Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου......τι κανετε????εγω γυρισα μολις απο δουλεια και φτιαχνω μακαρονακια με σαλτσουλα!!!

αναστασακι μου μεγειαααααααααααααααααααα.....με το καλο κοριτσαρα μου!!!!!

μαριλ μου τι ηταν κι αυτο????ευτυχως περαστικο γλυκουλα μου...ολα καλα τωρα ναι?μακια πολλααααααα...

λενιω μυοουυουουουουουουουυ......ειμαι μια χαρα...οσο παει και μεγαλωνει το μπιζουδακι μου και την απολαμβανω....χιχιχιχιιχ....τελος του μηνα θα κανω και τη καμπυλη ζαχαρου...για να δουμε τι θα δουμε!!!!!προσεχω λιγακι τωρα

γιωτακι σαραντισατε ???????ποτε περασε ο καιρος παναγιτσα μου?????απιστευτοοοο....φιλακια γλυκα στη πριγκιπεσσα....

ματιναρα μουουουουουουυυ...τι κανει ο μπεμπης μας????μακια πολλαααααα.....

χρυσανθουλα μουουουουουουου.....απολαυσε βολτουλες μπας και κατεβει και η μπεμπουλα σου....το ειδα το μυν σου στο φεις αλλα ημουν ξαπλα και μετα με πηρε ο υπνος...χιχιχιχιιχι....

Πάλι με ξέχασες........:-( :sad: :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad: :-(

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καμμία δεν πρόλαβα????????

Μαριλάκι πάει πέρασε κι αυτό προσοχή πολύ τώρα!!!

Πάντως για την κορτιζόνη μην ανησυχείς κι εγώ είχα κάνει ενέσεις κορτιζόνης στην 34 εβδομάδα!!Εγώ έκανα για να αναπτυχθούνε πιο γρήγορα τα πνευμονάκια της μικρούλας μου γιατί είχα κι εγώ συσπάσεις και φοβηθήκαμε για πρόωρο τοκετό!!!Ολα καλά θα πάνε πάντως μην αγχώνεσαι αν και σε βλέπω ήρεμη και πολύ αισιόδοξη και χαίρομαι!!!!;)

κανονικα στον εβδομο δεν τις κανουν τις ενεσεις???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

υποφερω απο καουρεςςςςςςςςςςςςςςςςς

Αναστασάκι σε νιώθω! Ότι και να φάω καούρες! Ρώτησα το γιατρό μου την προηγούμενη εβδομάδα για το αν μπορώ να πίνω σόδες! Έστω 1 τη μέρα και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Δεν ξέρω εσύ αλλά εγώ τουλάχιστον με τη σόδα βλέπω μία βελτίωση! Τι να κάνουμε; Λες να ισχύει αυτό που λένε για τα μαλλιά; Χαχαχαχχχααα!!!!

Σήμερα έπαθα ΣΟΚ! Κλωτσούσε ο μπεμπάκος μου και σήκωσα το φανελάκι και είδα την κοιλιά μου να τραντάζεται! Ήταν απίστευτα απολαυστικό!

κανονικα στον εβδομο δεν τις κανουν τις ενεσεις???

Είναι σύνηθες να γίνεται η ένεση κορτιζόνης για την ωρίμανση των πνευμόνων του εμβρύου, εφόσον όμως υπάρχει υποψία πρόωρου τοκετού.

Μερικοί γιατροί βέβαια τις κάνουνε σε όλες τις εγκύους τους για προληπτικούς και μόνο λόγους!!

Στην δεύτερη περίπτωση(όταν γίνεται δηλαδή για προληπτικούς λόγους) ίσως να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εβδομάδα που γίνονται...στην δικιά μου όμως περίπτωση όλα πηγαίνανε καλά δεν υπήρχε υποψία πρόωρου τοκετού και ούτε χάπια έπαιρνα για συσπάσεις...ξαφνικά στην 34 εβδομάδα άρχισανε οι συσπάσεις λόγω του ότι πατούσα το στήθος να βγαίνει το γάλα!!!Γι αυτό και έκανα τις ενέσεις αλλιώς δεν θα τις έκανα!Δεν υπήρχε λόγος!;)

Διαφημίσεις

Aγάπες καλημερούδια!!!Γιορτάζει το αντράκι μου σήμερα!!Ετοιμάζομαι να του κάνω αυτήν την σοκολατοπιττούλα!!!!!!!Μόλις είναι έτοιμη θα έρθω να σας κεράσω!!!!Φιλάκια πολλά πολλά και να έχετε μία όμορφη μέρα!!

1 φλ. βιτάμ

5 αυγά

1 φλ. ζάχαρη

1 φλ. φουντούκια αλεσμένα

1 φλ. αλεύρι κοσκινισμένο (για όλες τις χρήσεις)

250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη

250 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη

Γλάσο

½ φλ. κρέμα γάλακτος

125 γρ. κουβερτούρα

Κτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και προσθέτουμε τις λιωμένες σοκολάτες.

Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 28 νούμερο.

Ψήνουμε στους 180 βαθμους σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα, την κατεβάζουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το γλάσο.

Περιχύνουμε την σοκολατόπιτα με το γλάσο.

Πάλι με ξέχασες........:-( :sad: :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad: :-(

καλημερα αγαπουλα μουουουουουουυυ.....μωλε μωλε το ξεχασα παλι...και ξεχασα και το ιωαννακι μας.....μακια σας πολλαααααααααααααααααααααα....

εγω δουλεια ειμαι και βαριεμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυ....το πρωι που οδηγουσα μου εχωσε μια κλωτσια το μπιζουδι μου και νομιζω οτι επιασα πατουσακι....χαχαχααχαχαχχαχαχα.......δε θα βγει?????θα το φαωωωωωωω.....:D

σας φιλω γλυκααααααααααααααααααααααα....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Aγάπες καλημερούδια!!!Γιορτάζει το αντράκι μου σήμερα!!Ετοιμάζομαι να του κάνω αυτήν την σοκολατοπιττούλα!!!!!!!Μόλις είναι έτοιμη θα έρθω να σας κεράσω!!!!Φιλάκια πολλά πολλά και να έχετε μία όμορφη μέρα!!

1 φλ. βιτάμ

5 αυγά

1 φλ. ζάχαρη

Γλάσο

½ φλ. κρέμα γάλακτος

125 γρ. κουβερτούρα

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα, την κατεβάζουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το γλάσο.

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Πολύχρονος να είναι! Τι μας έκανες πρωί πρωί βρε Νατασούλα; Πω πω και μου έχει απαγορέψει ο γιατρός τα γλυκά τελείως! Η πλάκα είναι πως έχω όλα τα υλικά! Χαχαχαχαχαχαχα!!!

1 φλ. βιτάμ

5 αυγά

1 φλ. ζάχαρη

Γλάσο

½ φλ. κρέμα γάλακτος

125 γρ. κουβερτούρα

να τον χαιρεσαι! να χαιρεστε και το κοριτσακι σας!

ωραια η σοκολατοπιτα!

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπουλα μουουουουουουυυ.....μωλε μωλε το ξεχασα παλι...και ξεχασα και το ιωαννακι μας.....μακια σας πολλαααααααααααααααααααααα....

εγω δουλεια ειμαι και βαριεμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυ....το πρωι που οδηγουσα μου εχωσε μια κλωτσια το μπιζουδι μου και νομιζω οτι επιασα πατουσακι....χαχαχααχαχαχχαχαχα.......δε θα βγει?????θα το φαωωωωωωω.....:D

σας φιλω γλυκααααααααααααααααααααααα....

καλημερα ρανακι! αχ αυτα τα πατουσακια!

το καλο μου παλι κοιμοταν μεχρι τις 6 το πρωι! εχω το καλυτερο παιδακι του κοσμου! αφηνει την μαμα της να κοιμηθει!

ιωαννακι καλημερα!

που ειστε οι αλλες καλε? ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

καλημερααααα!τι κανετε κοριτσακια μου!

Μαρακι μου τι ηταν αυτο που επαθες ..αχ αγαπουλιτσα μου παει περασε να προσεχεις τωρα αν κ οπως ειπες ηταν κολικος δεν πιστευω να το προκαλεσες εσυ ετσι δεν ειναι!ολα καλα θα πανε!

Ρανιουκακο μουυυυυυ επιασες πατουσακι..αχχχ τελεια δεν ειναιιιιιι!

Ιωαννακι μου κ γω επινα σοδες για τις καουρες..πολυ σπαστικες οι καουρες καιγεται ο λαιμος σου!

Γιωτακι μου τι κανετε μανουλα κ μπουμπουκα!εμενα ο δικος μου κοιμαται τωρα!

Αναστασακι μου μεγιααααααααα..τι ωραιαααααααα,,ετοιμαζεται το δωματιοοοο~

Νατασακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!ευχαρησστουμε για τη συνταγηηηηηη!

χρυσανθακι κ ματινακι φιλακια πολλααααααααααα!

icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα σας!!!!! τι μου κανετε??????? εγω παλι σηκωθηκα για τουαλετα 5 παρα και ο μικρος κλωτσουσε δυνατα μεχρι τις 6! δεν μπορουσα να κοιμηθω! παω να σας διαβασωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασάκι σε νιώθω! Ότι και να φάω καούρες! Ρώτησα το γιατρό μου την προηγούμενη εβδομάδα για το αν μπορώ να πίνω σόδες! Έστω 1 τη μέρα και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Δεν ξέρω εσύ αλλά εγώ τουλάχιστον με τη σόδα βλέπω μία βελτίωση! Τι να κάνουμε; Λες να ισχύει αυτό που λένε για τα μαλλιά; Χαχαχαχχχααα!!!!

Σήμερα έπαθα ΣΟΚ! Κλωτσούσε ο μπεμπάκος μου και σήκωσα το φανελάκι και είδα την κοιλιά μου να τραντάζεται! Ήταν απίστευτα απολαυστικό!

ναι Ιωαννακι μου πίνω απο καμια σουρωτη μονο, οχι σοδα, που και που... εγω εχω παρατηρησει οτι ειναι απο το σιδηρο που πινω! οταν δεν το πινω, δεν εχω κανενα προβλημα!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

ειδες πως κουνιεται η κοιλίτσα?????????? χεχεεχεχεχε οντως ειναι απολαυση!!!!!!!

Είναι σύνηθες να γίνεται η ένεση κορτιζόνης για την ωρίμανση των πνευμόνων του εμβρύου, εφόσον όμως υπάρχει υποψία πρόωρου τοκετού.

Μερικοί γιατροί βέβαια τις κάνουνε σε όλες τις εγκύους τους για προληπτικούς και μόνο λόγους!!

Στην δεύτερη περίπτωση(όταν γίνεται δηλαδή για προληπτικούς λόγους) ίσως να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εβδομάδα που γίνονται...στην δικιά μου όμως περίπτωση όλα πηγαίνανε καλά δεν υπήρχε υποψία πρόωρου τοκετού και ούτε χάπια έπαιρνα για συσπάσεις...ξαφνικά στην 34 εβδομάδα άρχισανε οι συσπάσεις λόγω του ότι πατούσα το στήθος να βγαίνει το γάλα!!!Γι αυτό και έκανα τις ενέσεις αλλιώς δεν θα τις έκανα!Δεν υπήρχε λόγος!;)

κατάλαβα! και εμενα αν μου ελεγαν να κανω δεν θα ελεγα οχι να σου πω την αληθεια!! και να χαιρεσαι τον αντρουλη σου Γιωτακι μου!!!!!!!!!!!!! :P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααα!τι κανετε κοριτσακια μου!

Μαρακι μου τι ηταν αυτο που επαθες ..αχ αγαπουλιτσα μου παει περασε να προσεχεις τωρα αν κ οπως ειπες ηταν κολικος δεν πιστευω να το προκαλεσες εσυ ετσι δεν ειναι!ολα καλα θα πανε!

Ρανιουκακο μουυυυυυ επιασες πατουσακι..αχχχ τελεια δεν ειναιιιιιι!

Ιωαννακι μου κ γω επινα σοδες για τις καουρες..πολυ σπαστικες οι καουρες καιγεται ο λαιμος σου!

Γιωτακι μου τι κανετε μανουλα κ μπουμπουκα!εμενα ο δικος μου κοιμαται τωρα!

Αναστασακι μου μεγιααααααααα..τι ωραιαααααααα,,ετοιμαζεται το δωματιοοοο~

Νατασακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!ευχαρησστουμε για τη συνταγηηηηηη!

χρυσανθακι κ ματινακι φιλακια πολλααααααααααα!

icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενακι μου! σε ευχαριστω πολυ!!! αν ναι ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!!!! τα πραγματα να φανταστειτε ηταν πακεταρισμενα και εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα, ηταν βαρια και περιμενα πως και πως τον αντρα μου να μου τα στησει!!! χιχιιχιχιχι τα χαζευω και δεν το πιστευω οτι σε λίγο καιρό θα ειναι εκει μεσα το αγγελούδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...