Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P:p:p πως περναει ο καιρός ε Ιωαννακι μου!!???? τι εγινε με τον μπαμπακα σου!!???

Άστα βρε Αναστασάκι μου! Πήγε εχθές κι έκανε αξονική και τοπυ είπανε να περιμένει να βγει! Περίμεναν με τον άντρα μου 4 ώρες και μετά βγήκανε και του είπανε πως δεν μπορούμε να σας την δώσουμε γιατί είναι σε dvd, ελάτε το απόγευμα! Πήγανε το απόγευμα με τον γαμπρό μου και τους είπε ο γιατρός (στο διάδρομο τον βρήκανε όχι στο ιατρείο) πως του είπανε πως η αξονική δεν βγήκε καθαρή και θα πρέπει να την ξανακάνει! ΠΟΤΕ;;;;; Ρωτάει ο μπαμπάς μου. Δεν ξέρουμε θα σας ειδοποιήσουμε λέει ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin ο γιατρός! Εν τω μεταξύ ο γνωστός μας που μεσολάβησε για να γίνουν όλα γρήγορα είπε πως θέλει ο γιατρός 1000 ευρώ φακελάκι! Μα την αλήθεια στο τσακ είμαι να πάω να του σπάσω τα μούτρα! Φαντάσου πως ξέρει πως θα τα πάρει και κάνει έτσι! Που να μην το ήξερε κιόλας; Δεν ξέρω έχω απελπιστεί βλέποντας και τον μπαμπά μου να στεναχωριέται που δεν τελειώνει αυτή η ιστορία!

Τι με έπιασε; Αλλά μα την αλήθεια θα σκάσω!!

Άστα βρε Αναστασάκι μου! Πήγε εχθές κι έκανε αξονική και τοπυ είπανε να περιμένει να βγει! Περίμεναν με τον άντρα μου 4 ώρες και μετά βγήκανε και του είπανε πως δεν μπορούμε να σας την δώσουμε γιατί είναι σε dvd, ελάτε το απόγευμα! Πήγανε το απόγευμα με τον γαμπρό μου και τους είπε ο γιατρός (στο διάδρομο τον βρήκανε όχι στο ιατρείο) πως του είπανε πως η αξονική δεν βγήκε καθαρή και θα πρέπει να την ξανακάνει! ΠΟΤΕ;;;;; Ρωτάει ο μπαμπάς μου. Δεν ξέρουμε θα σας ειδοποιήσουμε λέει ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin ο γιατρός! Εν τω μεταξύ ο γνωστός μας που μεσολάβησε για να γίνουν όλα γρήγορα είπε πως θέλει ο γιατρός 1000 ευρώ φακελάκι! Μα την αλήθεια στο τσακ είμαι να πάω να του σπάσω τα μούτρα! Φαντάσου πως ξέρει πως θα τα πάρει και κάνει έτσι! Που να μην το ήξερε κιόλας; Δεν ξέρω έχω απελπιστεί βλέποντας και τον μπαμπά μου να στεναχωριέται που δεν τελειώνει αυτή η ιστορία!

Τι με έπιασε; Αλλά μα την αλήθεια θα σκάσω!!

ε μ'αυτα τα λεφτα κ σε ιδιωτικο θα πηγαινε ο ανθρωπος.... τι να πεις.....

μακαρι να περασει γρηγορα ολο αυτο!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ε μ'αυτα τα λεφτα κ σε ιδιωτικο θα πηγαινε ο ανθρωπος.... τι να πεις.....

μακαρι να περασει γρηγορα ολο αυτο!!!!!

Βρε Αναστασάκι μου μεγειά και τα επιπλάκια του μπεμπάκου σας! Με το καλό να περάσει ο καιρός και να μπεί μέσα το αγγελουδάκι σας! Τα τακτοποίησες; Φαντάζομαι χαρά που θα έχεις! Ααααχ να περάσει αυτή η φουρτούνα και σε 15 - 20 μέρες ξεκινάω κι εγώ!

Διαφημίσεις

Βρε Αναστασάκι μου μεγειά και τα επιπλάκια του μπεμπάκου σας! Με το καλό να περάσει ο καιρός και να μπεί μέσα το αγγελουδάκι σας! Τα τακτοποίησες; Φαντάζομαι χαρά που θα έχεις! Ααααχ να περάσει αυτή η φουρτούνα και σε 15 - 20 μέρες ξεκινάω κι εγώ!

ααχχ σε ευχαριστω πολύ!!! δεν τακτοποιησα τιποτα! δεν μπορω να κανω και τιποτα μονη μου εξαλου...:( απλα χαζευω το κρεβατακι του, το καροτσακι του... ολα τα πραγματακια του! εδω στο σαλονι που καθομαι εχω και χαζευω μια φορμιτσα ολοσωμη εξοδου που του πηρα (για πανω απο τα ρουχα), και τα παππουτσακια του!!!!:P:p:p:p με το καλο και εσυ Ιωαννακι μου να ξεκινησεις!!!! οντως μου εδωσε χαρα ολο αυτο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααχχ σε ευχαριστω πολύ!!! δεν τακτοποιησα τιποτα! δεν μπορω να κανω και τιποτα μονη μου εξαλου...:( απλα χαζευω το κρεβατακι του, το καροτσακι του... ολα τα πραγματακια του! εδω στο σαλονι που καθομαι εχω και χαζευω μια φορμιτσα ολοσωμη εξοδου που του πηρα (για πανω απο τα ρουχα), και τα παππουτσακια του!!!!:P:p:p:p με το καλο και εσυ Ιωαννακι μου να ξεκινησεις!!!! οντως μου εδωσε χαρα ολο αυτο!!!

Εννοείται βρε πως σου δίνει χαρά! Εγώ σκέφτομαι πως θα ξεκινήσω να ετοιμάζω το δωματιάκι του μπεμπάκου, την προικούλα του, το καροτσάκι του και κατουριέμαι από τη χαρά μου σκέψου να έρθει εκείνη η ώρα! Θα σαλτάρω!

Εννοείται βρε πως σου δίνει χαρά! Εγώ σκέφτομαι πως θα ξεκινήσω να ετοιμάζω το δωματιάκι του μπεμπάκου, την προικούλα του, το καροτσάκι του και κατουριέμαι από τη χαρά μου σκέψου να έρθει εκείνη η ώρα! Θα σαλτάρω!

ναι ναι!!! εγω τωρα μονο που τα βλεπω χαιρομαι! την τριτη εχω επισκεψη με την γιατρο μου και την επομενη πρωτα ο θεος θα φυγω για το χωριο με τον αντρα μου, η δουλεια του ειναι εκει κοντα εξαλλου... και θα μεινουμε για 7-10 μερες.. οταν θα ερθουμε με ειπε η μαμα μου πως θα ερθει να τα πλυνουμε και να τα τακτοποιησουμε ολα!!!!! θα εχει παει τελος νοεμβρη και θα στολισω και το δεντρο!!! χιχιχιιχιχιχι:P:p:p και 18/12 μπαινω στον μηνα μου!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

2554282585_1.gif

Γεια σας κοριτσαρες και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας! Τι κανετε???

Αχ....σημερα γιορταζει και ο δικος μου ο αντρουλης και κανω διαφορα πραγματακια απ'το πρωι! Εφτιαξα ρολο χοιρινο σtον φουρνο κολαση!!!!!!!

Θα φτιαξω και κανενα τυροπιτακι το απογευμα, εχουμε και ξηρους καρπους και πιστευω μια χαρα θα ειναι! Βεβαια δεν περιμενουμε κοσμο, μονο οι κουμπαροι μας αν θα ερθουν! Για γλυκο δεν ειχα κουραγιο να φτιαξω οποτε πηραμε ετοιμα! Εννοειται οτι πηρα και το θεϊκο τσιζκεικ και περιμενω πως και πως να το καταβροχθισω!

Νατασαρα μου χρονια πολλα για τον αντρουλη σου! Να τους χαιρομαστε καλε!! Υγεια πανω απ'ολα!

Μαρη Ρανια και εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Γιορταζει δεν γιορταζει ή κανω λαθος καλεεεε????? Με το καλο να ερθει η μπουμπου σας στην αγκαλια σας!

Αναστασακι μου ηρθαν τα πραγματακια του μπεμπη σας? Μεγεια κοριτσαρα μου με το καλο να ερθει να τα χαρει!

Ιωαννακι μου αυτα με τους γιατρους τα βλεπουμε και τα ακουμε καθε μερα...δεν γινονται ανθρωποι με τιποτα...ακομα και αυτη την περιοδο που ο περισσοτερος κοσμος περναει δυσκολα οικονομικα, δεν κανουν καθολου πισω! Ο αντρας μου ειπε οτι θα πει στον γιατρο στο επομενο ραντεβου αν γινεται καποιο σκοντο γιατι δεν την παλευουμε...αλλα ματαια...δεν νομιζω να κοψει τιποτα!

Μαρακι μου τι ηταν αυτο που περασες καμαρι μου? Περαστικο κι αγυριστο να ειναι! Σημασια εχει οτι ειναι το μωρακι σου καλα! Αχ Παναγια μου στα καλα καθουμενα...τι να πεις? Παει περσε τωρα...ηρεμια και ξεκουραση!

Λενιω μουυυυυ.....σουζα σε εχει ο μικρος υιος σου ε? Ετσι πρεπει....πολλα φιλια στα πατουσακια του και στον μεγαλο σου βεβαια πολλα ρουφηχτα επισης!

Γιωτουλα μου πηρατε την ευχουλα και συγκινηθηκες ε? Αχ μαναρακι μου και που εισαι ακομα....στην βαφτιση τωρα...! Ξερεις καποιες φορες εκνευριζομουν με τις μαναδες που κλαιγανε στην βαφτιση ή οταν δουλευα στο μικροβιολογικο κλαιγανε επειδη τους τρυπαγαμε την πατουσιτσα για να τους παρουμε αιμα....τις θεωρουσα πολυ ευαισθητες και υπερβολικες γενικοτερα....βεβαια καποιες παρα ηταν αλλα θελω να πω οτι μονο οταν ζεις κατι εσυ η ιδια καταλαβαινεις πως ειναι....αν και πιστευω οτι δεν θα ειμαι υπερβολικη τοσο τουλαχιστον....ειναι και ο χαρακτηρας μου ετσι οποτε θα δειξει.....

Χρυσανθακι μου τι κανεις???? Ειμαστε σε αναμμενα καρβουνα λογω αναμονης ε???? Πω πω περασαν τοσο γρηγορα οι 8 μηνες και ο τελευταιος μου φαινεται αιωνας!!!!!! Θα περασει που θα παει!?!

Ελενη(πεταλουδα) αυριο θα δεις το ζουζουνι σου ε? Με το καλο κοριτσαρα μου!!!!!!!!!

Ποπακι που εισαι αγαπη μου???? Τι κανει η πριγκιπισα?? Ηρεμισε καθολου απο τους κολικους????

Τα πονακια μου συνεχιζουν να υπαρχουν κατα διαστηματα μεσα στην μερα και ο μπεμπης εχει γινει αγριο θηριο...πολυ κλωτσια μιλαμε!!!!!!

Αυτα προς το παρον....ξεχασα καμια καλε???????

ηρθα κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....

να χαιρομαι κι εγω τον αντρουλη μου σημερα.....αλλα δε θα κανουμε γιορτουλα...θα τη κανουμε το σαββατο μαλλον!!!!!

νατασακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κι εσυ...παντα υγεια και αγαπη στην οικογενεια σας!!!!!

ματιναρα μουυοουυοουυουου....σ'ευχαριστω πολυ αγαπουλα μου...κι εσυ να χαιρεσαι τον δικο σου!!!!χιχιχιχιιχχιχ....τι ειναι παλι αυτα που εφτιαξες???μιαμ μιαμ μιαμ....

λενιω μουουουυουοουου....μακια πολλα στα αντρακια σου....((((((((((((())))))))))))

ιωαννακι μου...τι να πω??????κανονικα θα του χρειαζοταν μια ωραιοτατη καταγγελεια....αλλα τεσπα....εσεις ξερετε....τι τραβαμε ρε γαμωτο??????υπομονη καρδουλα μου και ολα θα φτιαξουν στο τελος....(((((((((((((((((((()))))))))))))))))

χρυσανθουλααααααααααααα........τι κανει η μπυμπου μας?????αντε...πλησιαζει ο καιρος.....φτανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

ποπαραααααααααααααααααααα....που εισαι καλεεεεεεεεεε????

αναστασακι μουουουουοουυ....τι κανεις γλυκουλα μου?????ουτε εγω κοιμαμαι αυτες τις μερες καλα.....ξυπναω για κατουρημα και βλεπω πολλους εφιαλτες...ουφφφφφφφφφφφφφ....υπομονηηηηηηη......

παω να φτιαξω το φαγακι μου....κολοκυθακια αυγολεμονο!!!!!μιαμ μιαμ μιαμ....

ααααααα....σημερα μετρηθηκα και εχω παρει 1,5 κιλο......συνολο?????12,5 κιλα.....τη τριτη θα παω για καμπυλη....για να δουμε!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ματινακι μου σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!! κ εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!!!!!!!!

ρανιακι μου κ εσυ να τον χαιρεσαιιιιιιι!!!!! ασε κ εγω βλεπω ασχημα ονειρα......:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ματινακιιιιιιιιιι κ ρανιουκοοοοοοοοο να χαιρεστεεε τους αντρουληδες σαςςςς!;);)

σας ξεχασααααααα~

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςς!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...