Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Τις αντιβίωσεις τις προτεινει για την ενδομητριωση. Είπε κολλημένη ωοθήκη πίσω από την μήτρα κάτι τέτοιο. Το είδε από τον υπερηχο. Ίσως να έχω μπερδευτεί κι εγω και να μην τα εξηγω καλα. 

Αυτο που ξέρω ειναι πως η ενδομητριωση δεν φαίνεται απο έναν υπέρηχο γι αυτό σε ρώτησα αν έκανες κ άλλες εξετάσεις ή χειρουργείο. Ισως πρέπει να το συζητήσεις λίγο πιο αναλυτικά μαζί του πριν επιλέξεις τι θα κάνεις για να σου εξηγήσει καλύτερα και να επιλέξεις. Ή να πάρεις και κάποια άλλη γνώμη. 

1 ώρα πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω όταν κάνατε τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι, πότε ήταν το νωρίτερο που μπορέσατε να δείτε άχνη έστω γραμμή; Δεν ήμουν σε διαδικασία αυτό το μήνα αλλά έχω 2 μέρες καθυστέρηση και όλα τα τεστ είναι αρνητικά. Και για αυτό έχω τα νεύρα μου.. αγοράζω και τα ακριβά της clearblue early τα οποία μου την σπάνε γιατί πάντα βλέπω μια υποψία καθαροτατης γραμμής με χρώμα και ποτέ δεν καταλήγει να είναι τίποτα..

Το ιδανικό είναι οι 7 ημέρες καθυστέρηση για να είσαι σίγουρη για τα τεστ στο σπίτι. Μια σπάνια πιθανότητα είναι η καθυστερημένη σύλληψη αλλά και πάλι θα πρέπει να έχεις ασταθείς κύκλους. 

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

Μακάρι ! 🤞🏻 

Εν τω μεταξύ με όλα αυτά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή το καλοκαίρι είχαμε πάει να ακυρώσουμε ένα κύκλο γιατί όταν μικρά τα ωάρια που εν τελεί επέμεινα κ πήγα κ για άλλη μέτρηση κ τελικά είχαν μεγαλώσει. Αλλά γενικά γνωρίζουμε αν παίζει γενικά να μην μεγαλώνουν αρκετά τα δικά μου επειδή έχω μικρό κύκλο ; Να μη προλαβαίνουν ; Γίνεται αυτό ; Και αν δε μεγαλώνουν αρκετά πως γίνεται η ωορρηξία ; Δε πρέπει να είναι ώριμο το ωάριο θεωρητικά ; Οκ μπορεί το μέγεθος να μη κανει την απίστευτη διαφορά αλλά φαντάζομαι οι μεγάλες αποκλίσεις θα είναι απαγορευτικές.

Κοιτά το να μην ωριμάζουν και να μην κάνεις ωορρηξία το βλέπεις από τις εξετάσεις σου αιματολογικές. Δεν είχες κάνει ποτέ εξετάσεις να δεις αν όντως γίνεται η ωορρηξία σου πριν ξεκινήσεις εξωσωματική; Εχω μια φίλη μου που δεν κάνει ωορρηξία το ξέρει, έκανε οβιτρελ και έμεινε έγκυος. Δύο παιδάκια έχει κάνει έτσι με αυτόν τον τρόπο. Τα ωοθυλάκια όμως όταν μεγαλώνουν και σπάνε δεν σημαίνει απαραίτητα πως μέσα έχουν ωάριο ή πως το ωάριο είναι στην σωστή φάση ωρίμανσης για να γονιμοποιηθεί και αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος αλλά με το ίδιο το ωάριο. Αν το 17χλ με το 24χλ δεν είναι μεγάλη απόκλιση τι είναι; Εμένα έτσι ήταν το 24 τζούφιο το 17 έδωσε γονιμοποιημένο ωάριο. Αλλά και έτσι όπως τα γράφεις (στις άλλες κοπέλες που διάβασα τα σχόλια σου) μια χαρά ήταν οι ωοληψίες σου στα 15-16 έκανες orgalutran και μετά οβιτρελ. Σε 3 ημέρες τα ωάρια θα ήταν 19-20 πολύ νορμαλ. Σίγουρα οι αιματολογικές είναι ένας καλός δείκτης αλλά κάποιες φορές η εικόνα μπορεί να πει πολλά ειδικά σε έναν έμπειρο γιατρό. Τα orgalutran δεν καθυστερούν την ανάπτυξη αλλά την πρόωρη αιχμή της LH και άρα την έναρξη της ωοθυλακιορρηξίας. Πιθανώς την orgalutran στην έδινε για να είναι σίγουρος πως δεν θα χάσει αυτό το 1. Τώρα όμως είσαι σε άλλο γιατρό, με άλλη τακτική. Τον εμπιστεύεσαι και προχωράς. Μπορεί αυτές οι μικρές αλλαγές να κάνουν σπουδαία διαφορά, αυτό ελπίζουμε! 🤞

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

του βαζουν λογια και του αντρα μου και μου λεει χτες....φτιαξε της ξενο γαλα να δεις, δεν χανεις τιποτα!!!!!!!με το ζορι το παιδακι να του κοψω οτι καλυτερο του προσφερω, δεν φταιει το γαλατακι, ας το παρουν αποφαση!!!!!!!!!!!με μπερδευουν κι εμενα και αναρωτιεμαι!!!!!τωρα της εδωσα σταγονιτσες, για να δουμε!!!!!!!!!

Καλημέρα και σε σένα Ποπάκι μου! Γιατί αγάπη μου; Τόσο δύσκολα είναι; Κάνε υπομονή, το ξέρω ακούγεται τετριμμένο αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο! Άλλωστε όταν εσύ αισθάνεσαι αγχωμένη το καταλαβαίνει και η μικρούλα σου, οπότε και τίποτα από όλα αυτά να μην αισθάνεται φτάνει που νιώθει τη μανούλα της αγχωμένη και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο! Θα συμφωνήσω μαζί σου για το μητρικό γάλα! Μην της κόψεις ότι καλύτερο της προσφέρεις πέρα από την αγάπη σου! Και να μην ακούς κανέναν κυρίως πεθερές και άλλους που δεν ξέρουν τι λένε! Θα δεις πως σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι μία ανάμνηση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Ματινάκι μου! Καλά της είπες! Και στο κάτω κάτω για 40 μέρες δεν κάνει το μωρό ούτε κι εσύ να έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο! Έτσι κι εμένα! Όταν θα γεννήσεις μου λένε μερικές θα έρθουμε κατευθείαν! Δεν πιστεύω να σαραντίσεις μου λέει μία κοπέλα! Αυτά είναι ξεπερασμένα! Άϊ μαρή μου ήρθε να της πω! Βέβαια της είπα: έλα αλλά θα μείνεις απ'έξω! Δεν θα δεχτώ κόσμο πέρα από τη μαμά και την αδερφή μου! Και σε όποιον αρέσει!

Καλημερα Ιωαννα μου τι κανεις? Το μπεμπακι μας καλα? Κλωτσαει πολυ ε?

Δικιο εχεις για τον σαραντισμο...εγω που θα φαω ολο τον χειμωνα με το μωρο μεσα στις ιωσεις μονο τις οικογενειες μας θα δεχομαι και εφ'οσον ειναι καλα...εστω και ενα αψου να ακουσω θα φυγουν αυτοματα και θα πανε σπιτακι τους!

Ειδικα ανθρωπους που εχουν μικρα παιδια δεν θα τους δεχτω πριν τις σαραντα μερες γιατι τα παιδια ειναι αυτα που κουβαλανε τις ιωσεις...απα πα...οπως μου ειπε η συνυφαδα μου, θα ερθει να με δει στο μαιευτηριο και μετα αφου σαραντισουμε...."εχω μικρα παιδια" ειπε και συνεπως μπορει να κολλησουμε καμια ιωσουλα....πρεπει να το καταλαβαινει και ο αλλος απο μονος του ρε γαμωτο! Που πας κυρα μου σε νεογεννητο και λεχωνα απο τις πρωτες μερες? Δεν φταιμε εμεις να μην ανοιξουμε την πορτα....παντως εμενα αν μου ερθει καμια θεια πριν τον σαραντισμο δεν προκειται να δει το παιδι....θα ειναι στο δωματιο του και θα την προσβαλλω κιολας λεγοντας της οτι ειναι πολυ μικρο για να το φερω στον ιδιο χωρο με ξενους...αχαχαχα...περιμενω πως και πως σας λεω....ειμαι ετοιμη για επιθεση!!!!! Ο αντρας μου ειναι χειροτερος απο μενα....

αγαπακια μου καλα!!!!!!!!την εχω αγκαλιτσα τωρα και την πηρε ο υπνος!!!!ηθελε να ρευτει, το στομαχακι της θα ειναι!!!!!!!!!το βραδυ την κοιμησα αγκαλια παλι και μετα απο πολυ ωρα την εβαλα στο κρεβατι της, το καμαρι μου.....πανικοβαλλομαι μωρε και με πιανει παραπονο, αλλα νομιζω πως της προσφερω οσα μπορω!!!!!αγαπη, αγκαλιτσες πολλες, της μιλαω με τις ωρες και της δινω και μητρικο γαλα, για το οποιο η πεθερα μου ολο με ρωταει διαφορα, το εχεις δοκιμασει, μηπως δεν εχει την σωστη γευση, μηπως της πεφτει βαρυ......θα με τρελανουν οι ξερολες!!!!!!!!!υπομονη, μονο αυτο χρειαζομαι!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!

ποπακι θα σου πω το εξης, τα ιδια ειχα και εγω και εκανα το λαθος η σωστο δεν ξερω ακομα, και της εδωσα ξενο γαλα μετα την καθοδηγηση της γιατρου με αποτελεσμα να μου κοπει το δικο μου. τελευταια φορα θηλασα την κυριακη σταγονες μην φανταστεις.ασε που μας παρουσιασε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα και τωρα πινουμε ενα φαρμακευτικο που ειναι μια αηδεια και θα το πινουμε για 1 χρονο. μια φιλη μου το μωρο ειναι 3 μηνων τωρα ειχε τα ιδια και της ειπε ο γιατρος να το ταιζει ανα τριωρο οχι νωριτερα και οταν κλαιει να το απασχολει, πραγμα που σημαινε βολτες μεσα στο σπιτι συνεχεια. αποτελεσμα ακομα θηλαζει αποκλειστικα και το ξεπερασανε το κλαμα, οντως μπορει να μην τους φτανει το γαλα, αλλα πολλες φορες ειναι λαιμαργια, δοκιμασε και πιπιλα, θα την ηρεμισει.

ισως αν το παλευα και εγω θα θηλαζα ακομα, εκτος αν οντως δεν εφτανε το γαλα και το παιδι πειναγε. γιαυτο λεω δεν ξερω αν εκανα σωστα η λαθος!

ματινακι μην ακους κανεναν, κανε οτι νομιζεις εσυ καλυτερο για το μωρο σου. το περιποιημενη στο μαιευτηριο δεν σημαινει 10 κιλα στοκο στο προσωπο! και λιγο μολυβακι η λιγη μασκαρα φτανει!

πανες και ρουχα για το μωρο σερβιετες και αφ ολουτρο στα δημοσια νοσοκομεια πρεπει να παρεις. η κουμπαρα μου γεννησε σε δημοσιο και δεν της δωσαν, ενω εμενα μου δωσαν που γεννησα ιασω.

εμεις εχτες ειχαμε εναν ωραιοτατο εμετο απο το κλαμα! καταλαβα εκ των υστερων οτι ηθελε να της αλλαξω πανα για να κανει κακα της, θελει καθαρη πανα για να τα κανει! το εχει ξανακανει αλλα δεν το ειχα συνειδητοποιησει! μολις της εβαλα καινουργια πανα δεν προλαβα να την κουμπωσω και τα εκανε, μετα εφαγε και νανι! αριστοκρατησα η μπουμπου!

αυτα!

τα αλλα κοριτσακια και μπεμπακια τι κανετε?????????

αχ λενιω μου!!!!!!!!!!τι κανουν τα μικρουλακια σου μωλε?

η αληθεια ειναι πως ειναι η τριτη φορα που της δινω σταγονιτσες, την πρωτη φορα ειδα αποτελεσματα, την δευτερη τιποτα, τωρα θα δω......

εχω σκεφτει να σου πω να κοψω τα γαλακτοκομικα αλλα τι να τρωω....εχω μεινει μιση!!!!!!!αν δεν πιω και το γαλα με δημητριακα το πρωι, πως θα τα καταφερω και με την δυσκοιλιοτητα.....πηγα στον γυναικολογο για να με δει και μου λεει γιατι εχασα τοσα κιλα.....τωρα ειμαι 49 κιλα...

Παντως ποπακι μου επειδη διαβαζω το βιβλιο της Πατσουρου για τον θηλασμο και ειναι η μονη που εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μου σε οτι λεει, ισως να της δημιουργει της μπουμπους προβλημα το αγελαδινο γαλα...συνηθως στον θηλασμο πρεπει να πινουμε και να τρωμε γαλακτοκομικα προιοντα με χαμηλα λιπαρα αν οχι 0% σιγουρα 2%. Το πρωι μπορεις να τρως ψωμακι με βιταμ που ειναι και φυτικο ή να τρως κατι που να σε πιασει γενικοτερα! Κατι σχετικο με φυτικες ινες για να μπορεις να πηγαινεις και τουαλετα πιο ευκολα και πιο συχνα! Δοκιμασε να κοψεις το γαλα 2-3 μερες και να τρως κατι αλλο και αν δεν σταματησει τοτε θα φταιει κατι αλλο ή και τιποτα γιατι ειπαμε μπορει να ειναι απλα γκρινιαρουλιτσα!

Συμβουλεψου και την παιδιατρο γι αυτο που σου ειπα μπορει να κανω και λαθος....

Δικιο εχεις για τον σαραντισμο...εγω που θα φαω ολο τον χειμωνα με το μωρο μεσα στις ιωσεις μονο τις οικογενειες μας θα δεχομαι και εφ'οσον ειναι καλα...εστω και ενα αψου να ακουσω θα φυγουν αυτοματα και θα πανε σπιτακι τους!

Ειδικα ανθρωπους που εχουν μικρα παιδια δεν θα τους δεχτω πριν τις σαραντα μερες γιατι τα παιδια ειναι αυτα που κουβαλανε τις ιωσεις...απα πα...οπως μου ειπε η συνυφαδα μου, θα ερθει να με δει στο μαιευτηριο και μετα αφου σαραντισουμε...."εχω μικρα παιδια" ειπε και συνεπως μπορει να κολλησουμε καμια ιωσουλα....πρεπει να το καταλαβαινει και ο αλλος απο μονος του ρε γαμωτο! Που πας κυρα μου σε νεογεννητο και λεχωνα απο τις πρωτες μερες? Δεν φταιμε εμεις να μην ανοιξουμε την πορτα....παντως εμενα αν μου ερθει καμια θεια πριν τον σαραντισμο δεν προκειται να δει το παιδι....θα ειναι στο δωματιο του και θα την προσβαλλω κιολας λεγοντας της οτι ειναι πολυ μικρο για να το φερω στον ιδιο χωρο με ξενους...αχαχαχα...περιμενω πως και πως σας λεω....ειμαι ετοιμη για επιθεση!!!!! Ο αντρας μου ειναι χειροτερος απο μενα....

Μπράβο Ματινάρα μου όρμα να παίρνω κι εγώ θάρρος! Έτσι κι εμείς με τον άντρα μου! Συζητούσαμε εχθές σε ένα τραπέζι και μου έλεγε μία καλά θα 40ντίσεις; Και λέει ο άντρας μου το παιδί και να σαραντίσει ο κόσμος θα το δει από το Μάϊο και μετά! Εννοείται πως όσοι έχουν μικρά παιδιά και δε μιλάω για τους ξένους αλλά και για τους δικούς μας δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή με το μωρό! Εμένα η αδερφή μου λέει πως τα παιδιά θα έρθουν στο μαιευτήριο και μετά θα δουν το μωρό αφού ζεστάνει ο καιρός και θα αρχίσω να το βγάζω έξω, να πηγαίνω στη μαμά μου κλπ! Να σου πω και κάτι Ματινάκι μου; Ας παρεξηγηθεί ο ξένος κόσμος, κάτι θείες, ξαδέρφες κλπ! Τα μωράκια μας να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε....... άντε να μην το πω γιατί τα πήρα τώρα!

Διαφημίσεις

Καλο μαγειρεμα αγαπακι μου!!!!! Θα τα πουμε λιαν συντομως πιστευω!

Κι εμεις σε αγαπαμε πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

Φιλακια ρουφηχτα στα αντρακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημερα λενιω μου! Τι κανεις καμαρι μου? Τα αντρακια σου?

Ναι ετσι ειπα και γω πριν....δεν εχω τα αυτια μου κλειστα σε οτι μου πουν αλλα δεν μπορω να δεχτω υπονοουμενα οτι το παιδι μου δεν το μεγαλωνω σωστα ή δεν κανω σωστα πραγματα κι ετσι κλαιει συνεχεια και δεν τρωει και δεν χορταινει.....ρε σεις ειναι δυνατον? Ο καθενας ειτε καλοπροαιρετα ειτε κακοπροαιρετα το λεει οτι λεει, να ασχοληθει με την ανατροφη των δικων του παιδιων...μονο και μονο απο αντιδραση θα ακουσει τα εξ αμαξης δεν το καταλαβαινει να μην ανακατευεται? Ημαρτον Παναγια μου!

Το πιο σωστο ειναι πριν μιλησει ο καθενας να ρωταει πρωτα αν η μανα εχει επικοινωνησει με τον γιατρο...αν πει η μανα οχι, τοτε να την παροτρυνει να παρει τον γιατρο και οχι να δινει ο καθενας τα γιατροσοφια του....ειμαι λιγο αυστηρη?

Ματινακι μου ετσι ειναι!συμφωνω μαζι σου!

ευχαρηστουμε για τα φιλακιααααα!θα τους τα δωσω ευχαρηστως;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια δεν λεει τιποτα το να σαραντησεις, εμεις θα δεχομαστε μετα τα πρωτα εμβολια, ετσι εχω πει σε ολους και οποιανου δεν του αρεσει χ@στηκ@!!! ειναι πολυ εβαλωτα τα μωρα, ειδικα μακρια σε μικρα παιδια που πανε σχολειο και σε ατομα που εχουν αμεση επαφη με παιδια. εμεις ψιλοπαρεξηγηθηκαμε με την συνηφαδα μου (μενουν απο πανω), γιατι της ειπε ο αντρας να μην φερνει τα παιδια καθε μερα ειναι διδυμα 3,5 χρονων και αυτη δασκαλα στην 4η δημοτικου! μα ελεος δεν καταλαβαινει? λες και δεν εχει κανει εκεινη παιδια!

σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες γλυκουλες μου, της εχω αναγκη!!!!!!!!!!εγω παντως θα το παλεψω οσο μπορω με τον θηλασμο, η πιπιλα την ηρεμει αρκετα αλλα την πιπιλαει με τοση μανια και αναρωτιεμαι παλι αν πειναει, ελεος, νοιωθω οτι δεν θα την μαθω ποτε τι θελει!!!!!!!!τωρα καθεται ανασκελα και παιζει και γελαει.....θα με τρελανει αυτο το κοριτσουδι, θα του φαω τα μαγουλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσακια μου σας αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα ξαναμπω οσο πιο συντομα μπορω, να ξερεται ποσο καλο μου κανετε, μακαρι να ειχα περισσοτερο χρονο να σας χαρω, φιλακια στις κοιλιτσες σας και στα παιδακια σας!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Παντως ποπακι μου επειδη διαβαζω το βιβλιο της Πατσουρου για τον θηλασμο και ειναι η μονη που εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μου σε οτι λεει, ισως να της δημιουργει της μπουμπους προβλημα το αγελαδινο γαλα...συνηθως στον θηλασμο πρεπει να πινουμε και να τρωμε γαλακτοκομικα προιοντα με χαμηλα λιπαρα αν οχι 0% σιγουρα 2%. Το πρωι μπορεις να τρως ψωμακι με βιταμ που ειναι και φυτικο ή να τρως κατι που να σε πιασει γενικοτερα! Κατι σχετικο με φυτικες ινες για να μπορεις να πηγαινεις και τουαλετα πιο ευκολα και πιο συχνα! Δοκιμασε να κοψεις το γαλα 2-3 μερες και να τρως κατι αλλο και αν δεν σταματησει τοτε θα φταιει κατι αλλο ή και τιποτα γιατι ειπαμε μπορει να ειναι απλα γκρινιαρουλιτσα!

θα το προσπαθησω ματινακι μου, ισως να παιζει ρολο κι αυτο!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημέρα Ματινάκι μου! Καλά της είπες! Και στο κάτω κάτω για 40 μέρες δεν κάνει το μωρό ούτε κι εσύ να έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο! Έτσι κι εμένα! Όταν θα γεννήσεις μου λένε μερικές θα έρθουμε κατευθείαν! Δεν πιστεύω να σαραντίσεις μου λέει μία κοπέλα! Αυτά είναι ξεπερασμένα! Άϊ μαρή μου ήρθε να της πω! Βέβαια της είπα: έλα αλλά θα μείνεις απ'έξω! Δεν θα δεχτώ κόσμο πέρα από τη μαμά και την αδερφή μου! Και σε όποιον αρέσει!

Ιωαννακι μου καλο καλημερα!τι κανετε μανουλιτσ ακ μπεμπακος!

εγω ξερετε τι προσεξα οτι τις φορες που ηρθε κοσμος κ οταν λεω κοσμος τα αδερφια του αντρα μου κ η ξαδερφη μου με τον αντρα της αυτοι εχουν ερθει μεχρι στιγμης κ ενοειται η μαμα μου κ ο αδερφος μου με τη κοπελα του εχω παρατηρησει οτι το μωρο γινεται πιο ανησυχο ..το εχω διαβασει οτι αν χαλασεις το προγραμμα του μωρου π.χ την ωρα που το κανεις μπανιο πρεπει να ειναι την ιδια ωρα περιπου καθημερινα κ επισης οοταν ερχεται κοσμος στο σπιτι γινονται ανησυχα κ κλαινε το βραδυ το επαθα δυο φορες αυτο!οποτε ισχυει..κ φυσικα ειναι καλο να σαραντιζουμε..εγω κσ τον μικρο σαραντησα!ειναι καλο κ για την μαμα κ για τα μωρα..γιατι κ η μανουλα δνε εχει πολες αντοχες για κοσμο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

ποπακι θα σου πω το εξης, τα ιδια ειχα και εγω και εκανα το λαθος η σωστο δεν ξερω ακομα, και της εδωσα ξενο γαλα μετα την καθοδηγηση της γιατρου με αποτελεσμα να μου κοπει το δικο μου. τελευταια φορα θηλασα την κυριακη σταγονες μην φανταστεις.ασε που μας παρουσιασε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα και τωρα πινουμε ενα φαρμακευτικο που ειναι μια αηδεια και θα το πινουμε για 1 χρονο. μια φιλη μου το μωρο ειναι 3 μηνων τωρα ειχε τα ιδια και της ειπε ο γιατρος να το ταιζει ανα τριωρο οχι νωριτερα και οταν κλαιει να το απασχολει, πραγμα που σημαινε βολτες μεσα στο σπιτι συνεχεια. αποτελεσμα ακομα θηλαζει αποκλειστικα και το ξεπερασανε το κλαμα, οντως μπορει να μην τους φτανει το γαλα, αλλα πολλες φορες ειναι λαιμαργια, δοκιμασε και πιπιλα, θα την ηρεμισει.

ισως αν το παλευα και εγω θα θηλαζα ακομα, εκτος αν οντως δεν εφτανε το γαλα και το παιδι πειναγε. γιαυτο λεω δεν ξερω αν εκανα σωστα η λαθος!

ματινακι μην ακους κανεναν, κανε οτι νομιζεις εσυ καλυτερο για το μωρο σου. το περιποιημενη στο μαιευτηριο δεν σημαινει 10 κιλα στοκο στο προσωπο! και λιγο μολυβακι η λιγη μασκαρα φτανει!

πανες και ρουχα για το μωρο σερβιετες και αφ ολουτρο στα δημοσια νοσοκομεια πρεπει να παρεις. η κουμπαρα μου γεννησε σε δημοσιο και δεν της δωσαν, ενω εμενα μου δωσαν που γεννησα ιασω.

εμεις εχτες ειχαμε εναν ωραιοτατο εμετο απο το κλαμα! καταλαβα εκ των υστερων οτι ηθελε να της αλλαξω πανα για να κανει κακα της, θελει καθαρη πανα για να τα κανει! το εχει ξανακανει αλλα δεν το ειχα συνειδητοποιησει! μολις της εβαλα καινουργια πανα δεν προλαβα να την κουμπωσω και τα εκανε, μετα εφαγε και νανι! αριστοκρατησα η μπουμπου!

αυτα!

τα αλλα κοριτσακια και μπεμπακια τι κανετε?????????

Καλημερα Γιωτουλα μου! Χαδακια στην μπουμπουδενια σου!

Αυτο το εχει και ο ανηψιος μας....μονο σε καθαρη πανα κανει τα κακα του...μολις μου το ειπε η συνυφαδα δεν το πιστεψα αμεσως αλλα οταν το ειδα στην πραξη τα 'παιξα....αριστοκρατες τα σημερινα παιδια...χιχιιχ!!

Γιωτουλα μου πριν φτιαξω βαλιτσα για το νοσοκομειο, πηρα τηλ.την μαια μου και μου ειπε χαρτι και καλαμαρι τι πρεπει να εχω μαζι μου για μενα και το μωρο! Αλλα πραγματα προσφερουν στα ιδιωτικα και αλλα στα δημοσια...καμια σχεση κοινως!

Εγω το εχω ξαναπει...επειδη θεωρω καποια πραγματα οτι πρεπει να τα προσεξουμε απο την αρχη, θα κανουμε αυτο που εχουμε ενημερωθει απο τους ειδικους και οχι επειδη ετσι γινεται συνηθως...ακομα και για την πιπιλα καποιες εχουν ενστασεις ας πουμε! Οπως και η μαια μου...μου ειπε ουτε μπουκαλια να μην παρω μαζι αλλα ουτε και πιπιλα αν θελω να θηλασω...θα την ακουσω γιατι κατα καποιο τροπο συμφωνω κι εγω με αυτο το συστημα...πιπιλα θα εχει την θηλη της μαμας και ειδικα τις πρωτες 6-8 εβδομαδες μεχρι να καθιερωθει ο αποκλειστικος θηλασμος θα θηλαζει αρκετες ωρες οποτε η πιπιλα θα ειναι αχρηστη! Μετα τον 3ο μηνα βλεπουμε!

αυτο ξερω κ γω Ματινακι μου κ μενα παιδατρος μου το ειπε οτ καλο θα ειναι να αντικαταστησουμε το αγελαδινο γαλα με αλα γαλακτομικα προιοντα οπως γιαουρτια κ τυρια γιατι εχουν περιοστερα πονακια τα μωρακια!κ γω αποφευγω το γαλα πινω το πρωι τσαι χαμομηλι η κατι αλο κανα χυμο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου καλο καλημερα!τι κανετε μανουλιτσ ακ μπεμπακος!

εγω ξερετε τι προσεξα οτι τις φορες που ηρθε κοσμος κ οταν λεω κοσμος τα αδερφια του αντρα μου κ η ξαδερφη μου με τον αντρα της αυτοι εχουν ερθει μεχρι στιγμης κ ενοειται η μαμα μου κ ο αδερφος μου με τη κοπελα του εχω παρατηρησει οτι το μωρο γινεται πιο ανησυχο ..το εχω διαβασει οτι αν χαλασεις το προγραμμα του μωρου π.χ την ωρα που το κανεις μπανιο πρεπει να ειναι την ιδια ωρα περιπου καθημερινα κ επισης οοταν ερχεται κοσμος στο σπιτι γινονται ανησυχα κ κλαινε το βραδυ το επαθα δυο φορες αυτο!οποτε ισχυει..κ φυσικα ειναι καλο να σαραντιζουμε..εγω κσ τον μικρο σαραντησα!ειναι καλο κ για την μαμα κ για τα μωρα..γιατι κ η μανουλα δνε εχει πολες αντοχες για κοσμο!

γεια σου ελενακι! και εγω μονο γονεις αφησα, την αδελφη μου οχι γιατι εχει παιδι στο σχολειο και εκεινη με τον αντρα της δουλευουν σε νοσοκομειο! οποτε εκτος

ιωαννακι εχεις δικιο! ετσι πρεπει!

σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες γλυκουλες μου, της εχω αναγκη!!!!!!!!!!εγω παντως θα το παλεψω οσο μπορω με τον θηλασμο, η πιπιλα την ηρεμει αρκετα αλλα την πιπιλαει με τοση μανια και αναρωτιεμαι παλι αν πειναει, ελεος, νοιωθω οτι δεν θα την μαθω ποτε τι θελει!!!!!!!!τωρα καθεται ανασκελα και παιζει και γελαει.....θα με τρελανει αυτο το κοριτσουδι, θα του φαω τα μαγουλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσακια μου σας αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα ξαναμπω οσο πιο συντομα μπορω, να ξερεται ποσο καλο μου κανετε, μακαρι να ειχα περισσοτερο χρονο να σας χαρω, φιλακια στις κοιλιτσες σας και στα παιδακια σας!!!!!!!!!!!!!!!

σαγαπω πολυ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

ολα θα φτιαξουν ποπακη μου καλο!να της δωσεις σφιχτες αγκαλιτσες κ πολα φιλακια!

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σου ελενακι! και εγω μονο γονεις αφησα, την αδελφη μου οχι γιατι εχει παιδι στο σχολειο και εκεινη με τον αντρα της δουλευουν σε νοσοκομειο! οποτε εκτος

ιωαννακι εχεις δικιο! ετσι πρεπει!

καλημερα Γιωτακι μου !ετσι πρεπει..πανω απολα να σκεφτομαστε την υγεια των μωρων μας απο μας εξαρτιουνται!

εσενα η ζουζουνα σου θελει να κανει κακακια σε καθαρη πανουλα ε!αχ μωλε μωλε..εμενα δεν προσεξα να εχει προβλημα απλα σιγουρα προσεχω να τοου αλλαζω την πανα μωλης γεμιζει απο τσισακια κ ενοειται οταν κανει κακουλινια..κ αμεσως πλυσιμο να μην συγκαει!τωρα κοιμαται το ζουζουνακι μου..ο μεγαλος εχει κολισει πανω μου!:tongue:

πολα φιλακια στην ζουζουνα σου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...