Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπηκα χθες γιατι ηρθα για πολυ λιγο μαγαζι!!εκανα βολτες παλι!!!:P:p:p:p

Σας διαβασα να δω νεακια!!!

Νατασουλα απο οτι καταλαβα δηλαδη την μικρουλα σου την εκανες περιπου στην ηλικια μου!!εχει μυξουλες ε??ο ορος εχω ακουσει κανει θαυματα παντος!

Αναστασακι μου ελπιζω να μην πονεσες πολυ!δεν ειναι ανυσηχιτικο αλλα ειναι εννοχλητικο σιγουρα!

Ιωαννακι καλη επιτυχια!Ολα να πανε καλα κοριτσακι μου!!

Ματινακι δουλιτσε ε???αντε κοντευεις!!

Λενακι και ΡΑνακι μου καλημερα!!!σας εστειλα στο φεις χθες!

ξεχασα καμια???καλημερα οοοοοοοοοολες!

Όταν γέννησα ήμουνα 26 χρονών!!! Τόσο είσαι???Είμαι γεννημένη το '82 εσύ???

Τί μαγαζί έχετε χρυσανθάκι και βολτάρεις συνέχεια????:rolleyes:

Έχει μυξούλες ναι ειδικά το βράδυ μπουκώνει και δυσκολεύεται στον ύπνο...της βάζω μπόλικο φυσιολογικό ορό πολλές φορές την ημέρα και έχω και την συσκευή που τραβάω τις μύξες με το στόμα και την ανακουφίζω!!!

Θέλω κι εγώ να σε κάνω φιλενάδα στο φεις!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημερα Νατασακι μου!!!Αντε να δω εγω ποτε??χιχιχιχ!!!ανυπομονω!πως γεννησες για πες μου!σπασαν νερα?

Σε βρήκα μέσο της ράνιας μας σου στέλνω πρόσκληση! Νατάσα ΠΑ...με λένε!!!

Λοιπόν σηκώθηκα ένα πρωί και πονούσα πολύ περισσότερο από άλλες φορές(Πόνοι περιόδου)...το παράξενο όμως ήτανε πως πονούσα πολύ πίσω (στον ποπό)σαν να ήθελα να πάω για τουαλέτα (σαν κάτι να με έσπρωχνε εκεί από μέσα)κι αυτό ήτανε που μου έκανε να πάρω τηλ τον γιατρό ο οποίος μου είπε γεννάς πήγαινε στην κλινική κι έρχομαι!!!Πήγα λοιπόν στην κλινική και μου λένε εκεί οι μαίες πήγαινε τουαλέτα κι έλα να σε ετοιμάσουμε πάω κι εγώ τουαλέτα για πιπί και βλέπω αίμα και λέω είμαστε έτοιμες μπέμπα...πάω ξαπλώνω και στο καπάκι νιώθω νερά....ζεστούτσικα :tongue: :tongue: :tongue: είχανε σπάσει και τα νερά....12 η ώρα πήγα στην κλινική στις 4 την είχα αγκαλιά την λατρεία μου!!!!!!

Ήθελα πολύ να μιλήσουμε κι άλλο αλλά πρέπει να φύγω!!Πάω μαγαζί κι εγώ Χρυσανθάκι!!!!

Και μετά πάω να πάρω την μικρή μου από τον παιδικό!!!!!!

Σας φιλώ όλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα μπώ πιο μετά σίγουρα!!!ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Σε βρήκα μέσο της ράνιας μας σου στέλνω πρόσκληση! Νατάσα ΠΑ...με λένε!!!

Λοιπόν σηκώθηκα ένα πρωί και πονούσα πολύ περισσότερο από άλλες φορές(Πόνοι περιόδου)...το παράξενο όμως ήτανε πως πονούσα πολύ πίσω (στον ποπό)σαν να ήθελα να πάω για τουαλέτα (σαν κάτι να με έσπρωχνε εκεί από μέσα)κι αυτό ήτανε που μου έκανε να πάρω τηλ τον γιατρό ο οποίος μου είπε γεννάς πήγαινε στην κλινική κι έρχομαι!!!Πήγα λοιπόν στην κλινική και μου λένε εκεί οι μαίες πήγαινε τουαλέτα κι έλα να σε ετοιμάσουμε πάω κι εγώ τουαλέτα για πιπί και βλέπω αίμα και λέω είμαστε έτοιμες μπέμπα...πάω ξαπλώνω και στο καπάκι νιώθω νερά....ζεστούτσικα :tongue: :tongue: :tongue: είχανε σπάσει και τα νερά....12 η ώρα πήγα στην κλινική στις 4 την είχα αγκαλιά την λατρεία μου!!!!!!

Θα μπω και θα σε δεχτω!!;)Αχ!Τι ωραια!δεν ειχες αφοριτους πονους δηλαδη ε??και γω κανω συσπασεις πολλες και ποναω και ετσι οπως λες ..στον ποπο:oops:Αλλα δεν εχω τα υπολοιπα τα ξεκαθαρα σημαδια..νερα αιμα κτλ!ξερεις ειμαι στη φαση που αγχωνομαι μην ξεκινησει ο τοκετος και δεν το καταλαβω!!:rolleyes::rolleyes:Γερη να ειναι η κοριτσαρα σου Νατασακι μου!Μενεις και στη πολη μου ε?που την υπεραγαπω και μου λειπει...Αντε οταν ανεβω με το καλο θα πιουμε και εναν καφε ολες οι σαλλονικιες!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Ήθελα πολύ να μιλήσουμε κι άλλο αλλά πρέπει να φύγω!!Πάω μαγαζί κι εγώ Χρυσανθάκι!!!!

Και μετά πάω να πάρω την μικρή μου από τον παιδικό!!!!!!

Σας φιλώ όλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα μπώ πιο μετά σίγουρα!!!ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Αχ Νατασακι προσπαθουσα να απαντησω αλλα εκανε κατι κουλα παλι...δεν ειδα αιτημα στο φεις...εγω το απογευμα θα ειμαι σπιτι και δεν μπορω να μπω απο το σπιτι στο καφε!θα ειμαι ομως στο φεις..φιλακιααααααααα

ΕΝΤΑΞΕΙ!!!ΤΟ ΕΙΔΑ!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Όταν γέννησα ήμουνα 26 χρονών!!! Τόσο είσαι???Είμαι γεννημένη το '82 εσύ???

Τί μαγαζί έχετε χρυσανθάκι και βολτάρεις συνέχεια????:rolleyes:

Έχει μυξούλες ναι ειδικά το βράδυ μπουκώνει και δυσκολεύεται στον ύπνο...της βάζω μπόλικο φυσιολογικό ορό πολλές φορές την ημέρα και έχω και την συσκευή που τραβάω τις μύξες με το στόμα και την ανακουφίζω!!!

Θέλω κι εγώ να σε κάνω φιλενάδα στο φεις!!!!!!

Τοσο ειμαι ναι!για την ακριβεια κλεινω τα 26 σε μια βδομαδα ακριβως!Γεννημενη το '85..Εχουμε ενα μαγαζακι με κοσμηματα στην παλια πολη στο ρεθυμνο...Αχ το πουλακι μου!!!περαστικουλια της μωρε!Τωρα ειμαστε και στο φεις φιλαναδιτσες;)!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Τοσο ειμαι ναι!για την ακριβεια κλεινω τα 26 σε μια βδομαδα ακριβως!Γεννημενη το '85..Εχουμε ενα μαγαζακι με κοσμηματα στην παλια πολη στο ρεθυμνο...Αχ το πουλακι μου!!!περαστικουλια της μωρε!Τωρα ειμαστε και στο φεις φιλαναδιτσες;)!

και εγω το 85 αλλα Ιουνιο!!! σε περναω! χιχιχιιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγω το 85 αλλα Ιουνιο!!! σε περναω! χιχιχιιχιχιχι

ειμαι η μικροτερη μεχρι στιγμης δαλαδη???χαχαχα!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

κοοριτσακια μου τι κανετεεεεε?δυο φορες σημερα μπηκα σας διαβασα κ δεν μπορεσα να γραψω με το που τελειωνα το διαβασμα ξυπνουσε ο μικρος!κοιμηθηκα λιγακι μαζι του το μεσημερακι κ τωρα εφαγε το ζουζουνακι μου κ ξανακοιμηθηκε!

εσεις τι μου κανετεεε!πρεπει να ξεθαψουμε κ το πινακακι μας..το χασαμε:tongue:

Ιωαννακι μου καλη επιτυχια με την εχγειρηση του μπαμπακα σου..ολα καλα να πανε η παναγια μαζι σας!ο μπεμπακος μας ζωηρουλης δινει κλωτσιτσες στη μανουλα για να ειναι χαρουμενη!

Αναστασακι μου τι κανεις?ειχες πονακια αγαπουλα μου..κ γω πιστευω πως ειναι η μητρα που μεγαλωνει;)

Χρυσανθακι μουυυυ..πως εισαι?στην αναμονη εε!;);)η αγωνια μεγαλωνει κ ανυπομονησια φυσικα;);)ειστε οι μικρουλες της παρεας εγω ειμαι το 84 κ ειμαι 26 τον δεκεμβρη θα γινω 27..εγω νιωθω ακοαμ 25:tongue::tongue:φυσικα δεν εχω προβλημα με ηλικιες αντιθετως η ηλικια των 30 μαρεσει πολυ;);)

Ματινουλι μουυυυυυ τι κανεις..κ συ πονακια ακουωω..αχ ετοιμαζονται μωρε τα αγγελουδακια μας να βγουν;);)

Ρανιουκακο μουυυυυυυυυ πολα χαδακια στην μπιζουδενια σου!

Νατασακι μουυυυυυυυυ τι κανειςςςςςς?σε πεθυμησααααα..εχουμε καιροοοο να τα πουμεεεε...φιλακαι στην γαρδενια σου!

Ελενιτσα πεταλουδιτσα ολα καλα πανε μην το σκεφτεσαι σε λιγες μερες που θα δεις το σπορακι σου να εχει γινει μικρο ανθρωπακι θα ηρεμισεις;)

Γιωτακι μου σαραντησατε κιολας..αχ μωρε η γλυκουλα μεγαλωσε..να της δωσεις φιλακαι στα πατουσακια..φιλακιαααααααααααααααα!;);)

κ ξαναξυπνησε ο μιρκος μου κ εχει κ λοξυγκα..παωωω..σας φιλω ολες ελπιζω να μην ξεχασα καμι..χαδακαι στις ομορφες κοιλουμπιτσες σας!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοοριτσακια μου τι κανετεεεεε?δυο φορες σημερα μπηκα σας διαβασα κ δεν μπορεσα να γραψω με το που τελειωνα το διαβασμα ξυπνουσε ο μικρος!κοιμηθηκα λιγακι μαζι του το μεσημερακι κ τωρα εφαγε το ζουζουνακι μου κ ξανακοιμηθηκε!

Ιωαννακι μου καλη επιτυχια με την εχγειρηση του μπαμπακα σου..ολα καλα να πανε η παναγια μαζι σας!ο μπεμπακος μας ζωηρουλης δινει κλωτσιτσες στη μανουλα για να ειναι χαρουμενη!

Αναστασακι μου τι κανεις?ειχες πονακια αγαπουλα μου..κ γω πιστευω πως ειναι η μητρα που μεγαλωνει;)

Χρυσανθακι μουυυυ..πως εισαι?στην αναμονη εε!;);)η αγωνια μεγαλωνει κ ανυπομονησια φυσικα;);)ειστε οι μικρουλες της παρεας εγω ειμαι το 84 κ ειμαι 26 τον δεκεμβρη θα γινω 27..εγω νιωθω ακοαμ 25:tongue::tongue:φυσικα δεν εχω προβλημα με ηλικιες αντιθετως η ηλικια των 30 μαρεσει πολυ;);)

Ματινουλι μουυυυυυ τι κανεις..κ συ πονακια ακουωω..αχ ετοιμαζονται μωρε τα αγγελουδακια μας να βγουν;);)

Νατασακι μουυυυυυυυυ τι κανειςςςςςς?σε πεθυμησααααα..εχουμε καιροοοο να τα πουμεεεε...φιλακαι στην γαρδενια σου!

Ελενιτσα πεταλουδιτσα ολα καλα πανε μην το σκεφτεσαι σε λιγες μερες που θα δεις το σπορακι σου να εχει γινει μικρο ανθρωπακι θα ηρεμισεις;)

Γιωτακι μου σαραντησατε κιολας..αχ μωρε η γλυκουλα μεγαλωσε..να της δωσεις φιλακαι στα πατουσακια..φιλακιαααααααααααααααα!;);)

κ ξαναξυπνησε ο μιρκος μου κ εχει κ λοξυγκα..παωωω..σας φιλω ολες ελπιζω να μην ξεχασα καμι..χαδακαι στις ομορφες κοιλουμπιτσες σας!

αχ λενακι μου γλυκόοοοοοοοοοοοο συνεχεια με τον μπεμπουλη ασχολεισαι ε???????????? τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλαααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ελενίτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!καλά είμαι αγαπάκι μου καλό!!!!!

εσύ?????σε λίγο καιρό που θα ξεπεταχτεί ο μικρός θα έχουμε περισσότερο χρόνο να μιλάμε!!!!!!!θα μπαίνεις κι εσύ πιο συχνά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

φιλάκια πολλά πολλά πολλά στα μπουμπουκάκια σου!!!!!!!!!!!!!!!!

κορίτσια!!! ηρθαν τα πραγματα του μπεμπη!!!!!!!!! σε λίγο θα τα στησουν!!!!!!:P:p

Καλορίζικα φιλενάδα μου!Καλορίζικα να είναι και με το καλό να μπει το θαυματάκι σου μέσα!!!Αν μπορέσεις βάλε φώτο να το καμαρώσουμε όταν το στήσεις!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...