Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ κοριτσακια μου, δεν ξερω....τι να πω....την ειχα παρει την παιδιατρο τηλεφωνο και της ειπα οτι κλαιει συνεχεια και με ρωτησε μηπως πειναει.....να την ζυγισω πριν το φαγητο της και μετα και να της πω ποσα πηρε......τελικα περνει ικανοποιητικο βαρος, αρα μου λεει εχει κολικους και μου εδωσε κατι σταγονιτσες......αλλα εγω μπερδευομαι, δεν καταλαβαινω το κλαμα της, δεν μου δειχνει οτι ποναει......να παλι κλαιει τωρα...........ουφ.....

Αχ ποπακι μου εχει γκρινιτσα σαν μωρακι μην αγχωνεσαι....απλα δεν ειναι απο τα ησυχα μωρα δεν σημαινει παντα οτι εχει κατι! Κρατα την αγκαλια να νιωθει ασφαλεια και ζεστασια....η αγκαλια της μαμας ειναι η καλυτερη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσακια μου, δεν ξερω....τι να πω....την ειχα παρει την παιδιατρο τηλεφωνο και της ειπα οτι κλαιει συνεχεια και με ρωτησε μηπως πειναει.....να την ζυγισω πριν το φαγητο της και μετα και να της πω ποσα πηρε......τελικα περνει ικανοποιητικο βαρος, αρα μου λεει εχει κολικους και μου εδωσε κατι σταγονιτσες......αλλα εγω μπερδευομαι, δεν καταλαβαινω το κλαμα της, δεν μου δειχνει οτι ποναει......να παλι κλαιει τωρα...........ουφ.....

είμαι σίγουρη ότι θα βρεις το κόλπο της!μάλλον θέλει το χρόνο της!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αγαπακια μου καλα!!!!!!!!την εχω αγκαλιτσα τωρα και την πηρε ο υπνος!!!!ηθελε να ρευτει, το στομαχακι της θα ειναι!!!!!!!!!το βραδυ την κοιμησα αγκαλια παλι και μετα απο πολυ ωρα την εβαλα στο κρεβατι της, το καμαρι μου.....πανικοβαλλομαι μωρε και με πιανει παραπονο, αλλα νομιζω πως της προσφερω οσα μπορω!!!!!αγαπη, αγκαλιτσες πολλες, της μιλαω με τις ωρες και της δινω και μητρικο γαλα, για το οποιο η πεθερα μου ολο με ρωταει διαφορα, το εχεις δοκιμασει, μηπως δεν εχει την σωστη γευση, μηπως της πεφτει βαρυ......θα με τρελανουν οι ξερολες!!!!!!!!!υπομονη, μονο αυτο χρειαζομαι!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

του βαζουν λογια και του αντρα μου και μου λεει χτες....φτιαξε της ξενο γαλα να δεις, δεν χανεις τιποτα!!!!!!!με το ζορι το παιδακι να του κοψω οτι καλυτερο του προσφερω, δεν φταιει το γαλατακι, ας το παρουν αποφαση!!!!!!!!!!!με μπερδευουν κι εμενα και αναρωτιεμαι!!!!!τωρα της εδωσα σταγονιτσες, για να δουμε!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Τα λεω τα λεω Αναστασακι μου.....

Πριν καιρο εκανε το λαθος μια "φιλη" (επειδη εχει ηδη γινει μανα) και μου εδινε συμβουλες για το μωρο....δεν ειπα οτι εχω τα αυτια μου κλειστα σε ολα αλλα ειναι και τι σου λεει ο καθενας...καταρχην δεν μπορεις να συμβουλεψεις αλλον ανθρωπο τι να κανει με το μωρο του γιατι κανενα παιδι δεν ειναι ιδιο με το αλλο και συνεπαγεται οτι δεν πιανουν παντα οι οποιεσδηποτε συμβουλες!

Κατα δευτερον ειναι ο τροπος που στο λεει ο καθενας το καθετι! Π.χ. η ιδια κοπελα εκει που συζητουσαμε τι θα παρω μαζι στο μαιευτηριο αρχισε να μου λεει διαφορα πραγματα να παρω και ελεγε συνεχεια "εγω πηρα αυτο, για το μωρο δεν πηρα τιποτα και μην παρεις πανες γιατι στις δινουν εκει!". Ειναι δυνατον να με συμβουλευει απο την στιγμη που αυτη γεννησε σε ιδιωτικο και εγω θα γεννησω σε δημοσιο που σημαινει οτι θα παρω ολη την δικη μου προικα μαζι αλλα και του μωρου??? Μετα μου ειπε οτι θα μου βγαλει τα μαλλια τριχα τριχα ετσι και δεν ειμαι βαμμενη και περιποιημενη μετα την γεννα που θα ερθει κοσμος να με δει και οτι με αυτον τον τροπο θα νιωθω και καλυτερα αν ειμαι περιποιημενη....εκει μου γυρισε το ματι και της ειπα επι λεξη: καλα μωρη εισαι τρελη? θα γεννησω το θαυματακι μου και περιμενω τοσο καιρο να το παρω αγκαλια και να το ρουφηξω στα φιλια και θα το αναγκασω να τρωει το μεικ απ μου? Ολα τα χημικα πανω στο ευαισθητο δερματακι του? Δεν εισαι καλα μου φαινεται!

Οποτε καταλαβαινετε οτι πρεπει να κανετε οτι εσεις πιστευετε σωστο και μην ακουτε κανεναν εκτος απο τους ειδικους!

αγαπακια μου καλα!!!!!!!!την εχω αγκαλιτσα τωρα και την πηρε ο υπνος!!!!ηθελε να ρευτει, το στομαχακι της θα ειναι!!!!!!!!!το βραδυ την κοιμησα αγκαλια παλι και μετα απο πολυ ωρα την εβαλα στο κρεβατι της, το καμαρι μου.....πανικοβαλλομαι μωρε και με πιανει παραπονο, αλλα νομιζω πως της προσφερω οσα μπορω!!!!!αγαπη, αγκαλιτσες πολλες, της μιλαω με τις ωρες και της δινω και μητρικο γαλα, για το οποιο η πεθερα μου ολο με ρωταει διαφορα, το εχεις δοκιμασει, μηπως δεν εχει την σωστη γευση, μηπως της πεφτει βαρυ......θα με τρελανουν οι ξερολες!!!!!!!!!υπομονη, μονο αυτο χρειαζομαι!!!!!!!

Ποπακη μου γλυκο κ σε σκεφτομουν αυτες τις μερες..αχ αγαπουλα μου το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα..εγω δεν το ειχα αυτο ουτε στο πρωτο ουτε τωρα στο δευετρο αλα ξερω απο την ξαδερφη μου κ απο την συνηφαδα μου πως ειναι..ειναι πολυ δυσκολα να κλαιει συνεχεια ειναι ψυχωφθωρο κ για σενα γιατι αναρωτιεσαι τι δεν κανω σωστα..παντως μην ακους κανεναν να δινεις οσες αγκαλιες θελεις στο μωρακι σου κ να μην σκεφτεσαι οτι το κακομαθαινεις..οπως ηρεμει το μωρακι κ σιγουρα η αγκαλια κ τα χαδακια ειναι ο καλυτερος τροπος..εγω κ λιγο να κλαψει θελω να το κραταω αγκαλιτσα..σιγουρα ειναι οι κολικοι που την βασανιζουν τωρα..αεριζεται καθολου ποπακη μου?εμενα οταν ποναει το βλεπω πως σφιγγεται απο δω κ απο κει κ μετα αεριζεται κ ηρεμει!επισης προσεξες αν την επηρεαζει περισοτερο κατι που τρως..χωρης να θελω να το παιξω εγω ξερολας τωρα απλα ισως το γαλα ασ πουμε σε μερικα μωρακια τα επηρεαζει πολυ!αχ ποπακη μου υπομονη σε κανα δυο μηνες θα αλλαξουν τα πραγματα κ η μικρουλα σου δνε θα υποφερει τοσο..

να της δωσεις πολα πολα φιλακια στην κοιλιτσα να περασουν τα πονακια της..η καημενουλα μωρε υποφερει!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

του βαζουν λογια και του αντρα μου και μου λεει χτες....φτιαξε της ξενο γαλα να δεις, δεν χανεις τιποτα!!!!!!!με το ζορι το παιδακι να του κοψω οτι καλυτερο του προσφερω, δεν φταιει το γαλατακι, ας το παρουν αποφαση!!!!!!!!!!!με μπερδευουν κι εμενα και αναρωτιεμαι!!!!!τωρα της εδωσα σταγονιτσες, για να δουμε!!!!!!!!!

οχι ποπακη μου μην δωσεις ξενο γαλα σιγουρα αυτη δνε ειναι η λυση αντιθετως με το ξενο γαλα ισως χειροτερεψει η κατασταση!αυτο με τις σταγονιτσες μου ειπανε οτι βοηθαει παρα πολυ..αχ μακαρι να βοηθησει κ την μικρουλα σου!απο ποτε τις αρχησες?:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ναι μωρε αγαπουλα μου θα βρεις το κουμπι της μην μου στενοχωριεσαι! Ολα θα γινουν σιγα σιγα αλλα θα σου πω κατι και προσπαθησε αν θες να το κρατησεις αν οχι να το κανεις και στην πραξη! Επειδη τα μωρα καταλαβαινουν τα παντα, η μικρη νιωθει την ανασφαλεια σου,οποτε χαλαρωσε και κανε αυτο που σου λεει το μητρικο ενστικτο!

Αν εχει θεμα με το στομαχακι της εφ'οσον της δινεις μητρικο γαλα, πες στον αντρα σου αν της δωσεις ξενο θα γινει χειροτερα γιατι το μητρικο ειναι πιο ευπεπτο απο το ξενο...εξαλλου το μητρικο γαλα ειναι το καλυτερο....μην κανεις πραγματα χωρις συμβουλη γιατρου.Εξαλλου θα σου πω και κατι αλλο...ξεκαθαρισε στην καθεμια οτι ξερεις τι κανεις και οτι επικοινωνεις με τον γιατρο και σου λεει επιστημονικα τι να κανεις και οχι μαντεψιες για να δοκιμασεις διαφορα! Αμαν πια....τα νευρα μου με πιανουν με ολους αυτους τους ξερολες!!!!!!!

Πριν καιρο εκανε το λαθος μια "φιλη" (επειδη εχει ηδη γινει μανα) και μου εδινε συμβουλες για το μωρο....δεν ειπα οτι εχω τα αυτια μου κλειστα σε ολα αλλα ειναι και τι σου λεει ο καθενας...καταρχην δεν μπορεις να συμβουλεψεις αλλον ανθρωπο τι να κανει με το μωρο του γιατι κανενα παιδι δεν ειναι ιδιο με το αλλο και συνεπαγεται οτι δεν πιανουν παντα οι οποιεσδηποτε συμβουλες!

Κατα δευτερον ειναι ο τροπος που στο λεει ο καθενας το καθετι! Π.χ. η ιδια κοπελα εκει που συζητουσαμε τι θα παρω μαζι στο μαιευτηριο αρχισε να μου λεει διαφορα πραγματα να παρω και ελεγε συνεχεια "εγω πηρα αυτο, για το μωρο δεν πηρα τιποτα και μην παρεις πανες γιατι στις δινουν εκει!". Ειναι δυνατον να με συμβουλευει απο την στιγμη που αυτη γεννησε σε ιδιωτικο και εγω θα γεννησω σε δημοσιο που σημαινει οτι θα παρω ολη την δικη μου προικα μαζι αλλα και του μωρου??? Μετα μου ειπε οτι θα μου βγαλει τα μαλλια τριχα τριχα ετσι και δεν ειμαι βαμμενη και περιποιημενη μετα την γεννα που θα ερθει κοσμος να με δει και οτι με αυτον τον τροπο θα νιωθω και καλυτερα αν ειμαι περιποιημενη....εκει μου γυρισε το ματι και της ειπα επι λεξη: καλα μωρη εισαι τρελη? θα γεννησω το θαυματακι μου και περιμενω τοσο καιρο να το παρω αγκαλια και να το ρουφηξω στα φιλια και θα το αναγκασω να τρωει το μεικ απ μου? Ολα τα χημικα πανω στο ευαισθητο δερματακι του? Δεν εισαι καλα μου φαινεται!

Οποτε καταλαβαινετε οτι πρεπει να κανετε οτι εσεις πιστευετε σωστο και μην ακουτε κανεναν εκτος απο τους ειδικους!

Ματινακι μου καλημερα..μια ζεστη καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!

μπηκα κατευθειαν στο ψητο κ δεν σας καλημερισα!

συμφωνω αγαπουλα μου ετσι ειναι ολες οι γνωμες κ συμβουλες σεβαστες αλα απο κει κ περα καθε μανουλα ξερει το παιδακι τη ςκ πρατει αναλογα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου εχω μαγειρεμα..θα θελα πολυ να κατσω να τα πουμε!

ποπακη μου αγαπουλα μου υπομονη μεγαλη θελει κ συμπαρασταση φυσικα απο τους δικους σου..οπως ειπε κ το ματινακι μην ακους κανενα ακολουθησε οτ μητρικο σου ενστικτο κ τισ συμβουλες του παιδιατρου..

Ματινακι μου χαδακια στον μπεμπακο σου!

σας αγαπω πολυ..αν μπορεσω θα ξαναμπω αργοτερα..φιλακια πολαααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μου καλημερα..μια ζεστη καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!

μπηκα κατευθειαν στο ψητο κ δεν σας καλημερισα!

συμφωνω αγαπουλα μου ετσι ειναι ολες οι γνωμες κ συμβουλες σεβαστες αλα απο κει κ περα καθε μανουλα ξερει το παιδακι τη ςκ πρατει αναλογα!

Καλημερα λενιω μου! Τι κανεις καμαρι μου? Τα αντρακια σου?

Ναι ετσι ειπα και γω πριν....δεν εχω τα αυτια μου κλειστα σε οτι μου πουν αλλα δεν μπορω να δεχτω υπονοουμενα οτι το παιδι μου δεν το μεγαλωνω σωστα ή δεν κανω σωστα πραγματα κι ετσι κλαιει συνεχεια και δεν τρωει και δεν χορταινει.....ρε σεις ειναι δυνατον? Ο καθενας ειτε καλοπροαιρετα ειτε κακοπροαιρετα το λεει οτι λεει, να ασχοληθει με την ανατροφη των δικων του παιδιων...μονο και μονο απο αντιδραση θα ακουσει τα εξ αμαξης δεν το καταλαβαινει να μην ανακατευεται? Ημαρτον Παναγια μου!

Το πιο σωστο ειναι πριν μιλησει ο καθενας να ρωταει πρωτα αν η μανα εχει επικοινωνησει με τον γιατρο...αν πει η μανα οχι, τοτε να την παροτρυνει να παρει τον γιατρο και οχι να δινει ο καθενας τα γιατροσοφια του....ειμαι λιγο αυστηρη?

κοριτσακια μου εχω μαγειρεμα..θα θελα πολυ να κατσω να τα πουμε!

ποπακη μου αγαπουλα μου υπομονη μεγαλη θελει κ συμπαρασταση φυσικα απο τους δικους σου..οπως ειπε κ το ματινακι μην ακους κανενα ακολουθησε οτ μητρικο σου ενστικτο κ τισ συμβουλες του παιδιατρου..

Ματινακι μου χαδακια στον μπεμπακο σου!

σας αγαπω πολυ..αν μπορεσω θα ξαναμπω αργοτερα..φιλακια πολαααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

Καλο μαγειρεμα αγαπακι μου!!!!! Θα τα πουμε λιαν συντομως πιστευω!

Κι εμεις σε αγαπαμε πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

Φιλακια ρουφηχτα στα αντρακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημέρα Ματινάκι μου! Καλά της είπες! Και στο κάτω κάτω για 40 μέρες δεν κάνει το μωρό ούτε κι εσύ να έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο! Έτσι κι εμένα! Όταν θα γεννήσεις μου λένε μερικές θα έρθουμε κατευθείαν! Δεν πιστεύω να σαραντίσεις μου λέει μία κοπέλα! Αυτά είναι ξεπερασμένα! Άϊ μαρή μου ήρθε να της πω! Βέβαια της είπα: έλα αλλά θα μείνεις απ'έξω! Δεν θα δεχτώ κόσμο πέρα από τη μαμά και την αδερφή μου! Και σε όποιον αρέσει!

οχι ποπακη μου μην δωσεις ξενο γαλα σιγουρα αυτη δνε ειναι η λυση αντιθετως με το ξενο γαλα ισως χειροτερεψει η κατασταση!αυτο με τις σταγονιτσες μου ειπανε οτι βοηθαει παρα πολυ..αχ μακαρι να βοηθησει κ την μικρουλα σου!απο ποτε τις αρχησες?:confused:

αχ λενιω μου!!!!!!!!!!τι κανουν τα μικρουλακια σου μωλε?

η αληθεια ειναι πως ειναι η τριτη φορα που της δινω σταγονιτσες, την πρωτη φορα ειδα αποτελεσματα, την δευτερη τιποτα, τωρα θα δω......

εχω σκεφτει να σου πω να κοψω τα γαλακτοκομικα αλλα τι να τρωω....εχω μεινει μιση!!!!!!!αν δεν πιω και το γαλα με δημητριακα το πρωι, πως θα τα καταφερω και με την δυσκοιλιοτητα.....πηγα στον γυναικολογο για να με δει και μου λεει γιατι εχασα τοσα κιλα.....τωρα ειμαι 49 κιλα...

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...