Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!! Ελενακι, Αναστασια, Ρανια, Ματινακι, Χρυσανθουλα, Νατασουλα...ξεχασα καμια;;;;

Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες και τις συμβουλες σας! Καλοδεχουμενες εννοειται...Δεν παρεξηγω αν μου πειτε μια διαφορετικη αποψη. Αλιμονο.Μπορουμε να σκεφτομαστε ολες με τον ιδιο τροπο;:D

Πεταλουδα μου τι κανεις!?κοριτσακι ειναι δικαιομα σου νε γεννησεις οπως θες εμεις εχουμετις αποψεις μας !η οποιες μη φανταστεις οτι μεχρι τελους θα μεινουν στεθερες!εγω ελεγα φυσιολογικο οποσδηποτε!τωρα ομως...:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεταλουδα μου τι κανεις!?κοριτσακι ειναι δικαιομα σου νε γεννησεις οπως θες εμεις εχουμετις αποψεις μας !η οποιες μη φανταστεις οτι μεχρι τελους θα μεινουν στεθερες!εγω ελεγα φυσιολογικο οποσδηποτε!τωρα ομως...:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

δίκιο έχεις!!! όταν ερθει εκεινη η στιγμη ότι θεωρει πιστευω καλυτερο ο γιατρος μας!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Φιλεναδιτσες σαββατοβραδο καιμου τσαρκαρετε και σεις !!!!!??????αυριο κοριτσακια μου μεχρι αργουτσικα δεν θα μπω εχουμε προγραμματακι παντα βεβαια με το ενδεχομενο να μας κανει την εκπληξη η μπεμπα!χιχιχι!ε Λενακι!!!!καλα δεν τα λεω?χιχιχι!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

τι κανεις εσυ κοριτσακι??? (δεν θυμαμαι το ονομα σου!!:oops:)

Χεχε!! Ελενη ειναι το ονομα μου. Eleni Avgeri στο φεις. Ειμαστε και φιλες. Anastasia thess δεν εισαι; Αχ,σημετα πολυ αναγουλιαζω..Παω να ξαπλωσω νωρις να χαλαρωσω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ε,λογικο να σε πιασει φοβος τωρα που ειναι οι μερες...Εγω εχω αυτο το φοβο απο τη στιγμη που ειδα θετικο τεστ! (Μη σου πω και απο πριν!):D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Φιλεναδιτσες σαββατοβραδο καιμου τσαρκαρετε και σεις !!!!!??????αυριο κοριτσακια μου μεχρι αργουτσικα δεν θα μπω εχουμε προγραμματακι παντα βεβαια με το ενδεχομενο να μας κανει την εκπληξη η μπεμπα!χιχιχι!ε Λενακι!!!!καλα δεν τα λεω?χιχιχι!!!
Μπραβο μωρε το γιαυρακι!!!τι τρυφερο παιδακι!Γερα να ναι Λενιω μουκαιτα δυο!!νατα χαιρεσαι!

Χρυσανθουλι μου ευχαρηστω πολυ!:D:D:D

ναι ναι πολυ καλα τα λες..καθε μερα ειναι κ μια εκπληξη απο δω κ περα απλα το θεμα ειναι ποτε θα ανοιξει το κιντερακι:tongue:;););)

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγω πηγα σουπερ μαρκετ (εδω διπλα ειναι :D) και περιμενω να μου τα φερουν!!!! εσεις τι νεα????

λενακι μου πηγες να ξαπλωσεις απ'οτι ειδα!!! φιλακιααααααα

Αναστασακι μου τι καλο αυτο να στα φερνουν σπιτι τα ψωνια..δεν ξερω αν το κανουν κ σε μας αυτο δεν ρωτησα αλα δεν ειδα κ να το κανουν σε καποιον:rolleyes:

τι κανει ο μπεμπακος μας ο γλυκος?;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γεια σας κοριτσακια!! Ελενακι, Αναστασια, Ρανια, Ματινακι, Χρυσανθουλα, Νατασουλα...ξεχασα καμια;;;;

Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες και τις συμβουλες σας! Καλοδεχουμενες εννοειται...Δεν παρεξηγω αν μου πειτε μια διαφορετικη αποψη. Αλιμονο.Μπορουμε να σκεφτομαστε ολες με τον ιδιο τροπο;:D

Καλημερουδια πεταλουδιτσα..καλο ειναι πιστευω να ακουγονται γνωμες για ολα κ απο κει κ περα ο καθενας κανει αυτο θελει κ κραταει αυτο που θελει;);)

ξεκηνησαν οι αναγουλες Ελενακι μου?υπομονη..το μωρακι μας μεγαλωνει!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μια ζεστη καλημερα σε ολες σας!

εγω πριν λιγο εφαγα το πρωινο μου..ο μικρουλης μου κοιμηθηκε κ ο ,μεγαλος κοιταει παιδικα..

σημερα ζυγηστηκα κ ειμαι 12 κιλα μειον...δεν το περημενα..μου μειναν 2 κιλακια της εγκυμοσηνης αλα εγω θελω να χασω ακομα λιγα γυρω στα 5 συνολικα;);)τελικα ο θηλασμος δεν παχαινει ειναι μυθος..:tongue:οποτε φιλεναδιτσες μου μην ανχωνεστε για τα κιλακια..θα φυγουν αρκετα γρηγορα!;)

να εχετε μια ομορφη κυριακατικη μερα..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!σήμερα έχει συννεφιά εδώ αλλά δεν έχει κρύο!!!!!!!!!!!!τί κάνετε μανάρες μου όλες?????!!!!!!!λενιώ μου μοντελάκι θα γίνεις!!!βλέπω τον άντρα σου να σου κάνει κι άλλο παιδάκι γρήγορα γρήγορα!!!:oops: :oops: :oops:

χαχαχαχαχαχαχα!!!κοριτσάρα μου να μου φιλήσεις τα μαναράκια σου!!!!

οι υπόλοιπες τσούπρες κοιμάστε ακόμα!!!εμείς απο τις 6 ξύπνιες σήμερα!με γάνιασε το καμάρι μου!!!αλλά την αγαπώ παρ όλα αυτά!!!!!!!!!!!((((((((((()))))))))))))))άντε σηκωθείτε σιγά σιγά!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!σήμερα έχει συννεφιά εδώ αλλά δεν έχει κρύο!!!!!!!!!!!!τί κάνετε μανάρες μου όλες?????!!!!!!!λενιώ μου μοντελάκι θα γίνεις!!!βλέπω τον άντρα σου να σου κάνει κι άλλο παιδάκι γρήγορα γρήγορα!!!:oops: :oops: :oops:

χαχαχαχαχαχαχα!!!κοριτσάρα μου να μου φιλήσεις τα μαναράκια σου!!!!

οι υπόλοιπες τσούπρες κοιμάστε ακόμα!!!εμείς απο τις 6 ξύπνιες σήμερα!με γάνιασε το καμάρι μου!!!αλλά την αγαπώ παρ όλα αυτά!!!!!!!!!!!((((((((((()))))))))))))))άντε σηκωθείτε σιγά σιγά!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Καλημερα, αγουροξυπνημενη μανουλα!!!:D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερουδια πεταλουδιτσα..καλο ειναι πιστευω να ακουγονται γνωμες για ολα κ απο κει κ περα ο καθενας κανει αυτο θελει κ κραταει αυτο που θελει;);)

ξεκηνησαν οι αναγουλες Ελενακι μου?υπομονη..το μωρακι μας μεγαλωνει!;);)

Καλημερα Ελενακι! Δεν ξεκινησαν τωρα οι αναγουλες, εχω βδομαδες!Αλλα χθες ειχα λιγο περισσοτερο. Γενικα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα. Ποτε ποτε με ζοριζουν ευτυχως! Τελεια για τα κιλα που εχασες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα, αγουροξυπνημενη μανουλα!!!:D

Άσ΄τα να πάνε λενάκι!!!!από τις 6 δεν ξέρω για ποιό λόγο ξύπνησε και μετά αυτό ήτανε!!!έλεγε το ποιήμα της που θα πει στην γιορτή!εΙχε πολύ πλάκα αλλά νυστάζω λιγάκι τώρα!!!!εσύ τί κάνεις?είδα πως ξεκινήσανε οι ανακατοσούρες ε????δεν πειράζει μωρέ!δίνει το παρόν το μωράκι σου!σου είπα????νομίζω πως θα κάνεις αγοράκι!!!!κι εγώ πέφτω μέσα να ξέρεις!σε όλες μέσα έπεσα!!!;)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Άσ΄τα να πάνε λενάκι!!!!από τις 6 δεν ξέρω για ποιό λόγο ξύπνησε και μετά αυτό ήτανε!!!έλεγε το ποιήμα της που θα πει στην γιορτή!εΙχε πολύ πλάκα αλλά νυστάζω λιγάκι τώρα!!!!εσύ τί κάνεις?είδα πως ξεκινήσανε οι ανακατοσούρες ε????δεν πειράζει μωρέ!δίνει το παρόν το μωράκι σου!σου είπα????νομίζω πως θα κάνεις αγοράκι!!!!κι εγώ πέφτω μέσα να ξέρεις!σε όλες μέσα έπεσα!!!;)

Τι ειπες τωρα!!! Κι εγω αγορακι νομιζω οτι εχω...Αν και δεν κρυβω οτι ηθελα κοριτσακι... Ο αντρα μου θελει λιγο περισσοτερο αγορι και ο νονος! Γιατι το λες ομως; Εγω πιστευω (αν και πολλοι θα πουν οτι ειναι μπακαλιστικο) οτι αν δεν εχεις εμετους και πολλες αναγουλες ειναι αγορι. Δεν ειναι κανονας βεβαια, μπορει να γινει και το αναποδο, αλλα οι περισσοτερες πιθανοτητες νομιζουν οτι δειχνουν αυτο.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...