Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ετσι ειναι Ματινακι μου..ενα χειρουργειο ειναι χειργουργειο..σε κοβουν κ σε ραβουν..η αναρωση μετα ειναι δυσκολη κ δυσκολα μπορεις να ασχοληθεις με το μωρο ειδικα την πρωτη μερα..φυσικα οτι ειναι καλυτερο για το μωρο..αν χρειαστει καισαρικη τοτε πρεπει να γινει αλα αυτη τη συζητηση ειχαμε με τα κοριτσια στο νοσοκομειο καθε μερα αυτο λεγαμε..καμια σχεση η καισαρικη με φυσιολογικο ...κ αναρωτιομασταν γιατι καπια να παει με την θεληση της κ να κανει καισαρικη εφοσον τωρα κ ο φυσιολογικο ςειναι ευκολος απο αποψη οτι κανεις επισκληριδιο κ δεν καταλαβαινεις πολα κ σηκωνεσαι αμεσως!οπως κα να ερθουν φυσικα με το καλο να γεννηθουν ολα τα μωρακια του κοσμου!
δεν πιστευω οτι ειναι νωρης..στρωστο απλα απο πανω βαλε κατι να μην σκονιστει ..θα μπορουσες να στρωσεις κ το κρεβατακι με τα σεντονακια κ απο πανω αφου θα εχει το παπλωματακι του θα μεινει καθαρο απλα στο τελος πριν ερθει το μωρο θα μπορουσες παλι απαλ να το αερισεις κ τελος μια χαρα θα ειναι!

φανταζομαι Ματινακι ποσο δυσκολα ειναι για σενα τωρα..εγω τωρα που κανω καπιες κινησεις που τελευταια δεν μπορουσα οπως να σκυβω να παιρνω πραγματα απο κατω κ να κανω γρηγορες κινησεις κ να κοιμαμαι οπως θελω μου φαινεται καπως..λεω τοσο ευκολο ηταν τελικα:tongue::tongue:

ναι Ματινακι μου οταν το κανεις πεσμου κ μενα να βαλω κ γω φωτο;);)

κ γω παω να αποτελειωσω το φαγακι μου κ μετα περημενω την κοπελα του αδερφου μου να ερθει..θα μπω το μεσημερι μωλης κοιμησω τα παιδια μου:D:D:Dαπιστευτο μου ακουγεται κ ειδικα οταν ο αντρας μου με παιρνει τηλ κ με ρωταει τι κανουν τα μωρα??κ λεω απο μεσσα μου τα μωραααα:D:Dτελικα ενα παιδι ισον κανενα..τωρα νιωθω πληρης οτι εχω μια οικογενεια!θα θελα πολυ κ τριτο μωρο αλα οι εποχη μας δεν σου δινει αυτη τη δυνατοτητα επισης φοβαμαι το χειρουργειο για ακομα μαι φορα;):tongue:αυταααα..χαιρομαι πολυ που επανηλθααααααααααααα!μωλης εχω χρονο ξαναμπαινω...χαδακια πολα στον μπεμπακο σου Ματινακι μου!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ετσι ειναι Λενιω μου η καισαρικη ειναι χειρουργειο κι εσυ το ξερεις καλυτερα αυτο...εννοειται οτι αν ειναι θεμα να υπαρξει προβλημα δεν το συζητω καισαρικη αμεσα για να ειναι το μωρο καλα...δεν το διακινδυνευεις επειδη σωνει και καλα θες φυσιολογικο τοκετο! Απλα κι εγω θεωρω οτι οταν δεν υπαρχει προβλημα δεν υπαρχει και λογος καισαρικης! Εγω δεν θελω να κανω επισκληριδιο γιατι κανεις δεν μου εγγυαται οτι δεν θα εχω προβλημα μετα λογω σκολιωσης...οποτε αν δεν υπαρξει θεμα καισαρικης θα φαω ολους τους πονους του φυσιολογικου....παντως κι εγω πιστευω οτι εκεινη την ωρα μπορει να πονας αλλα μας δινει τετοια δυναμη ο Θεος και τα βγαζουμε περα!

Εμενα οσον αφορα την εγκυμοσυνη λενιω μου απλα κουραζομαι πιο ευκολα τωρα στο τελος! Δεν εχω μεγαλη κοιλια οποτε βολευομαι ακομα...το μωρουλι μου πρεπει να εχει φτασει τα 2800...στις 2 του μηνα πρωτα ο Θεος θα το δουμε και να δουμε ποσο εχει φτασει! Αν προλαβουμε βεβαια να παμε στον γιατρο...μπορει να γεννησω πιο νωρις....κουνιεται πολυ εντονα και δυνατα ο μπεμπακος οποτε μπορει να σπασει τα νερα πιο νωρις....οτι πει ο Θεος!!!!!!!

Παω κι εγω Λενιω μου να συνεχισω με τις δουλειες! Οι αλλες ακομα κοιμουνται μαλλον! Κι εγω αν μπορεσω θα μπω το μεσημερι παλι!

Φιλακια πολλα και χαδακια και στα δυο σου τα αντρακια!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σας!!! απ'οτι φαινεται δεν σας πρόλαβα!!!!!!

Λενάκι μου! χαίρομαι πολύ που εισαι καλά και από υγεια και ψυχολογικά!!!:P:p Επανηλθες λοιπόν!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ματινάκι! τελικά μέχρι τελευταια ετοιμασίες ε???????? αντε τελειώνουν!! όσο για το στρωματακι εγω θα το αερίσω πολύ καλά!!!

εγώ σηκώθηκα αργά πάλι!! 10.15!!! αχ τι ωραια που ειναι να χουχουλιάζεις στο πάπλωμα!!! :P μετρηθηκα με το μηχανηματακι του ζαχαρου νηστικη το πρωι,και το τωρα τρωω το πρωινό μου! μετα απο 2 ωρες ξανα μετρηση! το ιδιο μετα το μεσημεριανο και το βραδινο για 2 φορες την εβδομαδα..:rolleyes: σε λίγο θα ντυθω και θα κατεβω τραπεζα να πληρωσω δόση!:evil: να δω πως θα περπατησω μεσα απο τα σκουπίδια!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσαρες!!!τι μου κανετε???

εμεις καλα ειμαστε απλα η μικρη εχθες μου εκανε λιγο πυρετο και σημερα την κρατησα σπιτι!δεν ξαναεκανε ομως!απο την κουραση ητανε!!!δεν κοιμοτανε καλα τις τελευταιες μερες..ειχε μια ανησυχια χωρις λογο..οποτε αυριο θα την στειλω κανονικα!(λειτουργει και σαββατο ο σταθμος μας)αυτα απο εμενα!!!

λενακι μου ομορφο ειδες που ξημερωσε μια καλυτερη μερα???ειδες που ολα σημερα ειναι πιο ομορφα!!!!!αχ φιλεναδιτσα μου δεν συμφωνω...ενα παιδακι ισον τα παντα...εγω τουλαχιστον τωρα ετσι νιωθω..αν δωσει ο θεουλης και κανω κι αλλο παιδακι δεν θα αλλαξει αυτο που νιωθω..ειναι τοσες οι γυναικες που ουτε ενα μπορουνε να κανουνε και δυσκολευονται και οταν επιτελους τους το δινει η παναγιτσα δεν τολμουνε να πουνε 'ενα ισον κανενα'!!!ειναι τα παντα για εκεινες και για εμενα σε αυτην την φαση!απλα δεν μου ακουστηκε πολυ ωραιο αυτο που εγραψες :( :( :(

ματινακι μου αντε να βγει το καμαρι σου να το δεις να χαζεψεις!!!!θα σε αποτελειωσει μιλαμε!!ετοιμη για το δαφνη σε βλεπω!!!!χαχαχαχαχαχα!!!εγω το στρωματακι το ειχα αερισει καλα καλα στον ηλιο και το ειχα τιναξει μετα με το τιναχτηρι!!!το κρεβατακι το εστρωσα μολις γυρισα σπιτι απο την κλινικη(10 λεπτα δουλεια ειναι)μην το κανεις απο τωρα ολο και καποια σκονη θα κατσει πανω!

ρανιακι μου με γειες τα επιπλακια!!μουρλια ειναι!με το καλο να μπει μεσα η πριγκιπησουλα!!!!

αναστασακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!ευχαριστημενη απο την κλινικη??????απο λεφτα ποσα αν επιτρεπεται???????:rolleyes:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

εμεις καλα ειμαστε απλα η μικρη εχθες μου εκανε λιγο πυρετο και σημερα την κρατησα σπιτι!δεν ξαναεκανε ομως!απο την κουραση ητανε!!!δεν κοιμοτανε καλα τις τελευταιες μερες..ειχε μια ανησυχια χωρις λογο..οποτε αυριο θα την στειλω κανονικα!(λειτουργει και σαββατο ο σταθμος μας)αυτα απο εμενα!!!

λενακι μου ομορφο ειδες που ξημερωσε μια καλυτερη μερα???ειδες που ολα σημερα ειναι πιο ομορφα!!!!!αχ φιλεναδιτσα μου δεν συμφωνω...ενα παιδακι ισον τα παντα...εγω τουλαχιστον τωρα ετσι νιωθω..αν δωσει ο θεουλης και κανω κι αλλο παιδακι δεν θα αλλαξει αυτο που νιωθω..ειναι τοσες οι γυναικες που ουτε ενα μπορουνε να κανουνε και δυσκολευονται και οταν επιτελους τους το δινει η παναγιτσα δεν τολμουνε να πουνε 'ενα ισον κανενα'!!!ειναι τα παντα για εκεινες και για εμενα σε αυτην την φαση!απλα δεν μου ακουστηκε πολυ ωραιο αυτο που εγραψες :( :( :(

ματινακι μου αντε να βγει το καμαρι σου να το δεις να χαζεψεις!!!!θα σε αποτελειωσει μιλαμε!!ετοιμη για το δαφνη σε βλεπω!!!!χαχαχαχαχαχα!!!εγω το στρωματακι το ειχα αερισει καλα καλα στον ηλιο και το ειχα τιναξει μετα με το τιναχτηρι!!!το κρεβατακι το εστρωσα μολις γυρισα σπιτι απο την κλινικη(10 λεπτα δουλεια ειναι)μην το κανεις απο τωρα ολο και καποια σκονη θα κατσει πανω!

ρανιακι μου με γειες τα επιπλακια!!μουρλια ειναι!με το καλο να μπει μεσα η πριγκιπησουλα!!!!

αναστασακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!ευχαριστημενη απο την κλινικη??????απο λεφτα ποσα αν επιτρεπεται???????:rolleyes:

νατασσακι μου!! τι κανεις? μακαρι να μην ξανα ανεβασει πυρετο η μικρη!!:D

ευχαριστημενη από την κλινικη απ'ότι είδα! από τιμες π.χ. για φυσιολογικο τοκετο,4 ημερες, μονοκλινο μεγαλο 1950, το μικρο μονοκλινο 1650. +350 αναλωσιμα + 130 παιδιατρος + 150 αναισθησιολόγος.

αυτες οι τιμες χωρις την εισφορα του ΙΚΑ. αλλα εχει και το προγραμμα και των 2 ημερων που ειναι πολυ πιο οικονομικο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια μου πριν λίγο ηρεμησα! ακουστε. πηγα στην εθνικη και απο τον κόσμο που ειχε εφυγα.και ηθελα να παω και πειραιως να βγαλω καποια λεφτα που ειχα.. και παω περιμενω κανενα μισαωρο παω στην ταμεια και μου λεει εχετε 24 ευρω!!:shock::shock::shock: και εγω ηξερα οτι ειχα τουλαχιστον 900!!!!:oops::oops::oops: (τα ειχα κλειστα και ειχα βαλει κ το ονομα του μικρου μου αδερφου πριν 3,5 χρονια!) και τωρα τα χρειαστηκα και τα ηθελα! τελος παντων με στελνει αλλου και μου λεει αυτος εχεις 980ευρω αλλα το συμβολαιο που ειχες κανει ηταν για 3 χρονια να πληρωνεις καθε μερα και εσυ σταματησες και τα λεφτα τα χανεις!!!!!!!!!!!:oops:

φευγω παιρνω τον πατερα μου του το λεω παιρνει στην τραπεζα που ειχα κανει αυτον τον λογαριασμο, της εξηγει οτι εγω δεν μπορω να παω γιατι ειμαι εγκυος κ εχω προβλημα κ τι λεει αυτη?? γιατι κατακοιτη ειναι????????

τελος παντων την πηρα εγω τηλ. και μου ελεγε Μ@@@@ΕΣ !!! μου ειπε οτι μου ειχε πει πως θα χασω τα λεφτα μου αν σταματησω κ τ.λ. ..... και αυτο που ειχε να πει ποιο ηταν???? να δωσουμε 400ευρω για να μπορεσουμε να τα παρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου ειπε ο πατερας μου θα παει σε δικηγορο δεν θα το αφησει ετσι!!!

από τα νευρα μου εκλαιγα και δεν μπορουσα να ηρεμησω!!!!!!!!!! ουφφφ σας ζαλισα αλλα ηθελα να τα γραψω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αχ Λενιω μου κι εγω θα ηθελα να πιω εναν κανονικο καφε μετα την γεννα αλλα σιγουρα δεν θα το κανω γιατι εμενα θα μου ερθει και ορεξη για τσιγαρο...οποτε μακρυα!!!!!! Αν θηλασω τελικα και φτασω το 6μηνο που εχω στο μυαλο μου τοτε αν θελω να κανω ενα τσιγαρο δεν το συζητω θα το κανω αλλα για να το ξαναρχισω δεν νομιζω....θα δειξει δεν θελω να λεω μεγαλα λογια!!!!

Προς το παρον με τον ντεκαφεινε που εχω πιει κανα 2-3 φορες δεν μου ηρθε η ορεξη για τσιγαρο....παλι καλα!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια!

να συμφωνισω και εγω με την ματινα! εγω γεννησα εντελως φυσιολογικα και ουτε ραματα δεν μου καναν ουτε επισκληριδιο, και γρηγορα ευτυχως! στις 4,15 γεννησα και στις 11,00 το πρωι ημουν κατω για βολτα! η αδελφη μου εκανε 2 καισαρικες και οπως και να το κανεις ειναι χειρουργειο!

για τον καφε μην χαιρεστε! εγω δεν επινα καθολου οσο θηλαζα γιατι της προκαλουσε νευρικοτητα μια φορα που ηπια και ας ειχαν περασει 3 ωρες, ουτε μαλλια δεν εχω βαψει, ο παιδιατρος μου ειπε οτι απαγορευεται ρητα, πελατησα της εβγαλε με το θηλαστρο γαλα και ηταν πρασινο παρολο που ειχε βαλει φυτικη του κορρε! οποτε η ριζα μου ειναι 2 ποντοι! θηλαζω 1 φορα την ημερα τωρα με ελαχιστο γαλα που εχει μεινει και μετα πινω καφε γιατι θα περασουν 24 ωρες, αλλα για βαφη τιποτα μεχρι να τελειωσει τελειως το γαλα!

αυτα απο μενα!

εχτες πηγαμε παιδιατρο, η μπουμπου ειναι 4,500 κιλα και 56 ποντοι, μας ειπε ενα επιπεδο πανω απο τα φυσιολογικα! την βρηκε πολυ καλη!

φιλακια κοριτσακια μου!

γεια σας κοριτσια!

να συμφωνισω και εγω με την ματινα! εγω γεννησα εντελως φυσιολογικα και ουτε ραματα δεν μου καναν ουτε επισκληριδιο, και γρηγορα ευτυχως! στις 4,15 γεννησα και στις 11,00 το πρωι ημουν κατω για βολτα! η αδελφη μου εκανε 2 καισαρικες και οπως και να το κανεις ειναι χειρουργειο!

για τον καφε μην χαιρεστε! εγω δεν επινα καθολου οσο θηλαζα γιατι της προκαλουσε νευρικοτητα μια φορα που ηπια και ας ειχαν περασει 3 ωρες, ουτε μαλλια δεν εχω βαψει, ο παιδιατρος μου ειπε οτι απαγορευεται ρητα, πελατησα της εβγαλε με το θηλαστρο γαλα και ηταν πρασινο παρολο που ειχε βαλει φυτικη του κορρε! οποτε η ριζα μου ειναι 2 ποντοι! θηλαζω 1 φορα την ημερα τωρα με ελαχιστο γαλα που εχει μεινει και μετα πινω καφε γιατι θα περασουν 24 ωρες, αλλα για βαφη τιποτα μεχρι να τελειωσει τελειως το γαλα!

αυτα απο μενα!

εχτες πηγαμε παιδιατρο, η μπουμπου ειναι 4,500 κιλα και 56 ποντοι, μας ειπε ενα επιπεδο πανω απο τα φυσιολογικα! την βρηκε πολυ καλη!

φιλακια κοριτσακια μου!

γιωτακι πολύ ευχαριστα τα νεακια σου!!!!!!!!!! μεγαλωσε το κοριτσακι μας!!!!!!!! μακαρι να εχουμε ολες τοσο ευκολη γεννα σαν κ εσενα παντως!!!!!!!!!:P:p:p

αυτο για το γαλα σιγουρα ηταν από τη βαφη????? γιατι φιλες μου που θηλαζαν κ τα εβαψαν δεν ειχαν τετοιο θεμα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Νατασακι μου ετσι οπως το ειπα σιγουρα δεν ακουστηκε καλα..απλα ηθελα να δειξω ποσο πληρης κ γεματη νιωθω τωρα με δυο παιδακια που δεν σκεφτηκα πως ακουγεται διαφορετικα..σιγουρα η ευτυχεια που σου φερνει το πρωτο σου μωρακι ειναι απεργραπτη δεν το συζητω κ σιγουρα οι γυναικες που δεν μπορουν να κανουν καθολου παιδακια εστω κ ενα να κανανε θα ενιωθαν πληρης κ γεματες ..θελω να πω πως οσο μεγαλωνει η οικογενεια σε κανει ακομα πιο γεματη σαν μητερα..ισως απο τον ενθουσιασμο μου δε το ειπα σωστα..αυτη τη φραση την ειχα ακουσει κ γω πιο πααλια ποου λεγανε ενα ισον κανενα πρεπει να κανετε πολα παιδακια κ τωρα που εκανα κ δευτερο απλα καταλαβαινω με πιο τροπο το λεγανε κ γιατι..αισθανομαι ασχημα ομως που ετσι οπως το ειπα δεν ακουστηκε ωραιο:(

σημερα οντως ηταν μια ωραια μερα..ξημερωσε μια ομορφη μερα;)

φιλακια πολλα στην μικρουλα σου;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κορίτσια μου πριν λίγο ηρεμησα! ακουστε. πηγα στην εθνικη και απο τον κόσμο που ειχε εφυγα.και ηθελα να παω και πειραιως να βγαλω καποια λεφτα που ειχα.. και παω περιμενω κανενα μισαωρο παω στην ταμεια και μου λεει εχετε 24 ευρω!!:shock::shock::shock: και εγω ηξερα οτι ειχα τουλαχιστον 900!!!!:oops::oops::oops: (τα ειχα κλειστα και ειχα βαλει κ το ονομα του μικρου μου αδερφου πριν 3,5 χρονια!) και τωρα τα χρειαστηκα και τα ηθελα! τελος παντων με στελνει αλλου και μου λεει αυτος εχεις 980ευρω αλλα το συμβολαιο που ειχες κανει ηταν για 3 χρονια να πληρωνεις καθε μερα και εσυ σταματησες και τα λεφτα τα χανεις!!!!!!!!!!!:oops:

φευγω παιρνω τον πατερα μου του το λεω παιρνει στην τραπεζα που ειχα κανει αυτον τον λογαριασμο, της εξηγει οτι εγω δεν μπορω να παω γιατι ειμαι εγκυος κ εχω προβλημα κ τι λεει αυτη?? γιατι κατακοιτη ειναι????????

τελος παντων την πηρα εγω τηλ. και μου ελεγε Μ@@@@ΕΣ !!! μου ειπε οτι μου ειχε πει πως θα χασω τα λεφτα μου αν σταματησω κ τ.λ. ..... και αυτο που ειχε να πει ποιο ηταν???? να δωσουμε 400ευρω για να μπορεσουμε να τα παρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου ειπε ο πατερας μου θα παει σε δικηγορο δεν θα το αφησει ετσι!!!

από τα νευρα μου εκλαιγα και δεν μπορουσα να ηρεμησω!!!!!!!!!! ουφφφ σας ζαλισα αλλα ηθελα να τα γραψω!!!

Αναστασακι μου τι δυσαρεστα ειναι αυτα..ειναι δυνατον ναμην μπορεις να παρεις τα λεφτα σου..οτι να ναι!μακαρι να βγαλετε ακρη..να μην σας τα φανε:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σας κοριτσια!

αυτα απο μενα!

φιλακια κοριτσακια μου!

Γιωτακι μου πολυ καλη η μικρουλα σου...εμενα χθες που ηρθε ο γιατρος τον ζυγησε κ ειναι 4.380..ζουμερα μωρακια καναμε;);)

οσο για τον καφε κ τα μαλια κ γω συμφωνω ουτε θα πιω ουτε θα τα βαψω..δεν το ρισκαρω..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ασε λενακι μου!! τι να πεις!!! λες κ ζητησα ξενα λεφτα!!!! τελος παντων!!!

δηλαδη να τα βαψω τα μαλλια πριν γεννησω!!!

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

γιωτακι πολύ ευχαριστα τα νεακια σου!!!!!!!!!! μεγαλωσε το κοριτσακι μας!!!!!!!! μακαρι να εχουμε ολες τοσο ευκολη γεννα σαν κ εσενα παντως!!!!!!!!!:P:p:p

αυτο για το γαλα σιγουρα ηταν από τη βαφη????? γιατι φιλες μου που θηλαζαν κ τα εβαψαν δεν ειχαν τετοιο θεμα!!!!

ναι, το εστειλε σε χημειο. ετσι μου ειπε η παιδιατρος, τωρα αν λεει μπουρδες για να μας πεισει, σας λεω και εγω! παντως εγω φοβηθηκα και δεν τα εχω βαψει ακομα, που εχω πολυ λιγο γαλα και θηλαζω ελαχιστα!

χαχαχαχαχχαχαχαχα

οκκκκκκκκκκκκκ

το λεω απο τον καημο μου,γιατι ειχα ραντεβου την παρασκευη για βαφη και γεννησα την τεταρτη, επισεις εχω πολλα λευκα! οποτε καταλαβαινεις τι γινεται!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...