Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα ειμαστε! αυριο αν ολα πανε καλα και ειναι ησυχη θα την κρατησει η πεθερα μου να παω για φτιαξιμο μαλλιου!!! επιτελους! εχει φτασει η ριζα στις πατουσες! χαχαχαχα

καλε μην φοβαστε τα goodys και τα σουβλακια, και εγω ετρωγα!

αχ ναι μωρε το ξερω...ειναι πολυ λιγες οι πιθανοτητες αλλα εχω φαει κολλημα τωρα!!!!!τεσπα...θα μου περασει!!!!!

χαχαχαχαχα...μεχρι τη πατουσα εεεεε??????να πας γιωτακι μου....θα ξανανιωσεις@!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Ματινάκι και Ρανιάκι να χαίρεστε τα αντράκια σας! Με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας κι εσείς! :P:p:p:p

ιωαννακι μουουυουουοουουυου....τι κανεις κουκλαρα μου???τι κανει ο μπεμπακος μας?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχααχαχχαχαχα....καληνυχτααααααααααααααααααααα.....ονειρα γλυκα!!!!;)

θα τα πουμε αυριο! εγω παντως εδω θα ειμαι! μπορει να ερθουν κ 2 φιλες για καφεδακι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΡΑΝΙΑΚΙ και ΜΑΤΙΝΑΡΑ να χαίρεστε τα καμάρια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

θα τα πουμε αυριο! εγω παντως εδω θα ειμαι! μπορει να ερθουν κ 2 φιλες για καφεδακι!

ΚΟΥΚΟΥ!!Εγώ μόλις έκανα την ελληνικούρα μου!!!Η μικρή κοιμάται, ο άντρας μαγαζί!!!!!!!!!!Τί κάνεις αναστασάκι μου???

ιωαννακι μουουυουουοουουυου....τι κανεις κουκλαρα μου???τι κανει ο μπεμπακος μας?

Κλωτσάει συνέχεια αυτές τις μέρες και έχει κάνει τον μπαμπά του κυρίως χαζοχαρούμενο! Βλέπει και ο άντρας μου την κλοιλιά μου να τραντάζεται και έχει χαζέψει τελείως! Που να γεννηθεί αυτό το μωρό καλέ; Θα τον μαζεύουμε! Εσύ κούκλα μου; Γιατί αγχώνεσαι για την καμπύλη; Όλα καλά θα πάνε θα το δεις!

χαχαχαχααχαχχαχαχα....καληνυχτααααααααααααααααααααα.....ονειρα γλυκα!!!!;)

Καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηρθα κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....

να χαιρομαι κι εγω τον αντρουλη μου σημερα.....αλλα δε θα κανουμε γιορτουλα...θα τη κανουμε το σαββατο μαλλον!!!!!

νατασακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κι εσυ...παντα υγεια και αγαπη στην οικογενεια σας!!!!!

ματιναρα μουυοουυοουυουου....σ'ευχαριστω πολυ αγαπουλα μου...κι εσυ να χαιρεσαι τον δικο σου!!!!χιχιχιχιιχχιχ....τι ειναι παλι αυτα που εφτιαξες???μιαμ μιαμ μιαμ....

λενιω μουουουυουοουου....μακια πολλα στα αντρακια σου....((((((((((((())))))))))))

ιωαννακι μου...τι να πω??????κανονικα θα του χρειαζοταν μια ωραιοτατη καταγγελεια....αλλα τεσπα....εσεις ξερετε....τι τραβαμε ρε γαμωτο??????υπομονη καρδουλα μου και ολα θα φτιαξουν στο τελος....(((((((((((((((((((()))))))))))))))))

χρυσανθουλααααααααααααα........τι κανει η μπυμπου μας?????αντε...πλησιαζει ο καιρος.....φτανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

ποπαραααααααααααααααααααα....που εισαι καλεεεεεεεεεε????

αναστασακι μουουουουοουυ....τι κανεις γλυκουλα μου?????ουτε εγω κοιμαμαι αυτες τις μερες καλα.....ξυπναω για κατουρημα και βλεπω πολλους εφιαλτες...ουφφφφφφφφφφφφφ....υπομονηηηηηηη......

παω να φτιαξω το φαγακι μου....κολοκυθακια αυγολεμονο!!!!!μιαμ μιαμ μιαμ....

ααααααα....σημερα μετρηθηκα και εχω παρει 1,5 κιλο......συνολο?????12,5 κιλα.....τη τριτη θα παω για καμπυλη....για να δουμε!!!!!!

Ευχαριστώ αγαπούλα!!!!!!!!!Κι εσύ να χαίρεσαι τον αντρούλι σου!!!!!

Όλα καλά θα είναι με την καμπύλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...