Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαντάζομαι πως θα είναι μέρες που θα είναι ζωηρούλης και μέρες που θα βαριέται λίγο! Ας μην ξεχνάμε πως και τα μωράκια μας είναι άνθρωποι και έχουν κι αυτά τις ορέξεις τους!

βασικα μια κοπελα μου χε πι οτι της ειπες ο γιατρος της ποσες φορες πρεπει να το ακουει αλλα δεν θυμαμαι απο ποια εβδομαδα μου'χε πει...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου ρανιακι!!!!!!!!

γεια σου αναστασακι μου....τι κανεις?ο μπεμπουλης μας?

νομιζω οτι δεν εχει σημασια ποσες φορες κλωτσαει την ημερα το μωρο αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι να το αισθανεσαι κινητικο στη κοιλιτσα!!!!;)

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα! Κοιμάστε βρε; Εγώ έχω ξυπνήσει από τις 6 οπότε για μένα κοντεύει μεσημέρι! Μπήκε ο μπαμπάκας μου στο νοσοκομείο σήμερα και αναμένουμε! Τέλοσπάντων! Ξυπνήστε βρε να πιούμε καφεδάκι!

Διαφημίσεις

Γιωτάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Κι εσύ με το καλό να πάρετε την ευχούλα σας! Μεγαλώνει η μπουμπού; Πω πωωωωω σαν ψέματα δεν είναι; Εμένα πριν από λίγο με κλωτσούσε το μαναράκι μου και διαπίστωσα πως δυναμώνουν συνέχεια! Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να το κρατήσω στην αγκαλίτσα μου!

καλημερα ιωαννα!

θα πιουμε καφεδακι?

η μπουμπου ξυπνησε στις 7 το πρωι! ευχαριστηθηκα υπνο!!!

θα δεις αργοτερα θα πεταει τις φτερνες του και τον ποπο του και θα τα καταλαβαινεις!!!

πηγαμε στην εκκλησια εχτες και συγκινηθηκα πολυ, μεγαλωσε το παιδακι μου! δηλαδη οταν θα το βαπτησουμε θα πλανταξω στο κλαμα????

παντως απολαυσε την εγκυμοσυνη και ολα θα ερθουν!!!

καλημερα ιωαννα!

θα πιουμε καφεδακι?

η μπουμπου ξυπνησε στις 7 το πρωι! ευχαριστηθηκα υπνο!!!

θα δεις αργοτερα θα πεταει τις φτερνες του και τον ποπο του και θα τα καταλαβαινεις!!!

πηγαμε στην εκκλησια εχτες και συγκινηθηκα πολυ, μεγαλωσε το παιδακι μου! δηλαδη οταν θα το βαπτησουμε θα πλανταξω στο κλαμα????

παντως απολαυσε την εγκυμοσυνη και ολα θα ερθουν!!!

Καλημέρα Γιωτάκι! Την απολαμβάνω, παρόλες τις δυσκολίες πραγματικά την απολαμβάνω! Νιώθω τις κινήσεις του κάθε εβδομάδα όλο και πιο έντονες!

Συγκινήθηκες έτσι; Λογικό! Εγώ καμιά φορά περνάω με το αμάξι από την εκκλησία που θα βαφτίσουμε με το καλό το μπέμπη να ανάψω κανένα κεράκι και σκέφτομαι πως θα είναι όταν τον βαφτίσουμε! Πολύ συγκίνηση λέμε! Αλλά κάτσε να γεννηθεί πρώτα με το καλό και να είναι γερά όοοοοολα τα μωράκια του κόσμου και μετά θα έρθει και η βάφτιση!

Καλημέρα Γιωτάκι! Την απολαμβάνω, παρόλες τις δυσκολίες πραγματικά την απολαμβάνω! Νιώθω τις κινήσεις του κάθε εβδομάδα όλο και πιο έντονες!

Συγκινήθηκες έτσι; Λογικό! Εγώ καμιά φορά περνάω με το αμάξι από την εκκλησία που θα βαφτίσουμε με το καλό το μπέμπη να ανάψω κανένα κεράκι και σκέφτομαι πως θα είναι όταν τον βαφτίσουμε! Πολύ συγκίνηση λέμε! Αλλά κάτσε να γεννηθεί πρώτα με το καλό και να είναι γερά όοοοοολα τα μωράκια του κόσμου και μετά θα έρθει και η βάφτιση!

την εφαγες την μιση εγκυμοσυνη ε? ποσα κιλα εχεις παρει?

την εφαγες την μιση εγκυμοσυνη ε? ποσα κιλα εχεις παρει?

Άστα Γιωτάκι έχω πάρει 10 κιλά! Με ψιλομάλωσε ο γιατρός μου αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς! Η αλήθεια είναι πως έχω τρελλαθεί στα ψητά και στις σαλάτες! Όταν έχω όρεξη για γλυκό τρώω φρούτα! Μη συζητάς! Και παρόλα αυτά παίρνω! Τι να πω; Ας είναι γερό το μαναράκι μου και θα τα χάσω!

καλημέρα κορίτσια! Ιωάννακι μίλι επιτυχία εύχομαι για τον μπαμπάκα σου! Γιώτακι μια χαρά σε άφηνε να κοιμάσαι η μπέμπα! εγώ σήμερα το πρωί πριν σηκωθώ από τ κρεβάτι είχα πονάκια περιόδου στην κοιλιά... Δεν ξέρω να ανησυχώ? Αν κ το εχω ακούσει κ από άλλες κοπέλες... Τι λέτε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Άστα Γιωτάκι έχω πάρει 10 κιλά! Με ψιλομάλωσε ο γιατρός μου αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς! Η αλήθεια είναι πως έχω τρελλαθεί στα ψητά και στις σαλάτες! Όταν έχω όρεξη για γλυκό τρώω φρούτα! Μη συζητάς! Και παρόλα αυτά παίρνω! Τι να πω; Ας είναι γερό το μαναράκι μου και θα τα χάσω!

ενταξει μωρε, αλλες περνουν πιο πολλα και αλλες πιο λιγα! μηπως ειναι πρηξιματα και κατακρατηση υγρων? γιατι εμενα απο τα 12 που πηρα τα 4 ηταν μωρο και πλακουντας, τα αλλα 4 εφυγαν τις πρωτες μερες, ηταν πρηξιμο. τα αλλα 4 τα εχω ακομα, πρεπει να ξεκινησω σιγα σιγα διαιτα!

αναστασακι καλημερα! τα πονακια ειναι φυσιολογικα, μεγαλωνει η μητρα για να εχει χωρο το μωρακι! εχω ειχα μεχρι και τον 7ο νομιζω!

ναι ευχαριστηθηκα υπνο και τωρα παλι κοιμαται και απολαμβανω καφεδακι!!!

καλημέρα κορίτσια! Ιωάννακι μίλι επιτυχία εύχομαι για τον μπαμπάκα σου! Γιώτακι μια χαρά σε άφηνε να κοιμάσαι η μπέμπα! εγώ σήμερα το πρωί πριν σηκωθώ από τ κρεβάτι είχα πονάκια περιόδου στην κοιλιά... Δεν ξέρω να ανησυχώ? Αν κ το εχω ακούσει κ από άλλες κοπέλες... Τι λέτε?

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Μην ανησυχείς αγαπούλα μου δεν είναι τίποτα! Κι εγώ έχω που και που και είναι απόλυτα φυσιολιγικό! Το έλεγα την Παρασκευή στο γιατρό μου και αυτό μου είπε!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου αλλά μάλλον δεν θα τον κρατήσουνε μέσα! Πρέπει να παραγγείλουνε το μόσχευμα και μάλλον από την άλλη εβδομάδα θα μπεί! Δεν πειράζει σημασία έχει πως μπήκε στο δρόμο της αυτή η ιστορία!

Ο μπεμπάκος μας; Τι κάνει;

σας ευχαριστώ κορίτσια! κ εγώ δεν τα εχω συχνά που που! Όντως θα χαθούν πολλά κιλά με τη γεννά! Μην ανησυχείς ιωάννακι μου! Ο μπέμπουλης βρε κορίτσια ρε κ έχει ξύπνηρι κατά της 6.30! Χαχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σας ευχαριστώ κορίτσια! κ εγώ δεν τα εχω συχνά που που! Όντως θα χαθούν πολλά κιλά με τη γεννά! Μην ανησυχείς ιωάννακι μου! Ο μπέμπουλης βρε κορίτσια ρε κ έχει ξύπνηρι κατά της 6.30! Χαχαχαχα

μια χαρα!!! αφου κοιμαται το βραδυ!

τι μαγειρευετε σημερα? εγω φασολακια θα κανω, τωρα τα καθαριζω

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...