Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τί κάνετε; Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό! Πάμε πολύ καλά, το μαναράκι μου είναι 420 γρ και είναι πολύ καλός! Πόσο χάρηκα που το είδα σήμερα πραγματικά! Τώρα 2 Νοεμβρίου είναι η β' επιπέδου και μετά ξανά γιατρό στις 18! Όλα κανονισμένα! :P:p:p:p

Κανονίσαμε και το χειρουργείο του μπαμπάκα μου, θα μπει την Τρίτη για αξονική και θα τον κρατήσουν και για την επέμβαση! Πάει κι αυτό!

Επιστροφή στα ευχάριστα τώρα! Μόλις τελειώσω στις 18 από το γιατρό τρέχοντας στα μαγαζιά να ρωτήσω για την προικούλα του και όλα τα περελκόμενα! Ανυπομονώ τόσο πολύ! Πριν λίγες ημέρες δεν το σκεφτόμουνα αλλά τώρα είναι κάτι που με κάνει και ξεχνιέμαι και μου δίνει χαρά!

Εσείς τι κάνετε; Φαντάζομαι αυτή την ώρα είμαι μόνη μου αλλά θα μπω κάποια στιγμή αύριο το απόγευμα! Περιμένω τη γυναίκα το πρωί να κάνει γενική και να στρώσω τα χαλιά μου γιατί το κρύο κυρίως το πρωί δεν υποφέρεται! Καληνύχτα!:P:p:p:p:p

ιωαννακι μου μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....περαστικα να ειναι....και θα ειναι!!!!ειμαι σιγουρη!!!!ολα μπηκαν σε μια σειρα!!!!!

ο μπεμπακος μας ειναι μια χαρα.....το μαναρακι μου....420 γρ...?φτου φτου...θα ειναι τροφαντουλης κι εσενα!!!!!χαχαχααχαχαα...

μπες μετα να πιουμε καφεδακι να ξεχαστεις ναι?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου ελενακι!!!! Τι κανεις κοριτσι???? Το μπεμπακι καλα???????

Θα συμφωνησω με την Νατασα μας κι εγω λοιπον! Εγω ειμαι βασικα φοβιτσιαρα ως προς το νυστερι και ως προς την επισκληριδιο και γενικα οτι εχει να κανει με ναρκωση! Το χειρουργειο ποτε δεν το χωνεψα οποτε θα ηθελα αν το ηθελε και ο Θεος να γεννησω φυσιολογικα με ολη την σημασια της λεξης....δηλαδη και χωρις επισκληριδιο αν γινεται!

Η αληθεια ειναι οτι μετα απο ενα χειρουργειο ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα οποτε δεν υπαρχουν στανταρ επειδη καποιες γυναικες δεν πονανε μετα την καισαρικη για να πεις οτι διαλεγεις αυτη την μεθοδο για να μην νιωσεις τους πονους της φυσιολογικης γεννας! Θα συμφωνησω στο γεγονος οτι στην φυσιολογικη μπορει να πονας για ωρες και να ταλαιπωρεισαι αλλα αυτο που εχω σκεφτει εγω ειναι οτι οταν δω οτι δεν υποφερεται αλλο θα ζητησω απο μονη μου καισαρικη! Οχι ομως δεν θα την ζητησω εξ αρχης γιατι ειναι αυτο που λεει η Νατασα, οτι δηλαδη μπορει να πας για καλυτερα και να ειναι πολυ χειροτερα...αλλωστε τους πονους της γεννας μετα τους ξεχνας και μπορεις να φροντισεις αμεσα το μωρο σου...με ενα χειρουργειο δεν επανερχεσαι αμεσως ακομα και αν δεν πονας!

Οπως και να εχει, με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας και να ειναι γερα!

Γεια σου,Ματινακι!! Μια χαρα εγω, μια χαρα και το νινακι! Αλλα θα μας τα πει καλυτερα ο γιατρος την Πεμπτη!

Ολα αυτα που μου λετε περι καισαρικης και φυσιοογικου τοκετου τα εχω σκεφτρι και εχω ενημερωθει καιρο πριν. Βεβαια εσεις καλα κανετε και γραφετε τις αποψεις σας, οπως κι εγω γραφψ τις δικες μου και σεβαστες ειναι φυσικα!:) Την αποφαση αυτη πουπηρα την πηρα μετα απο πολλη σκεψη και βλεποντας πολλες φιλες και συγγενεις που εκαναν καισαρικη και καμια δεν υπεφερε.Ειχαν ολες τις κλασικες δυσκολιες μιας εγχειρισης. Δεν με φοβιζει ουτε η επεμβαση,ουτε η αναρρωση. Καθολου σε σχεση με τον Φ.Τ. Και ο γιατρος μου ειπε οτι κατα περιοδους και αλλες κοπελες του το ζηταν οποτε δενειμαι και η μονη (που ετσι νομιζα!).

Ας γεννησει η καθεμια απο μας πρωτα απο ολα ενα γερο μωρο και ο τροπος ειναι δευτερης σημασιας για μενα. Αλλωστε επιλεγει η καθε μια αυτο που θεωρει οτι της ταιριαζει καλυτερα αφου εχουμε την επιλογη. Ο Θεος να ειναι μαζι μας οπως και να γεννησουμε και να προσεχει εμας και τα νινακια μας!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σου,Ματινακι!! Μια χαρα εγω, μια χαρα και το νινακι! Αλλα θα μας τα πει καλυτερα ο γιατρος την Πεμπτη!

Ολα αυτα που μου λετε περι καισαρικης και φυσιοογικου τοκετου τα εχω σκεφτρι και εχω ενημερωθει καιρο πριν. Βεβαια εσεις καλα κανετε και γραφετε τις αποψεις σας, οπως κι εγω γραφψ τις δικες μου και σεβαστες ειναι φυσικα!:) Την αποφαση αυτη πουπηρα την πηρα μετα απο πολλη σκεψη και βλεποντας πολλες φιλες και συγγενεις που εκαναν καισαρικη και καμια δεν υπεφερε.Ειχαν ολες τις κλασικες δυσκολιες μιας εγχειρισης. Δεν με φοβιζει ουτε η επεμβαση,ουτε η αναρρωση. Καθολου σε σχεση με τον Φ.Τ. Και ο γιατρος μου ειπε οτι κατα περιοδους και αλλες κοπελες του το ζηταν οποτε δενειμαι και η μονη (που ετσι νομιζα!).

Ας γεννησει η καθεμια απο μας πρωτα απο ολα ενα γερο μωρο και ο τροπος ειναι δευτερης σημασιας για μενα. Αλλωστε επιλεγει η καθε μια αυτο που θεωρει οτι της ταιριαζει καλυτερα αφου εχουμε την επιλογη. Ο Θεος να ειναι μαζι μας οπως και να γεννησουμε και να προσεχει εμας και τα νινακια μας!

καλημερα ελενακι....:P

Διαφημίσεις

καλημερα σαςςςςςς~!τι κανετε αγαπουλες μου...

εγω εβαλα τα πληντυριακια μου κ τωρα κανω βραστο..ο μικρος κοιμαται κ ο μεγαλος ειναι διπλα μου!

η αληθεια ειναι οτι ενιωσα ασχημα χθες με τον τροπο που εκφραστηκα για το ενα παιδι ισον κανεναν το μυαλο μου δεν το σκεφτηκα ετσι.δεν ηθελα να απαξιωσω πως το πως νιωθει μια γυναικα με ενα παιδι..χθες το σκεφτομουνα ξανα κ ξανα..:(κ με ενα παιδι η ευτυχεια ειναι μεγαλη απλα αυτο που λενε ισχυει απο αποψη οτι οσο μεγαλωνει η οικογενεια τον ορο οικογενεια τον νιωθεις πιο εντονα κ πιο δυνατα..αυτααα.;)

Ρανιουκο μουυυυ καλα ψωνια αγαπουλα μου..πολα χαδακια στην μπιζουδενια σου!

Αναστασακι μουυυυ πολα χαδακια στον μπεμπακο σου..

Ιωαννακι μου καλο ολα καλα..μεγαλωνει ο μπεμπουλης μας..κ ο μπαμπακας σου καλυτερα..ευχομαι ολα καλα απο δω κ περα..κ ο μεγαλος υπερηχος θα ειναι τελειος!

Γιωτακι μου καλυτερα να μην τα βαψουμε..κ γω εχω πολα λευκα..απο πολυ μικρη..ελεος..κληρονομικο..πολυ σπαστικο!κ συ ξανθια εισαι Γιωτακι μου?

Πεταλουδιτσα ο θεος μαζι σας φυσικα..ολα καλα να πανε κ θα πανε με οπιο τροπο κ να γεννηθουν απλα ειπαμε την γνωμη μας..;)ο καθενας οπως ειπες κανει οτι τον κανει να νιωθει σιγουρια κ ασφαλεια;)

πολα φιλακια σε ολες κ στα μπεμπακια μεσα στη κοιλιτσα κ σε αυτα που γεννηθηκαν κ ειναι απεξω...να εχουμε μια ομορφη ηρεμη μερα..σας αγαπω πολυ!\

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα σας! αργησα σημερα να σηκωθω! με πλάκωσε το πάπλωμα!!!:D:D

τι κάνετε????

Λενάκι καταλαβαμε πως το εγραψες βρε γλυκιά μου! και το νατασσακι σιγουρα θα το καταλαβε , αφου εγραψε πως απλώς δεν ακουστηκε καλα !!!:D

μην στεναχωριεσαι!!!!!!! φιλάκια στα μπουμπουκάκια σου!!!!!

ρανιάκι αντε πάνε λαικη και ελα!!!!!!

πεταλουδίτσα, εννοειτε πως σημασια εχει μόνο να γεννηθούν γερά τα μωράκια μας!!!!!!!!

Ματινάκι, Ιωαννακι, Χρυσανθακι, Ποπάκι, Γιωτάκι , Νατασσάκι φιλάκια πολλάααααααααα!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου κου κου κου κου κου κου.....γυρισαααααααααααα.....ουφφφφφφφφφφφ....ειχα καιρο να παω λαικη και το ευχαριστηθηκα...πηγαινε ο αντρουλης μου αλλα τωρα ηταν κομματια απο δουλεια και πηγα εγω....σιγα σιγα τα κουβαλησα με το καροτσακι μου και με βοηθησε κι ενας γειτονας!!!!!

λενιω μου μην δικαιολογεισαι αγαπουλα μου....καταλαβαμε τι εννοουσες!!!και εξαλλου ο καθενας εχει τη δικη του αποψη και αντιλαμβανεται τα πραγματα διαφορετικα!!!!μακια πολλαααααααααααααααααααα....(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

αναστασακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....υπναρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....εισαι εδω??????

καλημέρα Ρανιάκι!!!! και εγω εχω να παω σουπερ μάρκετ αλλα μου τα φερνουν αυτοι στο σπίτι!;)

το χρυσανθακι δεν μπορει να μπει στο καφε απο τον υπολογιστη του σπιτιου της μου ειπε στο φεις και μου χε πει επισης να νας στειλω χαιρετισματα και ξεχασα εχθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Ρανιάκι!!!! και εγω εχω να παω σουπερ μάρκετ αλλα μου τα φερνουν αυτοι στο σπίτι!;)

το χρυσανθακι δεν μπορει να μπει στο καφε απο τον υπολογιστη του σπιτιου της μου ειπε στο φεις και μου χε πει επισης να νας στειλω χαιρετισματα και ξεχασα εχθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααααααααααα...ενταξει....φιλακια πολλα χρυσανθουλα....να με κανεις κι εμενα add στο facebook....:P

αναστασακι σε χτυπαει ο μπεμπης στα πλαγια?εμενα ξεκινησε σημερα.....εχει πολυ πλακα...χαχαχααχααα

κ εγω σημερα το πρωι τον ενιωσα στο πλαι!!! και λεω λες να αλλαξε θεση?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αααα ναι....μπορει....δεν ειναι τελεια αισθηση?:D

ναι!!!! τοσο καιρο ενιωθα να με κλωτσαει μονο προς τα κατω!!! βεβαια τωρα μπορει να ηταν και τα χερακια δεν ξερω!!! θα δειξει!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...