκατουλης μου δεν με ταλαιπωρει κ ειναι πολυ καλουλης!

να πας αγαπουλα μου κ γω εχω ενα πληντυριο ακομα να απλωσω ..κ γω δεν εχω μαγειρεμα σημερα μου εδωσε η μαμα χθες κοτοπουλακι με μακαρονακια!οποτε δεν θα κανω τιποτα σημερα!

θα σε περημενουμε..φιλακιαααααααααα;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...