Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 10 ΜΕΡΕς ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΓΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΣΕς Κ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΙς ΒΡΗΚΑΝΕ ΕΛΕΟς!ΤΑ ΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΩ ΑΣ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ!ΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ !ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗς ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗς ΚΑΡΤΑς ΜΟΥ ..ΑΝΕΡΓΙΑς!;)ΠΗΓΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΕΛΕΟς Κ ΕΚΕΙ Κ ΤΟΥς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟς Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ Κ ΚΑΛΑ ΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΟΥΦΦ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ!:rolleyes::shock::shock:ΤΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙΟ ΚΟΥΝΙΑΔΟς ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΡΟς ΤΑ ΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!:rolleyes:

αχ λενιω μου οι δημοσιες υπηρεσιες ειναι απιστευτα απανθρωπες!!!!!!δεν καταλαβαινουν τιποτα!!!!!!εγω την δευτερα που πηγα στο ικα να παρω πισω τα χρηματα που δωσαμε για το οξυγονο του μπαμπα μου ειχα τον αριθμο 19 και ολοι οι ανθρωποι με αφησαν να περασω πρωτη λογω εγκυμοσυνης, αφου εγραφε και ενα χαρτι τεραστιο τοιχοκολλημενο στο τζαμι οτι εχουν προτεραιοτητα οι εγκυμονουσες, ανθρωποι με αναγκη οξυγονου και νεφροπαθεις!!!!!ομως η υπαλληλος του ικα δεν με εξυπηρετησε, μου ειπε να περιμενω στην σειρα μου γιατι τα χαρτια για το οξυγονο δεν ειναι για μενα και δεν μπορω να κανω δουλεια για τριτους!!!!!!!για "τριτους" δηλαδη του πατερα μου που ειναι 85 χρονων και ηταν για οξυγονο που κι αυτο εχει προτεραιοτητα!!!!!απιστευτο?δεν ηθελα να κανω φασαρια γιατι με επιασε το παραπονο και λεω δεν θα κατσω να στεναχωρεθω γι'αυτους και εφυγα, την αλλη μερα πηγε ο μπαμπας μου και τα πηρε!!!!:-(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΛΕς!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΩς ΑΝ Κ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΕς ΚΟΠΕΛΕς ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ !ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΠΟΛΕς ΦΟΡΕς ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ!ΑΧ ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑΑΑΑ!:tongue::tongue:

ΕΣΥ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙς ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ?;)

να μην εχεις καμια αμφιβολια για το νοσοκομειο!!!!!ολα καλα θα ειναι!!!!!!!

5.30 εχω ραντεβου, ελπιζω να μην εχει κοσμο!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Παω να τσιμπησω κατι κοριτσακια μου και θα επανελθω....

Θελω να μαγειρεψω και ψαρακι στον φουρνο σημερα!!!!

Φιλακια πολλα και θα τα πουμε σε λιγο!!!

Καλημερα συναδελφισσα αγορομανα!!!!!! Τι κανεις κοριτσακι????????

Ναι ειναι ολα καλα και πλεον εχω χαλαρωσει τοσο που δεν σκεφτομαι καν τις εξετασεις αιματος!!!!!!

Πολυ ζωηρος ο μικρουλης μας και τον χαρηκαμε πολυ...δεν θελαμε να τελειωσει ο υπερηχος!!!!!

Ο δικος σου εχει αρχισει και σε κλωτσαει ε????? Το καλο μου.....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΑ!:PΝΑΙ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙς ΤΕΛΟς ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ..ΜΠΑΙΝΕΙς ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΠΙΑ!

ΝΑΙ ΑΡΧΗΣΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΑΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΑ ΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΗΣΥΧΟς ΤΕΛΙΚΑ!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ!;)

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Κ ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

να μην εχεις καμια αμφιβολια για το νοσοκομειο!!!!!ολα καλα θα ειναι!!!!!!!

5.30 εχω ραντεβου, ελπιζω να μην εχει κοσμο!!!!!!;)

αχ λενιω μου οι δημοσιες υπηρεσιες ειναι απιστευτα απανθρωπες!!!!!!δεν καταλαβαινουν τιποτα!!!!!!εγω την δευτερα που πηγα στο ικα να παρω πισω τα χρηματα που δωσαμε για το οξυγονο του μπαμπα μου ειχα τον αριθμο 19 και ολοι οι ανθρωποι με αφησαν να περασω πρωτη λογω εγκυμοσυνης, αφου εγραφε και ενα χαρτι τεραστιο τοιχοκολλημενο στο τζαμι οτι εχουν προτεραιοτητα οι εγκυμονουσες, ανθρωποι με αναγκη οξυγονου και νεφροπαθεις!!!!!ομως η υπαλληλος του ικα δεν με εξυπηρετησε, μου ειπε να περιμενω στην σειρα μου γιατι τα χαρτια για το οξυγονο δεν ειναι για μενα και δεν μπορω να κανω δουλεια για τριτους!!!!!!!για "τριτους" δηλαδη του πατερα μου που ειναι 85 χρονων και ηταν για οξυγονο που κι αυτο εχει προτεραιοτητα!!!!!απιστευτο?δεν ηθελα να κανω φασαρια γιατι με επιασε το παραπονο και λεω δεν θα κατσω να στεναχωρεθω γι'αυτους και εφυγα, την αλλη μερα πηγε ο μπαμπας μου και τα πηρε!!!!:-(

ΣΟΒΑΡΑ ΜΗΛΑς ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ..ΑΧ ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΧΙ ΠΕΣΜΟΥ!ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΠΗΓΕς ΩΣ ΕΚΕΙ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΕ..ΤΙ ΒΛΑΚΕς!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕς Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕς ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥς ΔΝΕ ΒΓΑΖΕΙς!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙς..ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΤΙΚΟΙ!

ΑΧ ΑΝΤΕ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ..ΘΑ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑΚΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΑΑΑ!;);)

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΜΕ ΗΡΕΜΙΣΕς ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕς ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))):D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΣΟΒΑΡΑ ΜΗΛΑς ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ..ΑΧ ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΧΙ ΠΕΣΜΟΥ!ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΠΗΓΕς ΩΣ ΕΚΕΙ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΕ..ΤΙ ΒΛΑΚΕς!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕς Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕς ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥς ΔΝΕ ΒΓΑΖΕΙς!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙς..ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΤΙΚΟΙ!

ΑΧ ΑΝΤΕ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ..ΘΑ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑΚΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΑΑΑ!;);)

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΜΕ ΗΡΕΜΙΣΕς ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕς ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))):D

ασε λενιω μου!!!!!δεν αξιζει να στεναχωριομαστε γι'αυτους!!!!!

σε ευχαριστω πολυ, θα σας γραψω μολις μπω σπιτι!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

παω να κανω μερικες δουλιτσες αρχοιοθετησης, θα μπαινοβγαινω;)φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

kalhmera!!

τι κανουν οι φιλεναδιτσες μου?

ματινακι μου αγορομανουλα κοριτσακι μου και εσυ?τελεια!!ειναι και ζωηρουλης?χαχαχα.ηταν και ολα καλα σουπερ!αντε τωρα υπομονη μεχρι την επομενη φορα που θα τον ξαναδειτε!!

ελενακι μου καλο ευτυχως σημερα κοιμηθηκες καλα και ξεκουραστηκες.θα στην δωσει την κλωτσια ο μοκρουλης σου μην ανυσηχεις!!οσο για τις δημσοεις υπηρεσιες δεν υπαρχει χειροτερο :mad::x:x

ποπακι μου γλυκο τι κανεις?το νεραιδακι μας κλωτσαει?καλα η υπαλληλος πολυ γαιδουρα, αν ειναι δυνατον..ελέος πια!!ου μπλεξεις τελικα με το ικα και τα αλλα δημοσια

τζινακι μου?τι κανεις καρδουλα μου ?ολα καλα?μεντιουμ και εσυ σαν την νατασα ε?

ρενακι μου πολυχρονη με υγεια - χαρα και ευχομαι πολυ γρηγορα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!!:D:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΡΕΝΟΥΛΑ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!΄

Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2ywtkdy.jpg

CSoVUF502507-02.jpg

ΦΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

line_line_typew12_beg_d_typew7_time_1091246400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΣΤΟ ΡΕΝΑΚΙ ΜΑς!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΜΕ ΠΟΛΕς ΧΑΡΕς ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗς!ΕΥΧΟΜΑΙ ΡΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑς Κ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!;)

EΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

line_line_typew12_beg_d_typew7_time_1091246400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα γλυκουλες μουουουουουουυ.....τι μου κανετε????

ΜΑΤΙΝΑΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΥ....... τι ομορφα νεα ειναι αυτα????αχουοουυουουου....θα τρελλαθωωωωωωωω.......συγχαρητηρια αγαπη μου!!!!ειναι και ζωηρουλης εεεε?????χαχαχαχχαχαχα......((((((((((((((()))))))))))))))))))

ΡΕΝΑΚΙ ΜΟΥ....να εισαι πολυχρονη....σου ευχομαι ολοψυχα να αποκτησετε αυτο που τοσο λαχταρατε αγαπουλα μου!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ.....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ....θα δειτε τη κορακλα σημεραααααα.....τι καλα??????να μπεις να μας πεις νεακια....

ΛΕΝΙΩ ΜΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΥ.......ειναι καλυτερα ο ζουζουνος?αχ το πουλακι μου...ταλαιπωρειται!!!!!υπομονηηηηη....σε μερικες μερες θα ειναι μια χαρα και θα μας χορευει RnB....χαχαχαχχαχαχαχαχα

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ....να εισαι παντα αξια!!!!να σας ζησει το βαφτιστηρακι!!!!

ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε???κι εγω δε μπαινω πολυ....τρεχω για διαφορα πραγματα για τον γαμο...διαβαζω και λιγο....(((((((((((((((()))))))))))))))

ΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τα ειπαμε και χθες εμεις για το μαλλι....εχω αγωνιαααααααααα....χαχαχαχαχ...

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ γλυκο και τριανταφυλλενιοοοοοοοοο.....συνηλθε ο γιοκας σου με το διαβασμα?αχχχχχ....τι τραβανε κι αυτα....υπομονη και τελειωνει το σχολειο σε εναν μηνα....θα ξεκουραστεις κι εσυ.....!!!!!!

MARIL ΜΟΥ.....τι κανεις?μπες να μας πεις νεακιααααααααααα......αχ μακαρι να ειδες ενα μεγαλο ++++++++++++++++++++++++.....

ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ και ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ που ειστεεεεεεεεε?????μπειτε να πιουμε καφεδακι......ευχομαι να ειστε καλα!!!!!

ουφφφφφφφφφ....δε ξεχασα καμιααααααααααα...εεεεεεεεεε?????

σας αγαπω ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς........

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

kalhmera!!

τι κανουν οι φιλεναδιτσες μου?

ματινακι μου αγορομανουλα κοριτσακι μου και εσυ?τελεια!!ειναι και ζωηρουλης?χαχαχα.ηταν και ολα καλα σουπερ!αντε τωρα υπομονη μεχρι την επομενη φορα που θα τον ξαναδειτε!!

ελενακι μου καλο ευτυχως σημερα κοιμηθηκες καλα και ξεκουραστηκες.θα στην δωσει την κλωτσια ο μοκρουλης σου μην ανυσηχεις!!οσο για τις δημσοεις υπηρεσιες δεν υπαρχει χειροτερο :mad::x:x

ποπακι μου γλυκο τι κανεις?το νεραιδακι μας κλωτσαει?καλα η υπαλληλος πολυ γαιδουρα, αν ειναι δυνατον..ελέος πια!!ου μπλεξεις τελικα με το ικα και τα αλλα δημοσια

τζινακι μου?τι κανεις καρδουλα μου ?ολα καλα?μεντιουμ και εσυ σαν την νατασα ε?

ρενακι μου πολυχρονη με υγεια - χαρα και ευχομαι πολυ γρηγορα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!!:D:D:D:D

Νενακι μου δε σε πετυχα κ παλι σημερα..τι κανεις γλυκουλα μου ολα καλα?

(((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

EΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

ρενακι μου ευχαρηστω πολυ πολυ!να εισαι καλα!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα γλυκουλες μουουουουουουυ.....τι μου κανετε????

ΜΑΤΙΝΑΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΥ....... τι ομορφα νεα ειναι αυτα????αχουοουυουουου....θα τρελλαθωωωωωωωω.......συγχαρητηρια αγαπη μου!!!!ειναι και ζωηρουλης εεεε?????χαχαχαχχαχαχα......((((((((((((((()))))))))))))))))))

ΡΕΝΑΚΙ ΜΟΥ....να εισαι πολυχρονη....σου ευχομαι ολοψυχα να αποκτησετε αυτο που τοσο λαχταρατε αγαπουλα μου!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ.....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ....θα δειτε τη κορακλα σημεραααααα.....τι καλα??????να μπεις να μας πεις νεακια....

ΛΕΝΙΩ ΜΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΥ.......ειναι καλυτερα ο ζουζουνος?αχ το πουλακι μου...ταλαιπωρειται!!!!!υπομονηηηηη....σε μερικες μερες θα ειναι μια χαρα και θα μας χορευει RnB....χαχαχαχχαχαχαχαχα

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ....να εισαι παντα αξια!!!!να σας ζησει το βαφτιστηρακι!!!!

ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε???κι εγω δε μπαινω πολυ....τρεχω για διαφορα πραγματα για τον γαμο...διαβαζω και λιγο....(((((((((((((((()))))))))))))))

ΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τα ειπαμε και χθες εμεις για το μαλλι....εχω αγωνιαααααααααα....χαχαχαχαχ...

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ γλυκο και τριανταφυλλενιοοοοοοοοο.....συνηλθε ο γιοκας σου με το διαβασμα?αχχχχχ....τι τραβανε κι αυτα....υπομονη και τελειωνει το σχολειο σε εναν μηνα....θα ξεκουραστεις κι εσυ.....!!!!!!

MARIL ΜΟΥ.....τι κανεις?μπες να μας πεις νεακιααααααααααα......αχ μακαρι να ειδες ενα μεγαλο ++++++++++++++++++++++++.....

ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ και ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ που ειστεεεεεεεεε?????μπειτε να πιουμε καφεδακι......ευχομαι να ειστε καλα!!!!!

ουφφφφφφφφφ....δε ξεχασα καμιααααααααααα...εεεεεεεεεε?????

σας αγαπω ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς........

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

ρανιουκο μουυυυυυυυυ τι κανεις αγαππουλιτσα μουυυυυ?

χαχαχα ναι ο μικρος μου ταλαιπωρηθηκε πολυ αλα σημερα ειναι καλα απλα μας προεκυψε κ βηχας τωρα ..αλα κατα τα αλα ειναι καλα απλα εχει λιγο βηχαλακι!:(

σε λιγο θα μπουμε για μπανακι!:tongue:

σημερα αισθανομαι ολη μερα το ζουζουνι μου κ πιο πολυ οταν ειμαι καθιστη!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...