Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα Ελενακι! Δεν ξεκινησαν τωρα οι αναγουλες, εχω βδομαδες!Αλλα χθες ειχα λιγο περισσοτερο. Γενικα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα. Ποτε ποτε με ζοριζουν ευτυχως! Τελεια για τα κιλα που εχασες!

αχ εχεις μερες τωρα ε..:(δεν πειραζει ομως Ελενακι μου το μωρακι μεγαλωνει κ αυτο ειναι καλο ..υπομονη αν κ ειναι δυσκολα αλα τα μωρακια μας να ειναι κααλα;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενιω μυουουοουυουουουου....σου εφυγαν τα κιλαααααααααααα.....αρα να μην φοβομαστε ουτε εμεις....

να σου πω η κοιλια πρεπει να ειναι ακομα πρησμενη και φουσκωμενη εεεεε?????

ναι ρανιουκακο μουυυυυυυυυυυυυυυ..να μην ανχωνεστε καθολου..χανονται μωρε εγω κσ το πρωτο τα ειχα χασει που ηταν κ 20 απλα μου ειχαν μεινει 5..απλα μου λεγανε οτι στο δευετρο χανονται πιο δυσκολα αλα βλεπω οτι με τον θηλασμο μαζευτικα πιο γρηγορα..η κοιλια υπαρχει ακομα σαν σκεμπες κ ειναι καπως χαλαρη..θα μαζευτει που θα παει..εμενα κ απο την πρωτη μου ειχε μεινει λιγη κοιλιτσα...;)απο ραγαδες οτι ειχα απο την πρωτη οι οπιες ειναι λεπτες κ δεν φαινονται ..δεν εβγαλα κοκκινες..αυτο δεν με ενοχλει..αρκει να μαζευετι κ η κοιλια κ μια χαρα μωρε!τωρα να σας πω την αληθεια σιγουρα μου φτιαχνει την διαθεση που φευγουν τα κιλα κ ηδη φαινεται αυτο αλα πανω απολα με νοιαζει το μωρακι μου!

σημερα δοκιμασα ενα τζιν που ειχα κ μου μπηκε απλα ο σκεμπες πεταει λιγο αλα με μια κατατληλη μπλουζα απο πανω θα ειμαι καλα..

πριν λιγο εβαλα κ ενα κεικ στον φουρνο μισο σοκολατενιο..στη μεση βασικα ειναι με σοκολατα.. κ μοσχομυρησε το σπιτι τωρα..οπου να ναι ερχεται κ ο αντρας μου για φαγητο!αυτα..φιλακια πολλαααααααααααααα!

χαδακια στι ςκοιλιτσες σας!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Είστε όλες καλά; Ματινάκι και Χρυσανθάκι μήπως γέννησαν; Έχασα επεισόδια! Εμείς καλά! Στην αναμονή για την αξονική και το χειρουργείο του μπαμπά μου και από την άλλη ο μπεμπάκος μας συνέχεια κλωτσάει! Πολύ χαίρομαι γι'αυτό! Εσείς;

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Είστε όλες καλά; Ματινάκι και Χρυσανθάκι μήπως γέννησαν; Έχασα επεισόδια! Εμείς καλά! Στην αναμονή για την αξονική και το χειρουργείο του μπαμπά μου και από την άλλη ο μπεμπάκος μας συνέχεια κλωτσάει! Πολύ χαίρομαι γι'αυτό! Εσείς;

Καλησπερα Ιωαννακι μου!!!!!!!!!!Εδω ειμαι !!Με την βολεμενη μπουμπου!!!!Ανυπομονω να τη δω αλλα η αληθεια ειναι τησ κανει καλο να μενει στην κοιλιτσα τησ μανουλας....οποτε κανω υπομονη!!αλλα κυκλοφωρω επιτελους χωρις κανενα περιορισμο καιτο χαιρομαι!!!τωρα ειμαι στο μαγαζι του αντρα μου!Να απολαμβανεις τον μπεμπακοσου και να σκεφτεσαι οτι οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολαθα πανε καλα με τον μπαμπακα σου!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

ιωαννακι μυοουυουουουουυ...σε ακουω καλυτερα και πολυ χαιρομαι γι'αυτο......μπραβο αγαπουλα μου!!!!!

δεν γεννησαν ακομα τα κοριτσακια μας αλλα περιμενουμε πως και πως!!!!!:D

κλωτσαει ο μπεμπακος μας εεεε????το καμαρι μου...για να κανει τη μανουλα χαρουμενη!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλησπερα Ιωαννακι μου!!!!!!!!!!Εδω ειμαι !!Με την βολεμενη μπουμπου!!!!Ανυπομονω να τη δω αλλα η αληθεια ειναι τησ κανει καλο να μενει στην κοιλιτσα τησ μανουλας....οποτε κανω υπομονη!!αλλα κυκλοφωρω επιτελους χωρις κανενα περιορισμο καιτο χαιρομαι!!!τωρα ειμαι στο μαγαζι του αντρα μου!Να απολαμβανεις τον μπεμπακοσου και να σκεφτεσαι οτι οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολαθα πανε καλα με τον μπαμπακα σου!!!

χρυσανθουλα μου κου κου κου.....χαχαχαχαχχ...απολαυσε τις βολτουλες σου!!!!!!γιατι μετααααααααα....ευτυχως γενναμε χειμωνα και δεν θα ειμαστε ξεσηκωμενες για εξω!!!!!:D

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

χρυσανθουλα μου κου κου κου.....χαχαχαχαχχ...απολαυσε τις βολτουλες σου!!!!!!γιατι μετααααααααα....ευτυχως γενναμε χειμωνα και δεν θα ειμαστε ξεσηκωμενες για εξω!!!!!:D

Καλησπερα Ρανακιμου!!!!πες το ψεματα!!!!!Ασε που και οι μπεμπουλες θα ειναι μουρλια καιθα μας παιρνουν τα μυαλα!!αφου λεω να βγω τωρα γιατιετα νομιζω δεν θα θελω να βγαινω..χιχιχι!!!Οπως εγραψα λοιπον ειμαι μαγαζι!!!Ειχαμε γεννα στην γειτονια και περασε η γιαγια να μας κερασει!!και πιασαμεκουβεντουλα για τον θηλασμο κτλ!!!!!Τι κανει η χορευταρου μπιζουδενια σου σημερα??η δικια μου χορευει παλι !!!χιχιχιχ!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοριτσακια μου τι κανετε????εχετε βγει ολες εξω βολτουλα εεεεε?????

εμας ηρθαν κατι φιλοι μας και τωρα εδω σπιτακι εχουμε αραξει.....

Αχ τι καλα!!!!χειμερινο σπορ και αυτο!!!μαρεσει παρα πολυ ο χειμωνας το χω πει ε???παρεουλα στο σπιτι,ζεστασια!!τρελα!!!και αυτο θα το φχαριστηθουμε φετος νομιζω!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ναι ρανιουκακο μουυυυυυυυυυυυυυυ..να μην ανχωνεστε καθολου..χανονται μωρε εγω κσ το πρωτο τα ειχα χασει που ηταν κ 20 απλα μου ειχαν μεινει 5..απλα μου λεγανε οτι στο δευετρο χανονται πιο δυσκολα αλα βλεπω οτι με τον θηλασμο μαζευτικα πιο γρηγορα..η κοιλια υπαρχει ακομα σαν σκεμπες κ ειναι καπως χαλαρη..θα μαζευτει που θα παει..εμενα κ απο την πρωτη μου ειχε μεινει λιγη κοιλιτσα...;)απο ραγαδες οτι ειχα απο την πρωτη οι οπιες ειναι λεπτες κ δεν φαινονται ..δεν εβγαλα κοκκινες..αυτο δεν με ενοχλει..αρκει να μαζευετι κ η κοιλια κ μια χαρα μωρε!τωρα να σας πω την αληθεια σιγουρα μου φτιαχνει την διαθεση που φευγουν τα κιλα κ ηδη φαινεται αυτο αλα πανω απολα με νοιαζει το μωρακι μου!

σημερα δοκιμασα ενα τζιν που ειχα κ μου μπηκε απλα ο σκεμπες πεταει λιγο αλα με μια κατατληλη μπλουζα απο πανω θα ειμαι καλα..

πριν λιγο εβαλα κ ενα κεικ στον φουρνο μισο σοκολατενιο..στη μεση βασικα ειναι με σοκολατα.. κ μοσχομυρησε το σπιτι τωρα..οπου να ναι ερχεται κ ο αντρας μου για φαγητο!αυτα..φιλακια πολλαααααααααααααα!

χαδακια στι ςκοιλιτσες σας!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

Μπραβο Λενακι μας!!!Καλα το πας!χαχαχα!!καλεθα γινουμε κορμια μετα οχι αστεια!!!και κορμαρες και σεξι και μανουλες!!!!λιγα τα ψωμια του σκεμπε !Ειμαι σιγουρη!!!!Αχ με τα ωραια σου τα κεικ μας σκανδαλιζεις ομως!!!!χιχιχι!!!αλλη μι μερα εφτασε σχεδον στοτελος της και εμεις βολταρουμε ανενοχλητες!!αντε να δουμε!!χορευουμε παντωσ!!!Εσενα τι κανουν τα ομορφα σου τα παιδακια???να μου τα φιλησεις!

Μουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουτςςςςςςςςς!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!σήμερα έχει συννεφιά εδώ αλλά δεν έχει κρύο!!!!!!!!!!!!τί κάνετε μανάρες μου όλες?????!!!!!!!λενιώ μου μοντελάκι θα γίνεις!!!βλέπω τον άντρα σου να σου κάνει κι άλλο παιδάκι γρήγορα γρήγορα!!!:oops: :oops: :oops:

χαχαχαχαχαχαχα!!!κοριτσάρα μου να μου φιλήσεις τα μαναράκια σου!!!!

οι υπόλοιπες τσούπρες κοιμάστε ακόμα!!!εμείς απο τις 6 ξύπνιες σήμερα!με γάνιασε το καμάρι μου!!!αλλά την αγαπώ παρ όλα αυτά!!!!!!!!!!!((((((((((()))))))))))))))άντε σηκωθείτε σιγά σιγά!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Καλησπερα συντοπιτισσα Νατασουλα!!!Εμεις δεν εχουμε κανει κουβεντουλα ακομα!Να υποθεσω οτι εχεις κοριτσακι???και ποσο ειναι??παιδικο παει?εγω περιμενω τοπρωτο μου οπου να ναι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κοιτα, δεν μπορω να πω οτι φουσκωσα, οχι. Εχω ηδη κοιλιτσα δεν ειμαι λεπτη οποτε δυσκολο να το εντοπισω. Διαφορα ιδιαιτερη δε βλεπω ακομη! Ισως λιγο χαμηλα να πρηστηκα λιγακι,αλλα και παλι ισα που το παρατηρεις! Δεν ξερω αν ειναι νορμαλ και εχω μια ανησυχια μπορω να πω!Θα ξετρελαθω σιγουρα, ηδη στη σκεψη ενθουσιαζομαι, αλλα κατσε να φουσκωσω πρωτα..:confused:

Αχ Ελενιτσα μου θα σαρεσει τρελααααααααααα!!!εγω καθομαι και καμαρωνω την κοιλιτσα μου σε καθε καθρεφτη βιτρινα κτλ με καθε ευκαιρια!!!ημουν αδυνατουλα και πηρα μεχρι τον 5ο-6ο 4 κιλα εκει φανηκε η κοιλιτα μου!!!τωρα σκεφτομαι οτιθα τη αποχωριστω αλλα θα εχω την μπεμπουλιτσα μου!!!το φυλλο το ειδαμε στις 19 εβδομαδες!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αναστασακι μου!!!!!!!!!!!!!Βολταρεις σημερα??

Ματινακι μου!!!!!!!!και συ βολτουλα??

χρυσανθακι μου! Ναι βολτίτσα σήμερα! Πήγαμε για φαγητό κ μετά κ καφεδάκο με παρέα!ήταν πολύ ωραία! Εσύ ακόμα μαγαζί είσαι?τώρα μπαίνω από κινητό.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χρυσανθακι μου! Ναι βολτίτσα σήμερα! Πήγαμε για φαγητό κ μετά κ καφεδάκο με παρέα!ήταν πολύ ωραία! Εσύ ακόμα μαγαζί είσαι?τώρα μπαίνω από κινητό.

Αχ!!!!!!!!!!Μπραβο!Τελεια!!!Ναι εδω!Μαγαζι περιμενω τον παοκνα τελειωσει να παμε σπιτακι!!!νυσταξαμεεεεεεεεεεεε!!!χιχιχι!ο μπεμπακοςτι κανει?βολταρει και αυτος?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...