Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κορίτσια μου πήγα σημερα στην βιοκλινικη και ειδα τα δωματια και με ειπε κ τις τιμες παλι! μια χαρα μου φανηκαν! πολύ ευχαριστημενη ειμαι και απο τις τιμες! εκει θα γεννησω! νιωθω και ασφαλεια που ειναι δίπλα στο σπιτι... και ο αντρας μου αυτο λεει!!

δεν ρωτησα ομως αν την κλεινουνε με καποιο τροπο και τετοια... θα ενημερωθω απο τη γιατρο μου στο επομενο ραντεβου. τωρα ειναι να παω στις 7/11 αλλα θα λειπουμε στο χωριο και ετσι αυριο θα παρω τηλ. για να παω πριν την 28η Οκτωβριου!!:P

αυταααααααααααα παω να φαω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και δεν φοβασαι?εμενα κατι σαν να αρχισε να με πιανει...αχ με φωναζει...φευγωωωωωωωωωωωω

πως δεν φοβαμαι!! αλλα τι να κανω! εκεινη την ωρα θα δουμε!!!!!!!!! εσυ τι σκεφτεσαι??????? αντε πηγαινε και οταν μπεις να μου πεις!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου συγνωμη που βγηκα ετσι αποτομα το πρωι....

αλλα με επιασε η μεση μου απο τη καρεκλα και πηγα ξαπλωσα....ουφφφφφφφφφ.....οσο φουσκωνω θα τα εχω αυτα...δε πειραζει ομως!!!!το νινακι μου να ειναι καλα.....

σιδερωσα και λιγο πιο μετα...καθιστη εννοειται!!!!και τωρα περιμενω την μαμα μου και την αδερφουλα μου να παμε για τη κουνια!!!!

χαμος γινεται παλι στο κεντρο....ουφφφφφφφφ....σε καλο να μας βγει ολο αυτο!!!!

λενιω μου εισαι καλυτεραααααααααααα...μπραβο ζαργανα μουουουουοουυ....χιχιχιιχιχιχ.....και ποσο μεγαλωσατε ε?????μια χαρα τα κιλακια του πριγκιπα σας!!!!φτου φτου φτου!!!!

αναστασακι μου ειδες τη κλινικη?μπραβο....αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο....μπηκες και στον 7ο?????εχω συγκλονιστει με το ποσο γρηγορα περναει ο καιρος.....ποποποποποποπο.....

νατασαρα μουουουουουοουουυ.....ι κανεις?πως μου εισαι?

πεταλουδιτσα εγω την αυχενικη την εκανα 12 προς 13 εβδομαδα...πλησιαζεις....το αναστασακι μαλλον εννοουσε την β-επιπεδου οτι την εκανε 21η εβδομαδα....

ματιναραααααααααααααααα...που εισαι?????τρεχεις με τις ετοιμασιες σου καμαρι μου εεεεε????ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....χιχιχιιχχιχιχ...

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσακια μου συγνωμη που βγηκα ετσι αποτομα το πρωι....

αλλα με επιασε η μεση μου απο τη καρεκλα και πηγα ξαπλωσα....ουφφφφφφφφφ.....οσο φουσκωνω θα τα εχω αυτα...δε πειραζει ομως!!!!το νινακι μου να ειναι καλα.....

σιδερωσα και λιγο πιο μετα...καθιστη εννοειται!!!!και τωρα περιμενω την μαμα μου και την αδερφουλα μου να παμε για τη κουνια!!!!

χαμος γινεται παλι στο κεντρο....ουφφφφφφφφ....σε καλο να μας βγει ολο αυτο!!!!

λενιω μου εισαι καλυτεραααααααααααα...μπραβο ζαργανα μουουουουοουυ....χιχιχιιχιχιχ.....και ποσο μεγαλωσατε ε?????μια χαρα τα κιλακια του πριγκιπα σας!!!!φτου φτου φτου!!!!

αναστασακι μου ειδες τη κλινικη?μπραβο....αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο....μπηκες και στον 7ο?????εχω συγκλονιστει με το ποσο γρηγορα περναει ο καιρος.....ποποποποποποπο.....

νατασαρα μουουουουουοουουυ.....ι κανεις?πως μου εισαι?

πεταλουδιτσα εγω την αυχενικη την εκανα 12 προς 13 εβδομαδα...πλησιαζεις....το αναστασακι μαλλον εννοουσε την β-επιπεδου οτι την εκανε 21η εβδομαδα....

ματιναραααααααααααααααα...που εισαι?????τρεχεις με τις ετοιμασιες σου καμαρι μου εεεεε????ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....χιχιχιιχχιχιχ...

γεια σου ρανιακι μου!!!!! ναι εκανα λάθοςςςς!! συγνωμη πεταλουδίτσα!!!!

τελικα πήγατε να δειτε για κρεβατακι?????????????:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου ρανιακι μου!!!!! ναι εκανα λάθοςςςς!! συγνωμη πεταλουδίτσα!!!!

τελικα πήγατε να δειτε για κρεβατακι?????????????:P

τωρα τις περιμενω να ερθουν για να φυγουμε.....δε ξερω αν θα την αγορασουμε...οτι μου πει η μαμα μου αφου θα την παρει εκεινη....

εσεις πηρατε κουνια που γινεται και κρεββατι μετα?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

τωρα τις περιμενω να ερθουν για να φυγουμε.....δε ξερω αν θα την αγορασουμε...οτι μου πει η μαμα μου αφου θα την παρει εκεινη....

εσεις πηρατε κουνια που γινεται και κρεββατι μετα?

ωραια!!!!!!!! ναι εχει εξτρα πλαινα ξυλα το ενα πιο κοντο που γινεται μετα κρεβατι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τη παντα και τη προικα ποσο τα πηρες?δεν εχω κοιταξει ακομα...τωρα θα κοιταξω....

από 286 μου την αφησε 228! αυτη ειναι εχει κ κουνουπιερα μαση και βαση

Abc-1.jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πολυ ομορφο αναστασακι μου.....με το καλο να κοιμηθει το αγγελουδι σας εκει !!!!!!!!!κι εμενα ετσι ειναι αυτη που εχω δει.....

το χρωμα που διαλεξα δεν ειναι αυτο. το δικο μας τα πλαινα ειναι γκρι απαλο με νερα και το υπολοιπο λευκο. σε ευχαριστω πολυ ρανιακι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Λενακι μου!!!Τι ωραια που περασανε ολα !Μπραβο κοριτσακι μου!ο μπεμπακος σου μεγαλωνει και ειναι χαρουμενοσ και εσυ εισαι χαρουμενη τι ωραια!και γω σε σκεφτομαι πολυ !!!εχω αρχισει να κυκλοφορω τωρα και δεν βαζω ποπο κατω!χιχιχι!το πρωι βολτες το βραδυ συσπασεις πολλες και επωδυνες...να δουμε ποτε θα μας κανει η μπουμπου την τιμη!αφου βοηθησε ο Θεος και εφτασα μεχρι εδω...ειμαι σχεδον ξαπλα απο λιγο πριν μπω στον 7ο οποτε καταλαβαινεις οτι τωρα που ειμαστε οκ για γεννα δεν χανω την ωρα μου μεσα στο σπιτι!!!βγαζω τα σπασμενα!σαγαπω και σε σκεφτομαι πολυ!!!!!!!!!

Χρυσανθακι μου καλο ευχαρηστω πολυ..δοξα το θεο ολα καλα τωρα!

εσυ αγαπουλα μου καλα κανεις κ χορταινεις βολτουλες τωρα μετα θα σε εχει σε αποκλειστικοτητα η ζουζουνα σου!χαιρομαι ππου εισαι καλα κ εχεις κ καλες συσπασουλες..ερχεται η μικρη λιγο εμεινε!;)

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι μου!! πολύ χαίρομαι που εισαι καλύτερα ψυχή μου!!!!!!!!!!!!!!!! μπράβο!!! και ο μπεμπάκος μας είναι καλά!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p

θα ανεβει και η ψυχολογια σου τωρα!!!:D (((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

χρυσανθακι μου ερχεται η μπουμπουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!! πιστεψε το!!!!!!!!!!!!!!!!!

πεταλουδιτσα 21η εβδομαδα εκανα την αυχενικη και ρυνικό οστο ειδαμε ναι!

από 286 μου την αφησε 228! αυτη ειναι εχει κ κουνουπιερα μαση και βαση

Abc-1.jpg

Αναστασακι μου μεγια..τελειοο..πολυ γλυκοοοοοο!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...