Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Τι ειπες τωρα!!! Κι εγω αγορακι νομιζω οτι εχω...Αν και δεν κρυβω οτι ηθελα κοριτσακι... Ο αντρα μου θελει λιγο περισσοτερο αγορι και ο νονος! Γιατι το λες ομως; Εγω πιστευω (αν και πολλοι θα πουν οτι ειναι μπακαλιστικο) οτι αν δεν εχεις εμετους και πολλες αναγουλες ειναι αγορι. Δεν ειναι κανονας βεβαια, μπορει να γινει και το αναποδο, αλλα οι περισσοτερες πιθανοτητες νομιζουν οτι δειχνουν αυτο.

στην αυχενικη ,αν τελικα εχει τσουτσουνι και εχει παρει και καλη θεση, ισως δειτε το φυλο....συνηθως τα αγορακια φαινονται απο νωρις ....για να δουμε.....αν και εμεις μαθαμε πολυ νωρις για τη μπιζουδενια μας....νομιζω γυρω στην 17η εβδομαδα!!!!

αγωνιαααααααααααααααααααα...:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσ΄τα να πάνε λενάκι!!!!από τις 6 δεν ξέρω για ποιό λόγο ξύπνησε και μετά αυτό ήτανε!!!έλεγε το ποιήμα της που θα πει στην γιορτή!εΙχε πολύ πλάκα αλλά νυστάζω λιγάκι τώρα!!!!εσύ τί κάνεις?είδα πως ξεκινήσανε οι ανακατοσούρες ε????δεν πειράζει μωρέ!δίνει το παρόν το μωράκι σου!σου είπα????νομίζω πως θα κάνεις αγοράκι!!!!κι εγώ πέφτω μέσα να ξέρεις!σε όλες μέσα έπεσα!!!;)

νατασακι μου μαλλον εχει αγχος το κοριτσακι μας για το ποιημα της...πως θα το πει και αν θα το πει καλα!!!!

αχ μωρε τα μαναρακια μου....απο τωρα εχουν ευθυνες!!!!!χιχιχιχι:D

μια ζεστη καλημερα σε ολες σας!

εγω πριν λιγο εφαγα το πρωινο μου..ο μικρουλης μου κοιμηθηκε κ ο ,μεγαλος κοιταει παιδικα..

σημερα ζυγηστηκα κ ειμαι 12 κιλα μειον...δεν το περημενα..μου μειναν 2 κιλακια της εγκυμοσηνης αλα εγω θελω να χασω ακομα λιγα γυρω στα 5 συνολικα;);)τελικα ο θηλασμος δεν παχαινει ειναι μυθος..:tongue:οποτε φιλεναδιτσες μου μην ανχωνεστε για τα κιλακια..θα φυγουν αρκετα γρηγορα!;)

να εχετε μια ομορφη κυριακατικη μερα..

λενιω μυουουοουυουουουου....σου εφυγαν τα κιλαααααααααααα.....αρα να μην φοβομαστε ουτε εμεις....

να σου πω η κοιλια πρεπει να ειναι ακομα πρησμενη και φουσκωμενη εεεεε?????

στην αυχενικη ,αν τελικα εχει τσουτσουνι και εχει παρει και καλη θεση, ισως δειτε το φυλο....συνηθως τα αγορακια φαινονται απο νωρις ....για να δουμε.....αν και εμεις μαθαμε πολυ νωρις για τη μπιζουδενια μας....νομιζω γυρω στην 17η εβδομαδα!!!!

αγωνιαααααααααααααααααααα...:P

Καλημερα Ρανια μου! Εχουμε πολλη αγωνια! Αχ! Γρηγορα θεωρειται η 17η βδομαδα;;; Καταλαβα...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

λενιω μυουουοουυουουουου....σου εφυγαν τα κιλαααααααααααα.....αρα να μην φοβομαστε ουτε εμεις....

να σου πω η κοιλια πρεπει να ειναι ακομα πρησμενη και φουσκωμενη εεεεε?????

Πότε φανηκε η κοιλια σου και φουσκωσε;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πότε φανηκε η κοιλια σου και φουσκωσε;;;

απο 4 μηνων φανηκε κανονικα....:D

τωρα δε μαζευεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....εχω μια κοιλουμπαααααααααααα....ειναι και μεγαλη η μπιζουδενια μου@!!!!!!!!

απο 4 μηνων φανηκε κανονικα....:D

τωρα δε μαζευεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....εχω μια κοιλουμπαααααααααααα....ειναι και μεγαλη η μπιζουδενια μου@!!!!!!!!

Πω πω! Τελεια η κοιλουμπα! Μετακινησε πιο δυσκολα ή ειναι συνηθεια;

Εσυ εισαι και λεπτη ομως και φανηκε 4 μηνων.Εγω που εχω λιγη κοιλιτσα απο μονη μου 4 προς 5 μηνων μαλλον θα φανει...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πω πω! Τελεια η κοιλουμπα! Μετακινησε πιο δυσκολα ή ειναι συνηθεια;

Εσυ εισαι και λεπτη ομως και φανηκε 4 μηνων.Εγω που εχω λιγη κοιλιτσα απο μονη μου 4 προς 5 μηνων μαλλον θα φανει...

μια χαρα κινουμαι ελενακι...απλα καμια φορα με πιανει η μεση μου...εχω παρει και 11 κιιλα μεχρι τωρα που ειναι πολλα....αλλα ολα καλα!!!σιγουρα δε θα ειμαι τοσο ανετη στον 8ο και στον 9ο....

μια χαρα κινουμαι ελενακι...απλα καμια φορα με πιανει η μεση μου...εχω παρει και 11 κιιλα μεχρι τωρα που ειναι πολλα....αλλα ολα καλα!!!σιγουρα δε θα ειμαι τοσο ανετη στον 8ο και στον 9ο....

Ε,βεβαια! Βαλε καμια φωτο να δουμε την κοιλουμπιτσα! Και το καλοκαιρι που ειχες βαλει φωτο ηταν ηδη μεγαλη η κοιλιτσα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ε,βεβαια! Βαλε καμια φωτο να δουμε την κοιλουμπιτσα! Και το καλοκαιρι που ειχες βαλει φωτο ηταν ηδη μεγαλη η κοιλιτσα!

ε το τε ημουν στον 4ο.....χιχιχιχιχιχιχι...

προσπαθω να βαλω ρε γαμωτο αλλα κατι γινεται με το καλωδιο του κινητου μου....:mad:

ε το τε ημουν στον 4ο.....χιχιχιχιχιχιχι...

προσπαθω να βαλω ρε γαμωτο αλλα κατι γινεται με το καλωδιο του κινητου μου....:mad:

Αντε ρε συ! Στον τεταρτο;Τον ειχες κλεισει ή μολις ειχες μπει στον τεταρτο; Μεγαλη κοιλια για αυτο το μηνα! Πω πω μια μπουμπου!!:D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αντε ρε συ! Στον τεταρτο;Τον ειχες κλεισει ή μολις ειχες μπει στον τεταρτο; Μεγαλη κοιλια για αυτο το μηνα! Πω πω μια μπουμπου!!:D

χαχαχαχαχχαχαχααχ....τον διενυα...δεν το ειχα κλεισει ακομα!!!!!

καλε ναι....ειναι η μπουμπου 834 γρ πριν μια εβδομαδα και θα επρεπε να ειναι 600...χαχαχαχχαχαχχα.....μπορει ομως στο τελος να βγει κανονικη....ολα σχετικα ειναι!!!!!:D

εσυ φουσκωσες καθολου?

θυμαμαι οτι ξαφνικα τη πεταξα τη κοιλιτσα!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχ...θα ξετρελλαθεις ελενακι μου....

χαχαχαχαχχαχαχααχ....τον διενυα...δεν το ειχα κλεισει ακομα!!!!!

καλε ναι....ειναι η μπουμπου 834 γρ πριν μια εβδομαδα και θα επρεπε να ειναι 600...χαχαχαχχαχαχχα.....μπορει ομως στο τελος να βγει κανονικη....ολα σχετικα ειναι!!!!!:D

εσυ φουσκωσες καθολου?

θυμαμαι οτι ξαφνικα τη πεταξα τη κοιλιτσα!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχ...θα ξετρελλαθεις ελενακι μου....

Κοιτα, δεν μπορω να πω οτι φουσκωσα, οχι. Εχω ηδη κοιλιτσα δεν ειμαι λεπτη οποτε δυσκολο να το εντοπισω. Διαφορα ιδιαιτερη δε βλεπω ακομη! Ισως λιγο χαμηλα να πρηστηκα λιγακι,αλλα και παλι ισα που το παρατηρεις! Δεν ξερω αν ειναι νορμαλ και εχω μια ανησυχια μπορω να πω!Θα ξετρελαθω σιγουρα, ηδη στη σκεψη ενθουσιαζομαι, αλλα κατσε να φουσκωσω πρωτα..:confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!σήμερα έχει συννεφιά εδώ αλλά δεν έχει κρύο!!!!!!!!!!!!τί κάνετε μανάρες μου όλες?????!!!!!!!λενιώ μου μοντελάκι θα γίνεις!!!βλέπω τον άντρα σου να σου κάνει κι άλλο παιδάκι γρήγορα γρήγορα!!!:oops: :oops: :oops:

χαχαχαχαχαχαχα!!!κοριτσάρα μου να μου φιλήσεις τα μαναράκια σου!!!!

οι υπόλοιπες τσούπρες κοιμάστε ακόμα!!!εμείς απο τις 6 ξύπνιες σήμερα!με γάνιασε το καμάρι μου!!!αλλά την αγαπώ παρ όλα αυτά!!!!!!!!!!!((((((((((()))))))))))))))άντε σηκωθείτε σιγά σιγά!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Νατασακι μουυυυυυυυυυυυυυυ..τι κανεις?

απο της 6 ξυπνια η ζουζουνιτσα σου ε!κανει προβα το ποιημα της!η γλυκουλα μωρε να της δωσεις πολα φιλακια;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...