Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εγω τα νυχια τα μπορω! εγω εκοβα της ανηψιας μου! χεχεχε αλλα με τον αφαλο εχω ενα θεμαααα!!!!! μπράβο πάντως που την κάνεις και μόνη σου! εκεινο το δερματακι θαρεις και θα γλυστρισει ειναι μεσα απο τα χερια σου!!!

μπραβο με τα νυχια! εγω φοβαμαι μην της κοψω κανα δακτυλο!

θα σου δειξουν στο μαιευτηριο πως θα το κρατας, και δεν γλυστραει! τωρα τελευταια (εγω την κανω μπανιο στον νιπτηρα) μου βαζει τα ποδια και παταει μεσα στον νιπτηρα! και μου φαινεται θα ξεκινησω να την κανω στο μπανακι! αρχιζει και ξυπναει, παω στο κοριτσακι μου!

φιλακια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα δεις που το ενστικτο της μανουλας θα σε καθοδηγησει και δεν θα φοβασαι τιποτα!!!!!μονη μου τα εκανα ολα απο την αρχη, χωρις να μου δειξει καποιος, το πλυσιμο μια φορα μου το εδειξε η μαια στο μαιευτηριο και μετα στο σπιτι το εκανα χωρις αγχος!!!!!

μπράβο ρε κορίτσια!!!!!!!!!!!! ΄πολύ χαίρομαιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! μας δίνετε κουραγιο!!!

να σας ρωτησω κατι? μπορει να ειναι και χαζο... σκευτοσασταν καθολου οσο εισασταν εγκυες αν το μωρακι σας θα γεννηθει υγιες????? εγω το σκευτομαι καμια φορα και προσπαθω να αποβαλλω τις αρνητικες σκεψεις!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ κοριτσακια μου τι ωραια κουβεντουλα εχετε?????

βεβαια τα διαβαζω και κατι παθαινωωωωωω...αλλα ολα γινονται(τωρα το λεω αυτο)χαχαχαχαχχαααχαχαχα...!!!!!

τελειωσα κι εγω τις δουλειες μου....με επιασε λιγακι η μεση μου αλλα ενταξει..τη παλευω...θα φαω και θα ξαπλαρω για να ξεκουραστω!!!!!

για πειτεεεεεεε...πολυ απολαμβανω τη κουβεντα σας..

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

και εμενα μου αρεσει να της κοβω τα νυχακια!!!!με τον αφαλο δεν ειχα θεμα, δεν ανατριχιαζω, ο αντρας μου δεν μπορουσε!!!!

μια χαρα σε βρισκω!!! εγω ουτε να το βλεπω δεν μπορουσα, οχι να το πιανω!!! παω στο κοριτσακι μου! φιλακια πολλα!!!

μπράβο ρε κορίτσια!!!!!!!!!!!! ΄πολύ χαίρομαιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! μας δίνετε κουραγιο!!!

να σας ρωτησω κατι? μπορει να ειναι και χαζο... σκευτοσασταν καθολου οσο εισασταν εγκυες αν το μωρακι σας θα γεννηθει υγιες????? εγω το σκευτομαι καμια φορα και προσπαθω να αποβαλλω τις αρνητικες σκεψεις!!

αχ κι εγω το σκεφτομαι καμια φορα αυτο αναστασακι μου!!!!!

:(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

συνεχεια το σκεφτομουν, αλλα ετσι να αποβαλεις τις αρνητικες σκεψεις!

ολο λεω θα παω στο μωρο και αφου δεν εχει ξυπνησει καλα ακομα, εχω κολλησει στην κουβεντα μας!

γεια σου Γιωτακι!!! Ρανιακι κουραστηκες ε????? φαε και ξαπλωσε!!! εμενα η μεση με ποναει ωρες ωρες και χωρις να κανω τιποτα!!!

πιστευω πως ολες οι κοπελες το σκευτοντε αυτο...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

συνεχεια το σκεφτομουν αυτο!!!!!!ειδικα αν θα κλαψει την ωρα που θα βγει απο την κοιλιτσα!!!!!μολις την ακουσα ησυχασα!!!!!λεει και ο γιατρος εκεινη την ωρα "πω πω μια στριγλια η μπεμπα, πολυ φωνακλου!!!!!"χαχαχαχαχα!!!!!!απιστευτη στιγμη!!!!!!!απο τοτε που την ακουω να κλαιει ή να γκρινιαζει δυνατα χαιρομαι απο την μια γιατι ειναι ενα ζωντανο και ζωηρο παιδακι!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!

φιλακια να δωσεις στην μπεμπα σου γιωτουλα!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου μην κουραζεσαι ψυχη μου!!!!!!!!!!!!!ξαπλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

συνεχεια το σκεφτομουν, αλλα ετσι να αποβαλεις τις αρνητικες σκεψεις!

ολο λεω θα παω στο μωρο και αφου δεν εχει ξυπνησει καλα ακομα, εχω κολλησει στην κουβεντα μας!

τι θελεις να αρχιζει να τσιριζει???????????? χαχαχχαχχαχαχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

συνεχεια το σκεφτομουν αυτο!!!!!!ειδικα αν θα κλαψει την ωρα που θα βγει απο την κοιλιτσα!!!!!μολις την ακουσα ησυχασα!!!!!λεει και ο γιατρος εκεινη την ωρα "πω πω μια στριγλια η μπεμπα, πολυ φωνακλου!!!!!"χαχαχαχαχα!!!!!!απιστευτη στιγμη!!!!!!!απο τοτε που την ακουω να κλαιει ή να γκρινιαζει δυνατα χαιρομαι απο την μια γιατι ειναι ενα ζωντανο και ζωηρο παιδακι!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!

φιλακια να δωσεις στην μπεμπα σου γιωτουλα!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου μην κουραζεσαι ψυχη μου!!!!!!!!!!!!!ξαπλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

αχ ναι! και εγω το σκευτομαι αυτο!!!! εσυ γιατι εκανες καισαρικη???ηταν πολύ ψηλα απ'οτι θυμαμαι????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ναι! και εγω το σκευτομαι αυτο!!!! εσυ γιατι εκανες καισαρικη???ηταν πολύ ψηλα απ'οτι θυμαμαι????

σημερα τα κανω ολα συχρονως......την θηλαζω τωρα.......

ναι επειδη ηταν πολυ ψηλα και δεν προκειται να κατεβαινε!!!!!!!να σου πω δεν με ενοιαξε καθολου, δεν ξερω αν θα αντεχα τους πονους των συσπασεων και του φυσιολογικου τοκετου τις πολλες ωρες!!!!!!!!!!δεν θελω να σε πανικοβαλω αλλα εγω προτιμουσα την καισαρικη, μπορει να πονουσα μετα αλλα σιγα σιγα περασε κι αυτο!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

σημερα τα κανω ολα συχρονως......την θηλαζω τωρα.......

ναι επειδη ηταν πολυ ψηλα και δεν προκειται να κατεβαινε!!!!!!!να σου πω δεν με ενοιαξε καθολου, δεν ξερω αν θα αντεχα τους πονους των συσπασεων και του φυσιολογικου τοκετου τις πολλες ωρες!!!!!!!!!!δεν θελω να σε πανικοβαλω αλλα εγω προτιμουσα την καισαρικη, μπορει να πονουσα μετα αλλα σιγα σιγα περασε κι αυτο!!!!!!!!!!!

σίγουρα αν ειναι να γινει θα γίνει! εμενα παντως προς το παρον και απο την αρχη ειναι με τα πόδια κατω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σίγουρα αν ειναι να γινει θα γίνει! εμενα παντως προς το παρον και απο την αρχη ειναι με τα πόδια κατω!!

μπορει να γυρισει πιο μετα!!!!!!!!!κανεις δεν ξερει, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γεννηθει ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...