Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

2554282585_1.gif

Γεια σας κοριτσαρες και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας! Τι κανετε???

Αχ....σημερα γιορταζει και ο δικος μου ο αντρουλης και κανω διαφορα πραγματακια απ'το πρωι! Εφτιαξα ρολο χοιρινο σtον φουρνο κολαση!!!!!!!

Θα φτιαξω και κανενα τυροπιτακι το απογευμα, εχουμε και ξηρους καρπους και πιστευω μια χαρα θα ειναι! Βεβαια δεν περιμενουμε κοσμο, μονο οι κουμπαροι μας αν θα ερθουν! Για γλυκο δεν ειχα κουραγιο να φτιαξω οποτε πηραμε ετοιμα! Εννοειται οτι πηρα και το θεϊκο τσιζκεικ και περιμενω πως και πως να το καταβροχθισω!

Νατασαρα μου χρονια πολλα για τον αντρουλη σου! Να τους χαιρομαστε καλε!! Υγεια πανω απ'ολα!

Μαρη Ρανια και εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Γιορταζει δεν γιορταζει ή κανω λαθος καλεεεε????? Με το καλο να ερθει η μπουμπου σας στην αγκαλια σας!

Αναστασακι μου ηρθαν τα πραγματακια του μπεμπη σας? Μεγεια κοριτσαρα μου με το καλο να ερθει να τα χαρει!

Ιωαννακι μου αυτα με τους γιατρους τα βλεπουμε και τα ακουμε καθε μερα...δεν γινονται ανθρωποι με τιποτα...ακομα και αυτη την περιοδο που ο περισσοτερος κοσμος περναει δυσκολα οικονομικα, δεν κανουν καθολου πισω! Ο αντρας μου ειπε οτι θα πει στον γιατρο στο επομενο ραντεβου αν γινεται καποιο σκοντο γιατι δεν την παλευουμε...αλλα ματαια...δεν νομιζω να κοψει τιποτα!

Μαρακι μου τι ηταν αυτο που περασες καμαρι μου? Περαστικο κι αγυριστο να ειναι! Σημασια εχει οτι ειναι το μωρακι σου καλα! Αχ Παναγια μου στα καλα καθουμενα...τι να πεις? Παει περσε τωρα...ηρεμια και ξεκουραση!

Λενιω μουυυυυ.....σουζα σε εχει ο μικρος υιος σου ε? Ετσι πρεπει....πολλα φιλια στα πατουσακια του και στον μεγαλο σου βεβαια πολλα ρουφηχτα επισης!

Γιωτουλα μου πηρατε την ευχουλα και συγκινηθηκες ε? Αχ μαναρακι μου και που εισαι ακομα....στην βαφτιση τωρα...! Ξερεις καποιες φορες εκνευριζομουν με τις μαναδες που κλαιγανε στην βαφτιση ή οταν δουλευα στο μικροβιολογικο κλαιγανε επειδη τους τρυπαγαμε την πατουσιτσα για να τους παρουμε αιμα....τις θεωρουσα πολυ ευαισθητες και υπερβολικες γενικοτερα....βεβαια καποιες παρα ηταν αλλα θελω να πω οτι μονο οταν ζεις κατι εσυ η ιδια καταλαβαινεις πως ειναι....αν και πιστευω οτι δεν θα ειμαι υπερβολικη τοσο τουλαχιστον....ειναι και ο χαρακτηρας μου ετσι οποτε θα δειξει.....

Χρυσανθακι μου τι κανεις???? Ειμαστε σε αναμμενα καρβουνα λογω αναμονης ε???? Πω πω περασαν τοσο γρηγορα οι 8 μηνες και ο τελευταιος μου φαινεται αιωνας!!!!!! Θα περασει που θα παει!?!

Ελενη(πεταλουδα) αυριο θα δεις το ζουζουνι σου ε? Με το καλο κοριτσαρα μου!!!!!!!!!

Ποπακι που εισαι αγαπη μου???? Τι κανει η πριγκιπισα?? Ηρεμισε καθολου απο τους κολικους????

Τα πονακια μου συνεχιζουν να υπαρχουν κατα διαστηματα μεσα στην μερα και ο μπεμπης εχει γινει αγριο θηριο...πολυ κλωτσια μιλαμε!!!!!!

Αυτα προς το παρον....ξεχασα καμια καλε???????

Να τους χαιρόμαστε ματινάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υγεία και καλή λευτεριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααα!τι κανετε κοριτσακια μου!

Μαρακι μου τι ηταν αυτο που επαθες ..αχ αγαπουλιτσα μου παει περασε να προσεχεις τωρα αν κ οπως ειπες ηταν κολικος δεν πιστευω να το προκαλεσες εσυ ετσι δεν ειναι!ολα καλα θα πανε!

Ρανιουκακο μουυυυυυ επιασες πατουσακι..αχχχ τελεια δεν ειναιιιιιι!

Ιωαννακι μου κ γω επινα σοδες για τις καουρες..πολυ σπαστικες οι καουρες καιγεται ο λαιμος σου!

Γιωτακι μου τι κανετε μανουλα κ μπουμπουκα!εμενα ο δικος μου κοιμαται τωρα!

Αναστασακι μου μεγιααααααααα..τι ωραιαααααααα,,ετοιμαζεται το δωματιοοοο~

Νατασακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!ευχαρησστουμε για τη συνταγηηηηηη!

χρυσανθακι κ ματινακι φιλακια πολλααααααααααα!

icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ευχαριστώ γλυκιά μανουλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τον χαιρεσαι! να χαιρεστε και το κοριτσακι σας!

ωραια η σοκολατοπιτα!

Ευχαριστούμε Γιωτούλα!!!!!Κι εσύ να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!!!ΑΧ μωρέ τί καλό παιδάκι έκανες!!!ήσυχο ήσυχο!!!!Την έκανα τελικά πολύ νόστιμη!!!!κόλαση λέμε!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Πολύχρονος να είναι! Τι μας έκανες πρωί πρωί βρε Νατασούλα; Πω πω και μου έχει απαγορέψει ο γιατρός τα γλυκά τελείως! Η πλάκα είναι πως έχω όλα τα υλικά! Χαχαχαχαχαχαχα!!!

Ευχαριστούμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

αχ μωλέ δεν το ήξερα ότι δεν κάνει να τρώς καθόλου!!!:-(

:-(

:-(

ούτε λιγουλάκι?????

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα.....τι κανετε τσουπρακια μου????εγω δουλεια...χθες κοιμηθηκα απο τις 9.30.....χαχαχαχαχαχ...το ευχαριστηθηκα!!!!!!

σημερα επιασα κωλαρακι πανω ψηλα στη κοιλια....αλλα μπορει να ηταν και κεφαλακι.....τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....αχχαχααχαχχααχα.....αχ ποσο ανυπομονω να τη παρω στην αγκαλια μου??????

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

good_morning_tweety.gif

Kαλημερα μανουλες και μπεμπακια! Τι κανετε????

Μολις ξυπνησα και εβαλα τα δημητριακα μου να μουλιαζουν....ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα κοριτσαρες μου!

Καταρχην ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες για τον αντρουλη μου! Τελικα μονοι μας την καναμε γιατι ουτε οι κουμπαροι μας ηρθαν!Ειχε πυρετο ο μικρουλης τους και δεν μπορεσαν να ερθουν εννοειται!Δεν πειραζει.... Δυστυχως ουτε τον μπαμπα μου μπορεσα να δω χθες να του ευχηθω απο κοντα που γιορταζε κι αυτος γιατι εχουν ιωση και οι 2 μου γονεις εδω και 4-5 μερες και εννοειται ειμαστε σε αποσταση! Μην κολλησω τιποτα τωρα στα τελειωματα κριμα ειναι! Του χρονου λοιπον ολοι μαζι πρωτα ο Θεος να εχουμε υγεια!

Σε λιγο θα παρω τηλ. στο Ικεα να δω αν υπαρχει η συρταριερα και αν ναι θα ανεβουμε Αθηνα σημερα να την παρουμε γιατι αναρπαστη γινεται και δεν θα την προλαβουμε παλι! Θα παρουμε και το υποποδιο για την πολυθρονα και ειμαστε κομπλε μετα στο δωματιο του μπεμπη!

Ρανιακι δεν σε προλαβα μαλλον ε?????

καλημερα κοριτσακια μου καλα!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να μπορουσα να διαβασω τα νεακια σας και να αναφερθω σε καθεμια σας ξεχωριστα, να ξερετε σας σκεφτομαι και μου λειπει η παρειτσα σας!!!!!!!!!!

η μπεμπουλα μου, γερη να ειναι, με εχει πεθανει στην κουραση!!!!!!!!την πλατη μου και την μεση μου δεν την νοιωθω, εχει μαθει που την πηγαινω βολτες στο σπιτι γυρω γυρω αγκαλια και οταν καθομαι στριγλιζει!!!!!!!το απογευμα γινεται χειροτερη, δεν κοιμαται πολυ, προσπαθω να την καταλαβω.....την θηλαζω και μετα απο λιγο κλαιει, μαλλον προσπαθει να ρευτει και δεν μπορει, τι να πω......εχω και τους τριγυρω που με πριζουν, πεθερες και συνηφαδες και δεν συμμαζευεται.....την κακομαθα στην αγκαλια, μηπως δεν της φτανει το γαλα.....(αφου εχω γαλα και στριγκλιζει και δεν τρωει, συνηθως το απογευμα....).....ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του......εχω χασει την ηρεμια μου, μακαρι να ηξερα οτι τα κανω ολα σωστα και απλα εχει κολικους το παιδακι, αλλα με μπερδευει, υπαρχουν στιγμες που δεν μαζευει τα ποδαρακια της και νομιζω πως δεν ποναει, γιατι κλαιει ομως?προσπαθει να κοιμηθει και δεν μπορει?τι τι?κοριτσια τα εχω παιξει πραγματικα!!!!!!!!!!δεν νομιζω να πειναει, αφου την βαζω στο στηθος και στριγκλιζει!!!!!!!!ουφ....σας ζαλισα, απλα τα εχω δει ολα!!!!!!!!!!!:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα κοριτσακια μου καλα!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να μπορουσα να διαβασω τα νεακια σας και να αναφερθω σε καθεμια σας ξεχωριστα, να ξερετε σας σκεφτομαι και μου λειπει η παρειτσα σας!!!!!!!!!!

η μπεμπουλα μου, γερη να ειναι, με εχει πεθανει στην κουραση!!!!!!!!την πλατη μου και την μεση μου δεν την νοιωθω, εχει μαθει που την πηγαινω βολτες στο σπιτι γυρω γυρω αγκαλια και οταν καθομαι στριγλιζει!!!!!!!το απογευμα γινεται χειροτερη, δεν κοιμαται πολυ, προσπαθω να την καταλαβω.....την θηλαζω και μετα απο λιγο κλαιει, μαλλον προσπαθει να ρευτει και δεν μπορει, τι να πω......εχω και τους τριγυρω που με πριζουν, πεθερες και συνηφαδες και δεν συμμαζευεται.....την κακομαθα στην αγκαλια, μηπως δεν της φτανει το γαλα.....(αφου εχω γαλα και στριγκλιζει και δεν τρωει, συνηθως το απογευμα....).....ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του......εχω χασει την ηρεμια μου, μακαρι να ηξερα οτι τα κανω ολα σωστα και απλα εχει κολικους το παιδακι, αλλα με μπερδευει, υπαρχουν στιγμες που δεν μαζευει τα ποδαρακια της και νομιζω πως δεν ποναει, γιατι κλαιει ομως?προσπαθει να κοιμηθει και δεν μπορει?τι τι?κοριτσια τα εχω παιξει πραγματικα!!!!!!!!!!δεν νομιζω να πειναει, αφου την βαζω στο στηθος και στριγκλιζει!!!!!!!!ουφ....σας ζαλισα, απλα τα εχω δει ολα!!!!!!!!!!!:confused:

Ποπακι μου καλημερα! Τι λες τωρα? Τοσο χαλια η κατασταση ειναι? Κοριτσακι μου μην ακους καμια πεθερα και καμια συνυφαδα σε οτι εχει να κανει με το μωρο....η μονη σου συμβουλατορας θα ειναι η/ο παιδιατρος.Εχεις συμβουλευτει παιδιατρο να σου πει τι να κανεις???

Οσον αφορα την κουραση σου ειναι λογικο, ενα μωρο μεγαλωνεις που εχει λιγο γκρινιτσα...αλλα μωρα ειναι ησυχα αλλα οχι και τοσο ομως...υπομονη!

Και αφου ηθελες να μαθεις το μωρο σου αγκαλια και περα δωθε μεσα στο σπιτι καλα εκανες και δεν πεφτει λογος σε κανεναν να το κρινει αυτο! Εσυ εχεις εναν α' τροπο να ηρεμεις το παιδι σου και καποια αλλη εχει αλλον τροπο...ποιος θα μας πει δηλαδη οτι ο δικος μας τροπος ειναι λαθος? Γινανε ολοι ξερολες και μαλιστα τα κανουν και ολα σωστα ενω εμεις λαθος...μην ακους κανεναν κοριτσαρα μου....μονο απο ειδικους να δεχεσαι συμβουλες...!

καλημέρα κορίτσια! Ματινακι μου του χρόνου όπως είπες τώρα όλοι μαζί πρώτα ο θεός! Να πάρεις τηλ στα ικεα να σου κρατήσουν μια δεν γίνεται?

Πόπακι μου τι τραβάς κ εσύ! Μήπως να φώναζες σπίτι κανένα γιατρό να σου κάνει επίσκεψη να σου πει κ αυτός? Φώναξε τον απόγευμα που είναι κ πιο ανήσυχη...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! Ματινακι μου του χρόνου όπως είπες τώρα όλοι μαζί πρώτα ο θεός! Να πάρεις τηλ στα ικεα να σου κρατήσουν μια δεν γίνεται?

Καλημερα Αναστασακι μου! Τι κανετε μανουλα και μπεμπακος?

Δυστυχως δεν γινονται κρατησεις το εχω ρωτησει! Ουτε παραγγελια τηλεφωνικη γινεται για να μου την στειλουν...πρεπει να παω στο καταστημα και αν δω οτι δεν μπορω να τα μεταφερω, σου τα στελνουν σπιτι αλλα νομιζω πληρωνεις τα μεταφορικα...καλα εμενα αυτο δεν με ενδιαφερει γιατι ετσι και παω στο Ικεα μπορω και να τα παρω....τεσπα!

Παω κι ερχομαι!

πες τα ρε ματιναρααααααααα

Δεν μπορεις να φανταστεις πως περιμενω την στιγμη που θα αρχισει καποιος ξερολας να με κρινει για το πως μεγαλωνω το παιδι μου....θα φαει τετοιο χεσιμο που θα ειναι ολο δικο του! Αλλο συμβουλη και αλλο ξερολιαση!

Π.χ. εχω πολυ καλη φιλη που ειναι παιδιατρος και αν δει κατι που κανω λαθος εννοειται και θα την ακουσω....τωρα να ακουσω την πεθερα και την μανα μου που μεγαλωσαν παιδια πριν 40 χρονια η μια και πριν 33 η αλλη....ε οχι....εχουν αλλαξει πολλα πραγματα απο τοτε!

Καλε παω σας λεωωωωωω......εχω ψοφησει της πεινας....διωξτε με!!!!!!!

αχ κοριτσακια μου, δεν ξερω....τι να πω....την ειχα παρει την παιδιατρο τηλεφωνο και της ειπα οτι κλαιει συνεχεια και με ρωτησε μηπως πειναει.....να την ζυγισω πριν το φαγητο της και μετα και να της πω ποσα πηρε......τελικα περνει ικανοποιητικο βαρος, αρα μου λεει εχει κολικους και μου εδωσε κατι σταγονιτσες......αλλα εγω μπερδευομαι, δεν καταλαβαινω το κλαμα της, δεν μου δειχνει οτι ποναει......να παλι κλαιει τωρα...........ουφ.....

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...