Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ματινάκι μου σ'ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις κι εσύ και όλα τα κορίτσια! Πραγματικά ήταν ένα σοκ αυτό με το μπαμπά μου! Ήτανε πολλά! Από τον Ιούλιο τρέχουμε συνέχεια με αποτέλεσμα να μην έχω ευχαριστηθεί και πολύ την εγκυμοσύνη! Μία ο αδερφός της μαμάς μου που έχασε το μάτι του, μετά η μαμά της κουμπάρας μου η οποία αρρώστησε πολύ άσχημα και τώρα ο μπαμπάς μου! Με ένα διάλειμμα την αυχενική του μπέμπη! Όπως καταλαβαίνεις έχω κλατάρει λίγο ψυχολογικά! Ξέρω πως δεν είναι πολύ σοβαρό αλλά τώρα έχω κλατάρει! Το καλό είναι πως ο μπέμπης μας κάνει αισθητή την παρουσία του συνέχεια! Συνέχεια κώτσάει το μαναράκι μου! Κυρίως όταν τρώω τι να σου πω; ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!:P:p:p:p:p

Ναι το ξερω Ιωαννακι μου περασες στεναχωρες καταστασεις!Ομως σε λιγο καιρο θα εχεις αγκαλιτσα το θαυματακι σου και θα τα ξεχασεις ολα...

Θα πανε ολα καλα και με τον μπαμπα σου θα δεις! Αντε μη μου στενοχωριεσαι, καποια πραγματα δεν τα αποφασιζουμε εμεις να γινονται αλλα το μεγαλο αφεντικο!Να κανουμε τον σταυρο μας να εχουμε υγεια και τιποτε αλλο...ειναι το σημαντικοτερο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου θα σας αφησω προς το παρον να παω να συνεχισω να κανω καμια δουλιτσα!

Σας φιλω γλυκα και να ξερετε οι μου λειπετε παααααρα πολυυυυυ!

Ελπιζω να μπορεσω αργοτερα να μπω...

Σας αγαπωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

i-love-you-comments-108.gif

αχ κοριτσια βγηκα ξαφνικά γιατί είχε ερθει πάλι ο επιπλοποιος για να πάρει κάτι μέτρα!! ουφ να τελειωνω!!!! ματινακι μου σιγουρα ειχες βοηθεια αλλα κουραστηκες και εσυ!! οπότε εγω όταν μπορέσω,πάω αγορά και μετα ερχεται η μανουλα τα πλένουμε και τα τακτοποιούμε!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γιωτουλα μου με το καλο να παρετε την ευχουλα σημερα! Το μυαλο μου κουρκουτι εχει γινει....ξεχασα να σου ευχηθω! Αϊντα....

thanks!!! και εσυ με το καλο!!!

γραφω με την μπεμπα αγκαλια κ δεν ειναι ευκολο!!!

Διαφημίσεις

thanks!!! και εσυ με το καλο!!!

γραφω με την μπεμπα αγκαλια κ δεν ειναι ευκολο!!!

πω πω ρε συ γιωτακι,ποτε μας εγραφες απο τη δουλεια με αγκαλια τα λογηστικα φυλλα και πότε ηρθε ο καιρός που μας γραφεις με την μπουμπου αγκαλια!!!!!!!!! πως περασε ο καιρός??????????????!!!!!!!!!!!!!!!και σαραντησατε κιόλας!!!!!! καλό σαραντισμό!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πω πω ρε συ γιωτακι,ποτε μας εγραφες απο τη δουλεια με αγκαλια τα λογηστικα φυλλα και πότε ηρθε ο καιρός που μας γραφεις με την μπουμπου αγκαλια!!!!!!!!! πως περασε ο καιρός??????????????!!!!!!!!!!!!!!!και σαραντησατε κιόλας!!!!!! καλό σαραντισμό!!!!!!!!!

αχ ευχαριστω πολυ! θα δεις για ποτε θα περασει ο καιρος και θα εχεις και εσυ το παιδακι σου αγκαλια, ουτε που θα το πιστευεις!!! ασε που μου φαινεται πολυ μακρινο το οτι ημουν εγκυος, λες και εχουν περασει 1-2 χρονια!

αχ ευχαριστω πολυ! θα δεις για ποτε θα περασει ο καιρος και θα εχεις και εσυ το παιδακι σου αγκαλια, ουτε που θα το πιστευεις!!! ασε που μου φαινεται πολυ μακρινο το οτι ημουν εγκυος, λες και εχουν περασει 1-2 χρονια!

αχ ναι! να περασει ο καιρός!!!!και να ειναι ολα καλα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να ρωτησω κατι ρε κοριτσια??? πόσο συχνα πρεπει να το νιωθουμε το μωρό, σ'αυτην την εβδομαδα που ειμαι και μετά???

Γιατί Αναστασάκι μου τι σου μπήκε στο μυαλό πάλι;

Διαφημίσεις

Κ εμενα μου εχει μπει ασχημη ιδεα...επειδη δεν φαινεται ιδιαιτερα ακομη η κοιλια μου...Λιγο τα εντερα πρηστηκαν...

Βρε είναι νωρίς ακόμη! Μην αγχώνεσαι καθόλου! Άσε που όταν κάνεις την αυχενική θα πάθεις πλάκα! Εκεί θα δεις ένα απόλυτα ολοκληρωμένο μωράκι και υγιέστατο! Έννοια σου και θα έρθει η ώρα που θα φανεί η κοιλίτσα! Και πίστεψέ με θα την ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!!!

ενημερωτικα ρωταω.

Φαντάζομαι πως θα είναι μέρες που θα είναι ζωηρούλης και μέρες που θα βαριέται λίγο! Ας μην ξεχνάμε πως και τα μωράκια μας είναι άνθρωποι και έχουν κι αυτά τις ορέξεις τους!

ιωαννακι περαστικα στο πατερουλη σου, να πανε ολα καλα!

Γιωτάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Κι εσύ με το καλό να πάρετε την ευχούλα σας! Μεγαλώνει η μπουμπού; Πω πωωωωω σαν ψέματα δεν είναι; Εμένα πριν από λίγο με κλωτσούσε το μαναράκι μου και διαπίστωσα πως δυναμώνουν συνέχεια! Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να το κρατήσω στην αγκαλίτσα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...