Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μπορει να γυρισει πιο μετα!!!!!!!!!κανεις δεν ξερει, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γεννηθει ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!!!

αυτο μονο ποπάκι μου!!! τιποτα άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πιστευω πως όλες οι εγκυούλες εχουν αυτό το άγχος!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσακια μου μπηκα να σας πω καλο μεσημερι....τελειωσα με τις δουλειες επιτελους, εφαγα το θεσπεσιο κουνουπιδακι μου και λεω να παω να ξαπλωσω λιγακι αφου φαω κι ενα κομματι κεκακι που πολυ το ληγουρευομαι απο το πρωι!

Ωραια συζητηση πιασατε...εγω εχω εκπαιδευτει απο τα ανηψια και μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι να κανω μπανιο το μωρο...εκανα συχνα την μπεμπα οταν μου την αφηνανε και το εχω προσφaτα κανει οποτε το εχω φρεσκο! Με τα νυχια εγω για αρχη θα του τα λιμαρω και ετσι δεν χρειαζεται να τρεμω μηπως του κοψω κανενα δαχτυλο....εχω παρει ενα σετ για μωρα που εχει ψαλιδακι, νυχοκοπτη και λιμα και ειναι σουπερ!

Οσο για τις σκεψεις που κανεις αναστασακι μου δεν εισaι η μονη...η μονη εννοια μου απο την μερα που εμεινα εγκυος ηταν και ειναι να ειναι γερο το μωρο και μολις γεννηθει να αναπνευσει σωστα και να μην υπαρξει καποιο προβλημα! Ο Θεος να ειναι βοηθος!!!!!!!!

Θα συνεχισω να σας διαβαζω το απογευματακι που θα σηκωθω....

Προς το παρον σας φιλω γλυκα ολες και στελνω πολλες ζεστες αγκαλιες στα μωρακια σας και χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!!!

hugs93.gif

ειμαι συγκλονισμενη με ολα αυτα που γινονται εδω στην αθηνα......

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!

χαμος σε ολη την ελλαδα και στην θεσσαλονικη πανικος!!! ΘΕΟς ΦΥΛΑΞΕΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

ειμαι συγκλονισμενη με ολα αυτα που γινονται εδω στην αθηνα......

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!

ΡΑΝΙΑΚΙ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σου εχω πει ποσο μου αρεσει τo princess στην υπογραφη σου??????????????πεθαινω λεμε!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

http://www.varellas.eu/kouponi/ εδω πεταλουδιτσα

Ευχαριστω!!!! Γεια σας κι απο μενα! Πηγε ο αντρουλης στη δουλεια και ειπα να μπω λιγακι.... Ηθελα να σας πω κατι σχετικα με την ανησυχια της Αναστασια για το αν γυρισει το μωρο και τη γεννα της Ποπης με καισαρικη.

Μετα απο πολυ σκεψηκαι αρκετο διαβασμα αποφασισα κι εγω να ζητησω απο το γιατρο μου να κανουμε καισαρικη εχω δεν εχω προβλημα γιατι η φυσιολογικη γεννα ειναι ο μεγαλος μου φοβος! Προτιμω πονο μετα (που απο οτι εχω ακουσει δεν ειναι κατι ανυποφορο) παρα τις οδυνες που ενας ιεος ξερει για ποσες ωρες θα κρατησουν και πώς θα καταληξη η κατασταση. Να μη σας ζαλιζω λοιπον, ο γιατρος μου αφου με ενημερωσε για τα συν και πλην και των 2 τροπων, δεχτηκε και κλεισαμε απο τωρα οτι θα ειναι καισαρικη. Το ποσο ηρεμησα..δε λεγεται! Ειμαι χεστρου...τι να κανω!!:D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ευχαριστω!!!! Γεια σας κι απο μενα! Πηγε ο αντρουλης στη δουλεια και ειπα να μπω λιγακι.... Ηθελα να σας πω κατι σχετικα με την ανησυχια της Αναστασια για το αν γυρισει το μωρο και τη γεννα της Ποπης με καισαρικη.

Μετα απο πολυ σκεψηκαι αρκετο διαβασμα αποφασισα κι εγω να ζητησω απο το γιατρο μου να κανουμε καισαρικη εχω δεν εχω προβλημα γιατι η φυσιολογικη γεννα ειναι ο μεγαλος μου φοβος! Προτιμω πονο μετα (που απο οτι εχω ακουσει δεν ειναι κατι ανυποφορο) παρα τις οδυνες που ενας ιεος ξερει για ποσες ωρες θα κρατησουν και πώς θα καταληξη η κατασταση. Να μη σας ζαλιζω λοιπον, ο γιατρος μου αφου με ενημερωσε για τα συν και πλην και των 2 τροπων, δεχτηκε και κλεισαμε απο τωρα οτι θα ειναι καισαρικη. Το ποσο ηρεμησα..δε λεγεται! Ειμαι χεστρου...τι να κανω!!:D

γεια σου ελενιτσα!!!συγχαρητηρια για το σπορακι σου!ολα καλα ευχομαι να πανε και να εχεις μια τελειομηνη κυηση!ειδες που αδικα ανησυχουσες??εμεινες εγκυος και σχετικα γρηγορα μετα την παλινδρομη!!!!οσο για την καισαρικη ολα ειναι ''περι ορεξεως''..ας πουμε εγω αναρρωσα δυσκολοτερα απο οτι η συνυφαδα μου που γεννησε μια βδομαδα αργοτερα με καισαρικη!εγω εκανα 2 μηνες να συνελθω τελειως απο τα ραμματα και τον πονο ενω εκεινη σε 5 μερες περπατουσε σαν να μην ειχε χειρουργηθει...απο την αλλη μια φιλη που πηγα προσφατα να επισκεφτω γεννησε με καισαρικη και 2 μηνες μετα δεν ειναι τελειως καλα!!!οποτε ολα ειναι σχετικα!!!οσο για τις ωρες τοκετου ουτε αυτο ειναι στανταρ.. εγω μπηκα στην κλινικη 12 το μεσημερι και 4 το μεσημερι ειχα ηδη γεννησει...η συνυφαδα μου δε μπηκε 8 το πρωι και γεννησε το βραδυ στις 1!!καταλαβες?ολα ειναι σχετικα!ολα!εγω παντως προτιμω να αφησω την φυση να αποφασισει!εξαλλου με την επισκληριδιο δεν καταλαβαινεις τιποτα!

γεια σου ελενιτσα!!!συγχαρητηρια για το σπορακι σου!ολα καλα ευχομαι να πανε και να εχεις μια τελειομηνη κυηση!ειδες που αδικα ανησυχουσες??εμεινες εγκυος και σχετικα γρηγορα μετα την παλινδρομη!!!!οσο για την καισαρικη ολα ειναι ''περι ορεξεως''..ας πουμε εγω αναρρωσα δυσκολοτερα απο οτι η συνυφαδα μου που γεννησε μια βδομαδα αργοτερα με καισαρικη!εγω εκανα 2 μηνες να συνελθω τελειως απο τα ραμματα και τον πονο ενω εκεινη σε 5 μερες περπατουσε σαν να μην ειχε χειρουργηθει...απο την αλλη μια φιλη που πηγα προσφατα να επισκεφτω γεννησε με καισαρικη και 2 μηνες μετα δεν ειναι τελειως καλα!!!οποτε ολα ειναι σχετικα!!!οσο για τις ωρες τοκετου ουτε αυτο ειναι στανταρ.. εγω μπηκα στην κλινικη 12 το μεσημερι και 4 το μεσημερι ειχα ηδη γεννησει...η συνυφαδα μου δε μπηκε 8 το πρωι και γεννησε το βραδυ στις 1!!καταλαβες?ολα ειναι σχετικα!ολα!εγω παντως προτιμω να αφησω την φυση να αποφασισει!εξαλλου με την επισκληριδιο δεν καταλαβαινεις τιποτα!

Γεια σου Νατασουλα! Ναι ευτυχως ηρθε σχετικα γρηγορα τελικα.... Αντε και στα δικα σου τωρα! Ετσι οπως τα λες ειναι...Ολα σχετικα και θεμα τυχης ειναι! Ειναι λιγακι και στο χερι του γιατρου (μη σε πετσοκοψει...) οποτε εν τελει περι ορεξεως! Σωστη και η αποψη σου για το οτι θελεις η φυση να αποφασισει. Το σκεφτομουν κ εγω αυτο, αλλα μολις εμεινα εγκυος ηταν το πρωτο που με αγχωνε (μετα την υγεια του μωρου φυσικα). Θα το ειχα μονιμο αγχος 9 μηνες το φυσιολογικο τοκετο. Εχω θεμα...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπέρα κορίτσια! Ματινακι μακάρι όλα να πάνε καλά με τι βοήθεια του θεούλη! Κορίτσια για αυτό που λέτε για τον φυσιολογικό και την καισαρική και εγώ φοβάμαι πάρα πολύ αλλά πιστεύω εκείνη Τη στιγμή θα βρούμε δύναμη.! Τι να πω κ η γιατρός εκεί θα είναι και ότι κρινει εκείνη καλύτερο θα γίνει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπέρα κορίτσια! Ματινακι μακάρι όλα να πάνε καλά με τι βοήθεια του θεούλη! Κορίτσια για αυτό που λέτε για τον φυσιολογικό και την καισαρική και εγώ φοβάμαι πάρα πολύ αλλά πιστεύω εκείνη Τη στιγμή θα βρούμε δύναμη.! Τι να πω κ η γιατρός εκεί θα είναι και ότι κρινει εκείνη καλύτερο θα γίνει!

Παντως απο οσο ξερω στο 8 μηνα γυριζουν τα νινακια. Μην ανησυχεις αναστασακι! Νομιζω οτι το περπατημα βοηθαει,ρωτα ομως τη γιατρο σου καλυτερα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Παντως απο οσο ξερω στο 8 μηνα γυριζουν τα νινακια. Μην ανησυχεις αναστασακι! Νομιζω οτι το περπατημα βοηθαει,ρωτα ομως τη γιατρο σου καλυτερα!

το περπάτημα ξέρω ότι βοηθάει στο να κατεβεί το μωρό.αλλά εμένα έτσι κ αλλιώς μου έχει απαγορεύσει το περπάτημα λόγω Σύσπασεων που εχω.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

το περπάτημα ξέρω ότι βοηθάει στο να κατεβεί το μωρό.αλλά εμένα έτσι κ αλλιώς μου έχει απαγορεύσει το περπάτημα λόγω Σύσπασεων που εχω.

Ααα.Μαλιστα! Ο,τι σου πει η γιατρος λοιπον! Αναγουλες και εμετους ειχες Αναστασακι; Σε ποια βδομαδα ειδατε φυλο;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ααα.Μαλιστα! Ο,τι σου πει η γιατρος λοιπον! Αναγουλες και εμετους ειχες Αναστασακι; Σε ποια βδομαδα ειδατε φυλο;

οχι δεν ειχα ουτε αναγούλες ουτε εμμετους!! μονο με τις μυρωδιες ειχα ενα θεμα!!!!

το φυλλο το ειχα δει περιπου στην 18-19η εβδομαδα αλλα το σιγουρεψαμε στην β'επιπέδου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια να σας ρωτησω κατι??????? στις θηλες βαζετε καμια κρεμα ή τις πλένεται με κάτι ιδιαιτερο????? πρέπει να ρωτησω τη γιατρό??? δεν μου ειχε πει κατι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οχι δεν ειχα ουτε αναγούλες ουτε εμμετους!! μονο με τις μυρωδιες ειχα ενα θεμα!!!!

το φυλλο το ειχα δει περιπου στην 18-19η εβδομαδα αλλα το σιγουρεψαμε στην β'επιπέδου!!

Βιαζομαι εγω...Καποιος μου ειπε οτι στην αυχενικη διαφανεια ισως φανει, αλλα μαλλον ειναι νωρις...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...