Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου......τι κανετε????εγω γυρισα μολις απο δουλεια και φτιαχνω μακαρονακια με σαλτσουλα!!!

αναστασακι μου μεγειαααααααααααααααααααα.....με το καλο κοριτσαρα μου!!!!!

μαριλ μου τι ηταν κι αυτο????ευτυχως περαστικο γλυκουλα μου...ολα καλα τωρα ναι?μακια πολλααααααα...

λενιω μυοουυουουουουουουουυ......ειμαι μια χαρα...οσο παει και μεγαλωνει το μπιζουδακι μου και την απολαμβανω....χιχιχιχιιχ....τελος του μηνα θα κανω και τη καμπυλη ζαχαρου...για να δουμε τι θα δουμε!!!!!προσεχω λιγακι τωρα

γιωτακι σαραντισατε ???????ποτε περασε ο καιρος παναγιτσα μου?????απιστευτοοοο....φιλακια γλυκα στη πριγκιπεσσα....

ματιναρα μουουουουουουυυ...τι κανει ο μπεμπης μας????μακια πολλαααααα.....

χρυσανθουλα μουουουουουουου.....απολαυσε βολτουλες μπας και κατεβει και η μπεμπουλα σου....το ειδα το μυν σου στο φεις αλλα ημουν ξαπλα και μετα με πηρε ο υπνος...χιχιχιχιιχι....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασάκι μου οταν μου έκανε εισαγωγή πονούσα και μου χορήγησε για να μην με πιάσουνε συσπάσεις απο τον κολικό, γιατί ειτε κολικός εντέρου είτε κολικός νεφρού επηρεάζει την μήτρα!!

Την επόμενη μέρα μου σταμάτησε την ενδοφλέβια και μου έδωσε χαπάκια για να δούμε την εξέλιξη..Μετά απο πολλές ωρες μου έκανε και τον καρδιογράφο και είδαμε πως δεν έχουμε συσπάσεις!!!

Επειδή έχω πρόβλημα όμως με το έντερο και επειδή δεν μπορεί να μου χορηγήσει άλλα χάπια όπως τα buscopan που έπαιρνα όταν είχα πονους στο έντερο για να με καθησυχάσει, μου είπε να παίρνω τα yutopar γιατι ακόμα το εντεράκι ειναι ερεθισμένο και μπορεί να ερεθίσει με την σειρά του την μήτρα κάτι φυσικά που δεν θελουμε γιατι θα έχουμε πρόβλημα!:rolleyes:

ααα καταλαβα!!! τοτε μην στεναχωριεσαι μαρακι μου!!! ολα καλα θα πανε ! να ξεκουραζεσαι!!! το ξερω ειναι δυσκολο αλλα και εγω αυτο κανω!!!! και το αγχος μου δεν περιγραφεται!! τελευταια εχει ελλατωθει και οσο περναει ο καιρος ελλατωνεται πιο πολυ!!

αν εκανα και εγω ενεσεις κορτιζονης (αυτε που εκανες για τα πνευμονια δεν ειναι??) θα ημουν πιο ησυχη!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια μου......τι κανετε????εγω γυρισα μολις απο δουλεια και φτιαχνω μακαρονακια με σαλτσουλα!!!

μαριλ μου τι ηταν κι αυτο????ευτυχως περαστικο γλυκουλα μου...ολα καλα τωρα ναι?μακια πολλααααααα...

λενιω μυοουυουουουουουουουυ......ειμαι μια χαρα...οσο παει και μεγαλωνει το μπιζουδακι μου και την απολαμβανω....χιχιχιχιιχ....τελος του μηνα θα κανω και τη καμπυλη ζαχαρου...για να δουμε τι θα δουμε!!!!!προσεχω λιγακι τωρα

γιωτακι σαραντισατε ???????ποτε περασε ο καιρος παναγιτσα μου?????απιστευτοοοο....φιλακια γλυκα στη πριγκιπεσσα....

χρυσανθουλα μουουουουουουου.....απολαυσε βολτουλες μπας και κατεβει και η μπεμπουλα σου....το ειδα το μυν σου στο φεις αλλα ημουν ξαπλα και μετα με πηρε ο υπνος...χιχιχιχιιχι....

γεια σου ρανιακι!!!! σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!! αντε και εσυ με το καλο!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλως το Ρανάκι!!!Τι κάνει η κουκλίτσα σου γλυκιά μου???

Διαφημίσεις

ααα καταλαβα!!! τοτε μην στεναχωριεσαι μαρακι μου!!! ολα καλα θα πανε ! να ξεκουραζεσαι!!! το ξερω ειναι δυσκολο αλλα και εγω αυτο κανω!!!! και το αγχος μου δεν περιγραφεται!! τελευταια εχει ελλατωθει και οσο περναει ο καιρος ελλατωνεται πιο πολυ!!

αν εκανα και εγω ενεσεις κορτιζονης (αυτε που εκανες για τα πνευμονια δεν ειναι??) θα ημουν πιο ησυχη!!!!

Καλά κάνεις και το αποβάλλεις ειναι το πιο σημαντικό να είσαι ήρεμη..

Α και να ξέρεις κουκλίτσα μου 8 στις 10 γυναικες έχουνε συσπάσεις εγώ έπαθα πλακα το ποσες γυναικες ειδα να μπαινοβγαίνουνε στο νοσοκομείο!!

Όσο για την κορτιζόνη μακάρι να μην χρειαστεί σε καμια μανούλα να την κάνει, εγώ στεναχωρέθηκα δεν ήθελα να την κάνω ήθελα ολα να γίνουνε στην ώρα τους..Εσυ δεν την έκανες αγαπούλα μου γιατι είσαι μια χαρούλα και έτσι θα παραμείνεις δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθόλου εντάξει Αναστασάκι μου???((((((())))))))):P

Καλως το Ρανάκι!!!Τι κάνει η κουκλίτσα σου γλυκιά μου???

καλα ειναι....κλωτσαει συνεχειααααα...χθες κλωτσουσε τοσο πολυ που φοβηθηκα...λεω παναγια μου εχει γουστο να μπλεχτηκε στον λορο και να επαθε τιποτα.....βλακεια το ξερω....αλλα ηταν τοσο εντονοοοοοο:D

Α και να ξέρεις κουκλίτσα μου 8 στις 10 γυναικες έχουνε συσπάσεις εγώ έπαθα πλακα το ποσες γυναικες ειδα να μπαινοβγαίνουνε στο νοσοκομείο!!

Όσο για την κορτιζόνη μακάρι να μην χρειαστεί σε καμια μανούλα να την κάνει, εγώ στεναχωρέθηκα δεν ήθελα να την κάνω ήθελα ολα να γίνουνε στην ώρα τους..Εσυ δεν την έκανες αγαπούλα μου γιατι είσαι μια χαρούλα και έτσι θα παραμείνεις δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθόλου εντάξει Αναστασάκι μου???((((((())))))))):P

ενταξει μαρακι μου!!!:D:D:D ολα θα τα κανεις μην στεναχωριεσαι!!! θα τα προλαβεις!!!!! σου ειπε τιποτα για το περπατημα??? εμενα μου ειπε πολυ λιγο να μην ζοριζομαι καθολου....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πολυ σωστα τα λες μαρακι μου....ακους αναστασακι μου???;)

καλα ειναι....κλωτσαει συνεχειααααα...χθες κλωτσουσε τοσο πολυ που φοβηθηκα...λεω παναγια μου εχει γουστο να μπλεχτηκε στον λορο και να επαθε τιποτα.....βλακεια το ξερω....αλλα ηταν τοσο εντονοοοοοο:D

αχ την ζωηρουλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!:P που κοντα κλωτσαει τωρα????

εγω το νιωθω και οταν κουνιεται, επειδη μεγαλωσε φενεται....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα..Όλες το σκεφτόμαστε αυτό αλλα τα ζουζουνια είναι πανέξυπνα ξέρουνε πως να αποφεύγουνε παγίδες...:tongue:

Καλύτερα να κλωτσάει πολύ να την αισθάνεσαι συνέχεια και να είσαι ήρεμη και χαμογελάστη!!

κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω λίγο! φιλακια!! μαρακι να μπαινεις να κραταμε και παρεα οποτε μπορεις!!!

Καλη ξεκούραση Αναστασάκι μου..Φυσικά όποτε μορώ θα μπάινω:P

Καμμία δεν πρόλαβα????????

Μαριλάκι πάει πέρασε κι αυτό προσοχή πολύ τώρα!!!

Πάντως για την κορτιζόνη μην ανησυχείς κι εγώ είχα κάνει ενέσεις κορτιζόνης στην 34 εβδομάδα!!Εγώ έκανα για να αναπτυχθούνε πιο γρήγορα τα πνευμονάκια της μικρούλας μου γιατί είχα κι εγώ συσπάσεις και φοβηθήκαμε για πρόωρο τοκετό!!!Ολα καλά θα πάνε πάντως μην αγχώνεσαι αν και σε βλέπω ήρεμη και πολύ αισιόδοξη και χαίρομαι!!!!;)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...