Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ!!!!!!!!!!Μπραβο!Τελεια!!!Ναι εδω!Μαγαζι περιμενω τον παοκνα τελειωσει να παμε σπιτακι!!!νυσταξαμεεεεεεεεεεεε!!!χιχιχι!ο μπεμπακοςτι κανει?βολταρει και αυτος?

ουουου να δεις όταν ξεκίνησα να τρώω!χοροπηδούσε!πολύ γέλιο!τώρα είμαστε στο κρεβάτι!άντε να τελειώσει ο αγώνας να πατε κ εσείς!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααααααααα!!!!!!!!! πρωινη σημερα εγω!!!!από τις 6 που ανοιξε το ματι δεν ελεγε να κλείσει!!!!!!!!! και ο μπεμπης εκανε σβούρες!!!!! ποινούσα κιόλας!!! τωρα τρωμε πρωινό!!! και σε λίγο θα παω τραπεζα πριν πλακωσει ο κόσμος!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδια σαςςςςς!

τι κανετεεεεεε/?

Χρυσανθακι μου καλα κανει κ βολταρεις αγαπουλα μου..αλωστε μετα θα απολαυσεις το μεσα με την μικρη κ θα ειναι απολαυση!εχει βολευτει η ζουζουνα μεσα στη κοιλιτσα της μανουλας κ δεν θελει να βγει ακομα;);)

μαρεσε αυτο που ειπες λιγα τα ψωμια του σκεμπε...αχαχχαχα καλοοο!που θα παει μωρε θα φυγει κ αυτος!;);):tongue:

Αναστασακι μου κ σεις βολταρατε χθες..τι καλα!ο μπεμπακος εφαγε καλα ε!

Ρανιουκο μου κ μεις χθες ειχαμε κοσμο ..την ξαδερφη μου με τον αντρας της..το ευχαρηστηθηκα κατσαμε τα ειπαμε..ο μικρος ηταν ησυχος κοιμοταν..χαδακια στην μπιζουδενια σου@!;)

Ιωαννακι μου καλο ολα καλα θα πανε με τον μπαμπακα σου!ο θεος ειναι μεγαλος!ο μπεμπακος εγινε ζωηρουλης ε!αχ μωλε μωλε τι γλυκα μουτρακια κρυβονται στις κοιλιτσες σας!

Ματινακι μουυυυυυυυυ..που εισαιιιιιιι~;););)

πολα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

παω ξυπνησε ο μικρουλακος μου!φιλακια πολλαααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια σαςςςςς!

τι κανετεεεεεε/?

Χρυσανθακι μου καλα κανει κ βολταρεις αγαπουλα μου..αλωστε μετα θα απολαυσεις το μεσα με την μικρη κ θα ειναι απολαυση!εχει βολευτει η ζουζουνα μεσα στη κοιλιτσα της μανουλας κ δεν θελει να βγει ακομα;);)

μαρεσε αυτο που ειπες λιγα τα ψωμια του σκεμπε...αχαχχαχα καλοοο!που θα παει μωρε θα φυγει κ αυτος!;);):tongue:

Ρανιουκο μου κ μεις χθες ειχαμε κοσμο ..την ξαδερφη μου με τον αντρας της..το ευχαρηστηθηκα κατσαμε τα ειπαμε..ο μικρος ηταν ησυχος κοιμοταν..χαδακια στην μπιζουδενια σου@!;)

πολα χαδακαισ τι ςκοιλιτσες σας!

καλημερα λενακι μου!!!! ουυυυυυ το ευχαριστηθηκε ο μπεμπης!!!!!!! τι κανουν τα αντρακια σου???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα συντοπιτισσα Νατασουλα!!!Εμεις δεν εχουμε κανει κουβεντουλα ακομα!Να υποθεσω οτι εχεις κοριτσακι???και ποσο ειναι??παιδικο παει?εγω περιμενω τοπρωτο μου οπου να ναι!

καλημέρα χρυσανθάκι!!!!!!!!!δεν έχουμε μιλήσει ποτέ όντως!!!!!!!ποτέ δεν είναι αργά όμως!!!:tongue: :tongue: :tongue:

είμαι η νατάσα είμαι 29 κι έχω μία κορούλα 3 χρονών και φέτος ξεκίνησε παιδικό σταθμό και όπως καταλαβαίνεις ζούμε καινούργιες εμπειρίες!!!!

κοριτσάκι περιμένεις κι εσύ ε????με το καλό κοριτσάρα μου!γερό και να είναι το μαναράκι σου!!!!κι απ' ό,τι βλέπω βολεύτηκε η μπέμπα στην κοιλίτσα σου!!!!!χαχαχαχαχαχααχαχαχαχα!!!!:wink:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημέρααααααααα!!!!!!!!! πρωινη σημερα εγω!!!!από τις 6 που ανοιξε το ματι δεν ελεγε να κλείσει!!!!!!!!! και ο μπεμπης εκανε σβούρες!!!!! ποινούσα κιόλας!!! τωρα τρωμε πρωινό!!! και σε λίγο θα παω τραπεζα πριν πλακωσει ο κόσμος!!

καλημέρα φιλενάδα!!!!!!!!!!!τάισε το καλά καλά το καμάρι σου!!!!!!

τράπεζα σήμερα ε???πωπω όταν έχει κόσμο δεν παλεύεται!τουλάχιστον σου δίνουνε προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης??

καλημερουδια σαςςςςς!

τι κανετεεεεεε/?

Ιωαννακι μου καλο ολα καλα θα πανε με τον μπαμπακα σου!ο θεος ειναι μεγαλος!ο μπεμπακος εγινε ζωηρουλης ε!αχ μωλε μωλε τι γλυκα μουτρακια κρυβονται στις κοιλιτσες σας!

πολα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

καλημερούδια αγορομάνα!!!!!!!τί κάνετε???????????????????????

αχ μωρέ το γιαβρί άφησε την μανούλα να κάτσει με την παρεούλα της!!τι καλό παιδάκι!!!!!!!πολλά πολλά φιλάκια στα μαναράκια σου!!!!!;)

καλημέρα φιλενάδα!!!!!!!!!!!τάισε το καλά καλά το καμάρι σου!!!!!!

τράπεζα σήμερα ε???πωπω όταν έχει κόσμο δεν παλεύεται!τουλάχιστον σου δίνουνε προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης??

καλημερα νατασσακι!!! μπα δεν δίνουμε προτεραιότητα!!! τι κάνει η μπουμπούκα σου??:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα νατασσακι!!! μπα δεν δίνουμε προτεραιότητα!!! τι κάνει η μπουμπούκα σου??:P:p

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? εμεις εχουμε βουλωμενη μυτη, δεν νομιζω να κρυωσε, μαλλον απο το αιρκοντισιον ειναι, βραζω νερο μεσα στο σπιτι τωρα για να υγρανθει η ατμοσφαιρα. την εχουμε πλακωσει στον φυσ.ορο και δεν βγαζει αχνα η αγαπουλα!

αναστασακι να πας εσυ μπροστα και να πεις: να περασω γιατι ειμαι εγκυος? εγω ετσι εκανα, κυκλοφορουν και ιωσεις, προσεχε μην κρυωσεις!

τα αλλα κοριτσακια καλα??:P

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? εμεις εχουμε βουλωμενη μυτη, δεν νομιζω να κρυωσε, μαλλον απο το αιρκοντισιον ειναι, βραζω νερο μεσα στο σπιτι τωρα για να υγρανθει η ατμοσφαιρα. την εχουμε πλακωσει στον φυσ.ορο και δεν βγαζει αχνα η αγαπουλα!

αναστασακι να πας εσυ μπροστα και να πεις: να περασω γιατι ειμαι εγκυος? εγω ετσι εκανα, κυκλοφορουν και ιωσεις, προσεχε μην κρυωσεις!

τα αλλα κοριτσακια καλα??:P

Γιωτακι καλημερα!! Αχ μωρε η μικρουλαααα!!!! περαστικουλια ! ευχομαι να μην ειναι τιποτα! εγω γι'αυτο το λόγο πήρα υγραντηρα! ετσι μου ειπαν για να αποφυγω αυτα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερααα!! Πώς ειστε;;;; Καλα εγω.... Μολις ζυγιστηκα και ειδα οτι πηρα το πρωτο μου 1,5 κιλο.... Εμ, ετσι ειναι....αφου μασουλαω καθε 2 ωρες για να μη με ενοχλει το στομαχι...:confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερααα!! Πώς ειστε;;;; Καλα εγω.... Μολις ζυγιστηκα και ειδα οτι πηρα το πρωτο μου 1,5 κιλο.... Εμ, ετσι ειναι....αφου μασουλαω καθε 2 ωρες για να μη με ενοχλει το στομαχι...:confused:

καλημέρα Ελένη!!! μια χαρα εισαι!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα Ελένη!!! μια χαρα εισαι!!:P

Λες;;;;; Να ρωτησω...Γλυκακια τρωτε καθολου;;;;Εχω δυσκολια να τα αποχωριστω. Οχι οτι τρωω πολλα αλλα καθε μερα με κατι θα γλυκαθω...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...