Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ματινακιιιιιιιιιι κ ρανιουκοοοοοοοοονα χαιρεστεεε τους αντρουληδες σαςςςς!;);)

σας ξεχασααααααα~

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςς!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

φιλακια πολλα μανουλααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματινακιιιιιιιιιι κ ρανιουκοοοοοοοοονα χαιρεστεεε τους αντρουληδες σαςςςς!;);)

σας ξεχασααααααα~

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςς!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

παλι δε σε προλαβααααααααααααα...:(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ματινακι μου σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!! κ εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!!!!!!!!

ρανιακι μου κ εσυ να τον χαιρεσαιιιιιιι!!!!! ασε κ εγω βλεπω ασχημα ονειρα......:(

ευχαριστω αναστασακι μου.....ξεκουραστηκες?τι κανεις?

εγω βαριεμαι....:confused:

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα σου ανοιξα την ορεξη????

ανοιχτη ειναι εδω και μηνες....ουφφφφφφφφφφφφφφφ....εχω αγχωθει για τη καμπυλη που θα κανω τη τριτη και προσεχω τωρα!!!!

και επισης θα κανω παλι για το τοξοπλασμα....και γι'αυτο εχω αγχωθει γαιτι εχω φαει γκουντις και φοβαμαι....:(

κοριτσια γεια σας!!!

να χαιρεστε τους αντρουλιδες σας!!!:P

γιωτακι μυοουουυουουοουουυ...τι κανεις?

ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

η μπουμπου μας τι κανει?ειναι και το πρωτο παιδι εεε????αφηνει τη μανουλα να κοιμαται εεε????

Διαφημίσεις

ανοιχτη ειναι εδω και μηνες....ουφφφφφφφφφφφφφφφ....εχω αγχωθει για τη καμπυλη που θα κανω τη τριτη και προσεχω τωρα!!!!

και επισης θα κανω παλι για το τοξοπλασμα....και γι'αυτο εχω αγχωθει γαιτι εχω φαει γκουντις και φοβαμαι....:(

γιατι θα ξανα κανεις για τοξόπλασμα??? σου το ζητησε?? :rolleyes::rolleyes: και τι φοβασαι για τα goodys???? θα με κανεις να μην φαω γυρο τωρα!!!!!:mad:

κοριτσια γεια σας!!!

να χαιρεστε τους αντρουλιδες σας!!!:P

γεια σου Γιωτακι, με την ησυχη την μπεμπουλα μας!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιατι θα ξανα κανεις για τοξόπλασμα??? σου το ζητησε?? :rolleyes::rolleyes: και τι φοβασαι για τα goodys???? θα με κανεις να μην φαω γυρο τωρα!!!!!:mad:

αχχχχχχχχχχχ....σε φοβησα τωρα...ουφφφφφφφφφ....μη φοβασαι αναστασακι μου....

απλα ειχα κανει μονο μια φορα αιματολογικες στην αρχη της κυησης και τωρα μου εγραψε να ξανακανω....λενε οτι απο τις οχι καλα πλυμενες σαλατες, τα μη καλοψημενα κρεατα κολλας τοξοπλασμα αν δεν εχεις αντισωματα....αλλα ειναι λιγες οι πιθανοτητες!!!!

εχω φαει κολλημα τωρα...μη μ'ακουςςςςςςςςςςςςς.....

να φας κανονικα τον γυρο σου...ναι????;)

αχχχχχχχχχχχ....σε φοβησα τωρα...ουφφφφφφφφφ....μη φοβασαι αναστασακι μου....

απλα ειχα κανει μονο μια φορα αιματολογικες στην αρχη της κυησης και τωρα μου εγραψε να ξανακανω....λενε οτι απο τις οχι καλα πλυμενες σαλατες, τα μη καλοψημενα κρεατα κολλας τοξοπλασμα αν δεν εχεις αντισωματα....αλλα ειναι λιγες οι πιθανοτητες!!!!

εχω φαει κολλημα τωρα...μη μ'ακουςςςςςςςςςςςςς.....

να φας κανονικα τον γυρο σου...ναι????;)

θα τον τσακισωωωωω!!! χιχιχι αλλα δεν σου ειπε γιατι δεν εκανες αιματολογικες ενδιαμεσα???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιωτακι μυοουουυουουοουουυ...τι κανεις?

ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

η μπουμπου μας τι κανει?ειναι και το πρωτο παιδι εεε????αφηνει τη μανουλα να κοιμαται εεε????

μια χαρα ειμαστε! αυριο αν ολα πανε καλα και ειναι ησυχη θα την κρατησει η πεθερα μου να παω για φτιαξιμο μαλλιου!!! επιτελους! εχει φτασει η ριζα στις πατουσες! χαχαχαχα

καλε μην φοβαστε τα goodys και τα σουβλακια, και εγω ετρωγα!

μια χαρα ειμαστε! αυριο αν ολα πανε καλα και ειναι ησυχη θα την κρατησει η πεθερα μου να παω για φτιαξιμο μαλλιου!!! επιτελους! εχει φτασει η ριζα στις πατουσες! χαχαχαχα

καλε μην φοβαστε τα goodys και τα σουβλακια, και εγω ετρωγα!

να πας να πας!!!! τωρα που το ειπες κ εγω θελω να παωωωω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...