Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ναι ξέρω για τις συσπάσεις αλλά νόμιζα ότι μόνο το περπάτημα σου έκοψε όχι γενικά να μην κάνεις τίποτα!!τες πα!!!ότι σου λέει η γιατρός σου να κάνεις εννοείται!!!:) κι εξάλλου κάτσε τώρα που μπορείς να μην κάνεις τίποτα!!μια χαρά σε βρίσκω!!!τεμπέλιασε τώρα για να έχεις δυνάμεις μετά για το μωράκι σου!!!:) :) :) :)

αααα μάλιστα δεν είναι και πολύ ανεβασμένο αλλά θα πρέπει λογικά να κόψεις κάποια πράγματα!!!τα γλυκά φαντάζομαι σίγουρα!!!:confused: :confused::rolleyes: :rolleyes:

πού γεννάς????ναι ναι να πας!!!κι εγώ είχα πάει και είχα δει την αίθουσα τοκετού τα δωμάτια όλα!!!!:tongue:

εδω για βιοκλινικη λέω! εσυ που γεννησες??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αναστασάκι μου γλυκό σε αφήνω!ξύπνησε ο αντρούλης μου!να τον χαρώ λίγο γιατί τελευταία τον βλέπω ελάχιστα!!! πολλά φιλιά!περιμένω εντυπώσεις από την κλινική !!!!!!

(((((((((((((((())))))))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

εδω για βιοκλινικη λέω! εσυ που γεννησες??

στον γαληνό στην μητροπόλεως?

εγώ στην γενική κλινική γέννησα!!όλα άψογα!όλα!!και οι κόπελες όλες μία και μία!!!

έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!

πάω αναστασάκι μου!!!!μάκια μάκια!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημερα κοριτσακια! Πώς ειστε; Καλα εγω... Αναστασακι συμπασχω... Κι εγω ηδη τη νυχτα σηκωνομαι καθε 2 ωρες για τσισα... Τι σπαστικο! Τη μερα δεν πηγαινω τοσο συχνα νομιζω....Ολα το βραδυ ερχονται;;;!!

Εχω απορια για την αυχενικη (κιαλλη)! Εμεις μεχρι πριν 1 βδομαδα που πηγαμε για υπερηχο (κοιλιακο καναμε) ειδαμε το εμβρυο αλλα δε φαινοταν λεπτομερειες. Ενα γκρι πραγματακι που κουνιοταν. Για αυχενικη θα παω σε καμια 10αρια μερες περιπου. Ο υπερηχος της αυχενικης ειναι ιδιος με αυτον που κανουμε καθε φορα στο γιατρο; Ρωταω γιατι απορω πώς φαινονται τοσες λεπτομερειες (πηγα σε παλιο μηνυμα της Ματινας και ελεγε οτι ειδαν τα παντα!) ενω μεχρι στιγμης βλεπουμε ενα γκρι πραγματακι;; Δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω...

καλημέρα πεταλουδίτσα!!! εγω κοιλιακο υπέρυχο εκανα κατευθειαν στην αυχενικη να φανταστεις πιο πριν που προσπαθουσε η γιατρος δε φαινοταν κατι, και καναμε κολπικο. στην αυχενικη που εκανα εγω δεν φαινοταν ολα ξεκαθαρα!! ενταξει ο γιατρος μου ελεγε να το ταδε να το ταδε αλλα εγω δεν τα ξεχωριζα!!!!:oops::oops::oops: ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στον γαληνό στην μητροπόλεως?

εγώ στην γενική κλινική γέννησα!!όλα άψογα!όλα!!και οι κόπελες όλες μία και μία!!!

έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!

πάω αναστασάκι μου!!!!μάκια μάκια!!!!

ναι στην μητροπολεως!!!:D θα σου πω αν παω!!! αντε πηγαινε στον αντρουλη σου!! φιλακια!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα πεταλουδίτσα!!! εγω κοιλιακο υπέρυχο εκανα κατευθειαν στην αυχενικη να φανταστεις πιο πριν που προσπαθουσε η γιατρος δε φαινοταν κατι, και καναμε κολπικο. στην αυχενικη που εκανα εγω δεν φαινοταν ολα ξεκαθαρα!! ενταξει ο γιατρος μου ελεγε να το ταδε να το ταδε αλλα εγω δεν τα ξεχωριζα!!!!:oops::oops::oops: ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!

Ευχαριστω!! Μακαρι να ειναι ολα καλα! Αρα μην περιμενω να φανουν απαραιτητως και πολλα!!Σε ποια βδομαδα εκανες αυχενικη; Θυμασαι; Ρινικο οστο ειδατε για παραδειγμα;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!

τι κανετεεεεε?σας εχω πεθυμησει πολυ..βασικα το να μπαινω κ ναμηλαμε μου ελειψε..

ειχαμε γιατρο σημερ.α.ολα καλα με τον ζουζουνο μου..ειναι πολυ καλα κ εχει παει 4.380..πολυ καλα κ στα κιλακια του..ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα σημερα που ειναι κ το μωρακι μου καλα!ο πυρετος με το που πηρα την αντιβιωση σταματησε ευτυχως..η κοκκινηλα στο στηθος εχει φυγει κ γενικα παω απο το καλο στο καλυτερο..κ το σημαντικο φτιαχνει κ η ψυχολογια μου!

αγαπουλες μου σας ευχαρηστω ολεες για τα ομορφα λογια συμπαραστασης που μου γραφετε κ μου φτιαχνετε την διαθεση..

Ιωανννακι μου καλο ,αγαπουλα μου πολυ χιαρομαι που ο μπαμπακας σου δεν εχει κατι πολυ σοβαρο ευχομαι να γινει καλα συντομα..ευχαρηστω που με σκεφτεσαι..ειμαι πολυ καλυτερα σημερα..χθες κοιμηθηκα λιγακι οποτε ειμαι πιο ξεκουραστη σημερα..εσενα ο μπεμπακος σου κλωτσαει για να σου φτιαχνει τη διαθεση τωρα που εισαι στεναχωρεμενη..ειδες το αγγελουδακι σουicon_wink.gif

Αναστασακι μου τι κανεις?ο μπεμπακος μας/icon_wink.gifγια τισ σκεψεις που κανει για το αν θα βγει υγιες το μωρα στο πρωτο δεν το σκεφτομουνα τοοσ πολυ αλα στο δευτερο ηταν πολυ συχνα στο μυαλο μου αυτο..κ πολυ με ανχωνε μην παει κατι στραβα κ δεν γεννηθει ενα υγιες μωρακι αλα ολα καλα κ ετσι θα ειναι κ το δικο σου..εχεις κανει ολες τις εξετασεις κ ολα καλα!icon_wink.gif

Ποπακη μου τι κανεις?η μπεμπουλιτσα σου που ειναι μαι γλυκα να της δωσεις πολα φιλακια στα μπουτακια της!κ μενα τελευταια ξεκηνησε να κλαει με το που πειναει..ειναι φαταουλης το ζοζυζουνακι μου!υπαρχουν ωρες που θηλαζω συνεχεια γιατι ενω τρωει κοιμαται δεν χορταινει τον αφηνω να κοιμηθει κ μετα απο λιγο ξυπναει κ πειναει ξανα!αυτα τα κολαπακια που λενε να τα χαιδευεις στο αυτι να ξυπνησουνν σε μας τους υπαναραδες δνε πιανουν..tongue.gifεμιασε στον μπαμπα του με τον υπνο!tongue.gif

Νατασακι μουυυυυυυυυ/φιλεναδιτσα μου μου ελειψες...πολα φιλακια στην γαρδενια σου!icon_wink.gificon_wink.gifεσυ πως εισαι?

Ρανιουκο μουυυυυ πως εισαι σημερα?η μεση σου?χαδακια στην κοιλιτσα!

Γιωτακι μου πολα φιλακια στην μπουμπουκα σου..κοπηκε το γαλα σου ειπες?ξερω οτι απο την στεναχωρια μπορεις να το παθεις αυτο..ευχομαι να σου κατεβει ξαανα..αλα αν δεν γινει δεν πειραζει αγαπουλα μου δεν εφταιγες εσυ..icon_wink.gif

Ματινακι μουυυυυυυυ πως εισαιιιιιι?ετοιμηηηη?χαδακια στον μπμεπακο σου!

Χρυασανθακι που εισαιιιιιι..σε εχω στο μυαλο μουυ...μηωπως γεννησαμε..icon_wink.gifπολα φιλακια!

Πεταλουδα πως εισαι?ολα καλα?με το καλο η αυχενικη..ολα καλα θα ειναι!;)

εκλεισες για καισαρικη ε!κοιτα σιγουρα το καλο ειναι οτι δεν πονας κ τελειωνεις γρηγορα με την γεννα αλ το μετα πιστεψε με δεν ειναι παντα ευκολο..εγω αυτη τη φορα αν κ ηταν καλυτερα σε σχεση με την πρωτη που υπεφερα αλα κ παλι δνε παυει να ειναι ενας πονος αφορητος εισαι συνεχεια με παυσιπονα ορους κ βλεπεις αυτες που γεννησαν φυσιολογικα να κυκλοφορουν στο διαδρομο τοσο ανετα κ εσυ να εισαι ξαπλα μεχρι να συνελθεις κ να μπορεις να κανεις καπιο βημα..εσυ ξερεις φυσικα τι σε κανει κ νιωθεις πιο καλα κ πιο ηρεμη αλα κ γω συμφωνω στο να αφησουμε την φυση να αποφασιει πως θα εξελιχθουν τα πραγματα..πολες φορες ο φυσιολογικος ειναι τοσο γρηγοροσ κ ευκολος που δε ταλαιπωρεισαι κ επισης η επισκληρδιος δεν σε αφηνει να υποφερεις!αυτη τη συζητηση την ειχαμε στο νσοσοκομειο με τα κοριτσια κ ολες αυτο λεγαμε γιατι να παει καπια με την θεληση της για καισαρικη!απλα σου λεω την γνωμη μου κ γνωμη πολων που εχουν κανει καισαρικη ο φυσιολογικος θα σε αφησει να απολαυσεις πιο πολυ το παιδακι σου στην αρχη με την καισαρικη ειναι δυσκολα..φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις παντου..icon_wink.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!

τι κανετεεεεε?σας εχω πεθυμησει πολυ..βασικα το να μπαινω κ ναμηλαμε μου ελειψε..

ειχαμε γιατρο σημερ.α.ολα καλα με τον ζουζουνο μου..ειναι πολυ καλα κ εχει παει 4.380..πολυ καλα κ στα κιλακια του..ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα σημερα που ειναι κ το μωρακι μου καλα!ο πυρετος με το που πηρα την αντιβιωση σταματησε ευτυχως..η κοκκινηλα στο στηθος εχει φυγει κ γενικα παω απο το καλο στο καλυτερο..κ το σημαντικο φτιαχνει κ η ψυχολογια μου!

αγαπουλες μου σας ευχαρηστω ολεες για τα ομορφα λογια συμπαραστασης που μου γραφετε κ μου φτιαχνετε την διαθεση..

Ιωανννακι μου καλο ,αγαπουλα μου πολυ χιαρομαι που ο μπαμπακας σου δεν εχει κατι πολυ σοβαρο ευχομαι να γινει καλα συντομα..ευχαρηστω που με σκεφτεσαι..ειμαι πολυ καλυτερα σημερα..χθες κοιμηθηκα λιγακι οποτε ειμαι πιο ξεκουραστη σημερα..εσενα ο μπεμπακος σου κλωτσαει για να σου φτιαχνει τη διαθεση τωρα που εισαι στεναχωρεμενη..ειδες το αγγελουδακι σου:wink:

Αναστασακι μου τι κανεις?ο μπεμπακος μας/:wink:για τισ σκεψεις που κανει για το αν θα βγει υγιες το μωρα στο πρωτο δεν το σκεφτομουνα τοοσ πολυ αλα στο δευτερο ηταν πολυ συχνα στο μυαλο μου αυτο..κ πολυ με ανχωνε μην παει κατι στραβα κ δεν γεννηθει ενα υγιες μωρακι αλα ολα καλα κ ετσι θα ειναι κ το δικο σου..εχεις κανει ολες τις εξετασεις κ ολα καλα!:wink:

Ποπακη μου τι κανεις?η μπεμπουλιτσα σου που ειναι μαι γλυκα να της δωσεις πολα φιλακια στα μπουτακια της!κ μενα τελευταια ξεκηνησε να κλαει με το που πειναει..ειναι φαταουλης το ζοζυζουνακι μου!υπαρχουν ωρες που θηλαζω συνεχεια γιατι ενω τρωει κοιμαται δεν χορταινει τον αφηνω να κοιμηθει κ μετα απο λιγο ξυπναει κ πειναει ξανα!αυτα τα κολαπακια που λενε να τα χαιδευεις στο αυτι να ξυπνησουνν σε μας τους υπαναραδες δνε πιανουν..:tongue:εμιασε στον μπαμπα του με τον υπνο!:tongue:

Νατασακι μουυυυυυυυυ/φιλεναδιτσα μου μου ελειψες...πολα φιλακια στην γαρδενια σου!:wink::wink:εσυ πως εισαι?

Ρανιουκο μουυυυυ πως εισαι σημερα?η μεση σου?χαδακια στην κοιλιτσα!

Γιωτακι μου πολα φιλακια στην μπουμπουκα σου..κοπηκε το γαλα σου ειπες?ξερω οτι απο την στεναχωρια μπορεις να το παθεις αυτο..ευχομαι να σου κατεβει ξαανα..αλα αν δεν γινει δεν πειραζει αγαπουλα μου δεν εφταιγες εσυ..:wink:

Ματινακι μουυυυυυυυ πως εισαιιιιιι?ετοιμηηηη?χαδακια στον μπμεπακο σου!

Χρυασανθακι που εισαιιιιιι..σε εχω στο μυαλο μουυ...μηωπως γεννησαμε..:wink:πολα φιλακια!

Πεταλουδα πως εισαι?ολα καλα?με το καλο η αυχενικη..ολα καλα θα ειναι!;)

εκλεισες για καισαρικη ε!κοιτα σιγουρα το καλο ειναι οτι δεν πονας κ τελειωνεις γρηγορα με την γεννα αλ το μετα πιστεψε με δεν ειναι παντα ευκολο..εγω αυτη τη φορα αν κ ηταν καλυτερα σε σχεση με την πρωτη που υπεφερα αλα κ παλι δνε παυει να ειναι ενας πονος αφορητος εισαι συνεχεια με παυσιπονα ορους κ βλεπεις αυτες που γεννησαν φυσιολογικα να κυκλοφορουν στο διαδρομο τοσο ανετα κ εσυ να εισαι ξαπλα μεχρι να συνελθεις κ να μπορεις να κανεις καπιο βημα..εσυ ξερεις φυσικα τι σε κανει κ νιωθεις πιο καλα κ πιο ηρεμη αλα κ γω συμφωνω στο να αφησουμε την φυση να αποφασιει πως θα εξελιχθουν τα πραγματα..πολες φορες ο φυσιολογικος ειναι τοσο γρηγοροσ κ ευκολος που δε ταλαιπωρεισαι κ επισης η επισκληρδιος δεν σε αφηνει να υποφερεις!αυτη τη συζητηση την ειχαμε στο νσοσοκομειο με τα κοριτσια κ ολες αυτο λεγαμε γιατι να παει καπια με την θεληση της για καισαρικη!απλα σου λεω την γνωμη μου κ γνωμη πολων που εχουν κανει καισαρικη ο φυσιολογικος θα σε αφησει να απολαυσεις πιο πολυ το παιδακι σου στην αρχη με την καισαρικη ειναι δυσκολα..φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις παντου..:wink:

Καλημερα Λενακι μου!!!Τι ωραια που περασανε ολα !Μπραβο κοριτσακι μου!ο μπεμπακος σου μεγαλωνει και ειναι χαρουμενοσ και εσυ εισαι χαρουμενη τι ωραια!και γω σε σκεφτομαι πολυ !!!εχω αρχισει να κυκλοφορω τωρα και δεν βαζω ποπο κατω!χιχιχι!το πρωι βολτες το βραδυ συσπασεις πολλες και επωδυνες...να δουμε ποτε θα μας κανει η μπουμπου την τιμη!αφου βοηθησε ο Θεος και εφτασα μεχρι εδω...ειμαι σχεδον ξαπλα απο λιγο πριν μπω στον 7ο οποτε καταλαβαινεις οτι τωρα που ειμαστε οκ για γεννα δεν χανω την ωρα μου μεσα στο σπιτι!!!βγαζω τα σπασμενα!σαγαπω και σε σκεφτομαι πολυ!!!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Τα αλλα μου κοριτσακια τι κανουνε???το πρωι πριν βγουμε σας διαβαζω μετα βολταρω και τα βραδια ποναω!αλλα μαρεσει !ο ερχομος της μπεμπας ειναι κοντα!εχει κατεβει πολυ...αυριο εχω γιατρο!αν δε γεννησω σημερα φυσικα!χιχιχι!Το Αναστασακι θα σας ενημερωσει αν γινει κατι βιαστικο και δεν προλαβω εγω αν και το θελω πριν φυγω να μπω και να σας το πω!!!!Ολεσ καλα ειστε αποτι βλεπω και σας χερομαι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

λενακι μου!! πολύ χαίρομαι που εισαι καλύτερα ψυχή μου!!!!!!!!!!!!!!!! μπράβο!!! και ο μπεμπάκος μας είναι καλά!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p

θα ανεβει και η ψυχολογια σου τωρα!!!:D (((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

χρυσανθακι μου ερχεται η μπουμπουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!! πιστεψε το!!!!!!!!!!!!!!!!!

πεταλουδιτσα 21η εβδομαδα εκανα την αυχενικη και ρυνικό οστο ειδαμε ναι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

λενακι μου!! πολύ χαίρομαι που εισαι καλύτερα ψυχή μου!!!!!!!!!!!!!!!! μπράβο!!! και ο μπεμπάκος μας είναι καλά!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p

θα ανεβει και η ψυχολογια σου τωρα!!!:D (((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

χρυσανθακι μου ερχεται η μπουμπουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!! πιστεψε το!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου ερχετε ναι!!!εσενα ο δικος σου θα ειναι το δωρο του καινουριου χρονου!!!θα γυρισει μη φοβασαι?δεν το εχουμε συζητησει καθολου!!φυσιολογικα ή καισαρικη?επισκληριδιο ή οχι?για πεσ?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Σας διαβάζω αλλά από όρεξη τίποτα! Με τον μπαμπά μου το καλό είναι πως δεν είναι μεγάλο το ανέβρυσμα το κακό είναι πως με τις απεργίες δεν λειτουργεί τίποτα για να κλείσουμε το ραντεβού για την αξονική και το χειρουργείο! Ελπίζουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα να τελειώσουν όλα καλά! :confused::confused::confused::confused:

Στα ευχάριστα τώρα! Ο μπεμπάκος μου ολοένα κλωτσάει και το πόσο χαρούμενη με κάνει δε λέγεται! Λες και καταλαβαίνει και θέλει να χαμογελάω! Τι να πω;;; :-P:razz::-P:razz::-P Την Παρασκευή εχω ραντεβού στο γιατρό, θα μου πει για τα κιλά αλλά δε με νοιάζει τίποτα!

Σας σκέφτομαι και η αλήθεια είναι πως πιο πολύ το Λενάκι μας με τον πυρετό και τη μαστίτιδα και το Ματινάκι μας που είναι έτοιμο να ζήσει το όνειρο!

Φιλάκια πολλά, καληνύχτα και σας αγαπώ πολύ!!!

Ιωαννακι μου ολα καλα θα πανε!!!μην ανυσηχεις εχεις ολη μας τη θετικη σκεψη!φιλακια πολλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αναστασακι μου ερχετε ναι!!!εσενα ο δικος σου θα ειναι το δωρο του καινουριου χρονου!!!θα γυρισει μη φοβασαι?δεν το εχουμε συζητησει καθολου!!φυσιολογικα ή καισαρικη?επισκληριδιο ή οχι?για πεσ?

πρωτα ο θεος αν ολα ειναι καλά φυσιολογικο! τωρα για επισκληριδιο αν και την φοβαμαι λένε οτι δεν ειναι τιποτα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι μου φευγουμε για το σπιτι!!!θα τα πουμε ξενα σημερα!φιλακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

πρωτα ο θεος αν ολα ειναι καλά φυσιολογικο! τωρα για επισκληριδιο αν και την φοβαμαι λένε οτι δεν ειναι τιποτα!

και δεν φοβασαι?εμενα κατι σαν να αρχισε να με πιανει...αχ με φωναζει...φευγωωωωωωωωωωωω

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...