Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ναι, το εστειλε σε χημειο. ετσι μου ειπε η παιδιατρος, τωρα αν λεει μπουρδες για να μας πεισει, σας λεω και εγω! παντως εγω φοβηθηκα και δεν τα εχω βαψει ακομα, που εχω πολυ λιγο γαλα και θηλαζω ελαχιστα!

πω πω!! φαντασου!!! εγω παντως αν δεν ειχα τοσα λευκα ουτε που θα τα εβαφα....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτακι μου πολυ καλη η μικρουλα σου...εμενα χθες που ηρθε ο γιατρος τον ζυγησε κ ειναι 4.380..ζουμερα μωρακια καναμε;);)

οσο για τον καφε κ τα μαλια κ γω συμφωνω ουτε θα πιω ουτε θα τα βαψω..δεν το ρισκαρω..;);)

ελενιτσα μια χαρα ειναι το πριγκιποπουλο! τσουπωτα μωρα δεν λες τιποτα! ολο την ρουφαω!!!

ελενιτσα μια χαρα ειναι το πριγκιποπουλο! τσουπωτα μωρα δεν λες τιποτα! ολο την ρουφαω!!!

αχ ρουφηξτε κ για μενα μεχρι να ξεκινησω κ εγω!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εσυ τα εβαψες καθολου στην εγκυμοσυνη???

ναι εννοειται! ο γυναικολογος εδωσε το οκ, εβαζα του κορρε. και καφε επινα, εναν την ημερα ειχα το ελευθερο.

για το γαλα λενε ειναι αμεσο, οτι κανεις παει κατευθειαν

αχ ρουφηξτε κ για μενα μεχρι να ξεκινησω κ εγω!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

μα δεν κανω και τιποτα αλλο! ειναι κουκλα η ατιμη! το μπιζουδακι μου! λεω στην αδελφη μου εκανα ενα αριστουργημα!!! κουκουβαγια μου φαινεται ειμαι!!!

μα δεν κανω και τιποτα αλλο! ειναι κουκλα η ατιμη! το μπιζουδακι μου! λεω στην αδελφη μου εκανα ενα αριστουργημα!!! κουκουβαγια μου φαινεται ειμαι!!!

αχαχαχαχα φανταζομαι ολες ετσι θα ειμαστε!!!!!!!! :tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τί κάνετε; Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό! Πάμε πολύ καλά, το μαναράκι μου είναι 420 γρ και είναι πολύ καλός! Πόσο χάρηκα που το είδα σήμερα πραγματικά! Τώρα 2 Νοεμβρίου είναι η β' επιπέδου και μετά ξανά γιατρό στις 18! Όλα κανονισμένα! :P:p:p:p

Κανονίσαμε και το χειρουργείο του μπαμπάκα μου, θα μπει την Τρίτη για αξονική και θα τον κρατήσουν και για την επέμβαση! Πάει κι αυτό!

Επιστροφή στα ευχάριστα τώρα! Μόλις τελειώσω στις 18 από το γιατρό τρέχοντας στα μαγαζιά να ρωτήσω για την προικούλα του και όλα τα περελκόμενα! Ανυπομονώ τόσο πολύ! Πριν λίγες ημέρες δεν το σκεφτόμουνα αλλά τώρα είναι κάτι που με κάνει και ξεχνιέμαι και μου δίνει χαρά!

Εσείς τι κάνετε; Φαντάζομαι αυτή την ώρα είμαι μόνη μου αλλά θα μπω κάποια στιγμή αύριο το απόγευμα! Περιμένω τη γυναίκα το πρωί να κάνει γενική και να στρώσω τα χαλιά μου γιατί το κρύο κυρίως το πρωί δεν υποφέρεται! Καληνύχτα!:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τί κάνετε; Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό! Πάμε πολύ καλά, το μαναράκι μου είναι 420 γρ και είναι πολύ καλός! Πόσο χάρηκα που το είδα σήμερα πραγματικά! Τώρα 2 Νοεμβρίου είναι η β' επιπέδου και μετά ξανά γιατρό στις 18! Όλα κανονισμένα! :P:p:p:p

Κανονίσαμε και το χειρουργείο του μπαμπάκα μου, θα μπει την Τρίτη για αξονική και θα τον κρατήσουν και για την επέμβαση! Πάει κι αυτό!

Επιστροφή στα ευχάριστα τώρα! Μόλις τελειώσω στις 18 από το γιατρό τρέχοντας στα μαγαζιά να ρωτήσω για την προικούλα του και όλα τα περελκόμενα! Ανυπομονώ τόσο πολύ! Πριν λίγες ημέρες δεν το σκεφτόμουνα αλλά τώρα είναι κάτι που με κάνει και ξεχνιέμαι και μου δίνει χαρά!

Εσείς τι κάνετε; Φαντάζομαι αυτή την ώρα είμαι μόνη μου αλλά θα μπω κάποια στιγμή αύριο το απόγευμα! Περιμένω τη γυναίκα το πρωί να κάνει γενική και να στρώσω τα χαλιά μου γιατί το κρύο κυρίως το πρωί δεν υποφέρεται! Καληνύχτα!:P:p:p:p:p

το ποσο χαίρομαι να διαβαζω ευχαριστα νεα δεν λέγεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπράβο Ιωαννάκι μου!!! έτσι και εγω ξεχνιόμουν με τα ψωνια του μεμπη μου!!!!!!!!!!!! με το καλό αγαπη μου!!! ευχομαι ολαααα να πανε καλα με τον πατερούλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερααααααα.......να 'μαι κι εγω!!!! Χαθηκα λιγο ε?

Τρεχω κοριτσακια μου για τις ετοιμασιες του μπεμπουλη! Η βαλιτσα ετοιμη απλα θα φτιαξω ενα σακ βουαγιαζακι μικρο για τα καλυντικα τυπου σαμπουαν-αφρολουτρο για μενα και τον μπεμπη, βουρτσα για τα μαλλια μου, κρεμα για συγκαμα του μπεμπη, επιθεματα στηθους, κρεμα για θηλες, μπατονετες κ.α.

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω αλλα καπου πηρε το ματι μου φωτο με κουνιες και συρταριερες?????

Μεγεια σας!!!! Με το καλο να τα χαρουν τα μπεμπακια σας!!!!!!

Ρανια μου και Αναστασακι μου πολυ ωραιες επιλογες κανατε μπραβο σας!

Κι εγω λευκα επιπλα ηθελα αλλα δεν του αρεσαν του αντρα μου...ηθελε χρωμα οποτε πηραμε χρωματιστη κουνια....οταν θα ειναι ετοιμο το δωματιο θα σας βαλω φωτο να το δειτε εδω οχι στο φεις!Μεχρι στιγμης οποιος το εχει δει μας εχει πει οτι το φτιαξαμε πολυ ωραιο και χαρουμενο! Εμεις βεβαια εχουμε ξετρελαθει εννοειται με το αριστουργημα μας!!!!χαχαχαχα......

Τεσπα...παω να φαω και επανερχομαι να αναφερθω σε καθεμια ξεχωριστα!!!!!

πατριωτακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοο.....ετοιμαζεσαι πουλακι μου?δεν σου εχουν μεινει πολλα...τελειωνεις οπου να ναι...αντε να κατσεις και λιγο να ξεκουραστεις, μη τρεχεις μεχρι τελευταια στιγμη!!!!

ευχαριστω πολυ για τα επιπλακια....μας τα πηραν οι γονεις μου...ειναι πανεμορφα!!!!!απο προικα δεν εχω ψαξει ακομα,αλλα θελω να βρω κατι σε χρωμα λιλα για να το συνδιασω με απαλο πρασινακι....δηλαδη κουρτινα και προικα να ειναι λιλα και απαλο πρασινακι(φυστικι) να ειναι το φωτιστικο οροφης και τα φωτιστικα τοιχου(2 μικρα θα βαλω)!!!!αχ πιστευω θα ειναι πολυ ομορφο και ζεστο!!!!

αντε ζουζουνα μου με το καλο......πως θα μαθουμε το ευχαριστο οταν ερθει η ωρα?να πεταχτω απο την δουλεια να σας δω...γιατι το Αλεξανδρας ειναι πολυ κοντα με το μετρό....:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημεραααααααααααααα..σημερα ειναι μια ομορφη μερα..εχει πολυ ηλιο εξω κ η διαθεση μου τωρα που ειμαι καλα επνηλθεεε...κοριτσια ειμαι καλααααααααα!επιτελουςςςςςς..το μικρουλι μου εφαγε κ κοιματια..χθες εφαγε κατα της 12 το βραδυ κ μετα ξαναξυπνησε στης 4..οποτε χορτασα κ υπνο..ο μεγαλος μου ο τζουτζουκος κοιταει παιδικα κ εγω εχω βαλει την τηγανια μου να γινεται τωρα που κοιμαται ο μικρουλης..αργοτερα θα ερθει η κοπελα του αδερφου μου να της κανω μια προβα στο μακιγιαζ που θελει να της κανω σε μια βαφτιση που θα γινει νονα..αυταααααα!επιτελους επανηλθααααααααααααα:D:D:D

Ρανιουκοοοοο κ Αναστασακιιιιιιιιι τελειες οι αγορες σας..πολυ ομορφο λευκο χρωμα κ ωραιο σχεδιο πολυ μου αρεσε..μεγια σας..να ριξουν πολους ηρεμους υπνους τα μωρακια σας εκει μεσα;);)

Ματινουλι μουυυυυυυ αχ πολυ συγκινουμαι που τα εχεις ετοιμασει ολα κ σου εμεινα λιγες μερες πια!σιγουρα υο δωματιο σας θα ειναι τελειο..εγω δυστηχως εδω δεν καταφερα ακομα να βαλω φωτο κ στο φβ δεν θελω να βαζω κ πολες..αν κ παλι εβαλα του μεγαλου μου..:rolleyes:θα θελα να σας δειξω τον δευτερο πριγκιπα μου αλα πως:confused:δεν μπορω ναβαλω φωτο εδω:rolleyes:

καλη ορεξη ματινουλι μου..φιλακιαααααααα:D

το ποσο χαιρομαι οταν σε ακουω ετσι δε λεγεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......μπραβο καμαρι μουυουουυουοουυ....ολα εφτιαξαν.....!!!!

τωρα να απολαυσεις τους αντρακλες σου..χιχιιχιχχιχιχιι.....ευχαριστω για τα επιπλακια.....ακομα δεν το πιστευω οτι σε 3 μηνες εκει μεσα θα κοιμαται η μπιζουδενια μου!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....:D

Ρανιακι μου! καλορίζικα πολύ όμορφα!!!!!!!!!!!!:P:p από πιο μαγαζί τα πήρατε??? πότε εχουν παραδοση??? πολύ χαρηκα! ετοιμαζεσαι σιγα σιγά!!!!

Λενακι μου! ευχαριστω πολύ!! φιλάκια πολλααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ματινακιιιιιιι???????? που εισαι βρε ψυχή??????????

ευχαριστω αγαπη μου γλυκεια...

τα πηραμε απο το ΛΗΤΩ και θα μου τα φερουν τελος Νοεμβρη απ'οτι ειπαν....αλλα εγω βαζω και κατι παραπανω για να ειμαι σιγουρη!!!!χιχιχιχιχ...;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...