Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Βιαζομαι εγω...Καποιος μου ειπε οτι στην αυχενικη διαφανεια ισως φανει, αλλα μαλλον ειναι νωρις...

ναι το εχω ακουσει!! αλλα παλι θα σιγουρευτεις πιο μετα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Σας διαβάζω αλλά από όρεξη τίποτα! Με τον μπαμπά μου το καλό είναι πως δεν είναι μεγάλο το ανέβρυσμα το κακό είναι πως με τις απεργίες δεν λειτουργεί τίποτα για να κλείσουμε το ραντεβού για την αξονική και το χειρουργείο! Ελπίζουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα να τελειώσουν όλα καλά! :confused::confused::confused::confused:

Στα ευχάριστα τώρα! Ο μπεμπάκος μου ολοένα κλωτσάει και το πόσο χαρούμενη με κάνει δε λέγεται! Λες και καταλαβαίνει και θέλει να χαμογελάω! Τι να πω;;; :-P:razz::-P:razz::-P Την Παρασκευή εχω ραντεβού στο γιατρό, θα μου πει για τα κιλά αλλά δε με νοιάζει τίποτα!

Σας σκέφτομαι και η αλήθεια είναι πως πιο πολύ το Λενάκι μας με τον πυρετό και τη μαστίτιδα και το Ματινάκι μας που είναι έτοιμο να ζήσει το όνειρο!

Φιλάκια πολλά, καληνύχτα και σας αγαπώ πολύ!!!

καλημερα φιλεναδιτσες μου....ουτε σημερα πηγα δουλεια!!!θα ειναι χειροτερα τα πραγματα στο κεντρο!!!!θα παω με τη μανουλα μου και την αδερφη μου να δουμε για κουνια γιατι θελουν να μας τη παρουν οι γονεις μου!!!

μπειτε για καφεδακι....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Σας διαβάζω αλλά από όρεξη τίποτα! Με τον μπαμπά μου το καλό είναι πως δεν είναι μεγάλο το ανέβρυσμα το κακό είναι πως με τις απεργίες δεν λειτουργεί τίποτα για να κλείσουμε το ραντεβού για την αξονική και το χειρουργείο! Ελπίζουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα να τελειώσουν όλα καλά! :confused::confused::confused::confused:

Στα ευχάριστα τώρα! Ο μπεμπάκος μου ολοένα κλωτσάει και το πόσο χαρούμενη με κάνει δε λέγεται! Λες και καταλαβαίνει και θέλει να χαμογελάω! Τι να πω;;; :-P:razz::-P:razz::-P Την Παρασκευή εχω ραντεβού στο γιατρό, θα μου πει για τα κιλά αλλά δε με νοιάζει τίποτα!

Σας σκέφτομαι και η αλήθεια είναι πως πιο πολύ το Λενάκι μας με τον πυρετό και τη μαστίτιδα και το Ματινάκι μας που είναι έτοιμο να ζήσει το όνειρο!

ιωαννακι μου γλυκοοοοο.....τι κανεις αγαπουλα μου?

ευτυχως που δεν ειναι παρα πολυ σοβαρο....αλλα και παλι θα δεις που ολα θα πανε τελεια....σε σκεφτομαστε!!!!!

μακια πολλα στο μπουμπουκο σου!!!!!:D

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημέρα Ιωαννάκι! ευχαριστο που δεν ειναι πολυ σοβαρό απ'ότι κατάλαβα.! και τι θα πει εχουν απεργιες ρε γ@@@@ο!!!! δηλαδη αν ειναι κατι πολύ σοβαρό τι γίνεται?????? τι να πω!! τέλος πάντων!! εύχομαι όλα καλά να πάνε και γρηγορα να αναρωσει ο άνθρωπος!!! πολλά χαδακια στον μπεμπακο σου που σε κάνει να χαμογελάς!!!!!!!!!!!!! φιλάκιααααααααα!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου....ουτε σημερα πηγα δουλεια!!!θα ειναι χειροτερα τα πραγματα στο κεντρο!!!!θα παω με τη μανουλα μου και την αδερφη μου να δουμε για κουνια γιατι θελουν να μας τη παρουν οι γονεις μου!!!

μπειτε για καφεδακι....

καλημέρα ρανιάκι!!! εφυγες μαλλον ε??? σήμερα θα πάτε??? μπράβο τελεια!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

good-morning-4.gif

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!! τι μου κάνετε???? εγω ξυπνησα αργουτσικα σημερα!!!!:D το βραδυ δεν το συζητω ανα 1 το πολυ 1,5 ωρα, ξυπνάω για τσίσα!!!!!! :shock::shock::shock: κατα τα αλλα ο μπέμπης δίνει συχνά το παρόν!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΕς!!!!

ιωαννακι μου περαστικα στον μπαμπακα σου κι ευχομαι να γινει γρηγορα οτι πρεπει και να αναρρωσει πληρως!!!να ειναι γερος να χαρει το εγγονακι του ο ανθρωπος!!!πολλα πολλα φιλια κουκλιτσα μου!!!

ρανιακι με το καλο...καλες αγορες ψυχαρα μου!!!!!!!να μπεις να μας πεις τι πηρατε τελικα!αχ τελεια!θα παρετε και την προικα?

αναστασακι μου καλημερουδια!!!υπνηλια με την εγκυμοσυνη ε???χαχαχα!δεν πειραζει κοιμησου τωρα που μπορεις!!!!τι κανεις αλλο?

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΕς!!!!

ιωαννακι μου περαστικα στον μπαμπακα σου κι ευχομαι να γινει γρηγορα οτι πρεπει και να αναρρωσει πληρως!!!να ειναι γερος να χαρει το εγγονακι του ο ανθρωπος!!!πολλα πολλα φιλια κουκλιτσα μου!!!

ρανιακι με το καλο...καλες αγορες ψυχαρα μου!!!!!!!να μπεις να μας πεις τι πηρατε τελικα!αχ τελεια!θα παρετε και την προικα?

αναστασακι μου καλημερουδια!!!υπνηλια με την εγκυμοσυνη ε???χαχαχα!δεν πειραζει κοιμησου τωρα που μπορεις!!!!τι κανεις αλλο?

καλημέρα νατασσακι!!!! μη φανταστεις ηρεμο υπνο! όλο το βραδυ σηκώνομαι και το υπόλοιπο στριφογυρναω!!! κατα τα αλλα μεσα στο σπίτι! το απογευμα εχω ραντεβού να πάω σε μια διαβητολογο να δουμε τι θα μου πεί!:rolleyes: μπήκαμε στον 7ο σου είπα???? χαχχαχαχα

εσείς τι κάνετε?? η μικρούλα??:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα νατασσακι!!!! μη φανταστεις ηρεμο υπνο! όλο το βραδυ σηκώνομαι και το υπόλοιπο στριφογυρναω!!! κατα τα αλλα μεσα στο σπίτι! το απογευμα εχω ραντεβού να πάω σε μια διαβητολογο να δουμε τι θα μου πεί!:rolleyes: μπήκαμε στον 7ο σου είπα???? χαχχαχαχα

εσείς τι κάνετε?? η μικρούλα??:D

σε καταλαβαίνω..όσο φουσκώνεις τόσο πιο άτσαλος γίνεται ο ύπνος..είναι και τα τσισάκια..χαχαχαχαχαχα!!!μεσα στο σπιτι όμως γιατι?δεν σε αφηνει να βγαινεις καθολου η γιατρος ουτε για ενα καφεδακι ας πουμε?η΄απλα εσύ βαριέσαι και κάθεσαι σπίτι?:tongue:

διαβητολόγο γιατί?έχεις θέμα με το ζάχαρο?δεν διάβασα πίσω και δεν ξέρω..:oops: :oops: :oops: :oops:

μπήκες στον 7?????????????????????????????????αχαχαχαχαχα!πώς περνάει θεέ μου ο καιρός έτσι????????????απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμείς καλά είμαστε η μικρή στον παιδικό και εγώ πίνω καφεδάκι γαλλικό!!!!!

ο άντρας μου κοιμάται ακόμα γιατί δούλευε βράδυ!!:cool:

σε καταλαβαίνω..όσο φουσκώνεις τόσο πιο άτσαλος γίνεται ο ύπνος..είναι και τα τσισάκια..χαχαχαχαχαχα!!!μεσα στο σπιτι όμως γιατι?δεν σε αφηνει να βγαινεις καθολου η γιατρος ουτε για ενα καφεδακι ας πουμε?η΄απλα εσύ βαριέσαι και κάθεσαι σπίτι?:tongue:

διαβητολόγο γιατί?έχεις θέμα με το ζάχαρο?δεν διάβασα πίσω και δεν ξέρω..:oops: :oops: :oops: :oops:

μπήκες στον 7?????????????????????????????????αχαχαχαχαχα!πώς περνάει θεέ μου ο καιρός έτσι????????????απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμείς καλά είμαστε η μικρή στον παιδικό και εγώ πίνω καφεδάκι γαλλικό!!!!!

ο άντρας μου κοιμάται ακόμα γιατί δούλευε βράδυ!!:cool:

είχα πολλές συσπάσεις και μου είπε να αποφυγω το περπατημα όσο μπορω και σπίτι να μην κάνω τίποτα! δηλαδη να προσεχω πάρα πολύ!!!

και για τα ζαχαρο, εκανα καμπυλη τη δευτερα και η τελευταια μετρηση ηταν λίγο πιο ανεβασμενη, με οριο το 120, ηταν 136. και μου ειπε να παω να μου πει τι να αποφευγω και τι να προσεχω γενικοτερα....

λέω να πάω σημερα να δω και την κλινικη, ειναι δίπλα στο σπίτι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

είχα πολλές συσπάσεις και μου είπε να αποφυγω το περπατημα όσο μπορω και σπίτι να μην κάνω τίποτα! δηλαδη να προσεχω πάρα πολύ!!!

και για τα ζαχαρο, εκανα καμπυλη τη δευτερα και η τελευταια μετρηση ηταν λίγο πιο ανεβασμενη, με οριο το 120, ηταν 136. και μου ειπε να παω να μου πει τι να αποφευγω και τι να προσεχω γενικοτερα....

λέω να πάω σημερα να δω και την κλινικη, ειναι δίπλα στο σπίτι!

ναι ξέρω για τις συσπάσεις αλλά νόμιζα ότι μόνο το περπάτημα σου έκοψε όχι γενικά να μην κάνεις τίποτα!!τες πα!!!ότι σου λέει η γιατρός σου να κάνεις εννοείται!!!:) κι εξάλλου κάτσε τώρα που μπορείς να μην κάνεις τίποτα!!μια χαρά σε βρίσκω!!!τεμπέλιασε τώρα για να έχεις δυνάμεις μετά για το μωράκι σου!!!:) :) :) :)

αααα μάλιστα δεν είναι και πολύ ανεβασμένο αλλά θα πρέπει λογικά να κόψεις κάποια πράγματα!!!τα γλυκά φαντάζομαι σίγουρα!!!:confused: :confused::rolleyes: :rolleyes:

πού γεννάς????ναι ναι να πας!!!κι εγώ είχα πάει και είχα δει την αίθουσα τοκετού τα δωμάτια όλα!!!!:tongue:

Καλημερα κοριτσακια! Πώς ειστε; Καλα εγω... Αναστασακι συμπασχω... Κι εγω ηδη τη νυχτα σηκωνομαι καθε 2 ωρες για τσισα... Τι σπαστικο! Τη μερα δεν πηγαινω τοσο συχνα νομιζω....Ολα το βραδυ ερχονται;;;!!

Εχω απορια για την αυχενικη (κιαλλη)! Εμεις μεχρι πριν 1 βδομαδα που πηγαμε για υπερηχο (κοιλιακο καναμε) ειδαμε το εμβρυο αλλα δε φαινοταν λεπτομερειες. Ενα γκρι πραγματακι που κουνιοταν. Για αυχενικη θα παω σε καμια 10αρια μερες περιπου. Ο υπερηχος της αυχενικης ειναι ιδιος με αυτον που κανουμε καθε φορα στο γιατρο; Ρωταω γιατι απορω πώς φαινονται τοσες λεπτομερειες (πηγα σε παλιο μηνυμα της Ματινας και ελεγε οτι ειδαν τα παντα!) ενω μεχρι στιγμης βλεπουμε ενα γκρι πραγματακι;; Δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...