Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

036.gif

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???? Μου λειπετε παρα πολυ....

Εγω εδω με τις δουλειες, προσπαθω να μαζευτω και ολο καινουργια πραγματα βγαινουν! Να σημερα ας πουμε εβαλα κι αλλο πλυντηριο για τον μπεμπη απο το πουθενα...η βαλιτσα ειναι ετοιμη εδω και κατι λιγοτερο απο 10 μερες αλλα συνεχεια κατι θυμαμαι και συμπληρωνω...!

Δεν εχω προλαβει να σας καλοδιαβασω...λιγο στα πεταχτακαι παλι δεν θυμαμαι πολλα! Ενημερωστε με σας παρακαλω....πηγε καμια στον γιατρο? Πειτε μου νεακια γιατι αδυνατον να διαβασω ολα αυτα που εχετε γραψει!

Σημερα ηταν να παω να κανω εξετασεις αλλα αργησα να ξυπνησω και μαλλον απο αυριο τωρα!!!!!!!!

Για πειτε για πειτε.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες;;;;; Να ρωτησω...Γλυκακια τρωτε καθολου;;;;Εχω δυσκολια να τα αποχωριστω. Οχι οτι τρωω πολλα αλλα καθε μερα με κατι θα γλυκαθω...

ουυυυυυυ μόνο???????? όλες τρωμε!!! αλλα με μετρο οπως ειπες!!!;););)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

036.gif

Εγω εδω με τις δουλειες, προσπαθω να μαζευτω και ολο καινουργια πραγματα βγαινουν! Να σημερα ας πουμε εβαλα κι αλλο πλυντηριο για τον μπεμπη απο το πουθενα...η βαλιτσα ειναι ετοιμη εδω και κατι λιγοτερο απο 10 μερες αλλα συνεχεια κατι θυμαμαι και συμπληρωνω...!

Δεν εχω προλαβει να σας καλοδιαβασω...λιγο στα πεταχτακαι παλι δεν θυμαμαι πολλα! Ενημερωστε με σας παρακαλω....πηγε καμια στον γιατρο? Πειτε μου νεακια γιατι αδυνατον να διαβασω ολα αυτα που εχετε γραψει!

Σημερα ηταν να παω να κανω εξετασεις αλλα αργησα να ξυπνησω και μαλλον απο αυριο τωρα!!!!!!!!

Για πειτε για πειτε.....

Καλημερα Ματινακι!!! Ολα καλα απο μας! Εγω γιατρο την πεμπτη εχω.Πρεπει να κονινισω και για την αυχενικη.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

036.gif

Για πειτε για πειτε.....

καλημερα ματινακιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! το Ιωαννακι πηγε γιατρο τελευταια! ολα καλααααααα και το χρυσανθακι που παει συνεχεια τωρα γιατι περιμενει τη μπουμπου της!!!!!!!!!!

ακομα δουλειες βγαινουν ε????? σε διαβαζω και λέω, θα εχω ετοιμα απο πιο νωρις!!!χχιιχιχιχιχιι:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

036.gif

Για πειτε για πειτε.....

γεια σου ρε ματινακι! χρονια και ζαμανια!!! ετοιμασου, και οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε! εχεις καθολου αγωνια? ποτε εχεις πητ?

ιωαννα μια χαρα ειναι τα κιλα σου! εγω ετρωγα πολλα γλυκα παντως! μου εχουν μεινει 4 κιλα αλλα δεν εχω κανει διαιτα ακομα, αν δεν φυγουν μονα τους θα ξεκινησω

αναστασακι και εγω θα παω να παρω υγραντηρα μου φαινεται!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τί κάνετε; Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό! Πάμε πολύ καλά, το μαναράκι μου είναι 420 γρ και είναι πολύ καλός! Πόσο χάρηκα που το είδα σήμερα πραγματικά! Τώρα 2 Νοεμβρίου είναι η β' επιπέδου και μετά ξανά γιατρό στις 18! Όλα κανονισμένα! :P:p:p:p

Κανονίσαμε και το χειρουργείο του μπαμπάκα μου, θα μπει την Τρίτη για αξονική και θα τον κρατήσουν και για την επέμβαση! Πάει κι αυτό!

Επιστροφή στα ευχάριστα τώρα! Μόλις τελειώσω στις 18 από το γιατρό τρέχοντας στα μαγαζιά να ρωτήσω για την προικούλα του και όλα τα περελκόμενα! Ανυπομονώ τόσο πολύ! Πριν λίγες ημέρες δεν το σκεφτόμουνα αλλά τώρα είναι κάτι που με κάνει και ξεχνιέμαι και μου δίνει χαρά!

Εσείς τι κάνετε; Φαντάζομαι αυτή την ώρα είμαι μόνη μου αλλά θα μπω κάποια στιγμή αύριο το απόγευμα! Περιμένω τη γυναίκα το πρωί να κάνει γενική και να στρώσω τα χαλιά μου γιατί το κρύο κυρίως το πρωί δεν υποφέρεται! Καληνύχτα!:P:p:p:p:p

Ιωαννα μου πολυ ωραια τα νεακια απο τον μπεμπακο σου! Μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαρηκα! Στις 2 Νοεβρη εσυ β'επιπεδου κι εγω επισκεψη στον γιατρο....θα εχουμε νεακια να πουμε....! Κανονιστηκε και το χειρουργειο για τον μπαμπα σου και γενικα εχουν μπει ολα σε μια σειρα! Καλη επιτυχια σε ολα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!

πατριωτακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοο.....ετοιμαζεσαι πουλακι μου?δεν σου εχουν μεινει πολλα...τελειωνεις οπου να ναι...αντε να κατσεις και λιγο να ξεκουραστεις, μη τρεχεις μεχρι τελευταια στιγμη!!!!

ευχαριστω πολυ για τα επιπλακια....μας τα πηραν οι γονεις μου...ειναι πανεμορφα!!!!!απο προικα δεν εχω ψαξει ακομα,αλλα θελω να βρω κατι σε χρωμα λιλα για να το συνδιασω με απαλο πρασινακι....δηλαδη κουρτινα και προικα να ειναι λιλα και απαλο πρασινακι(φυστικι) να ειναι το φωτιστικο οροφης και τα φωτιστικα τοιχου(2 μικρα θα βαλω)!!!!αχ πιστευω θα ειναι πολυ ομορφο και ζεστο!!!!

αντε ζουζουνα μου με το καλο......πως θα μαθουμε το ευχαριστο οταν ερθει η ωρα?να πεταχτω απο την δουλεια να σας δω...γιατι το Αλεξανδρας ειναι πολυ κοντα με το μετρό....:P

Γλυκο μου πατριωτακι τι κανεις????Τι κανει η νυφουλα μου μαρη συμπεθερα???? Να την κανεις πολλα χαδια!!!!!!!Αρχισε να κλωτσαει απο το πλαι τωρα ε? Τελειααααααα........

Εμεις μπηκαμε στην τελικη ευθεια σχεδον....οταν θα με πιασουν οι πονοι θα μπω να σας το ανακοινωσω(ελπιζω να προλαβω δηλαδη...) και θα μαθαινετε νεα μεσω κινητου οσες εχετε το κινητο μου! Μπορειτε να παιρνετε οποτε θελετε να μαθαινετε απο τον αντρα μου τα νεα, οπως με το λενιω...

Γεια σου,Ματινακι!! Μια χαρα εγω, μια χαρα και το νινακι! Αλλα θα μας τα πει καλυτερα ο γιατρος την Πεμπτη!

Ολα αυτα που μου λετε περι καισαρικης και φυσιοογικου τοκετου τα εχω σκεφτρι και εχω ενημερωθει καιρο πριν. Βεβαια εσεις καλα κανετε και γραφετε τις αποψεις σας, οπως κι εγω γραφψ τις δικες μου και σεβαστες ειναι φυσικα!:) Την αποφαση αυτη πουπηρα την πηρα μετα απο πολλη σκεψη και βλεποντας πολλες φιλες και συγγενεις που εκαναν καισαρικη και καμια δεν υπεφερε.Ειχαν ολες τις κλασικες δυσκολιες μιας εγχειρισης. Δεν με φοβιζει ουτε η επεμβαση,ουτε η αναρρωση. Καθολου σε σχεση με τον Φ.Τ. Και ο γιατρος μου ειπε οτι κατα περιοδους και αλλες κοπελες του το ζηταν οποτε δενειμαι και η μονη (που ετσι νομιζα!).

Ας γεννησει η καθεμια απο μας πρωτα απο ολα ενα γερο μωρο και ο τροπος ειναι δευτερης σημασιας για μενα. Αλλωστε επιλεγει η καθε μια αυτο που θεωρει οτι της ταιριαζει καλυτερα αφου εχουμε την επιλογη. Ο Θεος να ειναι μαζι μας οπως και να γεννησουμε και να προσεχει εμας και τα νινακια μας!

Καλο μου Ελενακι τι κανεις? Το μπεμπακι καλα????

Εννοειται χαρα μου οτι εδω ειμαστε για να λεμε η καθεμια την αποψη της απλα καμια φορα εχουμε αντιθετες αποψεις...αυτο ειναι υγιες κατα πολυ γιατι αν συμφωνουσαμε σε ολα θα υπηρχε μονοτονια...χεχεχε! Η καθεμια κανει τις επιλογες της και ειναι υπεθυνη γι'αυτες! Εγω παντως σου ευχομαι να εχεις τοσο ευκολη γεννα που να μην καταλαβεις πως γεννησες! Και το βασικοτερο να εχεις γερο μωρακι! Με το καλο να το δειτε κιολας την Πεμπτη!

Κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ μου λειψατε!!!!Απο τοσπιτι οπως ειπε και το Αναστασακι και το ευχαριστω εχω ενα προβλημακαι δεν μπορω να μπω στο θεμα μας μου γραφει οτι περιεχεταιτο πριγκνεσι λαυουτς που διανεμει λεει κακοβουλουλικο κλαψ κλαψ!!!!και δεν μπαινω απο κει γιατι φοβαμαι μην μου παρει κανεναν ιο και δεν εχω αλλο τροπο για το ιντερνετ απο το σπιτι και το χρειαζομαι πολυ...αλλα τα πρωινα ερχομαι στο μαγαζι και θα σας γραφω τα νεακια μας μεχρι να γεννησω!!!

Χθες πηγαμε στον γιατρο μας εμαστε μια χαρα!!!ειμαστε 2900!ολοκληρα κοριτσια καλε!!!αλλα δεν εχουμε εμπεδωθει στην λεκανη και εχουμε καιρο τελικα!!!μαρεσει γιατι βολταρω χιχιχι!!!πηγαμε και παιδιατρο χθες!μαρεσε παραπολυ!!ειναι πολυ καλος καινεος και εχειπου καλο ονομα!!!!

Χρυσανθακι μουυυυυυ!!!!! Μεγαλωσατε πολυ καλεεεεε!!!!! Αντε με το καλοοοοοο......ελπιζω με καποιο τροπο να μας ενημερωσεις οτι γεννας...!

Εγω ακομα σε παιδιατρο δεν εχω παει αλλα το εχω μεσα στο προγραμμα γι'αυτη την εβδομαδα πρωτα ο Θεος! Εχω κανα 2 υπ'οψιν μου...θα δειξει! Χαδακια στην μπουμπου!!!!!!!

πολυ καλα χρυσανθακι μου..ο μεγαλος ειναι πολυ καλος μαζι του..συνεχεια θελει να τον φιλαει κ συνεχεια του λεει λογια οπως κ μεις..αγαπη μου εσυ..γιαυρι μου κ διαφορα τετια!;);)

ευτηχησμενη μανουλα ναι!:D:D

Αχ Λενιω μου τι γλυκουλης ο γιοκας σου???? Ειναι πολυ καλο παιδακι, μπραβο πολυ συγκινηθηκα....να μου τον γλυκοφιλησεις και να δωσεις πολλα ρουφηχτα και στον μικρο!

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Είστε όλες καλά; Ματινάκι και Χρυσανθάκι μήπως γέννησαν; Έχασα επεισόδια! Εμείς καλά! Στην αναμονή για την αξονική και το χειρουργείο του μπαμπά μου και από την άλλη ο μπεμπάκος μας συνέχεια κλωτσάει! Πολύ χαίρομαι γι'αυτό! Εσείς;

Ουουουουυου....εδω ειμαι ακομαααααα!!!!!

καλημερουδια σαςςςςς!

τι κανετεεεεεε/?

Χρυσανθακι μου καλα κανει κ βολταρεις αγαπουλα μου..αλωστε μετα θα απολαυσεις το μεσα με την μικρη κ θα ειναι απολαυση!εχει βολευτει η ζουζουνα μεσα στη κοιλιτσα της μανουλας κ δεν θελει να βγει ακομα;);)

μαρεσε αυτο που ειπες λιγα τα ψωμια του σκεμπε...αχαχχαχα καλοοο!που θα παει μωρε θα φυγει κ αυτος!;);):tongue:

Αναστασακι μου κ σεις βολταρατε χθες..τι καλα!ο μπεμπακος εφαγε καλα ε!

Ρανιουκο μου κ μεις χθες ειχαμε κοσμο ..την ξαδερφη μου με τον αντρας της..το ευχαρηστηθηκα κατσαμε τα ειπαμε..ο μικρος ηταν ησυχος κοιμοταν..χαδακια στην μπιζουδενια σου@!;)

Ιωαννακι μου καλο ολα καλα θα πανε με τον μπαμπακα σου!ο θεος ειναι μεγαλος!ο μπεμπακος εγινε ζωηρουλης ε!αχ μωλε μωλε τι γλυκα μουτρακια κρυβονται στις κοιλιτσες σας!

Ματινακι μουυυυυυυυυ..που εισαιιιιιιι~;););)

πολα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

παω ξυπνησε ο μικρουλακος μου!φιλακια πολλαααααααα!

Λενιω μου εδωωωωω......εμφανιστηκα επιτελους! Μου λειπετε πααααααρα πολυυυυυυυυ.....

Καλημερα Ματινακι!!! Ολα καλα απο μας! Εγω γιατρο την πεμπτη εχω.Πρεπει να κονινισω και για την αυχενικη.

Ελεναρα τι κανετε?????? Κοντευει η πεμπτη....τυχερουλα αντε με το καλο να δειτε το μπεμπακι σας! Στην αυχενικη θα φανει φυλο αν ειναι αγορι σιγουρα....τωρα κι αυτο σχετικο ειναι! Γερο να ειναι μωρε...και οτι να ειναι δεν εχει σημασια!

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα να έχουμε! Ααααχχχ 9 μέρες μείνανε για την β' επιπέδου αλλά για να πω την αλήθεια τώρα προέχει να τελειώνει το θέμα του μπαμπάκα μου! Εσείς; Πείτε νεάκια!:P:p:p:p

γεια σου ρε ματινακι! χρονια και ζαμανια!!! ετοιμασου, και οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε! εχεις καθολου αγωνια? ποτε εχεις πητ?

ιωαννα μια χαρα ειναι τα κιλα σου! εγω ετρωγα πολλα γλυκα παντως! μου εχουν μεινει 4 κιλα αλλα δεν εχω κανει διαιτα ακομα, αν δεν φυγουν μονα τους θα ξεκινησω

αναστασακι και εγω θα παω να παρω υγραντηρα μου φαινεται!!!

λαθος εκανα! πεταλουδιτσα εννοουσα! οχι ιωαννα! ιωαννακι μου! με το καλο η β επιπεδου! καλα αποτελεσματα!!!

καλημερα ματινακιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! το Ιωαννακι πηγε γιατρο τελευταια! ολα καλααααααα και το χρυσανθακι που παει συνεχεια τωρα γιατι περιμενει τη μπουμπου της!!!!!!!!!!

ακομα δουλειες βγαινουν ε????? σε διαβαζω και λέω, θα εχω ετοιμα απο πιο νωρις!!!χχιιχιχιχιχιι:P:p:p

Καλημερουδια αναστασακι μου! Τι κανετε μανουλα και γιοκας?

Ναι αναστασακι μου απο νωρις οι δουλειες! Δεν παθαινουν τιποτα τα ρουχαλακια μεσα στην ντουλαπα να ειναι ετοιμα! Ισα ισα που ξενοιαζεις και εχεις χρονο να ξεκουραστεις μετα! Βεβαια να μην ειμαι αχαριστη ειχα αρκετη βοηθεια απο μαμα και πεθερα οποτε επαναπαυτηκα γιατι μου τα εκαναν αλλοι....βεβαια εκανα κι εγω πολλα γιατι αρρωστησε η μανουλα μου εδω και 4-5 μερες και δεν μπορει να ερθει....εχει ιωση και εννοειται οτι πρεπει να ειναι μακρυα μου...μην κολλησω τιποτα τωρα στο τελος κριμα ειναι!!!!!!

Καλημερα γιωτουλα μου! Τι κανεις η μπουμπουδενια σου? Να της δωσεις πολλα ρουφηχτα φιλακια!

Αγωνια και αγχος δεν εχω αλλα νιωθω οτι τωρα που κοντευω δεν παιρναει ο καιρος με τιποτα....μαλλον ανυπομονωωωωω!

Ξεχασα να σας πω....πριν 2 μερες ειχα τρομερους πονους στην μεση τα ξημερωματα στον υπνο...εντονους πονους περιοδου χαμηλα και η μεση δεν ακουμπιοταν! Ειπα οτι θα γενναγα αλλα μαλλον θα ηταν κουραση...τι να πω? Καποιοι μου ειπαν οτι ετοιμαζεται η μητρα οποτε μπορει και να γεννησω και πιο νωρις! Ο Θεος ξερει!

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα να έχουμε! Ααααχχχ 9 μέρες μείνανε για την β' επιπέδου αλλά για να πω την αλήθεια τώρα προέχει να τελειώνει το θέμα του μπαμπάκα μου! Εσείς; Πείτε νεάκια!:P:p:p:p

Καλημερα Ιωαννακι μου! Τι κανετε????? Μετρας τις μερες που θα δεις το ζουζουνι σου ε???? Ετσι κι εγω σαν τους φανταρους τις μετραγα και τις μετραω ακομα!!!!!!!!

Καθε επιτυχια για το χειρουργειο του μπαμπα σου ευχομαι και παλι!

Διαφημίσεις

Καλημερουδια αναστασακι μου! Τι κανετε μανουλα και γιοκας?

Ναι αναστασακι μου απο νωρις οι δουλειες! Δεν παθαινουν τιποτα τα ρουχαλακια μεσα στην ντουλαπα να ειναι ετοιμα! Ισα ισα που ξενοιαζεις και εχεις χρονο να ξεκουραστεις μετα! Βεβαια να μην ειμαι αχαριστη ειχα αρκετη βοηθεια απο μαμα και πεθερα οποτε επαναπαυτηκα γιατι μου τα εκαναν αλλοι....βεβαια εκανα κι εγω πολλα γιατι αρρωστησε η μανουλα μου εδω και 4-5 μερες και δεν μπορει να ερθει....εχει ιωση και εννοειται οτι πρεπει να ειναι μακρυα μου...μην κολλησω τιποτα τωρα στο τελος κριμα ειναι!!!!!!

Καλημερα γιωτουλα μου! Τι κανεις η μπουμπουδενια σου? Να της δωσεις πολλα ρουφηχτα φιλακια!

Αγωνια και αγχος δεν εχω αλλα νιωθω οτι τωρα που κοντευω δεν παιρναει ο κειρος με τιποτα....μαλλον ανυπομονωωωωω!

Ξεχασα να σας πω....πριν 2 μερες ειχα τρομερους πονους στην μεση τα ξημερωματα στον υπνο...εντονους πονους περιοδου χαμηλα και η μεση δεν ακουμπιοταν! Ειπα οτι θα γενναγα αλλα μαλλον θα ηταν κουραση...τι να πω? Καποιοι μου ειπαν οτι ετοιμαζεται η μητρα οποτε μπορει και να γεννησω και πιο νωρις! Ο Θεος ξερει!

με εναν πονο να ειναι! σου ευχομαι να γεννησεις οπως εγω! εβηξα και την εβγαλα!!! χαχαχαχα! οντως προετοιμαζεται το σωμα για την γεννα! ε ενταξη μωρε λιγο πιο νωρις δεν εγινε και τιποτα, ποσο καιρο εχεις ακομα?

καλα ειναι το παιδακι μου! σημερα σαταντηζουμε θα παμε το απογευμα στην εκκλησια

Ματινάκι μου σ'ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις κι εσύ και όλα τα κορίτσια! Πραγματικά ήταν ένα σοκ αυτό με το μπαμπά μου! Ήτανε πολλά! Από τον Ιούλιο τρέχουμε συνέχεια με αποτέλεσμα να μην έχω ευχαριστηθεί και πολύ την εγκυμοσύνη! Μία ο αδερφός της μαμάς μου που έχασε το μάτι του, μετά η μαμά της κουμπάρας μου η οποία αρρώστησε πολύ άσχημα και τώρα ο μπαμπάς μου! Με ένα διάλειμμα την αυχενική του μπέμπη! Όπως καταλαβαίνεις έχω κλατάρει λίγο ψυχολογικά! Ξέρω πως δεν είναι πολύ σοβαρό αλλά τώρα έχω κλατάρει! Το καλό είναι πως ο μπέμπης μας κάνει αισθητή την παρουσία του συνέχεια! Συνέχεια κώτσάει το μαναράκι μου! Κυρίως όταν τρώω τι να σου πω; ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!:P:p:p:p:p

Νατασαρα δεν σε προλαβα!!!!!!!! Τι κανει η γαρδενια μας???? Ειναι καλυτερα? Νομιζω διαβασα οτι την ειχες λιγο αρρωστουλα ή κανω λαθος??????

Σε εχω επιθυμησει μαρηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

Ματινάκι μου σ'ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις κι εσύ και όλα τα κορίτσια! Πραγματικά ήταν ένα σοκ αυτό με το μπαμπά μου! Ήτανε πολλά! Από τον Ιούλιο τρέχουμε συνέχεια με αποτέλεσμα να μην έχω ευχαριστηθεί και πολύ την εγκυμοσύνη! Μία ο αδερφός της μαμάς μου που έχασε το μάτι του, μετά η μαμά της κουμπάρας μου η οποία αρρώστησε πολύ άσχημα και τώρα ο μπαμπάς μου! Με ένα διάλειμμα την αυχενική του μπέμπη! Όπως καταλαβαίνεις έχω κλατάρει λίγο ψυχολογικά! Ξέρω πως δεν είναι πολύ σοβαρό αλλά τώρα έχω κλατάρει! Το καλό είναι πως ο μπέμπης μας κάνει αισθητή την παρουσία του συνέχεια! Συνέχεια κώτσάει το μαναράκι μου! Κυρίως όταν τρώω τι να σου πω; ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!:P:p:p:p:p

ιωαννακι περαστικα στο πατερουλη σου, να πανε ολα καλα!

με εναν πονο να ειναι! σου ευχομαι να γεννησεις οπως εγω! εβηξα και την εβγαλα!!! χαχαχαχα! οντως προετοιμαζεται το σωμα για την γεννα! ε ενταξη μωρε λιγο πιο νωρις δεν εγινε και τιποτα, ποσο καιρο εχεις ακομα?

καλα ειναι το παιδακι μου! σημερα σαταντηζουμε θα παμε το απογευμα στην εκκλησια

Καλε γιωτουλα μου δικιο εχεις...συγνωμη ξεχασα να απαντησω στα ερωτηματα σου...

Πητ βαση υπερηχου εχουμε μεχρι 12 νοεμβρη και βαση ημερολογιου 18 νοεμβρη! Μια εβδομαδα σχεδον διαφορα...το επομενο ραντεβου στον γιατρο ειναι 2 νοεμβριου και εκει θα μας πει περιπου τι βλεπει...εαν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...