Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου συγνωμη που βγηκα ετσι αποτομα το πρωι....

αλλα με επιασε η μεση μου απο τη καρεκλα και πηγα ξαπλωσα....ουφφφφφφφφφ.....οσο φουσκωνω θα τα εχω αυτα...δε πειραζει ομως!!!!το νινακι μου να ειναι καλα.....

σιδερωσα και λιγο πιο μετα...καθιστη εννοειται!!!!και τωρα περιμενω την μαμα μου και την αδερφουλα μου να παμε για τη κουνια!!!!

χαμος γινεται παλι στο κεντρο....ουφφφφφφφφ....σε καλο να μας βγει ολο αυτο!!!!

λενιω μου εισαι καλυτεραααααααααααα...μπραβο ζαργανα μουουουουοουυ....χιχιχιιχιχιχ.....και ποσο μεγαλωσατε ε?????μια χαρα τα κιλακια του πριγκιπα σας!!!!φτου φτου φτου!!!!

αναστασακι μου ειδες τη κλινικη?μπραβο....αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο....μπηκες και στον 7ο?????εχω συγκλονιστει με το ποσο γρηγορα περναει ο καιρος.....ποποποποποποπο.....

νατασαρα μουουουουουοουουυ.....ι κανεις?πως μου εισαι?

πεταλουδιτσα εγω την αυχενικη την εκανα 12 προς 13 εβδομαδα...πλησιαζεις....το αναστασακι μαλλον εννοουσε την β-επιπεδου οτι την εκανε 21η εβδομαδα....

ματιναραααααααααααααααα...που εισαι?????τρεχεις με τις ετοιμασιες σου καμαρι μου εεεεε????ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....χιχιχιιχχιχιχ...

Ρανιουκακο μουυυυυυ αγαπουλα μου ολα καλα ευτυχωςφιλακια πολλαααααα..ξυπνησε ο μιρκος!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

από 286 μου την αφησε 228! αυτη ειναι εχει κ κουνουπιερα μαση και βαση

Abc-1.jpg

κοριτσακια μουουυουουουοουυ....γυρισαμεεεεεεε....

αχ μου πηραν οι γονεις μου κουνια και συρταριερα....ειναι ακριβως αυτα που βλεπετε ση φωτο....χαχχαχαχααχχαχα....δεν το πιστευω αναστασακι μου οτι εβαλες αυτη τη φωτο!!!!!!!!

προικα ακομα δε πηρα την επομενη φορα!!!!!:P

τι κανετε εσεις?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Ρανιουκακο μουυυυυυ αγαπουλα μου ολα καλα ευτυχωςφιλακια πολλαααααα..ξυπνησε ο μιρκος!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

λενιω μυουοουυοουοουουυυ....μακια πολλααααααααα....

αχ δε σε προλαβα!!!!!:(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Ρανιακι μου! καλορίζικα πολύ όμορφα!!!!!!!!!!!!:P:p από πιο μαγαζί τα πήρατε??? πότε εχουν παραδοση??? πολύ χαρηκα! ετοιμαζεσαι σιγα σιγά!!!!

Λενακι μου! ευχαριστω πολύ!! φιλάκια πολλααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ματινακιιιιιιι???????? που εισαι βρε ψυχή??????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα.......να 'μαι κι εγω!!!! Χαθηκα λιγο ε?

Τρεχω κοριτσακια μου για τις ετοιμασιες του μπεμπουλη! Η βαλιτσα ετοιμη απλα θα φτιαξω ενα σακ βουαγιαζακι μικρο για τα καλυντικα τυπου σαμπουαν-αφρολουτρο για μενα και τον μπεμπη, βουρτσα για τα μαλλια μου, κρεμα για συγκαμα του μπεμπη, επιθεματα στηθους, κρεμα για θηλες, μπατονετες κ.α.

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω αλλα καπου πηρε το ματι μου φωτο με κουνιες και συρταριερες?????

Μεγεια σας!!!! Με το καλο να τα χαρουν τα μπεμπακια σας!!!!!!

Ρανια μου και Αναστασακι μου πολυ ωραιες επιλογες κανατε μπραβο σας!

Κι εγω λευκα επιπλα ηθελα αλλα δεν του αρεσαν του αντρα μου...ηθελε χρωμα οποτε πηραμε χρωματιστη κουνια....οταν θα ειναι ετοιμο το δωματιο θα σας βαλω φωτο να το δειτε εδω οχι στο φεις!Μεχρι στιγμης οποιος το εχει δει μας εχει πει οτι το φτιαξαμε πολυ ωραιο και χαρουμενο! Εμεις βεβαια εχουμε ξετρελαθει εννοειται με το αριστουργημα μας!!!!χαχαχαχα......

Τεσπα...παω να φαω και επανερχομαι να αναφερθω σε καθεμια ξεχωριστα!!!!!

καλημεραααααααααααααα..σημερα ειναι μια ομορφη μερα..εχει πολυ ηλιο εξω κ η διαθεση μου τωρα που ειμαι καλα επνηλθεεε...κοριτσια ειμαι καλααααααααα!επιτελουςςςςςς..το μικρουλι μου εφαγε κ κοιματια..χθες εφαγε κατα της 12 το βραδυ κ μετα ξαναξυπνησε στης 4..οποτε χορτασα κ υπνο..ο μεγαλος μου ο τζουτζουκος κοιταει παιδικα κ εγω εχω βαλει την τηγανια μου να γινεται τωρα που κοιμαται ο μικρουλης..αργοτερα θα ερθει η κοπελα του αδερφου μου να της κανω μια προβα στο μακιγιαζ που θελει να της κανω σε μια βαφτιση που θα γινει νονα..αυταααααα!επιτελους επανηλθααααααααααααα:D:D:D

Ρανιουκοοοοο κ Αναστασακιιιιιιιιι τελειες οι αγορες σας..πολυ ομορφο λευκο χρωμα κ ωραιο σχεδιο πολυ μου αρεσε..μεγια σας..να ριξουν πολους ηρεμους υπνους τα μωρακια σας εκει μεσα;);)

Ματινουλι μουυυυυυυ αχ πολυ συγκινουμαι που τα εχεις ετοιμασει ολα κ σου εμεινα λιγες μερες πια!σιγουρα υο δωματιο σας θα ειναι τελειο..εγω δυστηχως εδω δεν καταφερα ακομα να βαλω φωτο κ στο φβ δεν θελω να βαζω κ πολες..αν κ παλι εβαλα του μεγαλου μου..:rolleyes:θα θελα να σας δειξω τον δευτερο πριγκιπα μου αλα πως:confused:δεν μπορω ναβαλω φωτο εδω:rolleyes:

καλη ορεξη ματινουλι μου..φιλακιαααααααα:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

NewsletterLatteArtWinner.jpgαχ θα επινα ενα τετιο καφε τωρα!μου εχει λειψει πολυ!στο νοσοκομειο μας ειπαν οτι μπορουμε να πιουμε αρκει να θηλασεις μετα απο δυο ωρες..αλα δεν το ρισκαρω με τιποτα κ αν ξυπνησει νωρητερα κ πειναει τι γινεται!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααααααα..σημερα ειναι μια ομορφη μερα..εχει πολυ ηλιο εξω κ η διαθεση μου τωρα που ειμαι καλα επνηλθεεε...κοριτσια ειμαι καλααααααααα!επιτελουςςςςςς..το μικρουλι μου εφαγε κ κοιματια..χθες εφαγε κατα της 12 το βραδυ κ μετα ξαναξυπνησε στης 4..οποτε χορτασα κ υπνο..ο μεγαλος μου ο τζουτζουκος κοιταει παιδικα κ εγω εχω βαλει την τηγανια μου να γινεται τωρα που κοιμαται ο μικρουλης..αργοτερα θα ερθει η κοπελα του αδερφου μου να της κανω μια προβα στο μακιγιαζ που θελει να της κανω σε μια βαφτιση που θα γινει νονα..αυταααααα!επιτελους επανηλθααααααααααααα:D:D:D

Ρανιουκοοοοο κ Αναστασακιιιιιιιιι τελειες οι αγορες σας..πολυ ομορφο λευκο χρωμα κ ωραιο σχεδιο πολυ μου αρεσε..μεγια σας..να ριξουν πολους ηρεμους υπνους τα μωρακια σας εκει μεσα;);)

Ματινουλι μουυυυυυυ αχ πολυ συγκινουμαι που τα εχεις ετοιμασει ολα κ σου εμεινα λιγες μερες πια!σιγουρα υο δωματιο σας θα ειναι τελειο..εγω δυστηχως εδω δεν καταφερα ακομα να βαλω φωτο κ στο φβ δεν θελω να βαζω κ πολες..αν κ παλι εβαλα του μεγαλου μου..:rolleyes:θα θελα να σας δειξω τον δευτερο πριγκιπα μου αλα πως:confused:δεν μπορω ναβαλω φωτο εδω:rolleyes:

καλη ορεξη ματινουλι μου..φιλακιαααααααα:D

Λενιω μουυυυυυυ!!!!!!! Ποσο χαιρομαι που εισαι εντελως καλα! Μπραβο το κοριτσακι μας!!!!!! Ο μπεμπουλης σου θα ειναι πολυ χαρουμενος που επανηλθε η μανουλα....γιουπι!!!!!!!!!!! Ο μεγαλος ξετρελαμενος με τον μπεμπη ε??????

Εγω Λενιω μου την ετοιμασα την βαλιτσουλα μου, μονο αυτο το μικρο σακ βουαγιαζακι μου μενει και τελος για το μαιευτηριο πανετοιμη! Και το δωματιο ειναι ετοιμο απλα θελω να το καθαρισω και να στρωσω την κουνια! Εχω ομως μια απορια...το στρωμα δεν το εχω βγαλει απο την σακουλα του και αναρωτιεμαι θα πρεπει να το αερισω πριν το στρωσω????

Οσο για τις φωτο εδω θα πρεπει να κανεις αλλαγη στο μεγεθος τους για να στις ανεβασει....θελει χρονο σιγουρα οποτε αν βρεις καν'το να δουμε το ζουζουνι σου!!!!!!!

NewsletterLatteArtWinner.jpgαχ θα επινα ενα τετιο καφε τωρα!μου εχει λειψει πολυ!στο νοσοκομειο μας ειπαν οτι μπορουμε να πιουμε αρκει να θηλασεις μετα απο δυο ωρες..αλα δεν το ρισκαρω με τιποτα κ αν ξυπνησει νωρητερα κ πειναει τι γινεται!:rolleyes:

Αχ Λενιω μου κι εγω θα ηθελα να πιω εναν κανονικο καφε μετα την γεννα αλλα σιγουρα δεν θα το κανω γιατι εμενα θα μου ερθει και ορεξη για τσιγαρο...οποτε μακρυα!!!!!! Αν θηλασω τελικα και φτασω το 6μηνο που εχω στο μυαλο μου τοτε αν θελω να κανω ενα τσιγαρο δεν το συζητω θα το κανω αλλα για να το ξαναρχισω δεν νομιζω....θα δειξει δεν θελω να λεω μεγαλα λογια!!!!

Προς το παρον με τον ντεκαφεινε που εχω πιει κανα 2-3 φορες δεν μου ηρθε η ορεξη για τσιγαρο....παλι καλα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ Λενιω μου κι εγω θα ηθελα να πιω εναν κανονικο καφε μετα την γεννα αλλα σιγουρα δεν θα το κανω γιατι εμενα θα μου ερθει και ορεξη για τσιγαρο...οποτε μακρυα!!!!!! Αν θηλασω τελικα και φτασω το 6μηνο που εχω στο μυαλο μου τοτε αν θελω να κανω ενα τσιγαρο δεν το συζητω θα το κανω αλλα για να το ξαναρχισω δεν νομιζω....θα δειξει δεν θελω να λεω μεγαλα λογια!!!!

Προς το παρον με τον ντεκαφεινε που εχω πιει κανα 2-3 φορες δεν μου ηρθε η ορεξη για τσιγαρο....παλι καλα!!!!!!!!

Λενιω μουυυυυυυ!!!!!!! Ποσο χαιρομαι που εισαι εντελως καλα! Μπραβο το κοριτσακι μας!!!!!! Ο μπεμπουλης σου θα ειναι πολυ χαρουμενος που επανηλθε η μανουλα....γιουπι!!!!!!!!!!! Ο μεγαλος ξετρελαμενος με τον μπεμπη ε??????

Εγω Λενιω μου την ετοιμασα την βαλιτσουλα μου, μονο αυτο το μικρο σακ βουαγιαζακι μου μενει και τελος για το μαιευτηριο πανετοιμη! Και το δωματιο ειναι ετοιμο απλα θελω να το καθαρισω και να στρωσω την κουνια! Εχω ομως μια απορια...το στρωμα δεν το εχω βγαλει απο την σακουλα του και αναρωτιεμαι θα πρεπει να το αερισω πριν το στρωσω????

Οσο για τις φωτο εδω θα πρεπει να κανεις αλλαγη στο μεγεθος τους για να στις ανεβασει....θελει χρονο σιγουρα οποτε αν βρεις καν'το να δουμε το ζουζουνι σου!!!!!!!

Ματινουλι μουυυυ ευχαρηστωωωωω..δοξα το θεο ειμαι πολυ καλα..κ πολυ χαιρομαι που εχω ανεβει κ παλι ψυχολογικα!

εισαι πανετοιμη για τον μπεμπουλη σου..αχ λιγο σου εμεινε..

εμενα το στρωμα μου το εφτιαξε ο αντρας μου δουλευει στα στρωματα οποτε το προσεξε πολυ κ μενα με ναιλον μου το φερε αλα τον το αερισα Ματινακι μου ξερω γω..:rolleyes::rolleyes:

αν ειναι να σου ρθει ορεξη για το τσιγαρο τοτε να μην πιεις Ματινακι μου..μονο κακο σου κανει το τσιγαρο..τι καλα τωρα που το εκοψς φανταζομαι θα αισθανεσαι διαφορετικα..

μακαρι να μπορεσω να βαλω φωτοο..μεγεθος πως αλλαζεις..το ειχα δοκιμασει αλα δεν τα καταφερα:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ευχαριστω!!!! Γεια σας κι απο μενα! Πηγε ο αντρουλης στη δουλεια και ειπα να μπω λιγακι.... Ηθελα να σας πω κατι σχετικα με την ανησυχια της Αναστασια για το αν γυρισει το μωρο και τη γεννα της Ποπης με καισαρικη.

Μετα απο πολυ σκεψηκαι αρκετο διαβασμα αποφασισα κι εγω να ζητησω απο το γιατρο μου να κανουμε καισαρικη εχω δεν εχω προβλημα γιατι η φυσιολογικη γεννα ειναι ο μεγαλος μου φοβος! Προτιμω πονο μετα (που απο οτι εχω ακουσει δεν ειναι κατι ανυποφορο) παρα τις οδυνες που ενας ιεος ξερει για ποσες ωρες θα κρατησουν και πώς θα καταληξη η κατασταση. Να μη σας ζαλιζω λοιπον, ο γιατρος μου αφου με ενημερωσε για τα συν και πλην και των 2 τροπων, δεχτηκε και κλεισαμε απο τωρα οτι θα ειναι καισαρικη. Το ποσο ηρεμησα..δε λεγεται! Ειμαι χεστρου...τι να κανω!!:D

Γεια σου ελενακι!!!! Τι κανεις κοριτσι???? Το μπεμπακι καλα???????

Θα συμφωνησω με την Νατασα μας κι εγω λοιπον! Εγω ειμαι βασικα φοβιτσιαρα ως προς το νυστερι και ως προς την επισκληριδιο και γενικα οτι εχει να κανει με ναρκωση! Το χειρουργειο ποτε δεν το χωνεψα οποτε θα ηθελα αν το ηθελε και ο Θεος να γεννησω φυσιολογικα με ολη την σημασια της λεξης....δηλαδη και χωρις επισκληριδιο αν γινεται!

Η αληθεια ειναι οτι μετα απο ενα χειρουργειο ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα οποτε δεν υπαρχουν στανταρ επειδη καποιες γυναικες δεν πονανε μετα την καισαρικη για να πεις οτι διαλεγεις αυτη την μεθοδο για να μην νιωσεις τους πονους της φυσιολογικης γεννας! Θα συμφωνησω στο γεγονος οτι στην φυσιολογικη μπορει να πονας για ωρες και να ταλαιπωρεισαι αλλα αυτο που εχω σκεφτει εγω ειναι οτι οταν δω οτι δεν υποφερεται αλλο θα ζητησω απο μονη μου καισαρικη! Οχι ομως δεν θα την ζητησω εξ αρχης γιατι ειναι αυτο που λεει η Νατασα, οτι δηλαδη μπορει να πας για καλυτερα και να ειναι πολυ χειροτερα...αλλωστε τους πονους της γεννας μετα τους ξεχνας και μπορεις να φροντισεις αμεσα το μωρο σου...με ενα χειρουργειο δεν επανερχεσαι αμεσως ακομα και αν δεν πονας!

Οπως και να εχει, με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας και να ειναι γερα!

Ματινουλι μουυυυ ευχαρηστωωωωω..δοξα το θεο ειμαι πολυ καλα..κ πολυ χαιρομαι που εχω ανεβει κ παλι ψυχολογικα!

εισαι πανετοιμη για τον μπεμπουλη σου..αχ λιγο σου εμεινε..

εμενα το στρωμα μου το εφτιαξε ο αντρας μου δουλευει στα στρωματα οποτε το προσεξε πολυ κ μενα με ναιλον μου το φερε αλα τον το αερισα Ματινακι μου ξερω γω..:rolleyes::rolleyes:

αν ειναι να σου ρθει ορεξη για το τσιγαρο τοτε να μην πιεις Ματινακι μου..μονο κακο σου κανει το τσιγαρο..τι καλα τωρα που το εκοψς φανταζομαι θα αισθανεσαι διαφορετικα..

μακαρι να μπορεσω να βαλω φωτοο..μεγεθος πως αλλαζεις..το ειχα δοκιμασει αλα δεν τα καταφερα:confused:

Ναι τελεια ειναι που νιωθεις καλυτερα...!!!!!!!!!!

Κι εγω μαλλον σε λιγο θα το βγαλω να αεριστει και οσο αεριζεται θα καθαρισω κουνια και δωματιο και μετα θα την στρωσω...δεν ειναι νωρις ε? Μηπως να περιμενα απο την αλλη εβδομαδα να το κανω? Ξερω γω μηπως σκονιστει παλι???? Τεσπα θα δουμε.....

Ναι νιωθω πολυ καλα που το εκοψα αλλα την διαφορα θα την δω μολις γεννησω με το καλο, γιατι τωρα π.χ. επιβαρυνομαι λογω εγκυμοσυνης και στην αναπνοη και γενικα φουσκωνω ευκολα....οταν θα γεννησω θα δω αν εχει διορθωθει η αναπνοη και γενικα ο οργανισμος μου απο θεμα κουρασης φουσκωματος κτλ....παντως δεν το ζηταω καθολου!

Οσο για τις φωτο εχω καιρο να το κανω και δεν θυμαμαι πως γινεται...οταν το προσπαθησω θα σου πω λενιω μου ναι?

Παω να απλωσω το πλυντηριακι κι ερχομαι!

Γεια σου ελενακι!!!! Τι κανεις κοριτσι???? Το μπεμπακι καλα???????

Θα συμφωνησω με την Νατασα μας κι εγω λοιπον! Εγω ειμαι βασικα φοβιτσιαρα ως προς το νυστερι και ως προς την επισκληριδιο και γενικα οτι εχει να κανει με ναρκωση! Το χειρουργειο ποτε δεν το χωνεψα οποτε θα ηθελα αν το ηθελε και ο Θεος να γεννησω φυσιολογικα με ολη την σημασια της λεξης....δηλαδη και χωρις επισκληριδιο αν γινεται!

Η αληθεια ειναι οτι μετα απο ενα χειρουργειο ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα οποτε δεν υπαρχουν στανταρ επειδη καποιες γυναικες δεν πονανε μετα την καισαρικη για να πεις οτι διαλεγεις αυτη την μεθοδο για να μην νιωσεις τους πονους της φυσιολογικης γεννας! Θα συμφωνησω στο γεγονος οτι στην φυσιολογικη μπορει να πονας για ωρες και να ταλαιπωρεισαι αλλα αυτο που εχω σκεφτει εγω ειναι οτι οταν δω οτι δεν υποφερεται αλλο θα ζητησω απο μονη μου καισαρικη! Οχι ομως δεν θα την ζητησω εξ αρχης γιατι ειναι αυτο που λεει η Νατασα, οτι δηλαδη μπορει να πας για καλυτερα και να ειναι πολυ χειροτερα...αλλωστε τους πονους της γεννας μετα τους ξεχνας και μπορεις να φροντισεις αμεσα το μωρο σου...με ενα χειρουργειο δεν επανερχεσαι αμεσως ακομα και αν δεν πονας!

Οπως και να εχει, με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας και να ειναι γερα!

ετσι ειναι Ματινακι μου..ενα χειρουργειο ειναι χειργουργειο..σε κοβουν κ σε ραβουν..η αναρωση μετα ειναι δυσκολη κ δυσκολα μπορεις να ασχοληθεις με το μωρο ειδικα την πρωτη μερα..φυσικα οτι ειναι καλυτερο για το μωρο..αν χρειαστει καισαρικη τοτε πρεπει να γινει αλα αυτη τη συζητηση ειχαμε με τα κοριτσια στο νοσοκομειο καθε μερα αυτο λεγαμε..καμια σχεση η καισαρικη με φυσιολογικο ...κ αναρωτιομασταν γιατι καπια να παει με την θεληση της κ να κανει καισαρικη εφοσον τωρα κ ο φυσιολογικο ςειναι ευκολος απο αποψη οτι κανεις επισκληριδιο κ δεν καταλαβαινεις πολα κ σηκωνεσαι αμεσως!οπως κα να ερθουν φυσικα με το καλο να γεννηθουν ολα τα μωρακια του κοσμου!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ναι τελεια ειναι που νιωθεις καλυτερα...!!!!!!!!!!

Κι εγω μαλλον σε λιγο θα το βγαλω να αεριστει και οσο αεριζεται θα καθαρισω κουνια και δωματιο και μετα θα την στρωσω...δεν ειναι νωρις ε? Μηπως να περιμενα απο την αλλη εβδομαδα να το κανω? Ξερω γω μηπως σκονιστει παλι???? Τεσπα θα δουμε.....

Ναι νιωθω πολυ καλα που το εκοψα αλλα την διαφορα θα την δω μολις γεννησω με το καλο, γιατι τωρα π.χ. επιβαρυνομαι λογω εγκυμοσυνης και στην αναπνοη και γενικα φουσκωνω ευκολα....οταν θα γεννησω θα δω αν εχει διορθωθει η αναπνοη και γενικα ο οργανισμος μου απο θεμα κουρασης φουσκωματος κτλ....παντως δεν το ζηταω καθολου!

Οσο για τις φωτο εχω καιρο να το κανω και δεν θυμαμαι πως γινεται...οταν το προσπαθησω θα σου πω λενιω μου ναι?

Παω να απλωσω το πλυντηριακι κι ερχομαι!

δεν πιστευω οτι ειναι νωρης..στρωστο απλα απο πανω βαλε κατι να μην σκονιστει ..θα μπορουσες να στρωσεις κ το κρεβατακι με τα σεντονακια κ απο πανω αφου θα εχει το παπλωματακι του θα μεινει καθαρο απλα στο τελος πριν ερθει το μωρο θα μπορουσες παλι απαλ να το αερισεις κ τελος μια χαρα θα ειναι!

φανταζομαι Ματινακι ποσο δυσκολα ειναι για σενα τωρα..εγω τωρα που κανω καπιες κινησεις που τελευταια δεν μπορουσα οπως να σκυβω να παιρνω πραγματα απο κατω κ να κανω γρηγορες κινησεις κ να κοιμαμαι οπως θελω μου φαινεται καπως..λεω τοσο ευκολο ηταν τελικα:tongue::tongue:

ναι Ματινακι μου οταν το κανεις πεσμου κ μενα να βαλω κ γω φωτο;);)

κ γω παω να αποτελειωσω το φαγακι μου κ μετα περημενω την κοπελα του αδερφου μου να ερθει..θα μπω το μεσημερι μωλης κοιμησω τα παιδια μου:D:D:Dαπιστευτο μου ακουγεται κ ειδικα οταν ο αντρας μου με παιρνει τηλ κ με ρωταει τι κανουν τα μωρα??κ λεω απο μεσσα μου τα μωραααα:D:Dτελικα ενα παιδι ισον κανενα..τωρα νιωθω πληρης οτι εχω μια οικογενεια!θα θελα πολυ κ τριτο μωρο αλα οι εποχη μας δεν σου δινει αυτη τη δυνατοτητα επισης φοβαμαι το χειρουργειο για ακομα μαι φορα;):tongue:αυταααα..χαιρομαι πολυ που επανηλθααααααααααααα!μωλης εχω χρονο ξαναμπαινω...χαδακια πολα στον μπεμπακο σου Ματινακι μου!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...